Tannpine - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om tannpine.

Bi skrev:

Hatt kronisk tannverk i 3 dager. Spist allt av piller. osv. Mens jeg satt her og leste så fikk jeg i meg en kiwi. Har ikke peiling om denne har noe effekt men tannpinen ble borte. Er erfaren med tannverk, så ble litt overasket her for det var ingen plan med den kiwien. Klarer ikke å ete vanlig mat.

Gjest skrev:

Takk for gode råd, å bite på en nellik funket bra.

Tannheksa skrev:

Tannpine på 3 døgnet, tannlegevakt i morra. Ibux og Voltarel (ny) virker men det tar litt tid. Men det aller beste - nellik utrørt i vann eller hel nellikspiker. At ingen på apoteket forteller dette trikset er ufattelig. Nellik inneholder stoffet Eugenol som er bedøvende. Etter å ha brukt det har jeg tannlegesmak i munnen - ikke rart siden Eugenol er et stoff tannleger har brukt lenge. Det er også antiseptisk. Takk til den som ga det rådet.

Slitern skrev:

Sitter på 4. dagen med skrikende tenner. Hadde problem med den ene jekselen nede, nå har jeg problem med ned og oppe på samme høyre side bakerst i munnen. Begynte med ibux, 1 stk. gikk ikke lenge så var vi på 2 stk. Var innom apoteket og kjøpte mer. Plutselig spiste jeg 2 av de. Har nettopp kastet i meg 2stk ibux og en paracet og det hjelper ganske mye. Men det tok nesten 45 minutter før det virket. Flaks det er fredag, da er det bare 2 dager til tannlegen åpner. Har jo bare tømt 4 pakker med ibux hittill.

Stian skrev:

Hei, Paracet ser ut til å ha liten effekt på tannpine, men til dere som har prøvd alt, kjøp en eske med panodil zapp, og en eske voltarol(ny) spis en av hver og se om det hjelper. Det hjalp i allefall på meg.

Stadig tannpina skrev:

Fyttigrisen det gjør vondt, ja. Og når det først gjør så vondt ender det fort i rotfylling. Kanskje verdt å besøke tannlegen litt regelmessig, også uten at det gjør vondt? (Jeg begynner da å lære også etterhvert) Men tannlegen er jo ikke tilgjengelig til enhver tid, og da putter jeg kanel på tanna. Det funker faktisk litt. Tannlegen sa at de midlertidige fyllingene har ingefær/kanel/nellik og diverse julekakekrydder som skal virke smertestillende. Så da så, verdt å prøve ut hele julebaksten, for sukker er jo også smertelindrende.

Lise skrev:

Gudameg nellik hjalp, det bedøvde hele munnen min. Takk for et kjemperåd, sto på apoteket idag og skalv av alt for mye smertestillende, veldig usunt.

Stine skrev:

Hei, jeg sitter med inntens tannpine, jeg har verken nellik eller vademecum. Tannkremm funker ikke så mye, men jeg får ikke vekk smerten. Dette er natt nummer 2 jeg er oppe pga den tanna (gjeksel). Hjelp meg PLIS.

Øyvinn skrev:

Fantastisk! Jeg har prøvd flere kjerringråd med suksess, men dette tok kaka. Jeg hadde en tannpine som var helt ubeskrivelig, men som nå er borte. Jeg kjørte nettopp, etter å ha lest rådene på butikken og kjøpte nellik. Var så ille at jeg pakket en i kjeften før jeg satte meg i bilen, og vips. Tusen, tusen takk.

Lillemy skrev:

Tannpine må være noe av det mest smertefulle som finnes. Har prøvd både nellik og vademecum, samt store mengder paracet, men null virkning. Vurderer nesten å rive av meg hodet for må slippe denne intense smerten. Neste på lista er vann med salt i.

Idunn skrev:

Takk takk takk for råd! Har så vondt at jeg ikke klarer å tenke, men må vente en måned på tannlege. Skal hamstre både nellikpulver og vademecum, frem til da må det bare fortsette med veldig usunne mengder ibux. Igjen, takk!

Stein Vondt skrev:

Hvor lang tid tar det før nellik gjør effekt?

Same skrev:

Det er lett å bli kvitt tannpine. Ta et glass med lunket vann og bland det så med mye salt. Dette salte vannet skyller du munnen med en stund og spytt ut. Tannpinen er borte en god stund.

5 dager med tannpine skrev:

Detta funker, garantert!

Smerte skrev:

Grunnen til at trikset med nelikk fungerer er fordi det virker bedøvende i munnen, jeg tenkte dermed at jeg skulle prøve en hel nelikk og tygge den godt med den tannen som gjorde vondt. Det svei som bare det, men smerten forsvant i lang tid, pluss at litt av nelikken ble igjen i små sprekker og hull i tannen og fortsatte dermed å virke.Lykke til

Alexander skrev:

Det er sjeldent om aldri at jeg gidder å legge anonyme innlegg, men her gjør jeg gladelig ett unntak. Etter en LANG natt uten søvn og umenneskelig vondt i jekselen var gode råd dyre når jeg bestemte for å scrolle etter hjelp. klokken 0857 befant jeg meg utenfor butikken sammen med sosiale gamlinger i påvente av åpning. Jeg kjøpte malt nelikk, dro hjem og blandet raust sammen med vann(se ,trønder). UTROLIG nok funket sammensurrumet og jeg vurderer i skrivende stund å ta meg en joggetur. ANBEFALES.

Søvnløs skrev:

Da to masse tabletter ikke klarte å ta tannpina var jeg desperat. Hele hodet føltes som det skulle sprenges og jeg hadde ikke sovet på 2 døgn. Da prøvde jeg en t-skje nellikpulver i 1/3 kaffekopp med vann, fuktet en bommulsdott og la den på tannkjøttet rundt der jeg mistenkte tannpina hadde sitt opphav. Det bedøvde og smerten forsvant helt. Når smerten kom tilbake tok jeg en ny runde med ny bomullsdott. Det er helt utrolig hvordan virkning dette hadde på meg. I dag forsvant tanna .

Svarttann skrev:

Takk for gode tips. Det blir rett på butikken imorgen for å kjøpe nellik. Paracetamol er vi ferdige med.

Auu skrev:

Jeg sitter uten råd eller noe noen som har et råd som virkelig hjelper mot tannpine :S?

Maria skrev:

Etter å ha tømt et brett med paracet og enda hadde vondt i tanna, ble jeg sittende oppe nå på natta uten å få sove. Googlet etter råd mot tannpine, og kom over dette. Er så overrasket over hvor bra det fungerer. Det hadde jeg ikke trodd. Hadde heldigvis nellikpulver i skapet, og blandet en teskje med litt vann og dyppet bommullsdotten nedi. Det begynnte å prikke i munnen, ble faktisk bedøvet i munnen. Så nå har jeg ingen smerter. Dette er et råd som anbefales.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...