Fotvorter - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om fotvorter.

Mia skrev:

Takk for gode tips. jeg har lagt på første lag med negllakk nå, så får vi se om dette fungerer på en fotvorte som har vært der i et par-tre år. Noen tips om hvor ofte man skal gjøre dette, og skal man ta av negllakken før man tar på et nytt lag? Vil virkelig bli kvitt denne vorta, da foten er ganske vond å gå på enkelte ganger.

Siri skrev:

Takk for nyttig informasjon. Skal prøve bananskall i første omgang.

Onkel Nils skrev:

Kosttilskuddet Avant Garden er klinisk dokumentert til å forsterke immunforsvaret ditt mot viruset som lager vorter på deg. Tar du 3 tabletter daglig, sammen med Omega3 kapsler, så blir du kvitt alle vortene.

Lei av vorter! skrev:

Det samme tenker jeg. Står på pakken at du ikke bør overskride 3 om dagen. Jeg har prøvd en stund med 3 stykker hver morgen, men ser ikke noe forskjell på de små svinene. Bør jeg prøve 12+8 metoden, eller kan dette være farlig?

Anita skrev:

Jeg skal teste ut avant garden. Ser at dere skriver om en dose på 12 stk en kveld og 8 morgenen etter. Er ikke dette litt mye?

Antifrys skrev:

Jeg har hatt 2 fotvorter i sikkert 10 år og er dritt lei dem. Jeg gikk til lege i sikkert 2 år for å prøve å fryse vekk rakkerne. De ble bare flere, så nå er vi 5. Jeg skal absolutt prøve bananplaster i natt, men kanskje det kan lønne seg å skjære vekk litt før man setter på bananplastret?

Jente 13 skrev:

Jeg er en jente på 13 år som har hatt fotvorter da jeg var liten. Jeg fikk dem vekk da jeg først bløtet dem, også filet dem litt så tok jeg på et fotvorte plaster. De gikk vekk, men nå har jeg fått igjen. Og det er mere enn 1. Jeg prøvde med bananskall i natt, men jeg fikk bare sånn skall inni vortene. Så det funket ikke på meg for og si det sånn. Hva kan hjelpe? Jeg trenger svar. Det er dødsflaut fordi flere av vennene mine merker det stadig vekk.

Kjersti skrev:

Min datter på 9 har hatt fotvorter i mange måneder. De er vonde og store. Jeg prøvde bananskall, det ble bare verre. Så fikk jeg kjøpt Avant Garden-tabletter på helsekostbutikk. Jeg hadde mine tvil, men ga henne 4 stk hver morgen og etter 4-5 dager var de borte. Tusen takk for tipset.

Monica skrev:

Jeg har sånn cirka hatt 10-13 vorter på hendene og føttene. Det som hjalp meg var ingenting. Men så leste jeg noe, eller testet ut mye. Jeg prøve neglelakk og det funket. Etter 1-2 uker så vips var de borte. Hvorfor lurer dere helt sikkert på? Jo fordi vorter puster og da må du kvele den liksom. Så går det også an å ta teip eller no. Men neglelakk funker best. Ta det når du ser at den andre neglelakken din forsvinner.

Drittlei skrev:

Jeg har hatt vorter i tre fire år nå. Det startet da jeg gikk i tredje eller fjerde klasse. Jeg gikk på svøming og ble antageligvis smittet i dusjen. Først var det bare en liten vorte som ikke plaget meg noe særlig, så jeg lot den bare være. Nå går jeg i åttende. Den ene lille vorta har blitt åtte vonde, noen store og noen små. Pluss et vorteområde som legen kaller det. Det er mange, små vorter som er tett i tett på et område på ca. tre kvadratcentimeter. (Noen som har erfaring med dette?) Jeg har prøvd verducid, men jeg er ganske utålmodig og syns ikke det virker noe særlig. Vært hos legen og fryst dem fem ganger eller noe. Første gangen blåste det seg opp en blemme full av luft, men legen varmet den og da gikk den ned igjen. Men den var ganske stor.

Ettervært, når jeg ble fuktig på foten, fant jeg ut at huden her var løs, så jeg dro det av. Det var her vorteområdet kom senere. Det kom faktisk over natten. Men så er det sånn at vortene mine har begynt og sprekke. Er dette uvanlig, eller er det flere som har opplevd det? Det er veldig vondt, og hvis jeg får Verucid oppi svir det noe sjukt. Skal prøve bananskal imorgen (skal sove hos en venninne inatt, og tror hun vil syns jeg er rar hvis jeg begynner og teipe banan under foten min. Jeg håper veldig at dette funker, for jeg syns det er veldig flaut, og vondt. Noen som har tips for vorteområdet?

Jann Lee skrev:

Jeg har en vorte i foten som jeg har hatt i 5 år og den er ganske stor også. Jeg har prøvd verusid, bananskall i over 1 uke, men ingenting funker. Noen som har tips til hva annet jeg kan gjøre? Jeg har hørt at det funker med juice.

Lei av vorter skrev:

Er det fler som har fått positive resultater av Avant Garden? Er så lei av de små svina nå, og vurderer å tese dette nå.

Heidi skrev:

Har også hatt vorter under fotballen i ca 10 år. Det har vært ubehagelig da det er der det trykker når jeg går. Etter å ha prøvd det meste har jeg nå gått til laserbehandling og vortene er snart borte. Har måttet gå flere ganger da mine har vært dype og resistente etter alle mine forsøk på å bli kvitt dem. Prismessig ligger det på samme som frysebehandling,ca 400 kroner pr behandling. Er bare så glad for å bli kvitt dem.

Julie skrev:

Alright! Etter å ha tatt Avant Garden i 6 dager nå, så er vortene vekk. Har hatt 1-3 på den venstre foten i 11 år og nå så er de borte.

Julie skrev:

For all del. Ikke skrubb føttene. Det er slik du sprer viruset og får flere vorter. Jeg har kjøpt Avant Garden nå og er spent på resultatet. Prøvde både bananskall og sølvteip i flere uker, men det eneste som skjedde var at mine tre vorter ble litt mørke.

Kenneth skrev:

Jeg har brukt å pensle vorter med neglelakk (blank). Det har vist seg å hjelpe. Jeg antar at vorten blir kapslet inn, og tørker ut. Ser mange tips går ut på å teipe/plastre tett omkring vortene slik at det blir lufttett. Tror det er her hemmeligheten ligger.

Bjørnar skrev:

Har flere fotvorter under foten. Nå har jeg tatt Avant Garden, 15 stk på kvelden og 8 om morgenen, hvor lang tid tar det før de er borte?

Anna skrev:

Jeg har sikkert 15 vorter under den ene foten, dette plager meg veldig. Jeg tør ikke gå til legen med dette fordi jeg er veldig flau og synes det er veldig ekkelt. Jeg går på turn 4 ganger i uken og sliter derfor med å turne barbent. Jeg er redd for at noen skal se det. Jeg vil ha disse vortene vekk med en gang og har ikke lyst til å bruke så mye penger på å få de vekk i tilfelle det ikke virker. Siden det er så mange forskjellige meninger. Mine vorter har bare blitt flere og flere noe som irriterer meg grenseløst.

Tale skrev:

Det som fungerer er å skrubbe den vekk. Kjøp dere en skrubb på h&m til 20 kr og begynn å skrubbe. Pass på å ikke ta for mye hver gang, det skal ikke blø. Først tar du et fotbad, og deretter kan en venn eller et familiemedlem skrubbe på fotvorten. Vær obs på at dette kan være litt ubehagelig, men det er da bedre å ha det litt vondt en liten stud enn å ha en fotvorte som verker?

Håpefull skrev:

Jeg ble så glad da jeg fant denne siden. Hadde akkurat tenkt å bestille time hos fastlegen for å prøve (igjen) å bli kvitt en stor vond fotvorte på stortåa. Den har plaget meg i flere år, og som de fleste her har jeg prøvd det meste, fra Verucid til frysing. Jeg skjærer på den flere ganger i uken med skalpell. Alt uten hell. Nå har jeg etter å ha lest innleggene her gått til innkjøp av Avant Garden, og tar de på 3. dagen nå. Vet ikke om det er innbilling, men jeg synes vorten faktisk er mye mindre vond. Jeg er spent på hva som skjer videre, og krysser fingrene. Jeg skal gi tilbakemelding vedrørende utviklingen.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...