Strekkmerker - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om strekkmerker.

Marie skrev:

Jeg har selv strekkmerker i en alder av 17 år. En del på innsiden av lårene, og bak. Pluss at jeg har litt på rumpa. Så en ting er sagt, skjønner jeg ikke hvorfor folk oppfordrer til å bleke dem, også bli brun? Jeg har lyse strekkmerker og når jeg soler meg (jeg blir veldig veldig brun) så syns de hvite strekkmerkene 10 ganger mer. Når jeg går i truse ect. og bøyer meg, ser det helt ille ut. Spenol funker ikke, jeg har smurt meg med det daglig i flere år.

Anonym skrev:

Alle får strekk merker. Dere syter sånn små unger altså, prøv heller de produktene som folk har sagt her, og ikke sitt å skriv at du er 15 år å har strekkmerker overalt. Det er ingenting å være flau over, istdet for å være så flau, prøv å gjør noe.

Frodo skrev:

En kan gjøre dette med veldig bra resultater med laserbehandling. Man har fjernet strekkmerker i lang tid med det.

Veldig trist skrev:

Kan noen hjelpe meg med å finne ut hva en laser opperasjon koster for strekkmerker på mage og puppene? Jeg er 17 år gammel, og det er ubehagelig.

Maria skrev:

Jeg er ei jente på 14 år som har fått strekkmerker på hoftene. Har ikke fått mensen enda. Er dette vanlig? Er det vanlig å ikke ha fått mensen enda?

Anonym12 skrev:

Jeg er en jente på 12 år som har hatt strekkmerker på lår og hofter veldig lenge. Så begynte jeg og få under armene. Jeg er 68 kg og 165 høy, pluss at jeg har begynt og få strekkmerker på brystene, er det unormalt? Hilsen desperat jente.

Jente19 skrev:

Jeg har alltid hatt pittesmåpuppa, men når jeg begynte på p-pille i sommer vokste puppene mine litt og det resulterte i stygge strekkmerker rundt nippelen. Går det vekk? Jeg syns det er kjempestygt og jeg vil ikke vise puppene mine til noen.

Jente skrev:

Jeg er 15 år og veier ca 45 kg. Jeg er bare 1.52 og jeg synes det er veldig rart at man får strekk merker, selv om jeg har det. Mine er veldig nye og jeg har ikke hatt de lenge. Kan de gå bort?

Anonym skrev:

Jeg har fått strekkmerker på på låra og på rumpa. Jeg veier 60 kg og ser på andre jenter som er tjukkere enn meg, men de har ikke strekkmerker. Jeg er utrolig lei meg. Jeg skulle så ønske de forsvant. Jeg skal prøve maisolje som sto som kjerringråd og håper at de funker.

Strekkmerkepiken skrev:

Jeg har hatt strekkmerker i litt over to år. Nå begynner de på brystene og bli lysere. Men, til gjengjeld har jeg fått enda flere på hoftene og innsiden av lårene. Nå begynner de og komme på baksiden av leggen også. Det er utrolig trist og jeg blir så lei meg, og jeg er ikke spesielt tykk, veiger 65 kg. og er ca. 166 høy og 16 år. Jeg er ikke spesielt sunn, men det som forundrer meg er at jeg ser jenter som er mye tykkere enn meg som går i shorts og bikini som ikke har strekkmerker. Nå skal jeg virkelig prøve noen kremer som er anbefalt her, jeg orker ikke dette lenger.

Jente13 skrev:

Jeg er 1.63 høy, veier rundt 45 kg og har strekkmerker på innsiden av lårene og på hofta. Broren min har fått det samme over korsryggen. Jeg synes det er så stygt. Finnes det noen hurtigkur for å få fjernet det bort fort?

Anonym skrev:

Jeg har store strekkmerker og de går ikke bort. Jeg blir så sur av å se på dem. Det er så styggt. Er det noen som har flere råd?

Gutt 21 skrev:

Jeg kan vel ikke snakke for alle gutter/menn, men jeg synes ikke at det gjør noe med strekkmerker. Jeg tror ikke at de guttene som eventuelt bryr seg om det, er noe å samle på uansett. Vær glad i den kroppen du har. Det gjør deg pen.

Marte skrev:

Til alle dere gutter som leser dette. Svar meg på en ting. Hva syntes dere når dere ser en jente som har strekkmerker? Hadde vært inntressant å høre.

Hun skrev:

Jeg har hatt strekkmerker på mage, bryster , armer, tvers over ryggen, hofter og under kneet siden jeg var 13 ca. Vet selv at det var pga. rask vektøkning og at kroppen min faktisk var under utvikling av pupper. Mine er nesten usynlige, helt lyse eller i min hudfarge. Bortsett fra de på magen som skifter farge etter hvor mye jeg har spist å drukket. Min samboer har aldri lagt merke til de jeg har på brystene før i dag. Jeg fikk kroppen i kjemisk ubalanse og da kom de tydeligere frem enn før og dette stoffet gjør at jeg ikke spiser eller drikker så mye, men så fant vi ut at hvis jeg drakk masse vann så fikk brystene sin ordentlige fasong og vekt tilbake å da forsvant merkene mer og mer inn i sin vanlige strl og farge. Grunnen fant vi ut var raskt vekttap og for lite væske i kroppen. Mitt råd er å la tiden gå, evt tren for og stramme opp huden og ta solarium + mye fuktighets krem. Da blir de nesten ikke synelige lengere

Lillejenta skrev:

Jeg er en jente på 17 år, veier rundt 53 kg og er rundt 164 høy og jeg har strekk merker fra rumpa og nedover på siden på låret men bare på venstre side. Er det noen som har et godt råd som kan få det til og forsvinne?

Jente 15 skrev:

Jeg har noen sykt irriterende strekkmerker på puppene. Jeg bruker B-C cup og er helt avhengig av trenings-BH når jeg løper. Jeg har også noen små strekkmerker på rompa. Hva kan jeg gjøre for å ungå at det blir verre? Er det noe spesielt jeg kan spise? Jeg tenker ikke over at andre har det, men jeg vil ikke ha store strekkmerker overalt. jeg er slank, men ikke tynn.

Jeg skrev:

Strekkmerker går aldri bort. Det kan behandles med laser, men det gjør bare at det blekner. De forsvinner aldri.

Kristine skrev:

Så et forslag om at man skal sole seg, men det stemmer ikke. Soling er ikke bra for strekkmerker.

Emi skrev:

Alle sammen drikk en teskje tran, smør strekkmerke-stedet inn med først spenol og så zink salve hver dag. Etter en stund, så har det kanskje hjulpet? Det er verdt et forsøk. Alle tre tingene fåes kjøpt på dagligvarebutikker.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...