Tannpine - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om tannpine.

Tone skrev:

Det er bare å komme seg til tannlege fort som få. Det er det eneste som hjelper i lengden.

Per skrev:

Takk for at vi hadde vademecum på badet. Det svir, men det funker godt.

Per skrev:

Jeg har knekt halparten av en gjeksel. Det gjør så vondt at jeg får vanskeligheter med å sove, så da er det rett på butikken i morgen for å kjøpe nellik. Det å finne noe å sysle med får vekk smerten, men det hjelper ikke stort om natten.

Hanne skrev:

Hei jeg lurer på om man skal blande nelik og vann? Eller om man skal tygge på den? Hilsen en som har kjempe vondt i munnen.

Min første tannpine skrev:

Etter å ha hørt mye om tannpine de siste 5 månene, måtte det skje meg også. Har til nå hatt tre våkennetter, ringte til tannlege første dag men de hadde ikke ledig før 2010-09-03. I dag var jeg hos lege og fikk medisin. Efekten er ennå uvist. Nå er jeg på jakt etter nellikpulver. Min tilstand nå er desperat.

Meg skrev:

Lurer på hvor mye nellikpulver jeg skal blande med hvor mye vann?

Thomas skrev:

Våknet opp med tannpine og har tatt en del ibux, paracet, men ingenting funker. Det er søndag, det er varmt og butikken er stengt. Jeg holder på å bli gal.

Daniel skrev:

Jeg må bare si at den som skrev at det hjalp å ta en røyk hadde helt rett. Skulle virkelig ikke tro at gift skulle hjelpe så godt. Takk til den som foreslo det.

Tannmannen skrev:

Har lest alle postene, tatt en smertestillende, fem paracet, skylt med nellik, prøvd med kaldt vann. Ingenting hjelper. Jeg vurderer seriøst å kjøre tre mil til legevakten.

Pride skrev:

Nelikkspiker funker veldig bra. Man kan også skylle munnen med det sterkeste du har av sprit f.eks. Legg hodet ned på siden så holder du på spriten en stund på den siden det gjør vondt. Da vil munnen vær renset for mange bakterier som kan irritere hullet. Og for all del ikke sukker!

Meg skrev:

Jeg prøvde dette med nelikken og innbiller meg litt forbedring, men smertene er der fortsatt. Hvor mye vann tar dere i forhold til nelikk? Kanskje mitt ble litt for utvanna?

Sjallabajs skrev:

Prøvde dette nettopp og det funker som bare det. Helt utrolig. Jeg tygde en hel nelikk oppå tannen jeg hadde hull i og da ble nelikken liggende inni hullet i tannen min. Der har det ligget i flere timer og det er ikke tegn til verk i det hele tatt.

Linda skrev:

Jeg kan anbefale alle som sliter med tannpine å kjøpe en liten tube på apoteket med noe som heter Xylocain. Det er et bedøvende middel og funker som bare det.

Cicca89 skrev:

I flere dager har jeg gått med tannpine og har brukt latterlig store doser med paracet og ibux. Jeg tror ikke det er lenge til jeg får magesår om jeg fortsetter med det. Hadde ikke mer nellik-pulver hjemme og butikkene er stengt, men prøvde med salt + vann og det funker esten umiddelbart. Det var fælt men det nytter absolutt. Jeg skal til tannlegen i morgen heldigvis.

Anki skrev:

Har hatt tannpine i hele 3 dager. Smertefullt. Synes litt synd på meg selv. Nå sitter jeg med en fryst flaske med vann innpakket i en våt vaskeklut. Det hjelper litt. Har desverre ikke nellik, men skal prøve kanel. Den tanna skal bort på fredag.

Vanja skrev:

Fikk intens tannpine idag, tok 4 panodil zapp (500 mg i hver) men det hjalp ingenting. Tusen takk til de som har anbefalt nellik utrørt i vann. Det funker virkelig. Nå kan jeg fungere normalt til tannlegen åpner mandag.

Espen skrev:

Jepp, spytt skal være bra for tennene. For meg lindrer å tygge på en nellikspiker en del, men mynnskyll ser ut til å ha enda bedre effekt.

Michelle skrev:

Hvis man har et kutt i en tann, altså en bit av en tann er falt av. Om munnen også produserer ekstra spytt, prøv å la spyttet få være rundt tannen. Føl frem med tungen hvor hullet er hen. Press så tungespissen inn i/mot hullet og hold tungespissen der så lenge du klarer. La tungespissen også rense hullet/skaden i tannen, kjenn etter om det hjeler. Har hjulpet meg selv enormt faktisk mot tannverk. Kanskje kroppen produserer naturlig forsvar/heling i spyttet?

Michelle skrev:

Kan også bruke krydder, nellik-olje. Jeg bruker økologisk nellik-olje som jeg blander i vann og skyller munnen med også for å rense for bakterier osv og få en virkelig god ånde. Men vær varsom. Oljen kan etse på huden osv, ekstremt sterk! Men av en eller annen grunn, så har jeg vent meg til å skylle munnen med blandingen. Har hittil aldri opplevd noe negativt inne i munnen. Jeg skyller faktisk ofte i ca 15-30 minutter, men det har vært også fordi jeg har hatt betennelse mellom tannkjøtt og visdomstennene. Så jeg har gjort dette for å slippe å trekke. En fantastisk snill tannlege som lærte meg det. Jeg har opplevd at leppene mine har blitt såre om oljen har kommet i kontakt der, men altså ingen sår inne i munnen eller andre ubehag. Jeg har merket vesentlig forskjell på økologisk og uøkologisk olje jeg har prøvd ut faktisk. Etter skylling, bruker jeg tungeskrape også. Jeg visste faktisk ikke at nellik-oljen også kan brukes mot tannpine, fantastisk.

Kristian skrev:

Jeg sitter her med store smerter og får ikke sove nå. Med en gang jeg legger meg ned så blir smertene mye mye verre. Jeg har ikke nellik. Plis hjelp meg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Tannverk

Jeg har betennelse i tannkjøttet bak visdomsjeksel. Jeg er opphovnet og det er ...

Tynt hår

Jeg sliter med for tykt hår!. Finnes det noe som kan gjøre håret tynnere? Det...

Fett hår

Jeg har tørt hår, fikk tips om grønnsåpe, og ble så glad for endelig å se ...

Fotsopp

Camferin fungerer meget bra til slikt, meget god salve for de som jobber i tøft...

Flass

Vannet i Spania er faktisk tilsatt klorin fordi det gjenbrukes flere ganger grun...