Kvalme og omgangssyke - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om kvalme og omgangssyke.

8 timer med smerte skrev:

Akkurat hatt omgangssyke og hatt kraftig diare og oppkast i 8 sammenhengende timer. Må være det mest smertefulle jeg noensinne har opplevd. Topper til og med blindtarmsbetennelse som var sinnsykt vondt. Heldigvis ga det seg ut på morrakvisten og nå har jeg det helt fint.

Var syk i gårnatt skrev:

Haha, jeg trodde virkelig det var bare meg i hele verden som var helt unaturlig livredd for kvalme og omgangen. Det hjalp virkelig å høre at jeg ikke er alene. Men jeg ble litt redd da jeg leste at dere som er såpass voksne og har barn fremdeles er redde for å kaste opp. Jeg håpte og trodde at den redselen ville forsvinne når man ble litt gamlere? Jeg er 20 om seks dager, og er fremdeles like redd som da jeg var lita.

Også syk akurat nå skrev:

Jeg har ikke hatt omgangsyke (oppkast) siden jeg var 6 år, (er 26 nå). Og har hatt en hel del tvangstanker og vært livredd for oppkast hele oppveksten. I natt fikk jeg omgangsyken med oppkast. Var livredd helt til spyinga startet. Men da jeg kjente hvor frisk man føler seg etterpå forsvant redselen helt. Det gjør ondt, men er faktisk bedre en å være kjempekvalm.

Syk akkurat nå skrev:

Ligger her å synes synd på meg selv, så prøver å lese gode råd, hater det så utrolig.

Delilah skrev:

Moren min ga meg følgende råd mot kvalme da jeg var liten: Én slurk cola hvert kvarter. Og det funker! All annen drikke frembringer oppkast når jeg er kvalm (særlig vann), mens det virker som om colaen roer ned magen. Men man må bare drikke litt, og den skal helst være uten kullsyre (kan røre ut litt med en skje). Jeg lå rett ut i 1,5 døgn i julen, men kom meg fort igjen. Håper at dere som har tvangstanker kan skjønne at omgangssyke er kjedelig, men det går som regel fort over.

Mamma38 skrev:

Det er godt og se at det er flere som meg. Jeg gruer meg alltid til vinteren og er nesten nervevrak når jeg vet omgangssyken går. Har en sønn på åtte som blei syk i går og nå er jeg livredd for og bli syk selv, sover ikke. Tenker stort sett ikke på annet og det ødelegger livet mitt.

Mamma33 skrev:

Helt enig. Jeg har ei datter som akkurat har kasta opp to ganger. Nå blir jeg sittende våken og tenke på hvor mye jeg har vært i kontakt med henne i løpet av dagen. Pleier ikkke å få det, kasta opp siste gang da jeg var tretten. Nå herjer d så mye adrenalin i kroppen min at det er nok den som holder meg frisk.

Jente20 skrev:

Omgangssyken er det verste i hele verden. Har tvangstanker om oppkast vær eneste dag. Er redd for å bli syk hele tiden, å har ikke kasta opp på 6 år, Får ikke det til. Hilsen ei som ikke klarer tanken på oppkast.

Mamma til 2 skrev:

Æsj, jeg er også livredd for alt som har med oppkast å gjøre, får nesten nærvesammenbrudd, begynner å skjelve og beina klarer så vidt å holde meg oppe, det er utrolig plagsomt når man veit at man kommer til å oppleve oppkast mange ganger i løpet av livet. Jeg visste ikke at det finnes hypnose for sånt. Sønnen min på 1 år fikk diare på lørdags morgnen, og i dag (mandag) har han begynt å kaste opp, får ikke i seg noen ting før det kommer opp igjen, men ikke nok med det. Mannen min skulle jo selvfølgelig også få omgangsyken på søndag, så nå har jeg gått rundt her med to sykinger. Huff, håper det går over snart, orker ikke mer av detta jeg.

Sahara skrev:

Det mest effektive er Omega-3 kapsler uten vitaminer. De fjerner kvalme etter bare 10 - 20 minutter. Ta 4 - 8 stk 500mg kapsler hver 3. eller 4. time inntil du er frisk. Det er avhengig av hvor tidlig i sykdomsfasen du begynner behandlingen. Jo før du tar Omega-3, jo bedre. Hvis du ikke har Omega-3, så ta som en nødløsning 2 spiseskjeer vanlig tran. Eller som en aller siste nødløsning prøv å spis 1 boks sardiner eller annen fet fisk, men det kan være vanskelig når du er kvalm. Og som kjent så hjelper vanlig smertestillende mot feber, betennelse og hodepine. De hjelper kroppen å bekjempe virusformeringen og dermed også kvalmen.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...