Tannpine - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om tannpine.

Anonym skrev:

Salt og vann blir værre, ja. Jeg har prøvd alt, men ingenting funker og det lider noe sykt, klarer ikke å gjøre noe som helts. Nellik og vann funket bare en liten stund, så kom det tilbake, har tatt en hall pakke med paracet og ibux. Jeg går på veggene snart.

Jan skrev:

Vann og salt funker ikke. Det blir 10 ganger værre!

Anonym skrev:

Jeg hadde ikke nellik men jeg hadde kanel. Første gang jeg prøver dette, så det kan kanskje være innbilning men det har hjulpet. Jeg legger bare en klype kanel rett på tannen/tannkjøttet. Svir litt og må gjentas med jevne mellomrom men har spart meg for lange, vonde nattetimer. Går ikke på veggen lenger. Takk til alle som har kommet med tips.

May Hilde skrev:

Tusen tusen millioner takk for tipset om nellik. Jeg hadde ikke nellik i huset men jeg hadde nellikspiker så jeg puttet 2 stykk i munnen og nå har jeg ikke vondt i det hele tatt. Jeg har drevet og brukt dentinox som man bruker til spedbarn da de får tenner og den har hjulpet utrolig godt men nå ville den ikke virke. Så da prøvde jeg nellikspiker og dettte var jammen meg godt. Null tannpine. Takk og takk igjen alle sammen.

Vondt skrev:

Får ikke sove, sitter her med tannpine så det holder. Har drukket mange flasker med iskaldt vann. Men funker bare en liten periode. Jeg har nå prøvd nellik og vann det kjennes bedøvet ut. Får bare håpe at det holder.

AU skrev:

Nå har jeg tannværk igjen :( Har verken nellik eller vademecum. Prøvde vann med salt og tannkrem men det gir seg ikke.

Anonym skrev:

Hvor lenge må man sitte med bommulsdotten?

Uten søvn skrev:

Skal prøve nellikpulver. Ser ut til at dette virker. Sitter med kjeften full av bommullsdotter og det kjennes at noe skjer. Anbefales.

Vondt i tanna skrev:

Jeg har slitt en del med tannpine og det eneste som funker for meg, bortsett fra smertestillende da selvfølgelig, er å dra til tannlegen. Iskladt vann har også hjulpet til tider men ikke nok til at jeg kan leve normalt. Tannpine er noe som selv de store filosofene og tenkerne har beskrevet som noe av de værste smertene man kan ha.

Andreas skrev:

WOW! Tygg et par nellikstenger til dem blir våte. Bit sammen massen ved den vonde tanna. Magisk medisin som anbefales videre! Takker for tipsa!

MissTannpine skrev:

Har aldri før nå hatt troen på at kjerringråd hjelper. Men etter å ha våknet flere ganger i løpet av natten, og blitt liggende våken i sengen pga smerten. Da var det bare en tin å gjøre: Google etter kjerringråd mot tannpine og prøve det ut ;) Har nå prøvd nellikpulver-metoden, men vurderer å gå over til å tygge hele. Så etter det, hvis smerten fortsatt er der så er det vann med masse salt-metoden. Har faktisk tenkt til å gå så langt at jeg skal prøve ut alle tipsene, og håper at en av de hjelper så jeg fortsatt kan dra på jobb. Er så takknemlig for slike kjerringråd-nettsider.

Tess skrev:

Har hatt tannverk flere ganger, og er plaget med dårlige tenner. Fikk tips om å et stykke ingefær, har skåret en bit ingefær og plassert der det smerter mest. Føles numment og rart, som om det er litt bedøvd der. Det svir bittelitt men er vanvittig effektivt. Supert tips!

I-M skrev:

Hadde faktis aldri i livet mitt trodd at nellik hjalp mot tannpine. Hele munnen min er nå bedøvet, takk til nellika :-)

Kenny skrev:

Fikk i går natt plutselig tannpine både oppe og nede i høyre side. Fikk ikke sove og det eneste som fungerer midlertidig er å skylle munnen med iskaldt vann. Det gjør vondt som bare fy til å begynne med, men det lindrer fort. Uheldigvis fungerer det bare i noen få minutter før jeg må gjøre det samme igjen, så søvn ble det lite av. Fikk tannlegetime i dag morges og til min overraskelse fant ikke tannlegen noe spesielt på røntgenbildene. Bortsett fra et lite hull i toppen og muligens noe problemer i nedre del. Han trodde uansett at problemet skyldtes hullet i toppen så han ga meg bedøvelse og borret. Smertene ga seg og jeg gikk ut derfra med to smertestillende tabletter. Hivde i meg den ene og dro hjem. Alt virket veldig lovende. Men noen timer senere så kjente jeg at murringen begynte igjen. Noen timer senere etter det var jeg helt desperat og fant dette rådet. Syklet til butikken (sykling fungerer utmerket mot tannpine, grunnet endring av blodgjennomstrømning) og kjøpte meg 400mg Ibux og 500mg Paracet. Hivde i meg to av hver og det fungerte ingenting. Prøvde så nellik, både hel og pulver og det fungerer litt, men ikke så bra som kaldt vann. Sitter nå med bomullsdott i munnen med massevis av nellikpulver på og kjenner at smertene blir sterkere og sterkere.

Bi skrev:

Hatt kronisk tannverk i 3 dager. Spist allt av piller. osv. Mens jeg satt her og leste så fikk jeg i meg en kiwi. Har ikke peiling om denne har noe effekt men tannpinen ble borte. Er erfaren med tannverk, så ble litt overasket her for det var ingen plan med den kiwien. Klarer ikke å ete vanlig mat.

Gjest skrev:

Takk for gode råd, å bite på en nellik funket bra.

Tannheksa skrev:

Tannpine på 3 døgnet, tannlegevakt i morra. Ibux og Voltarel (ny) virker men det tar litt tid. Men det aller beste - nellik utrørt i vann eller hel nellikspiker. At ingen på apoteket forteller dette trikset er ufattelig. Nellik inneholder stoffet Eugenol som er bedøvende. Etter å ha brukt det har jeg tannlegesmak i munnen - ikke rart siden Eugenol er et stoff tannleger har brukt lenge. Det er også antiseptisk. Takk til den som ga det rådet.

Slitern skrev:

Sitter på 4. dagen med skrikende tenner. Hadde problem med den ene jekselen nede, nå har jeg problem med ned og oppe på samme høyre side bakerst i munnen. Begynte med ibux, 1 stk. gikk ikke lenge så var vi på 2 stk. Var innom apoteket og kjøpte mer. Plutselig spiste jeg 2 av de. Har nettopp kastet i meg 2stk ibux og en paracet og det hjelper ganske mye. Men det tok nesten 45 minutter før det virket. Flaks det er fredag, da er det bare 2 dager til tannlegen åpner. Har jo bare tømt 4 pakker med ibux hittill.

Stian skrev:

Hei, Paracet ser ut til å ha liten effekt på tannpine, men til dere som har prøvd alt, kjøp en eske med panodil zapp, og en eske voltarol(ny) spis en av hver og se om det hjelper. Det hjalp i allefall på meg.

Stadig tannpina skrev:

Fyttigrisen det gjør vondt, ja. Og når det først gjør så vondt ender det fort i rotfylling. Kanskje verdt å besøke tannlegen litt regelmessig, også uten at det gjør vondt? (Jeg begynner da å lære også etterhvert) Men tannlegen er jo ikke tilgjengelig til enhver tid, og da putter jeg kanel på tanna. Det funker faktisk litt. Tannlegen sa at de midlertidige fyllingene har ingefær/kanel/nellik og diverse julekakekrydder som skal virke smertestillende. Så da så, verdt å prøve ut hele julebaksten, for sukker er jo også smertelindrende.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flueplage

Hva gjør man når de allerede er inne? De setter seg på meg hele tiden, noe so...

Øreverk

Oppskjært løk inni en sokk, inntil øret, med pannebånd rundt funket supert p...

Bananfluer

Elektrisk fluesmekker funker som fjell. Ha en sitron kuttet i 2 som lokkemat så...

Kalde føtter

Jeg fryser på begge føttene, spesielt på høyre. De er konstant kalde. Jeg f...

Halsbrann

Ta 1 ts. med potetmel rørt ut i et glass vann. Det virker øyeblikket på halsb...