Tannpine - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om tannpine.

Tannverkdamen skrev:

Var og rotfyllte den ene fortanna i underkjeven , uten bedøvelse. Det var alt vel helt tilkvelden kom. Jeg har hatt veldig mye tannværk siden. Jeg har tatt medisin i 3 dager, men det er like ille. Jeg må nok ringe tannlegen i morgen igjen,så det blir vel 3000 til tannlegen for annen gang denna uka. Uff!

Dan9el skrev:

Tusen takk for gode råd. Nellik hjalp kjempe bra, takk takk takk. Supert!

Ias skrev:

Å skylle munnen med vann og salt hjelper. Smerten er ikke forsvunnet, men det er mye bedre.

Tannmann skrev:

Har slitt med kronisk tannpine siden fredags kveld. Trudde maxnivået mitt på tannsmerte var nådd, men fra fredag til nå har det bare vært helt for jævlig. Nesten så man vurderer å rive av seg hodet. Fant ihvertfall ut i natt at isbiter (sikkert også kaldt vann) hjelper bra for noen minutter, men det er verdifulle minutter når man har så vondt. Googlet også om andre kjerringråd og som mange har nevnt her, fungerer nellik veldig bra på stort sett de fleste. Men Inger har nevt nellik olje (glove oil, glove bud) som brukes av mange tannleger i dag for å bedove. Var ute på leiting etter den i dag men kunne ikke finne den på noen apotek, men de kunne få den besillt. Heldigvis fant jeg den på en helsekostbutikk, og nå er jeg bare glad og lettet over å slippe den intense smerten. Drypp noen dråper på en bomullsbit eller q-tips og sett den mot området som gjør vondt. Det hjelper.

Torro skrev:

Dentinox er heller ikke en dum løsning. Nesten som og ta en sprøyte hos tannlengen. Det er en liten flaske man får kjøpt på apoteket som er beregnet på barn, men funker bra på meg. Litt for bra kansje, jeg utsatte tannlege besøket. Det var ikke lurt.

Tommytiger skrev:

Har slitt med ekstrem tannpine i flere dager. Har sovet i noen tilfeldige timer. Jeg har brukt smertestillende, men det fungerer bare noen minutter når jeg står oppreist. Tilsutt måtte jeg innom nettet for siste forsøk. Måtte prøve nelliken. Helt utrolig hvor enkle ting man kan bruke for å døve en dødelig smerte. Glad for at jeg hadde nellik etter siste jula i krydderskuffen.

Georg skrev:

Utrolig vondt i tannen min akkurat nå. Vademecum funker ikke i det hele tatt, ikke tannkrem heller. Eneste jeg får til å fungere er enten iskaldt rennende vann eller å skylle området rundt tannen med sprit. Det funker faktisk, selv om det svir. Har en som kommer med nellik pulver eller nellik snart. Håper virkelig det hjelper.

Nina skrev:

Hei, må takke for godt råd med nellik. Moren min sitter her med voldsom tannpine på en søndag og det dunker i øret. Men etter stor skepsis så fant vi heldigvis nellikpulver, og rørte ut i vann. Lagt en bommulspad rundt tanna og tannkjøttet som rådet sier. Nå føles det bedre og det dunker ikke i øret lenger. Dette anbefales på det sterkeste!

Renate skrev:

Dette er kun ett råd til den som røyker. Røyk mens det gjør vondt. Det lindrer faktisk bra mye.

Anonym skrev:

Ja, nå har jeg tannverk igjen, men i den andre tanna. Har vært til tannlegen og begynt med den andre tanna, som skal rotfylles senere. Men nå har jeg tannverk i den andre. Jeg har ikke time før august, hva skal jeg gjøre? Jeg har prøvd alt.

Tannpine skrev:

Hvis jeg har tannverk så tar jeg som regel 2 tbletter og det hjelper som regel etter 15- 20 minutter. Ellers så har jeg tenkt og prøve det med nelik som alle snakker om her. Skal en tur på butikken om ikke så lenge så da skal jeg kjøpe det og se om det virkelig virker. Da kan jeg jo skrive her igjen også og resultatet. Det er ikke bra og spise for mye paracet og andre smertestillende tabletter heller.

Anonym skrev:

Salt og vann blir værre, ja. Jeg har prøvd alt, men ingenting funker og det lider noe sykt, klarer ikke å gjøre noe som helts. Nellik og vann funket bare en liten stund, så kom det tilbake, har tatt en hall pakke med paracet og ibux. Jeg går på veggene snart.

Jan skrev:

Vann og salt funker ikke. Det blir 10 ganger værre!

Anonym skrev:

Jeg hadde ikke nellik men jeg hadde kanel. Første gang jeg prøver dette, så det kan kanskje være innbilning men det har hjulpet. Jeg legger bare en klype kanel rett på tannen/tannkjøttet. Svir litt og må gjentas med jevne mellomrom men har spart meg for lange, vonde nattetimer. Går ikke på veggen lenger. Takk til alle som har kommet med tips.

May Hilde skrev:

Tusen tusen millioner takk for tipset om nellik. Jeg hadde ikke nellik i huset men jeg hadde nellikspiker så jeg puttet 2 stykk i munnen og nå har jeg ikke vondt i det hele tatt. Jeg har drevet og brukt dentinox som man bruker til spedbarn da de får tenner og den har hjulpet utrolig godt men nå ville den ikke virke. Så da prøvde jeg nellikspiker og dettte var jammen meg godt. Null tannpine. Takk og takk igjen alle sammen.

Vondt skrev:

Får ikke sove, sitter her med tannpine så det holder. Har drukket mange flasker med iskaldt vann. Men funker bare en liten periode. Jeg har nå prøvd nellik og vann det kjennes bedøvet ut. Får bare håpe at det holder.

AU skrev:

Nå har jeg tannværk igjen :( Har verken nellik eller vademecum. Prøvde vann med salt og tannkrem men det gir seg ikke.

Anonym skrev:

Hvor lenge må man sitte med bommulsdotten?

Uten søvn skrev:

Skal prøve nellikpulver. Ser ut til at dette virker. Sitter med kjeften full av bommullsdotter og det kjennes at noe skjer. Anbefales.

Vondt i tanna skrev:

Jeg har slitt en del med tannpine og det eneste som funker for meg, bortsett fra smertestillende da selvfølgelig, er å dra til tannlegen. Iskladt vann har også hjulpet til tider men ikke nok til at jeg kan leve normalt. Tannpine er noe som selv de store filosofene og tenkerne har beskrevet som noe av de værste smertene man kan ha.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6
Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Blåbærflekker

Er det noen som vet hvordan man kan få fjernet blåbærflekker fra benkeplater ...

Stearinflekker

Jeg har sølt stearin i stoffsofaen min. Hva gjør jeg?...

Uønsket hårvekst

Gå til kosmetolog, en utdannet fagperson og ta hårfjerning. En tynn nål sette...

Hemorider

Jeg ligger strak ut på sofaen og får ikke gjort noe særlig. jeg har innvendig...

Munnsår

General løs (snus) fungerer hos meg....