Fotvorter - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om fotvorter.

Mooh skrev 09. oktober:

Jeg har hatt min i mange år nå, og har prøvd sånn frysebehandling hos hudlege som ikke funket. Nå tester jeg ut det med banan skall, og viss ikke det funker så fant jeg masse råd jeg kunne teste ut her.

Vortetante skrev 23. september:

Ok, her var det mange gode råd. Da går vi til verks på min lille gutt på 11 etter å ha prøvd det meste i 2 år. Vi kjører på med bananskallmetoden om natten og et vordemiddel om dagen dekket med tett plaster. Så har vi fått anbefalt 300mg c-vitaminer daglig.

WencheB skrev 12. september:

Bananskall virker. Legg skall med innsiden mot foten/vortene og gjerne området rundt, tre på en plastpose, deretter en sokk for å holde posen/skallet på plass på foten. Dagen etter er det et krater der hvor vorten har vært, og huden er noe opphovnet rundt, men det forsvinner. Se etter at det ikke er igjen noen sorte prikker, for da må du fortsette med bananskall. Datteren min hadde 6 små fotvorter som forsvant etter 1 natt med bananskall. Jeg har en stor en, som er litt mer gjenstridig (to sorte prikker igjen), og nå har jeg bananskall liggende klar i en plastpose på nattbordet.

Anne skrev 09. september:

Jeg har hatt en vorte under en av tærne i ca. 14 år og den har vært svært vond. Jeg har forsøkt alt fra frysing hos hudlege, hudpleier som smurte på noe etsende i 3 mnd, til alle former for kjærringråd og alt som kan kjøpes på apotek i inn og utland. Til sist bestemte jeg meg for å være veldig tålmodig og forsøke Verucid fra apoteket en siste gang. Jeg smurte på hver dag og annenhver dag bløtet jeg vorten og fjernet død hud. Det klødde veldig, og så ikke bra ut, men sakte men sikkert ble det bedre. Etter nesten 4 uker med daglig tålmodig behandling er jeg kvitt et virkelig plagsomt problem gjennom 14 år.

FRI skrev 07. september:

Fotvortene er borte, og jeg er sjeleglad for det. Jeg var så ivrig på å bli kvitt dem at jeg dynget på med virkemidler. Fotvorteplaster om dagen, bananskall om natten, og to fryse-timer hos fastlegen. For å være ærlig tror jeg mest på frysingen. En hudlegespesialist hadde fortalt fastlegen min at den vanlige dosen med nitrogen ikke er nok, så han kjørte på med dobbel dose. Fryktelig vondt, men hva går man ikke galdelig gjennom for å bli kvitt de små svina?

Lise skrev 20. august:

Kan noen svare på hva som er årsaken for å få fotvorte?

Gjest skrev 18. august:

Jeg har hørt at gulerot kan funke (har dem på i noen netter) jeg har flere i familien som har prøvd den og vorta var borte på 2 - 3 dager.

Hege skrev 18. august:

Gutten min på ni år har en fotvorte som plager ham veldig. Nå skal vi prøve bananskall fra i morgen av, selv om det høres sprøtt ut. Håper det virker.

Hatervorter skrev 16. august:

Jeg kan med glede meddele at vortene mine er borte etter noen mnd med fruksyre pensling. Jeg er så glad.

Bananskall skrev 12. august:

Det funker, hurra! I motsetning til alle apotekvarer jeg har prøvd.

Anne skrev 19. juli:

Hva er det som er årsaken til at vi får fotvorter? Håper på svar.

Marthe skrev 08. juli:

Jeg er 14 år, og jeg sliter med fortvorter. Har gjort det så lenge jeg kan huske. Jeg er kjempe flau over det. Jeg kan ikke gå i sandaler med venner uten å bli flau, så jeg bruker hele tiden ballerina sko. Når jeg soler meg med venner, bruker jeg sokker. Jeg er så flau. Har prøvd nå med frysemidler fra Apoteket og vært hos legen og brent dem ut der. Ingenting hjelper, så nå skal jeg satse på Sitron Eddik greier, noen som har erfaring med det?

Molly skrev 03. juli:

Jeg vil bare si at jeg har prøvd mange midler mot fotvorter. Ingen har gått vekk. Nå gleder jeg meg til å få dem bort med bananskall. Håper det funker.

Chris skrev 01. juli:

Denne Avant Garden er jo bare et kosttilskudd. Er dette riktig Avant Garden?

Tirill skrev 24. juni:

Hvordan virker det med bananskall? Skal man bruke teip eller plaster?

Else skrev 17. juni:

Vil bare bekrefte at bananskall på fotvortene virker. Det ser ikke sånn ut med det samme, men etter en stund er vortene borte. Vi har prøvd alt mulig i månedsvis, til og med fryst vortene hos lege, men uten resultat. Et par netter med bananskall gjorde susen. Det er egentlig helt utrolig.

Prøv dette skrev 16. juni:

Jeg har slitt med fotvorter frem til i dag faktisk. Kjøpte dette frysegreiene som finnes på apotek, men det hadde 0 effekt. Har også prøvd med bananskall (ca 2 uker, og mest om natten), og det myknet opp, men fjernet ingenting. Etter det, valgte jeg bare å gå med gnagsårplaster (vannfast Nexcare), og nå (etter 2 måneder) er de helt borte. Vortene har jeg hatt i 10 år tror jeg, og har alltid vært harde og ikke plagsomme. Når jeg brukte bananskall ble de mer synlige, større og mykere. Tror det er en god ide å gjøre før du kveler dem med plaster.

Trine skrev 11. juni:

For min del funket det å forandre kostholdet mitt og ta mye kosttilskudd. Jeg spiser mye epler og gulrøtter, og prøver å få i meg lite gjær, sukker og melk. Av kosstilskudd tar jeg omega 3, avant-garden (de begynte jeg ikke med før litt senere) og noen multivitaminer. Plutselig ble de 6 år gamle fotvortene mine sorte og falt av. Det var jo ikke i utgangspunktet målet mitt, det skulle være en diett for sommeren.

MM skrev 31. mai:

Det med bananskallet: skal det strammes stramt med tau rundt foten?

Mette skrev 28. mai:

Mitt barn fikk to fotvorter nå i vår. Leste kjerringråd om å legge bananskall med innsiden av skallet mot vorta. Vi surret en bit rundt, tapet fast og la på en sokk i tre netter på rad. Etter en uke var begge borte. Og det er både sant og helt utrolig.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...