Strekkmerker - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om strekkmerker.

Cecilie skrev:

Jeg har fått strekkmerker på magen, og har det også på lårene. Jeg kommer nok ikke til å gå i bikini i sommer nei. Jeg synes dette er ganske dumt, jeg. Er bare 15 år, plis hjelp meg!

Jeanett skrev:

Jeg sliter også med strekkmerker. Fikk mange når jeg kom i puberteten, men de har lysna såpass at de ikke synes nå. Men så slutta jeg med røyk og begynte å snuse i steden. Det var ikke lurt, siden det er hormoner i snus som gjør at man kan gå opp i vekt. Jeg gikk opp 25 kilo på knapt et halvt år. Dette gjorde at huden min ble helt sprengt. Jeg fikk strekkmerker på fremsiden, utsiden og innsiden av lårene, store strekkmerker på hoftene, pluss noen små bak knærne. Alle disse er dype, knallilla merker. Kjempestygt.

Nå har jeg begynt å trene og har gått ned kjempemasse, men siden jeg trener styrketrening så har jeg fått strekkmerker under armene pga. jeg har øket muskelmassen min betraktelig. Disse er heldigvis små og synes ikke, men man kan kjenne de.

Når jeg får skattepengene mine nå i juni skal jeg prøve en behandling hos en klinikk. Det er en type peeling som jeg håper skal virke. Kan si hvordan det gikk når jeg får prøvd.

Ingrid skrev:

Strekkmerker går aldri helt vekk, siden huden har blitt utsatt for slitasje, siden huden har strekt seg av forskjellige grunner. Men selvsagt går det an å få en behandling som gjør dem mindre synlige. Og jenter, dere må ikke være flaue ovenfor dere selv bare pågrunn av strekkmerker, fordi de aller, aller fleste har det, til og med menn. Selv de aller tynneste kan få strekkmerker. Smør på med en slags olje, enten maisolje eller babyolje. La dette trekke inn og bruk deretter en fuktighetsgivende krem. Dette fjerner ikke strekkmerker, men gjør dem merkbart mindre synlige og rødfargen blir fjernet. Det andre som også hjelper er og trene, som tidligere sagt. Tren på de stedene som er utsatt for strekkmerker. Dette må gjøres i en lengre periode, for å få best mulig resultat. Prøv dette, jeg håper det er til hjelp.

JW skrev:

Hei, jeg er en jente på 17 år. Da jeg var 16 år begynte jeg å få strekk merker på lårene, de var ikke så synlig da, men nå syns de veldig godt. Jeg begynner også å se det komme på rompa. Alle sier jeg har en bra kropp, at jeg ikke er tykk. Jeg tørr ikke lenger gå i shorts. Er det noe som hjelper?

P skrev:

Hold deg vekk fra solen. UV-stråler ødelegger hudens kollagenfibre. Dessuten så er strekkemerker mer synlige når du har farge.

Charlotte skrev:

Jeg har hørt at hemoroide krem hjelper mot strekkmerker, vet noen om det er sant?

Jente 16 skrev:

Har også en del strekkmerker, men er slank og langt fra overvektig. Jeg har også spilt håndball og trent aktivt i flere år nå, så jeg tror ikke det har noe med lite trening og kosthold å gjøre heller. Kan det komme av at kroppen får mer muskler osv?

Fortvilet 15 åring skrev:

Jeg har strekkmerker på innsiden av låra. det er så utrolig stykt. Jeg hater det, det ødelegger sommeren min. Hjelper virkelig spenol?

Jente19 skrev:

Jeg tenkte å ta mye sol for å få bort mine strekkmerker, men en vennine mente at dette kunne gjøre d værre. Er dette sant?

Jente 14 skrev:

Jeg har masse strekkmerker på magen, underarmene, brystene og hoftene. Jeg synes det er utrolig stygt og tør nesten ikke dusje i gymmen mer. Jeg skal også snart å prøve bunad, og da må jeg av med alle klærne. Gruer meg!

Jente 20 skrev:

Altså en ting skal sies. Det finnes ingen ting som får vekk strekkmerker med mindre en tar opersjon. Det finnes produkter som kan forebygge strekkmerker i å komme, og kan forebygge hvis en allerede har og ikke vil få flere. Det finnes ingen ting av kremer eller kjerring råd som får dem vekk, det er noe en bare må innstille seg på. Men det finnes produkter av oljer, kremer og peeling som gjør at de blir mindre synelige og blekner slik at man ikke ser dem, men de vil alltid være der. Jeg sier dette fordi jeg syns at på slike sider så skal sannhet være sannhet. Er gravid i uke 36 og har smørt med med oljer under hele svangerskapet, som har gjort at jeg ikke har fått noe særlig strekkmerker, har fått noen, det er trist å utrolig irriterende, men får trøste meg med at det som hjelper ved å gjøre dem mindre synlige er: Trening, sunn kost, smøring av hud drikke mye vann og ikke røyke og drikke alkohol. Det er det beste rådet dere kan få. Og det skjer ikke over natta, dette krever tålmodighet og tid.

Ble kvitt det skrev:

Loreals cellulittkrem funker. Den er grønn og har et massasjehode på toppen. Koster kun 60-70kr. Bruk den jevnt 2 ganger daglig, i tillegg til peeling og hampvott på problemområdene i dusjen. Mine strekkmerker ble borte.

Tvillinger skrev:

Prøv rejene kremen på tv shop. Ikke mange som tror på sånt, men det er alltids verdt et forsøk, fungerer på meg, og så kan man ta sol. Å nei, strekkmerker går aldri helt bort, man kan gjøre dem smalere å mindre synlige rett å slett. Noen ganger så må man bare lære å elske kroppen sin. Jeg har strekkmerker på bryst, mage, hofter, lår og legger, men jeg har jo fått 2 unger, og de vil jo bleke seg selv med årene. Men de forsvinner aldri helt.

Hjelp skrev:

Jeg er ei jente på 14 år som sliter veldig med strekkmerker på rumpa og lår, og bryst. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg har fått det. Jeg er ikke overvektig, men har litt mer fett på lårene og rumpa enn resten av kroppen. jeg trenger hjelp, ellers kan jeg ikke gå i bikini til sommeren.

Anonym skrev:

Jeg er en 13 år snart 14, som har strekkmerker på lårene og på brystene. Hva skal jeg gjøre?

Mir skrev:

Jeg er 23 år å har fått strekkmerker etter mitt første barn. Jeg har prøvd laser behandling. Men det er bare tull. Jeg har trena og jeg er fin og slank, men det hjelper ikke. Jeg har prøvd krem. Det hjelper ikke heller. Oljer hjelper heller ikke. Omega hjelper ikke heller. Jeg har brukt mange tusenlapper på behandling og kremer, men ingen ting fungerer. Det eneste er vel å skjere vekk huden, mageplastikk, men også da får man et gigantisk arrbelte rundt hele magen.

Merka 24 skrev:

Er 1.67 høy å 52 kilo, har ikke lagt på meg eller tatt av meg på maaange år, men rompa å lårene er blitt fulle av strekkmerker, å nå begynner jeg å få på hoftene, dette er et mareritt, sliter veldig med dette. Aldri mer bikini på meg. Føler at ungdomstida mi er ødelagt pga. dette.

Hjelp skrev:

Jeg er kun 14 år og har fått strekkmerker på innsiden og utsiden av lårene, fikk det for en stund siden, men gadd ikke bry meg noe om de. Men nå har jeg merket de har blitt mer rødlig farge på og er blitt litt dype. Jeg trenger råd til å få de vekk slik at jeg ikke må gå med shorts når jeg skal bade.

Jente 29 skrev:

Jeg er hudpleier og venter mitt 3 barn. Har brukt omega 3 og 6, e- vitamin kapsler, vitamin maske og ampuller, olivenolje blandet med eteriske olje av geranium og lavendel. Funket utrolig bra. I puberteten fikk jeg strekkmerke på rumpe og litt hofter da kunne jeg ikke så mye om behandlinger. Forebygg før det er for sent og pass på å ikke legg på deg for mye. Tren om du kan. Jeg er sikker på at det vil funke for deg. lykke til.

Hei skrev:

Jeg har dype og brede strekkmerker på hele lårene, hoftene og rumpa. Og til og med litt nedover leggene. Jeg er bare 15 år og fikk dette for et par år siden pga. at legen ga meg alt for stor dose medisin. Jeg blåste opp 20 kg. og strekkmerkene kom. Jeg har gått ned i vekt igjen da, men disse strekkmerkene gjør meg gal. Jeg vil ta laser behandling på dette nå. Er det noen aldersgrense? Og hva er prisen cirka?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...