Tannpine - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om tannpine.

Tommytiger skrev:

Har slitt med ekstrem tannpine i flere dager. Har sovet i noen tilfeldige timer. Jeg har brukt smertestillende, men det fungerer bare noen minutter når jeg står oppreist. Tilsutt måtte jeg innom nettet for siste forsøk. Måtte prøve nelliken. Helt utrolig hvor enkle ting man kan bruke for å døve en dødelig smerte. Glad for at jeg hadde nellik etter siste jula i krydderskuffen.

Georg skrev:

Utrolig vondt i tannen min akkurat nå. Vademecum funker ikke i det hele tatt, ikke tannkrem heller. Eneste jeg får til å fungere er enten iskaldt rennende vann eller å skylle området rundt tannen med sprit. Det funker faktisk, selv om det svir. Har en som kommer med nellik pulver eller nellik snart. Håper virkelig det hjelper.

Nina skrev:

Hei, må takke for godt råd med nellik. Moren min sitter her med voldsom tannpine på en søndag og det dunker i øret. Men etter stor skepsis så fant vi heldigvis nellikpulver, og rørte ut i vann. Lagt en bommulspad rundt tanna og tannkjøttet som rådet sier. Nå føles det bedre og det dunker ikke i øret lenger. Dette anbefales på det sterkeste!

Renate skrev:

Dette er kun ett råd til den som røyker. Røyk mens det gjør vondt. Det lindrer faktisk bra mye.

Anonym skrev:

Ja, nå har jeg tannverk igjen, men i den andre tanna. Har vært til tannlegen og begynt med den andre tanna, som skal rotfylles senere. Men nå har jeg tannverk i den andre. Jeg har ikke time før august, hva skal jeg gjøre? Jeg har prøvd alt.

Tannpine skrev:

Hvis jeg har tannverk så tar jeg som regel 2 tbletter og det hjelper som regel etter 15- 20 minutter. Ellers så har jeg tenkt og prøve det med nelik som alle snakker om her. Skal en tur på butikken om ikke så lenge så da skal jeg kjøpe det og se om det virkelig virker. Da kan jeg jo skrive her igjen også og resultatet. Det er ikke bra og spise for mye paracet og andre smertestillende tabletter heller.

Anonym skrev:

Salt og vann blir værre, ja. Jeg har prøvd alt, men ingenting funker og det lider noe sykt, klarer ikke å gjøre noe som helts. Nellik og vann funket bare en liten stund, så kom det tilbake, har tatt en hall pakke med paracet og ibux. Jeg går på veggene snart.

Jan skrev:

Vann og salt funker ikke. Det blir 10 ganger værre!

Anonym skrev:

Jeg hadde ikke nellik men jeg hadde kanel. Første gang jeg prøver dette, så det kan kanskje være innbilning men det har hjulpet. Jeg legger bare en klype kanel rett på tannen/tannkjøttet. Svir litt og må gjentas med jevne mellomrom men har spart meg for lange, vonde nattetimer. Går ikke på veggen lenger. Takk til alle som har kommet med tips.

May Hilde skrev:

Tusen tusen millioner takk for tipset om nellik. Jeg hadde ikke nellik i huset men jeg hadde nellikspiker så jeg puttet 2 stykk i munnen og nå har jeg ikke vondt i det hele tatt. Jeg har drevet og brukt dentinox som man bruker til spedbarn da de får tenner og den har hjulpet utrolig godt men nå ville den ikke virke. Så da prøvde jeg nellikspiker og dettte var jammen meg godt. Null tannpine. Takk og takk igjen alle sammen.

Vondt skrev:

Får ikke sove, sitter her med tannpine så det holder. Har drukket mange flasker med iskaldt vann. Men funker bare en liten periode. Jeg har nå prøvd nellik og vann det kjennes bedøvet ut. Får bare håpe at det holder.

AU skrev:

Nå har jeg tannværk igjen :( Har verken nellik eller vademecum. Prøvde vann med salt og tannkrem men det gir seg ikke.

Anonym skrev:

Hvor lenge må man sitte med bommulsdotten?

Uten søvn skrev:

Skal prøve nellikpulver. Ser ut til at dette virker. Sitter med kjeften full av bommullsdotter og det kjennes at noe skjer. Anbefales.

Vondt i tanna skrev:

Jeg har slitt en del med tannpine og det eneste som funker for meg, bortsett fra smertestillende da selvfølgelig, er å dra til tannlegen. Iskladt vann har også hjulpet til tider men ikke nok til at jeg kan leve normalt. Tannpine er noe som selv de store filosofene og tenkerne har beskrevet som noe av de værste smertene man kan ha.

Andreas skrev:

WOW! Tygg et par nellikstenger til dem blir våte. Bit sammen massen ved den vonde tanna. Magisk medisin som anbefales videre! Takker for tipsa!

MissTannpine skrev:

Har aldri før nå hatt troen på at kjerringråd hjelper. Men etter å ha våknet flere ganger i løpet av natten, og blitt liggende våken i sengen pga smerten. Da var det bare en tin å gjøre: Google etter kjerringråd mot tannpine og prøve det ut ;) Har nå prøvd nellikpulver-metoden, men vurderer å gå over til å tygge hele. Så etter det, hvis smerten fortsatt er der så er det vann med masse salt-metoden. Har faktisk tenkt til å gå så langt at jeg skal prøve ut alle tipsene, og håper at en av de hjelper så jeg fortsatt kan dra på jobb. Er så takknemlig for slike kjerringråd-nettsider.

Tess skrev:

Har hatt tannverk flere ganger, og er plaget med dårlige tenner. Fikk tips om å et stykke ingefær, har skåret en bit ingefær og plassert der det smerter mest. Føles numment og rart, som om det er litt bedøvd der. Det svir bittelitt men er vanvittig effektivt. Supert tips!

I-M skrev:

Hadde faktis aldri i livet mitt trodd at nellik hjalp mot tannpine. Hele munnen min er nå bedøvet, takk til nellika :-)

Kenny skrev:

Fikk i går natt plutselig tannpine både oppe og nede i høyre side. Fikk ikke sove og det eneste som fungerer midlertidig er å skylle munnen med iskaldt vann. Det gjør vondt som bare fy til å begynne med, men det lindrer fort. Uheldigvis fungerer det bare i noen få minutter før jeg må gjøre det samme igjen, så søvn ble det lite av. Fikk tannlegetime i dag morges og til min overraskelse fant ikke tannlegen noe spesielt på røntgenbildene. Bortsett fra et lite hull i toppen og muligens noe problemer i nedre del. Han trodde uansett at problemet skyldtes hullet i toppen så han ga meg bedøvelse og borret. Smertene ga seg og jeg gikk ut derfra med to smertestillende tabletter. Hivde i meg den ene og dro hjem. Alt virket veldig lovende. Men noen timer senere så kjente jeg at murringen begynte igjen. Noen timer senere etter det var jeg helt desperat og fant dette rådet. Syklet til butikken (sykling fungerer utmerket mot tannpine, grunnet endring av blodgjennomstrømning) og kjøpte meg 400mg Ibux og 500mg Paracet. Hivde i meg to av hver og det fungerte ingenting. Prøvde så nellik, både hel og pulver og det fungerer litt, men ikke så bra som kaldt vann. Sitter nå med bomullsdott i munnen med massevis av nellikpulver på og kjenner at smertene blir sterkere og sterkere.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...