Urinveisinfeksjon - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om urinveisinfeksjon.

Anonym skrev:

Personlig er jeg veldig plaget av urinveisinfeksjon, og kan få det opp til flere ganger i mnd (på vinterstid). Når man ikke har mulighet til å dra til legen eller få tak i andre medisiner, drikker jeg mye vann. Hvis man ikke vil bruke hele dagen til å sitte på do, kan man ta en halvlitersflaske og fylle den med veldig varmt vann, flaksen legger man i skrittet. Gi det noen sekunder og du er ikke tissetrengt lenger. Hvor lenge man skal sitte sånn er forskjellig fra person til person, men dette tipset hjelper for meg og mine venninner.

Karoline skrev:

Hvordan var operasjonen mette? Jeg er veldig plaget.

18 skrev:

Jeg drakk mye iste før og merket at etter en halv liter iste måtte jeg fort på do (en time ca). Så når jeg fikk UVi nå drakk jeg en liter iste og etter det har det vært bra.

Selina skrev:

Så lenge vi holder oss varme, som sagt ikke korte topper og tynne bukser, så går det bra. Jeg får urinveisinfeksjon av å sitte på kaldt (kald benk, sten) i mer enn 5 minutter, og det misliker jeg. Diare er heller ikke så langt vekk om man sitter på kaldt.

Silje skrev:

Nei, nei og nei. Dere som anbefaler appelsin- og eplejuice; Dette er bare vås. Dette inneholder sukker, og biter ikke på bakteriene i det hele tatt. Det eneste som hjelper er tranebær og vann med sitron. Jeg har hatt kronisk UVI (Urinveisinfeksjon) i 3 år, og sliter med disse smertene hver eneste dag. Anbefaler dere som får UVI å holde dere unna juice. Selv om ikke juicen er tilsatt sukker, inneholder det jo som kjent fruktsukker, altså et naturlig søtningsmiddel. Fruktsukkeret fører til økt trivsel for bakteriene i urinveiene og blæren, og anbefales absolutt ikke.

Mine beste tips etter erfaring er:
- Drikk vann med sitron
- Hold deg varm på føttene
- Hiv innpå med tranebærkapsler og c-vitaminer daglig
- Du kan også lindre smertene med voltaren, dersom det er behov for det.

Anki skrev:

Har hørt at om man slutter å drikke kaffe, blir man og kvitt kronisk uvi. (Erica White, Candidakuren) Har ikke prøvd selv enda, men nå tror jeg jammen jeg skal det gitt.

Orkide skrev:

Enebær - 10 stykker hvis du merker symptomer på urinveisinfeksjon, fortsett slik til 1-2 dager etter symptomfri.

Linn skrev:

Takk for masse gode råd. Nå har jeg fått avklart at det er det jeg har hatt i flere mnd og nå vet jeg hva jeg må gjøre.

Kine skrev:

Det er ikke alle som tåler surt. Jeg må selv holde meg unna sitrusfrukter og annet surt. Drikk mye rent vann. Akupunktur hjelper også.

Anonym skrev:

Går det virkelig an og utvide urinrøret? Jeg har hørt at det ikke går.

Cathrine skrev:

Var våken i hele natt via uvi og jeg gråt i 5 timer, så ille va det. Jeg drakk 3 l appelsinjuce på 2 timer uten sukker. Jeg ble frisk etter noen timer.

Jane skrev:

Her er en liten historie som er helt sann: Jeg var plaget med urinveisinfeksjon stadig vekk i mange år. Helt til jeg nevnte det for en homøopat, og hun spurte om jeg drakk veldig mye juice. Og det gjorde jeg - i massevis. Hun kunne ikke love at det virket, men ba meg prøve å droppe appelsin/sitrus en stund og se om det hjalp. Mange sier det er motsatt sa hun, men det stemmer ikke for alle. Og det hjalp veldig. Jeg har vært uten infeksjon i seks-syv år, helt siden tipset jeg fikk. Og jeg har nesten glemt hele problemet jeg hadde. Helt til nå i går, hvor jeg fikk infeksjon igjen. Og det var ikke vanskelig å finne årsaken, for jammen har jeg hatt en hang til å spise masse mandariner i det siste. Jeg har vært litt hekta uten å tenke over konsekvensene. Men det er jo opplagt hva som har skjedd her, tenker jeg. Aldri mer mye appelsin her i gården. Håper denne lille historien kan være til hjelp for noen.

Jente25 skrev:

Tips for å unngå urinveisinfeksjon: Jeg var plaget med hyppig urinveisinfeksjon. Veldig ofte kommer infeksjonen av tarmbakterier som havner på feil plass etter samleie. Jeg vil anbefale å fylle en flaske med lunkent vann, sette seg på do og skylle undelivet slik at eventuelle bakterier forsvinner ned i do. Gjør dette innen 15 minutter etter samleie. Det er lurt å skylle på denne måten for å unngå at man gnir inn bakteriene. Det var redningen for meg og etter at jeg begynte med dette var det slutt på infeksjonene. Når dette er sagt er det selvfølgelig også viktig å tømme blæren og drikke masse vann.

Studenten skrev:

Er det noen forslag til lindring av smerter i korsryggen under antibiotika-kur? Jeg går på antibiotika-kur nå og er på min tredje dag. Jeg har fremdeles vondt i korsryggen, men fikk beskjed av lege, etter å ha levert inn urinprøve, at infeksjonen ikke var gått opp i nyrene. Jeg sliter med konsentrasjonsvansker ved skolearbeid, så det hadde vært hyggelig å høre om noen andre har opplevd dette og har noen råd på lur?

Hilde skrev:

Etter å ha prøvd ut diverse kjerringråd gjennom 30 år når det gjelder urinveisinfeksjon, er det noen som fungerer veldig godt og andre ikke.

  1. Tranebærtabletter, må tas 2 ganger for dag sammen med mye drikke. Er man mye plaget bør dette tas daglig uansett om man har infeksjon eller ikke.
  2. Eddikvann. Ta 1 ss eddik oppi 1 glass vann. Drikk dette 3 ganger daglig. Det første glasset tas på tom mage hver morgen.
  3. C vitamin. Ta 1 c-vitamin tablett hver dag for å forebygge.

Rikke skrev:

Jeg har hatt urinveisinfeksjon mange ganger nå og et tips som hjalp meg til å bli kvitt dette, var kjærringrokkte og mye av det. Ved siden av det tok jeg vannbad med eukolyptus (ren olje). Det dreper bakteriene. Jeg drakk mye vann og tranebær juice. Jeg har tidligere vært mye plaget, men etter jeg hadde drevet med denne kuren i over en mnd så har jeg ikke hatt det siden. Det er 4 år siden nå. Prøv det. Det hjalp for meg.

Karina skrev:

Homeopatimedisinen berberis vulgaris c30 er uten tvil det som har hjulpet meg best.

Anja skrev:

Slutt å bruk G-streng da slipper ikke bakteriene til i skjeden. G-strengen ligger og gnikker fram og tilbake fra endetarmsåpningen til urinveiene. Da blir det lett en urinveisinfeksjon.

Eva skrev:

Her var det mange gode råd. Men synes det mangler noen. Her er de: Sørg for å tømme blæren fullstendig hver gang du tisser. Gå alltid å tisse etter samleie. Ikke spis sukker. Lavkarbo er kjempebra mot UIV og verd å prøve om det er et tilbakevendende problem.

Mona skrev:

Jeg ser det er mange her som anbefaler appelsinjuice eller andre sure drikker. Vær da oppmerksom på at det ikke må inneholde sukker. Bakterier elsker sukker, men liker ikke surt. Derfor: sukkerfrie sure drikker samt vann, vann og masse av vann.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Morgenkvalme

Jeg har et nytt tips til dere. Jeg har vært veldig dårlig fra uke 6-11 og prø...

Blemmer på tunga

Hjelp, alt gjør så vondt. Jeg klarer ikke å drikke, spise eller pusse. Blemma...

Kvalme og omgangssyke

Jeg går i 5. klasse og har fått omgangssyke, jeg er veldig nøye med å vaske ...

Tynt hår

Vi med sånt hår men langt, får ofte noen sinnssyke floker som er nesten umuli...

Slanking

Jeg vil gjerne gå ned 10 kg i vekt. Jeg kan ikke hardtrene, men gå turer bare,...