Fotvorter - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fotvorter.

Erik skrev:

Selv hadde jeg et par i hånden. Jeg tok skalpellen og skar dem vekk. Ja, det blødde litt, men de kom aldri tilbake. Det er bare om å gjøre å få vekk roten.

Andreas skrev:

Jeg hadde fotvorter i flere år og brukte forskjellige midler, uten at det hjalp. Så kom jeg over et kjerringråd om å ha på honning over natten. Etter et par dager var de borte.

Vorta skrev:

Funker Avant garden mot kjønnsvorter også?

Anita skrev:

Fukt plaster med noen dråper vann og dryss på salt. Sett plasteret på vorten, skift hver dag. Det har funket for oss, tar ikke lang tid før vortene er borte.

Juster 32 skrev:

Hvordan ser man forskjell på træle eller vorte? Og dette med banaskall, skal man bruke samme bananskall alle nettene?

Thomas skrev:

Jeg har hatt 2 fotvorter på føttene ganske lenge nå, 2-3år, en på hver fot, nøyaktig på samme sted. Jeg har prøvd litt forskjellig ting, frysing blandt annet, men ingenting har funka. På apoteket nå så har de fått et nytt vorteplaster fra leverandør Scholl. Det funka som fy. Begge to var bare å rive ut rett å slett uten smerter etter 3 dager. Det anbefales.

Alternativ løsning skrev:

Jeg hadde over 50 vorter på føttene mine og prøvde alt mulig: verucid, vorteplaster, fryse dem, forskjellige teiper, bananskal, bruke kniv og skjære dem bort(gjorde vondt), Avant Garden og antageligvis mer som jeg ikke kommer på.

Til slutt fant jeg ut at jeg skulle prøve med skikkelig superlim over vortene for å kvele dem for så å skjære dem bort. Det er samme konsept som ved bruk av gaffateip(eller andre typer) men det er større sjans for å få hindret at det kommer luft til vortene.

Det jeg gjorde var å vaske føttene skikkelig og prøve å skjære av død hud, passe på å ikke begynne å blø. Så tok jeg rett og slett superlim over vortene (stort sett hele foten siden det var så mange).

Jeg gjrode dette på kvelden, og utpå formidagen neste dag skjærte og pellet jeg av lim og vorter. Nå har jeg bare to igjen som jeg ikke hadde lagt merke til før nå.

Aver skrev:

Jeg prøver med neglakk i kveld jeg også.

Terje skrev:

Jeg har totalt hatt nesten 20 vorter på føttene de siste 3-4 årene. Jeg har prøvd verucid, banan, og avant garden, alle uten synlig resultat. Jeg har nå benyttet den metoden som hudleger anbefaler. Man trenger dette:

En kyrette er en sirkelrund skalpell, og fås kjøpt for 20-30 kr hos en hudlege. Jeg benytter Miltex, 4 mm åpning på rundingen.

Fremgangsmåte: Sitt med føttene i varmt vann i ca 10 min, skrap av så mye som mulig med kyretten, sitt nye 10 min med bena i vann og skrap av på nytt. Dekk til vortene med 2-3 lag med verucid. Dekk med compeed plaster, og deretter sportstape. Gå med dette i 3-4 dager. Ta av plasteret, og start prosessen på nytt.

Jeg har gjort dette i ca en mnd, og nå er alle vortene borte. Banan og avant garden, og neglelakk, kan sikkert fungere for noen, men denne metoden er så å si garantert resultat, og man kommer ned til roten av selve vorten.

Marlene skrev:

Jeg har slitt med fotvorter i et par år. Har prøvd masse, men ingenting hjelper. Noen som har noen gode råd? Helst noe som ikke tar så lang tid.

Mia skrev:

Takk for gode tips. jeg har lagt på første lag med negllakk nå, så får vi se om dette fungerer på en fotvorte som har vært der i et par-tre år. Noen tips om hvor ofte man skal gjøre dette, og skal man ta av negllakken før man tar på et nytt lag? Vil virkelig bli kvitt denne vorta, da foten er ganske vond å gå på enkelte ganger.

Siri skrev:

Takk for nyttig informasjon. Skal prøve bananskall i første omgang.

Onkel Nils skrev:

Kosttilskuddet Avant Garden er klinisk dokumentert til å forsterke immunforsvaret ditt mot viruset som lager vorter på deg. Tar du 3 tabletter daglig, sammen med Omega3 kapsler, så blir du kvitt alle vortene.

Lei av vorter! skrev:

Det samme tenker jeg. Står på pakken at du ikke bør overskride 3 om dagen. Jeg har prøvd en stund med 3 stykker hver morgen, men ser ikke noe forskjell på de små svinene. Bør jeg prøve 12+8 metoden, eller kan dette være farlig?

Anita skrev:

Jeg skal teste ut avant garden. Ser at dere skriver om en dose på 12 stk en kveld og 8 morgenen etter. Er ikke dette litt mye?

Antifrys skrev:

Jeg har hatt 2 fotvorter i sikkert 10 år og er dritt lei dem. Jeg gikk til lege i sikkert 2 år for å prøve å fryse vekk rakkerne. De ble bare flere, så nå er vi 5. Jeg skal absolutt prøve bananplaster i natt, men kanskje det kan lønne seg å skjære vekk litt før man setter på bananplastret?

Jente 13 skrev:

Jeg er en jente på 13 år som har hatt fotvorter da jeg var liten. Jeg fikk dem vekk da jeg først bløtet dem, også filet dem litt så tok jeg på et fotvorte plaster. De gikk vekk, men nå har jeg fått igjen. Og det er mere enn 1. Jeg prøvde med bananskall i natt, men jeg fikk bare sånn skall inni vortene. Så det funket ikke på meg for og si det sånn. Hva kan hjelpe? Jeg trenger svar. Det er dødsflaut fordi flere av vennene mine merker det stadig vekk.

Kjersti skrev:

Min datter på 9 har hatt fotvorter i mange måneder. De er vonde og store. Jeg prøvde bananskall, det ble bare verre. Så fikk jeg kjøpt Avant Garden-tabletter på helsekostbutikk. Jeg hadde mine tvil, men ga henne 4 stk hver morgen og etter 4-5 dager var de borte. Tusen takk for tipset.

Monica skrev:

Jeg har sånn cirka hatt 10-13 vorter på hendene og føttene. Det som hjalp meg var ingenting. Men så leste jeg noe, eller testet ut mye. Jeg prøve neglelakk og det funket. Etter 1-2 uker så vips var de borte. Hvorfor lurer dere helt sikkert på? Jo fordi vorter puster og da må du kvele den liksom. Så går det også an å ta teip eller no. Men neglelakk funker best. Ta det når du ser at den andre neglelakken din forsvinner.

Drittlei skrev:

Jeg har hatt vorter i tre fire år nå. Det startet da jeg gikk i tredje eller fjerde klasse. Jeg gikk på svøming og ble antageligvis smittet i dusjen. Først var det bare en liten vorte som ikke plaget meg noe særlig, så jeg lot den bare være. Nå går jeg i åttende. Den ene lille vorta har blitt åtte vonde, noen store og noen små. Pluss et vorteområde som legen kaller det. Det er mange, små vorter som er tett i tett på et område på ca. tre kvadratcentimeter. (Noen som har erfaring med dette?) Jeg har prøvd verducid, men jeg er ganske utålmodig og syns ikke det virker noe særlig. Vært hos legen og fryst dem fem ganger eller noe. Første gangen blåste det seg opp en blemme full av luft, men legen varmet den og da gikk den ned igjen. Men den var ganske stor.

Ettervært, når jeg ble fuktig på foten, fant jeg ut at huden her var løs, så jeg dro det av. Det var her vorteområdet kom senere. Det kom faktisk over natten. Men så er det sånn at vortene mine har begynt og sprekke. Er dette uvanlig, eller er det flere som har opplevd det? Det er veldig vondt, og hvis jeg får Verucid oppi svir det noe sjukt. Skal prøve bananskal imorgen (skal sove hos en venninne inatt, og tror hun vil syns jeg er rar hvis jeg begynner og teipe banan under foten min. Jeg håper veldig at dette funker, for jeg syns det er veldig flaut, og vondt. Noen som har tips for vorteområdet?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...