Fotvorter - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fotvorter.

Fornøyd skrev:

Etter å ha prøvd det meste, fikk jeg råd av en fotpleier om å bruke superlim på fotvorten til min datter. Var skeptisk til å bruke så sterkt preparat, men ettersom området er så lite tok jeg sjansen. Først bløtlegging så fotfil og til slutt superlim. Viktig at hele behandlingen gjentas når limet slites av slik at det ikke kommer luft til. Etter ca. 2 uker var vorten merkbart mindre og etter mye bading i saltvann i helgen, har hele vorten falt av.

Camilla skrev:

Jeg har hatt fotvorter i over fem år og har hørt av mamma at det virker med løvetannsyre. Og det gjorde det. Nå er jeg kvitt 2 av 5 vorter. Dette må smøres på hver dag.

B skrev:

Jeg har hatt fotvorter bare et par ganger, men jeg tar å bruker neglelakk på. Det høres kanskje rart ut men det funker. Det gjør at den ikke får puste og råttner da etterhvert. Ikke vet jeg hvor lang tid det tar men den går bort og jeg har altdri fått de tilbake på samme sted. Det er enkelt, billig og smertefritt. Bare husk å ta på så det ikke skaller av, og da kan du jo bruke blank neglelakk.

Denise skrev:

Jeg var plaget med fotvorter for noen år siden og har fått en igjen nå. Fryktelig vond å trå på. Så nå skal jeg prøve med bananskall. Men det som hjalp meg sist, var å tråkke på en sort skogsnegle. Den trekker seg sammen ved berøring og gir fra seg et slim, som øyeblikkelig stivner på fotvorten. Dette gjentok jeg hver morgen i tre dager (sneglen hadde fast plass ved springen på hytta og het Frank). Etter tre dager tok jeg fotbad, fjernet hinnen med geléen og vorta var borte. Men nå er det vinter og ingen Frank å se, derfor blir det banan i stedet.

Spørsmål skrev:

Hvor lenge skal man gå på Avant Garden tablettene?

Blemmer skrev:

Jeg er ei jente på 14 år, jeg har hatt fotvorter i nesten 1 år. Det er kjempe flaut. Jeg prøvde frysing. Det ble ingen resultater, bare kjempestore vannblemmer på ca 0,5cm tykk og det var kjempevondt. Jeg prøvde da et etsende vortemiddel fra Italia. Det var ikke vondt da doktoren tok det på, men ut over dagen føltes det ut som om jeg ble knivstukket under benet. Det var helt grusomt. Jeg tok da av plasteret og under der var det en vannblemme på 1,5 cm tykk. Jeg måtte da dra ned til doktoren min så han kunne stikke hull på den. Det gjore så utrolig vondt og jeg skrek så høyt at de på venteværelset hørte meg. Det er en så ubeskrivelig vond smerte, dere klarer ikke å forestille det en gang. Doktoren sa at nå hadde de antagelig ikke overlevd, men jeg vet ikke helt jeg. Doktorer sier jo så mye som ikke er sant. Hvis dette ikke fungerer skal jeg prøve bannanskall og Avant-Garden. Jeg anbefaler ikke det jeg har gått gjennom.

Gjest skrev:

Hvor lang tid tar det før vortene er borte hvis man tar bananskall på?

VorteVidar skrev:

Kjøp vorteplaster på apotek fra Scholl. Det fungerer kjempebra, vortene løsner etter bare noen dagers bruk. Mye enklere enn alt det andre som folk anbefaler her, som tar både 3 og 4 uker og mye stell.

Oppgitt skrev:

Siden det ser ut som om det er det å kvele vortene og samtidig løse opp huden og vortene deretter. Bestemte jeg meg for å prøve bananskall teipet fast med gaffateip, slik at det er helt lufttett. Nå sitter jeg her med foten teipet sammen og håper på det beste. Hvis dette virker vil år med frysing virke litt bortkastet.

Inger skrev:

Jeg har en gutt på 7 år som hadde en fotvorte som gikk innover, den var eldig vond. Jeg blandet eplecidereddik og litt honning, tok det på en flaske så jeg hadde det i flere dager. Jeg fuktet vorta med denne blandingen hver kveld i to uker. Etter jeg hadde fuktet den tok jeg å tettet til med plaster for å holde det tett. Han satt med foten i vann en kveld i uken og da slipte jeg fotvorta ned med fil. Etter 2 ukers behandling er fotvorta og plagene helt borte. Virkelig å anbefale.

Erik skrev:

Selv hadde jeg et par i hånden. Jeg tok skalpellen og skar dem vekk. Ja, det blødde litt, men de kom aldri tilbake. Det er bare om å gjøre å få vekk roten.

Andreas skrev:

Jeg hadde fotvorter i flere år og brukte forskjellige midler, uten at det hjalp. Så kom jeg over et kjerringråd om å ha på honning over natten. Etter et par dager var de borte.

Vorta skrev:

Funker Avant garden mot kjønnsvorter også?

Anita skrev:

Fukt plaster med noen dråper vann og dryss på salt. Sett plasteret på vorten, skift hver dag. Det har funket for oss, tar ikke lang tid før vortene er borte.

Juster 32 skrev:

Hvordan ser man forskjell på træle eller vorte? Og dette med banaskall, skal man bruke samme bananskall alle nettene?

Thomas skrev:

Jeg har hatt 2 fotvorter på føttene ganske lenge nå, 2-3år, en på hver fot, nøyaktig på samme sted. Jeg har prøvd litt forskjellig ting, frysing blandt annet, men ingenting har funka. På apoteket nå så har de fått et nytt vorteplaster fra leverandør Scholl. Det funka som fy. Begge to var bare å rive ut rett å slett uten smerter etter 3 dager. Det anbefales.

Alternativ løsning skrev:

Jeg hadde over 50 vorter på føttene mine og prøvde alt mulig: verucid, vorteplaster, fryse dem, forskjellige teiper, bananskal, bruke kniv og skjære dem bort(gjorde vondt), Avant Garden og antageligvis mer som jeg ikke kommer på.

Til slutt fant jeg ut at jeg skulle prøve med skikkelig superlim over vortene for å kvele dem for så å skjære dem bort. Det er samme konsept som ved bruk av gaffateip(eller andre typer) men det er større sjans for å få hindret at det kommer luft til vortene.

Det jeg gjorde var å vaske føttene skikkelig og prøve å skjære av død hud, passe på å ikke begynne å blø. Så tok jeg rett og slett superlim over vortene (stort sett hele foten siden det var så mange).

Jeg gjrode dette på kvelden, og utpå formidagen neste dag skjærte og pellet jeg av lim og vorter. Nå har jeg bare to igjen som jeg ikke hadde lagt merke til før nå.

Aver skrev:

Jeg prøver med neglakk i kveld jeg også.

Terje skrev:

Jeg har totalt hatt nesten 20 vorter på føttene de siste 3-4 årene. Jeg har prøvd verucid, banan, og avant garden, alle uten synlig resultat. Jeg har nå benyttet den metoden som hudleger anbefaler. Man trenger dette:

En kyrette er en sirkelrund skalpell, og fås kjøpt for 20-30 kr hos en hudlege. Jeg benytter Miltex, 4 mm åpning på rundingen.

Fremgangsmåte: Sitt med føttene i varmt vann i ca 10 min, skrap av så mye som mulig med kyretten, sitt nye 10 min med bena i vann og skrap av på nytt. Dekk til vortene med 2-3 lag med verucid. Dekk med compeed plaster, og deretter sportstape. Gå med dette i 3-4 dager. Ta av plasteret, og start prosessen på nytt.

Jeg har gjort dette i ca en mnd, og nå er alle vortene borte. Banan og avant garden, og neglelakk, kan sikkert fungere for noen, men denne metoden er så å si garantert resultat, og man kommer ned til roten av selve vorten.

Marlene skrev:

Jeg har slitt med fotvorter i et par år. Har prøvd masse, men ingenting hjelper. Noen som har noen gode råd? Helst noe som ikke tar så lang tid.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...