Strekkmerker - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om strekkmerker.

B skrev:

Hvor får man kjøpt trilastin? På forhånd, takk.

Fortvila skrev:

Hva kan man gjøre for å bli kvitt strekkmerker?

Pat skrev:

Jeg har to barn og har fått store strekkmerker på brystene, rompa og mage, veldig stygt. Hva kan jeg gjøre?

Jente 14 skrev:

Hei jeg er en jente på 14 år jeg trener både håndball å fotball 4-5 ganger i uka. Jeg har trent siden 3 klasse. Da trente jeg to ganger i uka. Helt siden jeg var 10 år eller noe sånt har jeg hatt strekk merker jeg har alltid vert høy for alderen også kraftig, men jeg trener veldi mye og veldi hardt. Jeg prøver og prøver, men alikevell har jeg noe enormt med strekk merker og er kraftig. Jeg har mye strekkmerker på magen og underarmene og det er rett og slett sykt. Jeg har så mye spessielt på magen og i tilleg så har vi svømming hver uke og det går ut over gym karakterene mine for jeg har ikke svømming. I fjor hadde jeg svømming og da fikk jeg en sterk 4er. Da jeg bada da hadde jeg på meg t-Skjorte å shorts men i år får jeg sikkert 2 eller 3 i gym for svømming. Gym er satt sammen. Det er helt teit, grunnen til at jeg ikke har svømming er jo PGA jeg er flau over kroppen min. Guttene ser helt idiotisk på meg. Før brukte jeg badedrakt men jeg kan ikke det nå for de ser dumt ut på meg. Jeg har også store lår og så har jeg litt strekkmerker på puppene men det har de fleste.

Stine 16 skrev:

Jeg har brukt Trilastin i 2 uker, og jeg har fått store forandringer på strekkmerkene mine. Kan nesten ikke se dem. Er utrolig glad nå. Den funket best på gamle strekkmerker, og har reparert en god del av mine. Satser på at de er helt vekke til etter sommeren. Kan ikke love at den kommer til å funke, men den funker på meg.

Mary skrev:

Til alle fortvilte tenåringer: merkene går sakte, men sikkert vekk. Eller nesten vekk. De blekner med årene. Hadde selv strekkmerker på hoftene, mellom lårene, under rumpem og på brystene. At kvinner har strekkmerker vil jeg tørre å påstå. Det er nesten like vanlig som celulliter. Det er et stort flertall kvinner har det. PS: Mannfolka bryr seg lite om du har begge deler.

Gutt 22 skrev:

Noe dere jenter må huske på er at dere fokuserer på disse strekkmerkene og da blir de mye verre i deres øyne enn hva andre kan synes. Hvem ser for eksempel strekk merker bak kneet?

Ikke bry dere om hva gutta synes når dere går i bikini. Strekkmerker er verken kvalmt eller stygt og dere er heldige som kommer ut av puberteten med BARE strekkmerker.

Det er bedre å komme fra det med noen strekkmerker enn å måtte gå på stranda som jeg med hår på både ryggen, skuldra og magen. Ingen sier ÆSJ og glaner etter strekkmerker, men tro meg. Hårete mannfolk hører ofte æsj.

Loftet skrev:

Hei til alle dere. Strekkmerker er noe de aller fleste har. Det lureste er nok å passe på å ikke gå for fort opp i vekt, men også kun hormonforandringer kan gi strekkmerker. Hvis du smører og holder deg i god form vil merkene avta etterhvert. Lykke til!

Uma skrev:

I puberteten, da jeg var 12-13, vokste brystene mine mye fortere enn resten av kroppen. Dette resulterte i skjemmende strekkmerker som strakk seg over hele brystene. De er borte nå, etter 4 år, men huden har mistet sin elastitet. Jeg hater det, har ikke lyst på hengebryster i en alder av 17 år. Jeg har prøvd det meste mot strekkmerker og det eneste som hjalp meg var å ta sol, da ble de mindre synlige. Har en del på lårene, litt på rumpa og litt i sideflesket også.

Jente 12 skrev:

Jeg har også strekkmerker på hoftene, lårene og litt på brystene. Jeg er bare 12 år og fikk det da jeg fylte 12. Jeg tror dette kommer av at jeg har vokst utrolig fort den siste tiden. Jeg er nesten på gråten nå som sommeren er her. Jeg har kjempe dårlig selvtillit bare pga disse merkene. Jeg er utolig lei. Er det ingenting som kan få disse strekkmerkene til å forsvinne?

Cessy skrev:

Jeg bruker nå Reiene. 6 mnd nå siden jeg var gravid og mine strekkmerker dekker 50-60 prosent av kroppen min. Det er stygt og gjør det vanskelig å holde selvtiliten oppe i sommertida. Jeg må skjule mage, hofter, rompe, lår, baksiden av leggene og puppene og litt under armene. Jeg er virkelig ødelagt. Men denne kremen Reiene kjøpte jeg for 500kr, fikk 2 tuber 100mg. Det har gått ca 2 uker og jeg har brukt opp den ene, men det vises ingen forskjell på min hudtype. Det ser faktisk ut som strekkmerkene er blitt mer lilla/blå nå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er/var liksom litt besatt/opptatt av utseende mitt. Så hvis noen vet om noe som funker bedre, helst ikke kremer, det er bare lureri for min del.

Stine 16 skrev:

Heisann, jeg har nå bestilt meg et produkt som heter TriLastin. Det kommer nok til meg om en uke eller to, så når jeg har brukt den en stund, skal jeg komme tilbake her å fortelle resultatene. Den er bestilt på internett, og er veldig godt talende krem mot strekkmerker.

Fjortis skrev:

Jeg har strekkmerker på brystene og på hoftene. Det er utrolig flaut. Jeg har hatt det i over et år nå. Kan noen hjelpe meg med hvordan de skal gå vekk? Hilsen fortvilet fjortis.

Nina skrev:

Jeg er en ganske frustrert 14 åring. Jeg har strekkmerker helt fra forsiden av låret og bak på rompa. det er kjempe flau.! Men får man strekkmerker når man vokser eller når man blir feitere? Jeg har hørt så mye forskjellig. Noen sier det er fordi jeg utvikler meg, men det er ikke så mange i min alder som har det. Jeg trener også veldig mye, så kanskje det kan være det at musklene mine utvider seg kraftig? Jeg hadde virkelig satt pris på hjelp. :)

Strekkmerkeguri skrev:

Jeg er ei jente på 19. Jeg har over det siste året lagt på meg 20 kilo. Er ikke tykk, Men kraftig. Jeg har strekkmerker på hele magen, litt på innsiden av lårene, på sideflesket, og to tre på ryggen og et par på det ene brystet. De er blodrøde. Det er forferdelig. Viser meg aldri naken for samboeren min lengre. Selv om han sier at han ikke bryr seg. Dette har etterhvert utviklet seg til å styre hverdagen min. Aldri skal noen få se min nakne kropp igjen dersom de ikke går bort. Hjelp meg!

J16 skrev:

De aller fleste har strekkmerker, noen har veldig få som nærmest er usynlige, mens andre har store og tydelige. Jeg blei på en måte lettet og glad for at jeg ikke er den eneste jenta på 16 med tydelige strekkmerker. Strekkmerker unner jeg ingen, men det er desverre sånn at de fleste har dem. Jeg leste her at noen trudde hemoridekrem fungerte? Jeg skal prøve dette med engang, og se om dette fungerer. Jeg legger igjen en kommentar på om det er noen forandring i strekkmerkene mine i nærmeste framtid.

Jente 14 skrev:

Jeg er bare 14 år og har masse strekk merker. Jeg har lest rådene og skal se om de går bort. Får håpe det, ellers kommer jeg ikke til å gå så mye i bikini i sommer.

Hjelpeløs skrev:

Jeg tror jeg er en av de mest utsatte her. Jeg er 15 år, og har strekkmerker på utsiden av hoftene, på innsiden, på baksiden av knærene, nedover rumpa og noen nedover leggene. Jeg har det helt grusomt. Det går flere ganger i uka, at jeg bryter ned. Jeg har så lav selvtillit. Jeg er ikke tykk, men var sykt tynn før, så jeg ville legge på meg litt. Men jeg endte opp med strekkmerker. Jeg sitter her og sørger, mens tårene strømmer nedover, pluss at jeg har hodepine mens jeg surfer etter en krem som faktisk funker. Tror jeg skal prøve Rejene og Revitol. Strekkmerker er helt forferdelige.

Lise skrev:

Hallo, jeg har dype røde og lilla strekkmerker ved innsiden av lårene mine, og det ser ut til at det blir mer og mer. Hjelper sitronsaft eller maisolje? Plis, svar, liker ikke å ha strekkmerker og jeg er bare 14. Nå til juni så skal vi bade med klassen, og jeg vil ikke at de skal se dem.

Jente 15 skrev:

Jeg har strekkmerker rundt brystene, hoftene, innsiden og utsiden av lårene og litt på rompa. Fikk det da jeg var 13, men jeg tenkte ikke noe på det. Har hørt at den tv shop kremen rejene virker, er det noen som har prøvd den? Noen andre tips? Er flau for å vise meg i bikini, og sommeren nærmer seg skummelt fort nå. Håper på raskt svar!

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...