Strekkmerker - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om strekkmerker.

Ida skrev:

Jeg er bare 13 år og er ikke overvektig. Likevel har jeg masse strekkmerker på lårene og puppene. Jeg hater de.

Gutt 31 skrev:

Har snakket med en lege og hun anbefalte Lierac Phytolastil Ampoule til min kone.

Birgitte skrev:

Jeg er 13 år, trener veldig aktivt ballsport. Jeg har fått en del strekkmerker på rumpe, noen få på lårene og en del på brystene. Jeg tror ikke akkurat jeg får lov til å ta laserbehandling, noen andre tips?

Ida17 skrev:

Jeg har et problem.. jeg har fått rødlilla strekkmerker rundt brystene. De er ikke veldig store, men de synes mer enn godt nok. Som de fleste andre her inne, hater jeg dem. Strekkmerkene dukket opp over natten, var helt sjokkert da de kom. Anyways, problemet med dette (i tillegg til at det allerede er stygt), er at om et par mnd skal jeg få brystimplantater/silikon. Jeg er sykt redd for at dette skal gjøre strekkmerkene mye verre. Jeg må bli kvitt dem før operasjonen.

Anne skrev:

Har strekkmerker på magen, hoftene og brystene. De på magen har bleknet og synes ikke lengre. De på hoftene blusser opp av og til, men de på brystene plager meg. De er dype og jeg masserer iherdig for å få blodsirkulasjonen opp sånn at de kan blekne litt.

Gutt 20 skrev:

Jeg driter i strekkmerker. Har selv noen. Men uansett, laserbehandling er den beste løsningen og det koster deretter. Jeg tror man kan grine seg til 100% rabatt om man syter til en lege eller en psykolog.

Redd 15-åring skrev:

Hei, jeg er en jente på 15 år, og omtrent halve kroppen min kan betraktes som strekkmerker. Jeg har strekkmerker på, rundt og under puppene, rundt hele låret og på hoftene. Det er så forferdelig å ha det i min alder, for jeg har aldri latt noen se meg i bikini, noen sinne. Jeg er ikke spesielt overvektig eller tjukk eller noe sånt. Jeg skal prøve de tre metodene for å se om noe hjelper. Ønsk meg lykke til i fremtiden.

Meg skrev:

Jeg har hatt strekkmerker en stund nå og er dritt lei. Jeg tør ikke gå på stranda eller gå i bikini lenger. Jeg har hørt at reien virker mot strekkmerker. Jeg skulle ønske at strekkmerker ikke fantes.

Sinoh skrev:

Jeg har ett godt tips som funket for meg. Smør strekkmerkene med fotkrem 1-2 ganger daglig så går de bort ettervært.

Hjelp skrev:

Jeg er en jente på 13 som har strekkmerker på puppene. Jeg hater det, kan ikke gå i kort topp eller noe. Men jeg er kraftig, så det har kanskje noe med det å gjøre. Vil helst ha det vekk, hjelp plis.

Jente 18 skrev:

Jeg har fått strekkmerker på innsidene av lårene, og dette er selvsagt både stygt og flaut. Ser for meg at her må noe drastisk til. Finnes det noe hjelp der ute?

Emilie B skrev:

Heisann, jeg er en jente på 16 år som har strekkmerker på lårene. Hater å gå i bikine, helst med shorts. Det jeg vet er at ordentlig tigerbalsam definnitivt fungerer på nye og røde strekkmerker. Jeg prøvde det da jeg så noen nye, noen dager senere merket jeg at de var så godt som borte. Jeg maserte det godt inn i huden rett før jeg gikk å la meg. Det er verdt å prøve. Emilie;)

Gutt 17 skrev:

Unnskyld meg, jeg er 17 år og gutt. Jeg har strekkmerker på overarm, i armhulen, på mannebrysta, mage og lår. Er bare såvidt over grensa for overvektig. Alle sier at jeg skal vente til de blekner. Kroppen min er dekket av strekkmerker. Jeg er ungdom bare en gang i livet. Vil ikke kaste det bort med å gå med t-skjorte hele sommeren fordi jeg er redd for å vise meg fram. Vennene mine vet det, og sier det ikke er noe stress. Men jeg vet det er styggt og det føles utrolig ubehagelig å gå med bar overkropp. Jeg sipper ikke over dette problemet, men vil ikke kaste bort ungdomstiden min med venting. Jeg hadde ikke reagert sånn om jeg var 30+. Jeg elsker å bade og være på stranda, så kom dette og ødelegger alt.

Sonja skrev:

Noen sier at sol hjelper mot strekkmerket, andre at det forværrer. Hva er sant? Han fått noen skikkelige merker øverst på lårene nå i sommer etter mye soling. Har aldri hatt det før, hvertfall ikke i disse grader.

Jente 15. skrev:

Jeg har strekkmerker bak knærne på baksiden av beinet. Og jeg skjemmes så fryktelig. Er helt forferdelig og gå på sommeren uten shorts, har alltid bukser som går midt på leggen eller helt ned. Er så utrolig flaut. Skal på badeland med ei veninne, og av andre grunner kan jeg egentlig ikke takke nei, så det blir skummelt. Men skal nok klare det. Er flere timer hjemmefra, så skal passe på og ikke la henne eller fameilien hennes se det så kanskje det går bra. De er ett år gamle, litt over ett år. Jeg føler meg feit, men egentlig er jeg ikke det. Bare lubben. De kom etter jeg slutta på håndball. Det rare er at jeg har ikke lest om noen som har det der. Er det flere enn meg som har det bak knærne?

Sel26 skrev:

Dette skal jeg prøve etter mitt andre barn. Jeg gleder meg allerede, dette har tatt mye energi og penger fra meg har prøvd ut det meste nå og ingenting av kremer funker jeg har smørt meg dag og natt når jeg gikk gravid helt fra 3. måned, men fikk masse strekkmerker på magen og sidene. Jeg har også brukt kremer etterpå og ingenting funker. Jeg håper virkelig denne behandlingen er effektiv og får de vekk for nå er jeg drit lei av å tenke på de. 4 behandlinger koster ca. 5000 det er verdt det hvis det funker.

Js skrev:

Hei Stine 16! Lurer på hvor mange tuber du bestilte? Ble det dyrt med frakt og sånt? Måtte man betale toll på produktet?

Lotte skrev:

Jeg har prøvd laserbehandling, og dette er noe man gjør over 3 laserbehandlinger. Jeg har nå fått laserbehandling 2 ganger, og det er kun merkene som har vært aller verst som synes, men selv disse er blitt mye bedre. For at jeg skulle få denne laserbehandlingen gikk jeg til legen min og fortalte om problemet mitt, for jeg hater og vise meg i offentlighet i bikini. Legen sendte meg til en hudspesialist der jeg kunne få behandling i Stavanger. Siden jeg bor i Bergen og måtte ta fly til stavanger ble dette dyrt. Men faktisk fikk jeg dette dekket av staten, selv bussbilettene vi brukte i Stavanger kunne jeg få penger igjen for. Strekkmerkene er blitt mye bedre, og jeg håper på at de blir bedre etter 3 behandling.

J18 skrev:

Har alltid vært tynn og før jeg ble gravid veide jeg 47kg. Nå, gravid i uke 38 er jeg 58kg og har fått veldig mange store, røde strekkmerker. Har egentlig ikke vokst noe serlig andre steder enn på magen, bruker mine vanlige klær. Har vært veldig flink til å smøre meg, men etter uke 36 kom strekkmerkene. Magen, rompa og puppene er værst. Noen som vet om noe som kan hjelpetil å redusere disse strekkmerkene? Noe du selv har prøvd?

Thea16 skrev:

Jeg har fått noen veldig stygge strekkmerker på hele rompa iløpet av kort tid, på så kort tid at det kom som en overaskelse for meg. Håper noen av disse rådene hjeler meg. Jeg er tynn av størrelse, og har ikke gått opp en buksestørrelse siden jeg fikk strekkmerkene en gang.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...