Strekkmerker - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om strekkmerker.

Moi skrev:

Jeg fikk strekkmerker da jeg var 10 år. Etter det har det bare kommet fler og fler. Jeg er ikke overvektig og lever sunt, så det hele er ganske merkelig.

15 åring skrev:

jeg er en jente på 15 år. Det hele startet da jeg var 14. Jeg var utrolig tynn og ville gå opp i vekt. Spiste så mye jeg kunne osv. Jeg begynte å kjedespise og plutselig kom det en klump stikkende ut av magen. Senere har jeg fått strekkmerker på hoftene og innsiden av lårene. Jeg vil ikke gå i bikini, bader i shorts og det irriterer meg. Jeg vil bli brun og ikke ha en teit shorts skille bare pga det. Men det er så utrolig flaut når alle stirrer og spør hva det er.

Gutt17 skrev:

Jeg som konfirmant var en 175 høy gutt og bare på ett år vokste jeg til 190 og er i dag 194 og veier 93 kg. På de åra her jeg fått noe stygge strekkmerker på fremsiden av skuldrene og noen bak på ryggen ,men de er nesten borte. Er flaut i garderoben på skolen og fremover nå mot sommeren. Hva kan jeg gjøre? *fortvila*

Hjelp skrev:

Jeg er ei jente på bare 15 år, og har fått mange strekkmerker, særlig på lårene og brystene, det plager meg veldig. Hvordan kan jeg gjøre de mindre synlig, eller fjærne dem? Og hva koster en laser opperasjon for å få fjernet dem?

Strekker skrev:

Begynte å få strekkmerker oppe på skuldrene allerede når jeg var 12 år. De er skikkelig dype og røde fortsatt. har også senere fått nedover hele ryggen og etter at jeg fødte for et år siden har det bare blitt mere og mere. Brystene er veldig utsatt, og kan verken gå i T-skjorte eller sjorts pga strekkmerke bak knær, og langt nedover armene. Dette er skikkelg grusomt nå når det går mot sommer. Tror jeg er det verste tilfellet her til lands... :(

hilsen en som liker vinteren...

Jente15 skrev:

Jeg har strekkmerker på puppene, og det er virkelig stygt. Jeg har så lyst til å fjerne de med laser, men lurer på hvor mye det koster? Går strekkmerkene vekk om du soler deg mye? Eller blir de mer synlige?

Laser skrev:

Jeg har begynt med laser behandlinger mot strekkmerker. Det sprenger under huden, men skal vist være et tegn på at det virker.

Lotte skrev:

Før hadde jeg masse strekkmerker på rompa, men nå er de helst borte, ikke noen svake arr igjen! Det jeg gjorde var å smøre meg inn med e vitamin olje, og massere.

Jente20 skrev:

Hvor får man kjøpt strisan og hvor mye koster den. Har du prøvd den selv? Er det noen som har prøvd dette og hatt effekt?

Silje skrev:

Prøve Striasan krem, den er laget for å fjerne strekkmerker og virker.

Stine skrev:

Jeg begynte å merke noen striper på rompa tidlig i høst, men trodde det bare var merker etter buksene mine. Etterhvert skjønte jeg at det var strekkmerker, og nå har jeg også begynt å få det på lårene. Jeg kan ikke si selv at jeg har lagt på meg så utrolig mye, men tydeligvis har jeg visst det. Jeg er bare 16 år og synes dette er utrolig teit. Jeg synes strekkmerker er et tegn på at man begynner å bli tykk og det har jeg helt panikk for. Finnes det noen spesiell trening etc. som hjelper mot fete lår/rompe? Sommeren er rett rundt hjørne og jeg trenger VIRKELIG råd.

Jente 22 skrev:

Man kan nesten bli gal av alle de forskjellige kremene og produktene som er på markedet, men hva hjelper det når ingen av dem virker? Er grusomt å si det, men unsett om de falmer så er det forsatt ikke pent. Er det ingen som vet om noesom VIRKELIG hjelper, og som også kan vere med å hjelpe på de merkene som nesten ikke syns lenger?

Oppgitt 14-åring skrev:

Går ikke strekkmerker vekk etter hvert i det hele tatt?

Meg:=) skrev:

Jeg har også fått noen EKSTREMT store strekkmerker på brystene, og et par små på rumpa! Det er helt utrolig styg! Veldig flaut. Verken spenol eller omega3 fungerte for meg. Jeg har noen VELDIG dype! Noen som vet hvordan jeg kan få de nesten 100% vekk? Pliss hjelp!?

Julie skrev:

Tror det er veldig viktig å ikke gå for fort opp og ned i vekt. Etter min erfaring har jeg fått strekkmerker på siden av magen og på hoftene/lårene grunnet for fort oppgang av vekt. Jeg tror det er også viktig å tilføre huden mye fuktighet. Om det er et svært belastende problem for noen anbefaler jeg hudlege og laserbehandling.

Camilla skrev:

Easy Peel er en kjemisk peeling. Tror det er det eneste som virkelig funker. Hadde søkt på alt som finnes, og jeg fikk inntrykk av at kremer bare har begrenset effekt. Dessuten har jeg prøvd laser, men fikk beskjed om at den typen laser jeg brukte ikke ville fjerne de dypeste strekkmerkene mine. Easy Peel er en ganske dyr behandling, men den virker. :-) Jeg hadde skikkelig dype merker både på lårene og magen, og nå er de så godt som borte. Jeg gleder meg til jeg kan gå på stranda igjen.

Anonym skrev:

Strekk merker oppstår ofte hos kvinner. Og ofte hos ungdommer som er i utvikling, kroppen vokser raskt, og det gjør huden i ubalanse. Strekkmerker vil etter hvert gå vekk av seg selv hvis du bare la tiden gå, er det den beste hjelpemiddelet for unge kvinner som enda vokser. Enkelte kremer vil mest sannsynligvis ikke hjelpe pga de kommer ikke helt ned til huden der strekkmerkene utvikles. Mitt beste råd er å vente. Hvis ikke de går vekk, gå til hudlege eller hudpleier og få råd og veiledning. Mvh meg :)

Vilde skrev:

Jeg har strekkmerker over hele rompa, men veier kun 55 kg og er 1.70 høy. er det mulig å fjerne dette med laser? Eller må jeg unngå bikini resten av livet? Har samboer som ALDRI får se rompa mi! Er det noe som hjelper?

Den smarte skrev:

Jeg kjøpte noen plaster mot strekkemerker i kina, var bare en urteblanding på plasteret, som skulle fjerne merkene, de ble aldri helt borte, men nesten usynlige. Så kjerringråd hjelper, naturen må bekjempes av naturen.

Meg skrev:

Hvordan ser disse merkene ut? Har fått noe som ligner fett "strimer" på hoftene. Men jeg har ikke gått dramatisk opp/ned i vekt.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Lange øyevipper

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. De...

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...

Kalde føtter

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bev...

Myggstikk

jeg har fått 20 myggstikk på ryggen og det går meg på nervene fordi det klø...