Fotvorter - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om fotvorter.

Jann Lee skrev:

Jeg har en vorte i foten som jeg har hatt i 5 år og den er ganske stor også. Jeg har prøvd verusid, bananskall i over 1 uke, men ingenting funker. Noen som har tips til hva annet jeg kan gjøre? Jeg har hørt at det funker med juice.

Lei av vorter skrev:

Er det fler som har fått positive resultater av Avant Garden? Er så lei av de små svina nå, og vurderer å tese dette nå.

Heidi skrev:

Har også hatt vorter under fotballen i ca 10 år. Det har vært ubehagelig da det er der det trykker når jeg går. Etter å ha prøvd det meste har jeg nå gått til laserbehandling og vortene er snart borte. Har måttet gå flere ganger da mine har vært dype og resistente etter alle mine forsøk på å bli kvitt dem. Prismessig ligger det på samme som frysebehandling,ca 400 kroner pr behandling. Er bare så glad for å bli kvitt dem.

Julie skrev:

Alright! Etter å ha tatt Avant Garden i 6 dager nå, så er vortene vekk. Har hatt 1-3 på den venstre foten i 11 år og nå så er de borte.

Julie skrev:

For all del. Ikke skrubb føttene. Det er slik du sprer viruset og får flere vorter. Jeg har kjøpt Avant Garden nå og er spent på resultatet. Prøvde både bananskall og sølvteip i flere uker, men det eneste som skjedde var at mine tre vorter ble litt mørke.

Kenneth skrev:

Jeg har brukt å pensle vorter med neglelakk (blank). Det har vist seg å hjelpe. Jeg antar at vorten blir kapslet inn, og tørker ut. Ser mange tips går ut på å teipe/plastre tett omkring vortene slik at det blir lufttett. Tror det er her hemmeligheten ligger.

Bjørnar skrev:

Har flere fotvorter under foten. Nå har jeg tatt Avant Garden, 15 stk på kvelden og 8 om morgenen, hvor lang tid tar det før de er borte?

Anna skrev:

Jeg har sikkert 15 vorter under den ene foten, dette plager meg veldig. Jeg tør ikke gå til legen med dette fordi jeg er veldig flau og synes det er veldig ekkelt. Jeg går på turn 4 ganger i uken og sliter derfor med å turne barbent. Jeg er redd for at noen skal se det. Jeg vil ha disse vortene vekk med en gang og har ikke lyst til å bruke så mye penger på å få de vekk i tilfelle det ikke virker. Siden det er så mange forskjellige meninger. Mine vorter har bare blitt flere og flere noe som irriterer meg grenseløst.

Tale skrev:

Det som fungerer er å skrubbe den vekk. Kjøp dere en skrubb på h&m til 20 kr og begynn å skrubbe. Pass på å ikke ta for mye hver gang, det skal ikke blø. Først tar du et fotbad, og deretter kan en venn eller et familiemedlem skrubbe på fotvorten. Vær obs på at dette kan være litt ubehagelig, men det er da bedre å ha det litt vondt en liten stud enn å ha en fotvorte som verker?

Håpefull skrev:

Jeg ble så glad da jeg fant denne siden. Hadde akkurat tenkt å bestille time hos fastlegen for å prøve (igjen) å bli kvitt en stor vond fotvorte på stortåa. Den har plaget meg i flere år, og som de fleste her har jeg prøvd det meste, fra Verucid til frysing. Jeg skjærer på den flere ganger i uken med skalpell. Alt uten hell. Nå har jeg etter å ha lest innleggene her gått til innkjøp av Avant Garden, og tar de på 3. dagen nå. Vet ikke om det er innbilling, men jeg synes vorten faktisk er mye mindre vond. Jeg er spent på hva som skjer videre, og krysser fingrene. Jeg skal gi tilbakemelding vedrørende utviklingen.

Irritert skrev:

Jeg skrev her 16.07.10 og vil skrive igjen. Neglelakk fungerer faktisk. Jeg har begynt å ta på ca 3 lag hver dag/kveld. Tar bort neglelakken og noe av vorten faller med hver dag. Det ser ut til at jeg endelig vil bli kvitt problemet om jeg holder dette oppe helt til den er borte. Takker personen som skrev at det hjelper med neglelakk.

Ganske lei... skrev:

Hei på dere. Tenkte jeg ville komme med noen tips ang, mine erfaringer med de fordømte vortene. Har hatt en relativit stor en under hælen. Den har vel vært der i ca.3 år nå tenker jeg, har med varierende resultat prøvd de forsjellige rådene her inne.

Verusid- Virket i liten grad, kan nok tenkes at tålmodigheten og selvdisplin ikke strak til. Vorta ble ikke borte. Denne har jeg forsøkt inni mellom i hele perioden.

Bananskall-Med innsiden av en bananskall bit mot vorta, brukte en sokk for å holde den på plass, ble forandring på vorta, men den var like standhaftig.

Avant Garden: Jeg kjørte ca 6 om morgen og 10 om kvelden til det var tomt, ingen virking for min del, men jeg opplevede at huden generellt ble renere. Så den virket mot noe i hvertfall.

Wartner (hjemme frysing) - Har utført dette i to omganger med en til to måneder i mellom. Fikk inntrykk at det hadde en hvis effekt.

Antibac - Jeg kom til å lese bak på flaska her i sommer. Det fjerner 99% av bakterier og virus eller hva det nå sto. Så da måtte jeg jo prøve. Jeg bløtla beina godt i lunkavann, og filte så mye som mulig, før jeg smurte inn vorta med antibac. Dette gjorde jeg ganske regelmessig (2-3 ganger i uka i ca. 2uker) i en periode nå i sommer. Nå ser det ut til at vorta er på retur.

Får ikke vondt når jeg trykker mot der vorta var, fikk det før. Og det ser ut til at huden begynner å gro over der vorta var.

Må legge til at jeg har brukt fotbad i forbindelse med de fleste av metodene jeg har prøvd. Lykke til og god sommer.

Irritert skrev:

Jeg har vel strevet med fotvorter siden jeg gikk i 6. klasse. Nå er jeg 18 og føler jeg må få fjerne den siste. Jeg hadde en til på samme fot før, men den løsnet nesten av seg selv etter flere måneder da jeg hadde stoppet opp med vorteplaster. Men på den vorten som er igjen har ikke dette vært til hjelp, og nå ser jeg at den begynner å bli enda større og det kommer en liten en ca. 1 cm unna. Jeg har også prøvd hjemme frysing av vorter av 2 forskjellige merker med ingen resultat. Har hørt at vorter tørker ut om de får mye sol, og håper på å få solt den kraftig når jeg imorgen reiser til spania. Jeg satser på å prøve neglelakk tipset og tomat tipset når jeg kommer hjem. Det virker som om fotvorter reiser av sure midler siden noen sier eplecidereddik osv. kanskje sitron også hjelper om man tar fersk sitron på et plaster uten lufting?

Olly skrev:

Jeg er 15 år og her hatt forvorter kjempelenge, over flere år. Jeg fikk fryst dem ned hos fastlegen, men det funket kun på de små vortene. Nå har jeg kun to igjen, men de sitter veldig godt fast under hælen på hver fot. Akkuratt på samme stedet under hver sin fot. De gjør ikke vondt, det har de aldri gjort, men de er sjenerende. Nå skal jeg virkelig gå inn for å få dem bort. Takk for gode tips.

Gal skrev:

Jeg blir gal av mine tre fotvorter på venstre fot. Har prøvd å tegne rundt vortene med kulepenn. Det fungerer ikke. Jeg har prøvd bananskall, det fungerer ikke. Jeg har prøvd å fryse bort, det fungerer heller ikke. Den ene vorten har jeg hatt i 3 år snart. Skal den aldri forsvinne?

Når jeg har prøvd med bananskall, har jeg klippet av en bit, lagt den oppå vorten, og så teipet over. Er dette feil måte å gjøre det på?

Jente17 skrev:

Jeg har hatt en vorte på fingeren, og en under foten. Den under foten hadde jeg hatt i ca 3-4 år, og den på fingeren hadde jeg hatt i ca 1 år. Med wartner (produkt som fryser vorten) ble den på fingeren borte, men den på foten ble igjen. Den på fingeren kom tilbake, og jeg kjøpte kyro vortefjerner. Denne fungerte verken på fingeren eller foten (IKKE til å anbefale). Til slutt fikk jeg en anbefaling om ett produkt som heter vortemiddel NAF. Det er ett produkt de pleide å lage på apotekene før. Det fungerte. Det er ett produkt man pensler på vorten. Det er etsende, men er gjør ikke serlig vondt. Anbefales!

Tutta skrev:

Jeg prøvde flere forskjellige tips, bl.a salt og bananskall. Begge deler så ut til å ha virkning på huden, men vorta kom tilbake. Prøvde også hjemmefrysing, og det var helt virkningsløst. Det som til slutt tok knekken på vortene, var 3 ganger hos legen å få fryst dem ned (ca 2-3 mnd mellom). I mellomtiden filte jeg føttene godt, og brukte flytende vortemiddel fra apoteket (en dråpe hver kveld). Sterke saker.

Bananagirl skrev:

Har slitt med fotvorter i årevis. Har brukt alle slags legemidler mot det, men bananskall var løsningen. Det forsvant helt innen en måned for min del.

Frys skrev:

Hvor lenge gjør det vondt etter at han har fryst vorter hos legen? En stor utovervokst hos meg har blitt blå samme dag, er det vanlig?

Vortelei skrev:

Her var det mange fine tips som skal prøves. Avant Garden og bananskall er først på listen. Jeg har slitt med fortvortene mine i 4-5 år, en har vært der hele tiden, og en stor som ikke er under foten men på siden av tåen (noen andre som har hatt det?). Den har vært der et års tid. Jeg har prøvd alle midler fra apotek: frysing, verucid, og et spesialmiddel som lages på rikshospitalet, ingen ting hjelper. I dag har jeg vært hos hudlege og fryst de. Jeg er overrasket over hvor smertefullt dette er.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...