Tannpine - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om tannpine.

Idunn skrev 06. oktober:

Takk takk takk for råd! Har så vondt at jeg ikke klarer å tenke, men må vente en måned på tannlege. Skal hamstre både nellikpulver og vademecum, frem til da må det bare fortsette med veldig usunne mengder ibux. Igjen, takk!

Stein Vondt skrev 20. september:

Hvor lang tid tar det før nellik gjør effekt?

Same skrev 11. september:

Det er lett å bli kvitt tannpine. Ta et glass med lunket vann og bland det så med mye salt. Dette salte vannet skyller du munnen med en stund og spytt ut. Tannpinen er borte en god stund.

5 dager med tannpine skrev 01. september:

Detta funker, garantert!

Smerte skrev 27. juli:

Grunnen til at trikset med nelikk fungerer er fordi det virker bedøvende i munnen, jeg tenkte dermed at jeg skulle prøve en hel nelikk og tygge den godt med den tannen som gjorde vondt. Det svei som bare det, men smerten forsvant i lang tid, pluss at litt av nelikken ble igjen i små sprekker og hull i tannen og fortsatte dermed å virke.Lykke til

Alexander skrev 18. juli:

Det er sjeldent om aldri at jeg gidder å legge anonyme innlegg, men her gjør jeg gladelig ett unntak. Etter en LANG natt uten søvn og umenneskelig vondt i jekselen var gode råd dyre når jeg bestemte for å scrolle etter hjelp. klokken 0857 befant jeg meg utenfor butikken sammen med sosiale gamlinger i påvente av åpning. Jeg kjøpte malt nelikk, dro hjem og blandet raust sammen med vann(se ,trønder). UTROLIG nok funket sammensurrumet og jeg vurderer i skrivende stund å ta meg en joggetur. ANBEFALES.

Søvnløs skrev 22. mai:

Da to masse tabletter ikke klarte å ta tannpina var jeg desperat. Hele hodet føltes som det skulle sprenges og jeg hadde ikke sovet på 2 døgn. Da prøvde jeg en t-skje nellikpulver i 1/3 kaffekopp med vann, fuktet en bommulsdott og la den på tannkjøttet rundt der jeg mistenkte tannpina hadde sitt opphav. Det bedøvde og smerten forsvant helt. Når smerten kom tilbake tok jeg en ny runde med ny bomullsdott. Det er helt utrolig hvordan virkning dette hadde på meg. I dag forsvant tanna .

Svarttann skrev 09. mai:

Takk for gode tips. Det blir rett på butikken imorgen for å kjøpe nellik. Paracetamol er vi ferdige med.

Auu skrev 02. mai:

Jeg sitter uten råd eller noe noen som har et råd som virkelig hjelper mot tannpine :S?

Maria skrev 15. april:

Etter å ha tømt et brett med paracet og enda hadde vondt i tanna, ble jeg sittende oppe nå på natta uten å få sove. Googlet etter råd mot tannpine, og kom over dette. Er så overrasket over hvor bra det fungerer. Det hadde jeg ikke trodd. Hadde heldigvis nellikpulver i skapet, og blandet en teskje med litt vann og dyppet bommullsdotten nedi. Det begynnte å prikke i munnen, ble faktisk bedøvet i munnen. Så nå har jeg ingen smerter. Dette er et råd som anbefales.

Larj skrev 08. april:

Sitter med vademecum nå. Får ikke sove av denne elendigheten. Det blir trekking imorra.

Nestor skrev 29. januar:

Påfør noe kaldt, veldig kaldt, slik som is, kaldt vann eller lignende. Etter det påfører du noe varmt, igjen, veldig varmt, som te eller slikt. Dette kommer til å gjøre vondt i de første sekundene, men lindringen trår til relativt kjapt. :)

Glenn skrev 03. desember:

Ja nå har jeg pøst på med vademecum, møkkaflaks at vi hadde det. Jeg har sittet i flere timer å ergra meg over smertene nå, så jeg får se om det funker da :)

Darkworld skrev 27. november:

Vademecum hjelper som bare det. Men ikke over lengre tid. Så mens du venter på time hos tannlegen så er vademecum det beste.

Tannpineren skrev 21. november:

Vademecum munnvann, ufortynnet rett på området tannpinen er kan hjelpe litt. Selv om det svir som bare det.

Tannpineren skrev 20. november:

Også mandelessens dråper hjelper.

Tannpineren skrev 20. november:

Å gni litt Sensodyn tannkrem på kan også redusere smerten.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...