Strekkmerker - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om strekkmerker.

J 15 skrev 20. oktober:

Jeg ser mange av oss har det samme problemet. Jeg har strekkmerker på rompa og litt på lårene. Fikk det når sommeren var over. Jeg vil selv si at jeg ikke har blitt noe feitere eller utviklet meg noe særlig. Men vil følge noen av rådene som står her ;-) får håpe det funker. Er ekstremt lei av å se på de!

Frustrert 15 skrev 20. oktober:

Jeg har strekkmerker på hoftene og litt på innsiden av låret. Hadde på puppene også, men de er ca. borte nå. Men de strekk merkene jeg har på hoftene, vil jeg så gjerne få vekk, jeg hater dem. Flaut å vise meg når jeg har dem, er det sant at spenol og maisolje funker?

Teresemor skrev 07. oktober:

Jeg var veldig plaget med strekkmerker for bare en liten stund siden, men jeg begynte å trene, få kroppen fast og stram og merkene ble mye bedre, pluss at jeg tok solarium for å få litt farge på kroppen og svekke merkene. Dette har fungert veldig bra for meg. Merkene var forferdelige i begynnelsen lilla og store, men nå er de mye mye mindre, synes lite og siden jeg har fått farge på kroppen synes de enda mindre. Håper det kan være et triks til mange :)

Lei skrev 29. september:

Jeg har fått ganske mye strekkmerker på lårene og underarmene, og endel på sidene av magen. Jeg synes det er så utrolig flaut, jeg er jo bare 17 år. Jeg er ikke veldig overvektig, har ikke lagt på meg noe drastisk. Jeg håper noen av disse tipsene funker. Jeg er så lei av å være flau over kroppen min.

Jente 18 skrev 25. september:

Desverre. Jeg har hatt strekkmerker siden jeg var 13-14 år. Strekkmerker kommer av at underhuden strekkes!! Huden vil ikke plutselig trekke seg sammen igjen. HUden er ødelagt. Merkene blir mindre synlig gjennom årene. Ingen er perfekte. Tilogmed kjæresten min på 22 år, som er mann og er 186 og veier 70kg(undervektig) har strekkmerker på rompa. Men jeg driter i det. Slapp av litt folkens ;)

14 år skrev 22. august:

Da vi dusjet i gymmen oppdaget veninnen min noe på rumpa mi som lignet på knivrisp. Hun tror det er strekkmerker, og jeg er bare 14 år! Jeg husker jeg begynte å klø en del på rumpa. Kanskje dette har noe med dette giftige miljøstoffet i Björn Borg-trusene å gjøre? Jeg var veldig tynn før, og nå er jeg slank. Jeg la på meg av sjokoladen jeg spiste på ferie tror jeg (MYE!!)Jeg klarer omtrent ikke legge på meg ellers av det jeg spiser.:s Kan det være strekkemerker? Det sa veninna mi til meg. Jeg skal prøve rådene som står her, takk for hjelpen! Det er virkelig fint å ha en vegg man kan gi råd om sånt på :) Hilsen flau jente over (strekkemerker?) på rumpa si...

Jente14 skrev 13. august:

Jeg har noen synelige strekk merker og masse store blodkar noen av dem er sprengteblodkar og jeg er bare 14! Er det noen som har noe råd for hvor man kan fjerne blodkar?

Gutt17 skrev 07. august:

Virker som det bare er jenter som får strekkmerker her. Jeg fikk noen på lårene i 8. klasse og har fått på rompa nå etter at jeg begynte med muskeltrening på sats. De jeg fikk på lårene er nesten borte nå.

Voksen skrev 05. august:

Til alle dere unge, som dere kanskje legger merke til, så er det faktisk en del av dere som sliter med det samme. Ergo er det ikke bare dere som har strekkmerker, skjønner? Det er ingenting å være ekstremt flau over. Det er maange som får det, både gutter og jenter. Det skjer ofte når man vokser fort, men de blir mindre synlige med årene. Hos kvinner dukker ofte problemet opp igjen i forbindelse med fødsel. Men de fleste er villige til å ofre noe for å få barn. Og all verdens remedier til tross, dette er genetisk, og kan i svært liten grad unngås ved hjelp av dyre kremer. Jeg snakker av erfaring.

Cess skrev 04. august:

Jeg har vel også det samme strekkmerkeproblemet. Har skikkelig zebra-mønster oppover begge lårene, og det ser egentlig ut som om det bare blir mer og mer og det skjer fort! Men men, slik er det vel. Det ser ut som mange kommer med flotte tips om hvordan man kan bli kvitt merkene, men er det noen som vet pris på laserbehandlig og lignende for å gjøre merkene mindre synlige? På forhånd takk :-)

Jente 14 år skrev 25. juli:

Jeg skal ikke klage, men jeg har noen få strekkmerker på rumpa. Jeg har ei normal størrelse, 1.70 høy og rundt 60 kg. Tenk, jeg er bare 14 år, og har det. Ååh..

Gutt 17 skrev 24. juli:

Jeg har noen skikkelige strekkmerker på hele framsiden av magen, og noen på sidene. Jeg kan ikke gå i bar overkropp og heller da ikke bade. Det er så ille at jeg må stå over gymmen på skolen fordi jeg ikke tørr å vise de til de andre gutta i dusjen. Jeg er desperat etter noe som faktisk virker! hjelp?

Maya skrev 15. juli:

Jeg hater strekkmerkene! Jeg har på rompa og litt på innersiden av lårene. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få de vekk. Hjelper det hvis man soler seg? Jeg er bare 15 og trenger virkelig svar! Jeg er desperat etter å få de vekk.

Tassen skrev 28. juni:

Noe som hjelper, er å smøre sitronsaft på strekkmerkene. De blir lysere over natten. Det er bare midlertidig, men kansje det funker hvis man bruker det hver natt. :)

Meg skrev 27. juni:

Jeg er bare 15 år og har fått strekkmerker på siden av magen og innersiden av lårene. Det ser jo helt forferdelig ut. Det verste av alt er at jeg har det når jeg er så ung.

Linn skrev 07. juni:

Jeg leste her at strekkmerker er genetisk anlagt og at 70% av alle kvinner får strekkmerker etter puperteten og 90-95% av alle gravide får det iløpet av fødelsen. Så alle kan få det, uansett hvor tynn du er eller ikke. Jeg har selv noen men jeg bryr meg ikke om dem så lenge de ikke er røde for da synes de nesten ikke. Men det er helt forferdelig når de er røde og roper til verden - se på oss. De blir borte over tid men det kan gå en god stund før de ikke røde mer, men nå har jeg kanskje planer om å ta laser behandling mot de værste. Jeg må undersøke litt mer før jeg bestemmer meg for noe som helst.

Lene skrev 02. juni:

Peeling, spenol og sol. I tilegg kan man jo bruke omega3. Dette skal jeg prøve nå i allefall. Det er verdt et forsøk.

Mm skrev 26. mai:

Har strekkmerker jeg også, fylte 13 nå i mai, har hatt det i noen år. Jeg er ikke overvektig, ganske normal faktisk, Har fått mange spm om hva det er, FLAUT, kommer bestandig med en teit unnskyldning. Skal nå prøve noen av disse rådene.

Moi skrev 20. mai:

Jeg fikk strekkmerker da jeg var 10 år. Etter det har det bare kommet fler og fler. Jeg er ikke overvektig og lever sunt, så det hele er ganske merkelig.

15 åring skrev 12. mai:

jeg er en jente på 15 år. Det hele startet da jeg var 14. Jeg var utrolig tynn og ville gå opp i vekt. Spiste så mye jeg kunne osv. Jeg begynte å kjedespise og plutselig kom det en klump stikkende ut av magen. Senere har jeg fått strekkmerker på hoftene og innsiden av lårene. Jeg vil ikke gå i bikini, bader i shorts og det irriterer meg. Jeg vil bli brun og ikke ha en teit shorts skille bare pga det. Men det er så utrolig flaut når alle stirrer og spør hva det er.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...