Tannpine - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tannpine.

Amadeus skrev:

Jeg har forferdelig tannpine. Jeg leste om 1 halv teskje bakepulver og en halv teskje salt blanda i ett glass vann. Jeg skylte munnen i fire min. Det hjalp, enn så lenge.

Tempezt skrev:

Ta en bomullsdott, skyll den i lunket vann, press ut halvparten av vannet. Så strør du over eller dynker den i nellikpulver å legger den der du har vondt. Etterhvert kan du tygge forsiktig et par ganger. Når bomullen begynner og bli tørr kan du bare begynne fra steg 1 igjen.

Rafael skrev:

Dette var helt fantastisk. Kjøpte nellik og prøvde på vei ut av butikken. Til jeg var kommet til bilen var smertene vekke. Dette var helt fantastisk og helgen er reddet. Får ikke kommet meg til tannlege før om 2 dager og smertene var ille. Dette er det beste rådet i verden.

Mariell skrev:

Har voldsomt vondt i en jeksel på venstre side, smerten er nesten til å dø av. Har ikke sovet i natt og begynner å bli desperat etter å få smerten bort. Jeg har hverken ibux eller nellik i hus, så jeg sitter her med smerter og lider noe fryktelig. Jeg har prøvd å tatt 2 paracet 500 mg, men det ble bare verre.

Marita skrev:

Jeg leste gjennom alle kommentarene inne her da jeg satt med intenst tannverk i går, på en søndag. Jeg fikk det plutselig over natten. Jeg ringte tannlegevakta og fikk tips av hva slags smertestillende som kunne tas. Prøvde dette, det fungerte til en viss grad, etter en god halvtime med smertelindring var det det igang igjen. Ringte vakta å sa at jeg velger å komme allikevel. Det var kjempebetent. Jeg fikk rensket opp i røttene, reiste hjem smertefri og kjempeglad.

Kevin skrev:

Det å dyppe en bomullsdott i sprit, har funket for meg så langt.

Jørgen skrev:

Kommenterer aldri på noe på Internett, men jeg klarer ikke å la vær i dette tilfelle. Lå en natt med en helt grusom tannpine og fikk ikke sove. Snublet over denne tråden etter et kjapt søk på google, og jeg må si at det er helt ekstremt hvor godt nellik fungerer. Har selv kun tygd nellikspiker, men etter å ha knasket på et par forsvant smerten helt. Tusen takk for nattesøvn fram til tannlegetime.

Solelis skrev:

Jeg har tannpine og sitter nå med to bomullsdotter i munnen med nellik på. Det demper smertene litt men dessverre tror jeg dette er en tann som må rotfylles. Det er intense smerter. Jeg har snart spist et brett med Ibux. Jeg skal til tannlege kl. 08.00, om 7 timer. Sånn går det når en venter for lenge med å gå til tannlege, pluss at det faktisk er så dyrt med tannlege at jeg føler det er et så stort innhugg i privatøkonomien. Jeg må ta opp lån for å klare betale om jeg skal fikse alt som burde fikses.

Saligtanna skrev:

Jeg var hos tannlegen på fredag, men det var litt usikkerhet om hvilken tann som sørget for smertene. Da den jeg mente det var ikke gjorde utslag på alle slags forferdelige smertepåvirkninger, men en annen gjorde, boret vi litt i den som reagerte. Dette var galt. Nå kom jeg over dette trikset. Jeg har ofte lurt på hvorfor munnen min smaker pepperkaker etter tannlegebesøk. Nå vet jeg det. Tusen tusen takk for nelliktipset.

Virvel skrev:

Jeg må legge til mentolsnus til lista. Mentol har lokalbedøvende og tildels beroligende effekt. Jeg har snusa i hele kveld da jeg har hatt så sykt tannverk. Jeg legger da snusen på innsiden der tanna sitter. Jeg kjenner det enda, men ikke vondt liksom. Det er sikkert ikke å anbefale de som ikke røyker/ snuser fra før, men det funker iallefall. Så her skal det soves med snus i munnen.

Alex skrev:

Å tygge nellik-spiker funker ganske bra. Hvis man skal bruke smertestillende, er kombinasjonen 2 Ibux & 1 Paracet det beste. Men er smertene veldig sterke, hjelper ofte smertestillende ikke noe særlig, og da kommer fortvilelsen. Paracet alene har ingen effekt, den må tas i kombinasjon med ibux.

Jeremias skrev:

Jeg har syke tannsmerter i dette øyeblikk. jeg har prøvd nellik trikset, det funka så som så. Synes lunka vann med salt funker bedre. Litt lei av og knaske Paracet og Ibux. Så i natt blir det saltvann og telling av timer. Ikke ofte jeg ytrer disse ord, men fy som jeg gleder meg til tannlegen. Til alle med tannsmerter i natt, hold ut, snart er det kun ett minne.

Hadde_Bare_Kanel skrev:

Jeg tok på litt kanel, det hjalp. Tannlege i morgen, krysser fingre.

Linni skrev:

Jeg har hatt intens tannverk i hele natt og ikke vist mine arme råd. Etter å ha lest litt her, og på en annen side fant jeg ut at jeg skulle prøve å gni kanel på tannkjøttet der hvor jeg hadde vondt, det hjalp, kjapt også.

Huff skrev:

Nå sitter jeg med tannpine, våknet i 2 tiden med intense smerter. Tviler på at jeg får sove i natt. Så jeg kommer nok til å være dårlig opplagt på skolen i morgen. Jeg har sett her litt. Jeg har prøvd Vademecum, kanel, kaldt vann, varmt vann, ingen av delene funker på meg. Har heller ingen smertestillende. Nå skal jeg på badet å ta munnskyll. Håper det funker. I morgen blir det så pappa ringer til tannlegen.

Moffedille skrev:

Kanel fungerte på meg iallefall. Jeg smurte det på tannkjøttet og la det oppå tannen som var vond. Jeg håper jeg får tannlegetime i morgen.

TrønderEspen skrev:

Jeg ønsker bare å holde denne tråden i live. Må innformere at å tygge på nellikspiker fungerte veldig bra. Plutselig er det overkommelig å vente 2 dager med å få komme til en gjeldslegh..ehh tannlege.

Signe skrev:

Tusen takk for tips. Dette reddet virkelig dagen min. Jeg får vel ringe tannlegen i morgen tidlig.

Tannpine skrev:

Jeg sitter her uten nellikpulver og jeg vet ikke hva vadecum er en gang. Er det noe annet som hjelper?

Snusmumrikken skrev:

Jeg har hatt forbigående ising og smerter på venstre side av munnen. Det strålte til øre og hodet, ventet på at det skulle gå forbi. Det ble verre og i går prøvde jeg nelliktipset, som jo hjalp litt. Om natta ble smertene verre og jeg ringte til tannlegen om morgenen. Nå har jeg vært der. Det var en betent nerve i en jeksel så det blir rotfylling. Nå fikk jeg en midlertidig plombe. Deilig å være smertefritt igjen, og vet fra før av at rotfylling gjør ikke ondt, men koster jo en del. Så ring til tannlegen folkens, ikke vent med det.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...