Strekkmerker - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om strekkmerker.

Ingrid skrev 03. mai:

Strekkmerker går aldri helt vekk, siden huden har blitt utsatt for slitasje, siden huden har strekt seg av forskjellige grunner. Men selvsagt går det an å få en behandling som gjør dem mindre synlige. Og jenter, dere må ikke være flaue ovenfor dere selv bare pågrunn av strekkmerker, fordi de aller, aller fleste har det, til og med menn. Selv de aller tynneste kan få strekkmerker. Smør på med en slags olje, enten maisolje eller babyolje. La dette trekke inn og bruk deretter en fuktighetsgivende krem. Dette fjerner ikke strekkmerker, men gjør dem merkbart mindre synlige og rødfargen blir fjernet. Det andre som også hjelper er og trene, som tidligere sagt. Tren på de stedene som er utsatt for strekkmerker. Dette må gjøres i en lengre periode, for å få best mulig resultat. Prøv dette, jeg håper det er til hjelp.

Alina skrev 03. mai:

Hold deg vekk fra solen. UV-stråler ødelegger hudens kollagenfibre. Dessuten så er strekkemerker mer synlige når du har farge.

JW skrev 29. april:

Hei, jeg er en jente på 17 år. Da jeg var 16 år begynte jeg å få strekk merker på lårene, de var ikke så synlig da, men nå syns de veldig godt. Jeg begynner også å se det komme på rompa. Alle sier jeg har en bra kropp, at jeg ikke er tykk. Jeg tørr ikke lenger gå i shorts. Er det noe som hjelper?

P skrev 23. april:

Hold deg vekk fra solen. UV-stråler ødelegger hudens kollagenfibre. Dessuten så er strekkemerker mer synlige når du har farge.

Charlotte skrev 11. april:

Jeg har hørt at hemoroide krem hjelper mot strekkmerker, vet noen om det er sant?

Jente 16 skrev 05. april:

Har også en del strekkmerker, men er slank og langt fra overvektig. Jeg har også spilt håndball og trent aktivt i flere år nå, så jeg tror ikke det har noe med lite trening og kosthold å gjøre heller. Kan det komme av at kroppen får mer muskler osv?

Fortvilet 15 åring skrev 01. april:

Jeg har strekkmerker på innsiden av låra. det er så utrolig stykt. Jeg hater det, det ødelegger sommeren min. Hjelper virkelig spenol?

Jente19 skrev 21. mars:

Jeg tenkte å ta mye sol for å få bort mine strekkmerker, men en vennine mente at dette kunne gjøre d værre. Er dette sant?

Jente 14 skrev 17. mars:

Jeg har masse strekkmerker på magen, underarmene, brystene og hoftene. Jeg synes det er utrolig stygt og tør nesten ikke dusje i gymmen mer. Jeg skal også snart å prøve bunad, og da må jeg av med alle klærne. Gruer meg!

Jente 20 skrev 15. mars:

Altså en ting skal sies. Det finnes ingen ting som får vekk strekkmerker med mindre en tar opersjon. Det finnes produkter som kan forebygge strekkmerker i å komme, og kan forebygge hvis en allerede har og ikke vil få flere. Det finnes ingen ting av kremer eller kjerring råd som får dem vekk, det er noe en bare må innstille seg på. Men det finnes produkter av oljer, kremer og peeling som gjør at de blir mindre synelige og blekner slik at man ikke ser dem, men de vil alltid være der. Jeg sier dette fordi jeg syns at på slike sider så skal sannhet være sannhet. Er gravid i uke 36 og har smørt med med oljer under hele svangerskapet, som har gjort at jeg ikke har fått noe særlig strekkmerker, har fått noen, det er trist å utrolig irriterende, men får trøste meg med at det som hjelper ved å gjøre dem mindre synlige er: Trening, sunn kost, smøring av hud drikke mye vann og ikke røyke og drikke alkohol. Det er det beste rådet dere kan få. Og det skjer ikke over natta, dette krever tålmodighet og tid.

Ble kvitt det skrev 11. mars:

Loreals cellulittkrem funker. Den er grønn og har et massasjehode på toppen. Koster kun 60-70kr. Bruk den jevnt 2 ganger daglig, i tillegg til peeling og hampvott på problemområdene i dusjen. Mine strekkmerker ble borte.

Tvillinger skrev 08. mars:

Prøv rejene kremen på tv shop. Ikke mange som tror på sånt, men det er alltids verdt et forsøk, fungerer på meg, og så kan man ta sol. Å nei, strekkmerker går aldri helt bort, man kan gjøre dem smalere å mindre synlige rett å slett. Noen ganger så må man bare lære å elske kroppen sin. Jeg har strekkmerker på bryst, mage, hofter, lår og legger, men jeg har jo fått 2 unger, og de vil jo bleke seg selv med årene. Men de forsvinner aldri helt.

Hjelp skrev 08. mars:

Jeg er ei jente på 14 år som sliter veldig med strekkmerker på rumpa og lår, og bryst. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg har fått det. Jeg er ikke overvektig, men har litt mer fett på lårene og rumpa enn resten av kroppen. jeg trenger hjelp, ellers kan jeg ikke gå i bikini til sommeren.

Anonym skrev 21. februar:

Jeg er en 13 år snart 14, som har strekkmerker på lårene og på brystene. Hva skal jeg gjøre?

Mir skrev 02. februar:

Jeg er 23 år å har fått strekkmerker etter mitt første barn. Jeg har prøvd laser behandling. Men det er bare tull. Jeg har trena og jeg er fin og slank, men det hjelper ikke. Jeg har prøvd krem. Det hjelper ikke heller. Oljer hjelper heller ikke. Omega hjelper ikke heller. Jeg har brukt mange tusenlapper på behandling og kremer, men ingen ting fungerer. Det eneste er vel å skjere vekk huden, mageplastikk, men også da får man et gigantisk arrbelte rundt hele magen.

Merka 24 skrev 11. januar:

Er 1.67 høy å 52 kilo, har ikke lagt på meg eller tatt av meg på maaange år, men rompa å lårene er blitt fulle av strekkmerker, å nå begynner jeg å få på hoftene, dette er et mareritt, sliter veldig med dette. Aldri mer bikini på meg. Føler at ungdomstida mi er ødelagt pga. dette.

Hjelp skrev 04. januar:

Jeg er kun 14 år og har fått strekkmerker på innsiden og utsiden av lårene, fikk det for en stund siden, men gadd ikke bry meg noe om de. Men nå har jeg merket de har blitt mer rødlig farge på og er blitt litt dype. Jeg trenger råd til å få de vekk slik at jeg ikke må gå med shorts når jeg skal bade.

Jente 29 skrev 18. november:

Jeg er hudpleier og venter mitt 3 barn. Har brukt omega 3 og 6, e- vitamin kapsler, vitamin maske og ampuller, olivenolje blandet med eteriske olje av geranium og lavendel. Funket utrolig bra. I puberteten fikk jeg strekkmerke på rumpe og litt hofter da kunne jeg ikke så mye om behandlinger. Forebygg før det er for sent og pass på å ikke legg på deg for mye. Tren om du kan. Jeg er sikker på at det vil funke for deg. lykke til.

Hei skrev 04. november:

Jeg har dype og brede strekkmerker på hele lårene, hoftene og rumpa. Og til og med litt nedover leggene. Jeg er bare 15 år og fikk dette for et par år siden pga. at legen ga meg alt for stor dose medisin. Jeg blåste opp 20 kg. og strekkmerkene kom. Jeg har gått ned i vekt igjen da, men disse strekkmerkene gjør meg gal. Jeg vil ta laser behandling på dette nå. Er det noen aldersgrense? Og hva er prisen cirka?

Anja J skrev 27. oktober:

Ingenting hjelper! Vi burde laget en støtteklubb. Jeg holder på å gå gal, jeg får strekkmerker uten noe som helst naturlig årsak, sånn har det vært i mange år nå, hvordan skal man egentlig lære å leve med det. Har vært hos alt av hudleger, men ingenting hjelper.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...