Strekkmerker - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om strekkmerker.

Redd :S skrev 25. mai:

Jeg er 14 år og har sinnsykt sterke strekk merker på puppene, og jeg tørr ikke gå i topp osv pga det. Jeg må få de bort. Jeg trenger hjelp.

Jente 13 skrev 05. mai:

Jeg spiller aktivt fotball, og vil si jeg er ganske muskuløs. Jeg veier ca 60kg og er 164 høy. Jeg er ikke overvektig, men har mye muskler. Her om dagen oppdaget jeg strekkmerker på lårene. Dette er jeg utrolig flau over. Jeg gruer meg nå til sommeren. Hvor lang tid tar det før de går bort? Hva skal jeg gjøre?

Gutt20år skrev 16. april:

Hei, jeg er en gutt på 20 år og har alltid hatt noen kilo for mye, men det er minimalt. Allikevel har jeg fått noen fæle kjempestore røde strekkmerker på magen, siden, i armhulene og nedover armene. De har jeg nå hatt en veldig god stund og har ventet på at de skal blekne. Det har de altså ikke gjort. Jeg er desperat etter å få gjort dem mindre synlig. Også lurer jeg på hva dere jenter tenker om dette. Dersom dere hadde sett dette, hadde det vært uaktuelt eller bryr dere dere ikke så mye om det? Vær så snill og svare ærlig.

Gjest skrev 13. april:

Jeg er bare 15 år og har hele livet vært stor, men ikke den største. Jeg er overvektig og har fått så sykt med strekkmerker. Magen er fylt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre . Hvorfor har jeg fått de, og dem som er mye tykkere og større har ikke et merke?

Marthe skrev 10. april:

Jeg er en jente på 15 år som har fått skikkelige strekkmerker på hofter og lår. Ingen andre i klassen hår fått det og alle tror at jeg har kloremerker. Nå liker jeg ikke gymtimene og jeg liker ikke skifte forran de andre. Noen som har noen tips som funker fort og bra?

Frustrert jente på 16 skrev 06. april:

For noen måneder siden begynte jeg å få røde/lilla strekkmerker på innsiden av lårene, og på brystene. Jeg har alltid vært ekstremt tynn, men dette året har eg gått litt opp i vekt, men er fortsatt en av de tynneste. Jeg hater dem, og gruer meg utrolig mye til bikinisesongen. Jeg tror jeg må innse at strekkmerkene ikke går bort, selv om det skjærer som tusen kniver i meg. Er det noe jeg kan gjøre for å redusere merkene, og gjøre de mindre rødlige? Hjelper det å ta sol? Jeg trenger hjelp nå.

Jente 22 skrev 06. april:

Jeg har strekk merker på armene og det er ganske synlige. Jeg har levd med det i 6 år og det er ikke noe som funker, hjelp!

Jente skrev 25. mars:

Jeg har strekkmerker på innsiden av lårene. Jeg tør ikke å gå i kort shorts, bikini eller korte kjoler. Jeg driller og da må man gå i veldig korte kjoler. Jeg prøver å gjemme det, men det går jo heller ikke. Jeg har hatt det ganske lenge og jeg tør ikke å spørre mamma om hun kan kjøpe noe. Er det noe som de fleste har i sine hjem som fungerer?

Vero skrev 22. mars:

Jeg bruker body butter og den funker kjempe bra på meg. Den er veldig tykk men gjør huden din fantastisk myk. Kokosnøtt syns jeg er best, men det finnes mange forskjellige lukter.

Jente14 skrev 14. mars:

Kan det være flere årsaker til strekkmerker med at man ikke har vokst/lagt på seg mye vekt, som ikke er kjente enda? Er akkurat fylt 14 år, og er desperat på å få vekk veldig tydelige, masse strekkmerker på lår og baksiden av leggene. Er 1.68 høy, men har ikke strekt meg mer enn 1cm på 2 år nå, men strekkmerkene begynte ikke å komme før ca 1år siden. Det siste halvåret så har det bare blitt værre. Er vant til å trene mye, men har ikke trent like mye som før det siste halve året heller, pga ryggskade. Kanskje det er grunnen? Har likevel ikke gått opp i vekt. Så da lurer jeg på hvorfor jeg får de her, jeg er bare 14 år, syntes virkelig det er for tidlig for å få strekkmerker. Tør ikke å vise meg fram i korte shorts og skjørt/kjoler, og vil ikke at noe som sikkert kan fikses på, skal ødelegge ungdomstiden min.

Jente skrev 06. mars:

Jeg begynte å få strekkmerker på hoftene da jeg var 12, og det har bare blitt verre. Jeg hater å gå i bikini, og jeg skal til syden i mai. Jeg vil gjerne få de vekk. Jeg har smurt meg med spenol, sinksalve, aloe vera osv., men de vil ikke bort. Hva kan jeg gjøre?

Karina skrev 20. februar:

Smør på sitron på røde strekkmerker, da blekes de over natten.

Jente14 skrev 13. februar:

Jeg har strekkmerker på brystene og ingen andre i av jentene i klassen har det, altså skjikkelig flaut. På ene siden av magen har jeg et 10cm arr fra en gang jeg klatret på eg stålgjere og falt ned og skjærte meg opp i siden på magen. Det ser ut som et strekkmerke. Er det noe jeg kan gjøre for å få bort strekkmerkene?

Julie skrev 16. januar:

Jeg er bare 13 år, og fikk stekkmerker da jeg var 10 år. Jeg har på lårene, rompa, og de begynner å komme på magen og leggene. Jeg tør ikke å vise meg i bikini uten å ha shorts eller lignene utenpå bikinitrusa. Jeg håper noen av tipsene hjelper.

Ingen slår meg skrev 15. januar:

Seriøst, jeg har så dårlig selvtilitt pga strekkmerker. Jeg er 14 år og har strekkmerker på rompa, lårene, puppene, hoftene og bak leggene. Noen tips til å få de bort?

2 barnsmor skrev 01. januar:

Fikk min 2. sønn nå for 14 dager siden. Han kom 13 dager over tiden, og på de 13 dagene utviklet jeg noen stygge strekkmerker på hver side av navlen. Jeg er 24 år og har fortsatt lyst til og kunne gå i bikini på sommeren og føle meg vel. Er det noen som har noen råd som virkelig hjelper? Jeg fikk ikke strekkmerker etter min 1. graviditet for 4 år siden, men da ble sønnen min født 2,5 mnd for tidlig. Ser frem til effektive råd.

Maria skrev 26. desember:

Strekkmerker går 99% aldri vekk. Er tynn og har hatt strekkmerker siden jeg var 12. Er nå 30. Disse er spesielt synlige på innsiden av lår og bryster. Har nettopp født 2 barn på rappen og har nå disse stygge merkene på mage, hofte og rumpe også. Men de som kom etter fødsel ser ut til og blekne. Men de er fortsatt rynkete og fæl. Har hørt at Bailine kan fjerne disse ved å stramme opp huden under og gjøre de nesten helt usynlige samtidig som muskulatur styrkes. Verdt et forsøk. Skal iallefall prøve det.

Gravid jente 18 skrev 16. desember:

Jeg bruker dr.greve strekkmerkekrem. Vil ikke si den gir resultater fort, men nå har jeg jo enda 8 uker igjen av svangerskapet, så jeg vokser jo enda. Fikk først merker på puppene, men de har nesten forsvunnet. Og det er der jeg har brukt minst krem. De bare blekna og forsvant. Kan såvidt skimte de. Jeg fikk noen under/på siden av puppene da. Det var akkurat som om de flytta seg. Har ellers på hofte, lår og rumpe. Enda ikke på magen. Så jeg smører meg som en gal for å prøve å unngå det.

Ida skrev 08. desember:

Jeg er bare 13 år og er ikke overvektig. Likevel har jeg masse strekkmerker på lårene og puppene. Jeg hater de.

Gutt 31 skrev 07. desember:

Har snakket med en lege og hun anbefalte Lierac Phytolastil Ampoule til min kone.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...