Urinveisinfeksjon - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om urinveisinfeksjon.

Linda skrev:

Ved store smerter i underlivet anbefaler jeg å legge en varmeflaske mellom beina, i skrittet altså. Det hjalp meg iallefall.

Anonym skrev:

C-vitamin i store doser, ja. Og varme: Ullsokker, ullongs, ullteppe rundt kroppen. Et gammelt kjerringråd som jeg ikke har sett nevnt: Sitte over varmt vann: Ta skikkelig varmt/kokende vann i vaskevannsfat, bolle el lign og sett deg på huk over. Rigg deg til slik at den varme dampen kan føles i den såre urinveien. Det stikker, men kjennes godt. Sitt i denne (ubehagelige) stillingen så lenge du orker. Tørk deg godt, og pakk deg inn i varmt tøy. Det er verdt et forsøk.

Tone skrev:

Jeg var plaget med UVI og nyrebekkenbetennelse i årevis fra jeg var veldig liten baby til jeg var ca 10 år. Jeg var inn og ut av sykehus for dette, men de klarte aldri å finne problemet. Helt til jeg ble sendt til psykomotorisk fysioterapi. Dette var ihvertfall for meg en åpenbaring. Fysioterapauten fant ut at jeg hadde stiv musklatur fra øverste muskelfeste øverst i nakken/bakhode og ned hele venstresiden min. Jeg fikk noen styrke/strekkeøvelser som jeg måtte gjøre hver dag.

Det tok ikke lang tid før de merket stor forskjell på meg. Jeg er i dag 24 år, og siden den gang har jeg ikke hatt urinveisinfeksjon. Før i dag. Jeg skjønte med en gang hva det var. De smertene der glemmer man aldri. Mitt tips til dere som er kronisk plaget med dette er å åpne for forslaget om at det kan være muskulære problemer som forårsaker det.

Urina skrev:

Jeg er også veldig plaget. Snakket med en lege om dette og hun sa at hun selvfølgelig skriver ut antibiotika, men at hun også anbefaler å drikke 4-5 liter vann i døgnet. Jeg har forsøkt å få i meg slike mengder, og det er krevende, men det er det eneste som har hjulpet meg. Tror det kan være farlig å drikke veldig mye veldig fort, og det er viktig å blande vannet med litt kokende vann slik at det ikke blir for kaldt og en selv blir nedkjølt.En må holde seg varm og holde seg unna sukker. Men altså enorme mengder vann.

Inger1962 skrev:

Etter mange år med urinveisinfeksjon og utallige antibiotkakurer fant jeg ut at appelsinjuice med fruktkjøtt gjorde underverker. Merker jeg tendenser på urininfeksjon eller blærekatarr som murring og smerte ved vannlatning drikker jeg en liter appelsinjuice med fruktkjøtt på styrten og sitter på elektrisk varmepute (max varme) til smertene gir seg. Forebyggende: Drikker et stort glass juice hver dag, passer på å ikke fryse på bena, aldri sitte på stein/fjell uten pute, ikke bar rygg. Har holdt dette i sjakk i 10 år. Håper det kan hjelpe deg også.

Karin skrev:

Tusen takk for mange gode tips.Det er nå 5. kur jeg går på sammenhengende uten å bli bedre. Dette blir jeg nedstemt av, men det hjalp å lese om alle dere andre som også sliter og har funnet gode løsninger. Varmeflaske på magen lindrer plagene mine noe og samtidig får jeg til å slappe litt av når varmen brer seg i kroppen og mismotet avtar noe.

Fotomiraculix skrev:

Om det er sukker i juicen, spiller det ingen rolle. Nyrene slipper ikke sukker ut i urinen dersom du ikke har diabetes da. Så det er eventuelt overskudd av vitamin C som blir skilt ut, og urinen blir sur, ikke søt.

Becky skrev:

Jeg har siden jeg var liten hatt plager med UVI Noe som ser ut til å være arvelig. Bestemor, tante,meg min datter på 7 er alle plaget med dette. Av min bestemor fikk jeg rådet om kjærringrokkte og brenneslete. Ved akutt: 2kopper te og så flere store slurker utover dagen inntil de værste plagene har gitt seg. Deretter 1/2 kopp morgen og kveld til urinen er klar og luktfri. Mange stopper å drikke når de ikke lenger har vondt, men det er viktig og fortsette noen dager etter så urinen igjen er på riktig surhetsnivå og bakteriene borte. Og selvfølgelig de vanlige rådene Renslighet-masse drikke-. Lykke til alle som sliter med dette.

Anonym skrev:

Personlig er jeg veldig plaget av urinveisinfeksjon, og kan få det opp til flere ganger i mnd (på vinterstid). Når man ikke har mulighet til å dra til legen eller få tak i andre medisiner, drikker jeg mye vann. Hvis man ikke vil bruke hele dagen til å sitte på do, kan man ta en halvlitersflaske og fylle den med veldig varmt vann, flaksen legger man i skrittet. Gi det noen sekunder og du er ikke tissetrengt lenger. Hvor lenge man skal sitte sånn er forskjellig fra person til person, men dette tipset hjelper for meg og mine venninner.

Karoline skrev:

Hvordan var operasjonen mette? Jeg er veldig plaget.

18 skrev:

Jeg drakk mye iste før og merket at etter en halv liter iste måtte jeg fort på do (en time ca). Så når jeg fikk UVi nå drakk jeg en liter iste og etter det har det vært bra.

Selina skrev:

Så lenge vi holder oss varme, som sagt ikke korte topper og tynne bukser, så går det bra. Jeg får urinveisinfeksjon av å sitte på kaldt (kald benk, sten) i mer enn 5 minutter, og det misliker jeg. Diare er heller ikke så langt vekk om man sitter på kaldt.

Silje skrev:

Nei, nei og nei. Dere som anbefaler appelsin- og eplejuice; Dette er bare vås. Dette inneholder sukker, og biter ikke på bakteriene i det hele tatt. Det eneste som hjelper er tranebær og vann med sitron. Jeg har hatt kronisk UVI (Urinveisinfeksjon) i 3 år, og sliter med disse smertene hver eneste dag. Anbefaler dere som får UVI å holde dere unna juice. Selv om ikke juicen er tilsatt sukker, inneholder det jo som kjent fruktsukker, altså et naturlig søtningsmiddel. Fruktsukkeret fører til økt trivsel for bakteriene i urinveiene og blæren, og anbefales absolutt ikke.

Mine beste tips etter erfaring er:
- Drikk vann med sitron
- Hold deg varm på føttene
- Hiv innpå med tranebærkapsler og c-vitaminer daglig
- Du kan også lindre smertene med voltaren, dersom det er behov for det.

Anki skrev:

Har hørt at om man slutter å drikke kaffe, blir man og kvitt kronisk uvi. (Erica White, Candidakuren) Har ikke prøvd selv enda, men nå tror jeg jammen jeg skal det gitt.

Orkide skrev:

Enebær - 10 stykker hvis du merker symptomer på urinveisinfeksjon, fortsett slik til 1-2 dager etter symptomfri.

Linn skrev:

Takk for masse gode råd. Nå har jeg fått avklart at det er det jeg har hatt i flere mnd og nå vet jeg hva jeg må gjøre.

Kine skrev:

Det er ikke alle som tåler surt. Jeg må selv holde meg unna sitrusfrukter og annet surt. Drikk mye rent vann. Akupunktur hjelper også.

Anonym skrev:

Går det virkelig an og utvide urinrøret? Jeg har hørt at det ikke går.

Cathrine skrev:

Var våken i hele natt via uvi og jeg gråt i 5 timer, så ille va det. Jeg drakk 3 l appelsinjuce på 2 timer uten sukker. Jeg ble frisk etter noen timer.

Jane skrev:

Her er en liten historie som er helt sann: Jeg var plaget med urinveisinfeksjon stadig vekk i mange år. Helt til jeg nevnte det for en homøopat, og hun spurte om jeg drakk veldig mye juice. Og det gjorde jeg - i massevis. Hun kunne ikke love at det virket, men ba meg prøve å droppe appelsin/sitrus en stund og se om det hjalp. Mange sier det er motsatt sa hun, men det stemmer ikke for alle. Og det hjalp veldig. Jeg har vært uten infeksjon i seks-syv år, helt siden tipset jeg fikk. Og jeg har nesten glemt hele problemet jeg hadde. Helt til nå i går, hvor jeg fikk infeksjon igjen. Og det var ikke vanskelig å finne årsaken, for jammen har jeg hatt en hang til å spise masse mandariner i det siste. Jeg har vært litt hekta uten å tenke over konsekvensene. Men det er jo opplagt hva som har skjedd her, tenker jeg. Aldri mer mye appelsin her i gården. Håper denne lille historien kan være til hjelp for noen.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...