Urinveisinfeksjon - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om urinveisinfeksjon.

Inger1962 skrev:

Etter mange år med urinveisinfeksjon og utallige antibiotkakurer fant jeg ut at appelsinjuice med fruktkjøtt gjorde underverker. Merker jeg tendenser på urininfeksjon eller blærekatarr som murring og smerte ved vannlatning drikker jeg en liter appelsinjuice med fruktkjøtt på styrten og sitter på elektrisk varmepute (max varme) til smertene gir seg. Forebyggende: Drikker et stort glass juice hver dag, passer på å ikke fryse på bena, aldri sitte på stein/fjell uten pute, ikke bar rygg. Har holdt dette i sjakk i 10 år. Håper det kan hjelpe deg også.

Karin skrev:

Tusen takk for mange gode tips.Det er nå 5. kur jeg går på sammenhengende uten å bli bedre. Dette blir jeg nedstemt av, men det hjalp å lese om alle dere andre som også sliter og har funnet gode løsninger. Varmeflaske på magen lindrer plagene mine noe og samtidig får jeg til å slappe litt av når varmen brer seg i kroppen og mismotet avtar noe.

Fotomiraculix skrev:

Om det er sukker i juicen, spiller det ingen rolle. Nyrene slipper ikke sukker ut i urinen dersom du ikke har diabetes da. Så det er eventuelt overskudd av vitamin C som blir skilt ut, og urinen blir sur, ikke søt.

Becky skrev:

Jeg har siden jeg var liten hatt plager med UVI Noe som ser ut til å være arvelig. Bestemor, tante,meg min datter på 7 er alle plaget med dette. Av min bestemor fikk jeg rådet om kjærringrokkte og brenneslete. Ved akutt: 2kopper te og så flere store slurker utover dagen inntil de værste plagene har gitt seg. Deretter 1/2 kopp morgen og kveld til urinen er klar og luktfri. Mange stopper å drikke når de ikke lenger har vondt, men det er viktig og fortsette noen dager etter så urinen igjen er på riktig surhetsnivå og bakteriene borte. Og selvfølgelig de vanlige rådene Renslighet-masse drikke-. Lykke til alle som sliter med dette.

Anonym skrev:

Personlig er jeg veldig plaget av urinveisinfeksjon, og kan få det opp til flere ganger i mnd (på vinterstid). Når man ikke har mulighet til å dra til legen eller få tak i andre medisiner, drikker jeg mye vann. Hvis man ikke vil bruke hele dagen til å sitte på do, kan man ta en halvlitersflaske og fylle den med veldig varmt vann, flaksen legger man i skrittet. Gi det noen sekunder og du er ikke tissetrengt lenger. Hvor lenge man skal sitte sånn er forskjellig fra person til person, men dette tipset hjelper for meg og mine venninner.

Karoline skrev:

Hvordan var operasjonen mette? Jeg er veldig plaget.

18 skrev:

Jeg drakk mye iste før og merket at etter en halv liter iste måtte jeg fort på do (en time ca). Så når jeg fikk UVi nå drakk jeg en liter iste og etter det har det vært bra.

Selina skrev:

Så lenge vi holder oss varme, som sagt ikke korte topper og tynne bukser, så går det bra. Jeg får urinveisinfeksjon av å sitte på kaldt (kald benk, sten) i mer enn 5 minutter, og det misliker jeg. Diare er heller ikke så langt vekk om man sitter på kaldt.

Silje skrev:

Nei, nei og nei. Dere som anbefaler appelsin- og eplejuice; Dette er bare vås. Dette inneholder sukker, og biter ikke på bakteriene i det hele tatt. Det eneste som hjelper er tranebær og vann med sitron. Jeg har hatt kronisk UVI (Urinveisinfeksjon) i 3 år, og sliter med disse smertene hver eneste dag. Anbefaler dere som får UVI å holde dere unna juice. Selv om ikke juicen er tilsatt sukker, inneholder det jo som kjent fruktsukker, altså et naturlig søtningsmiddel. Fruktsukkeret fører til økt trivsel for bakteriene i urinveiene og blæren, og anbefales absolutt ikke.

Mine beste tips etter erfaring er:
- Drikk vann med sitron
- Hold deg varm på føttene
- Hiv innpå med tranebærkapsler og c-vitaminer daglig
- Du kan også lindre smertene med voltaren, dersom det er behov for det.

Anki skrev:

Har hørt at om man slutter å drikke kaffe, blir man og kvitt kronisk uvi. (Erica White, Candidakuren) Har ikke prøvd selv enda, men nå tror jeg jammen jeg skal det gitt.

Orkide skrev:

Enebær - 10 stykker hvis du merker symptomer på urinveisinfeksjon, fortsett slik til 1-2 dager etter symptomfri.

Linn skrev:

Takk for masse gode råd. Nå har jeg fått avklart at det er det jeg har hatt i flere mnd og nå vet jeg hva jeg må gjøre.

Kine skrev:

Det er ikke alle som tåler surt. Jeg må selv holde meg unna sitrusfrukter og annet surt. Drikk mye rent vann. Akupunktur hjelper også.

Anonym skrev:

Går det virkelig an og utvide urinrøret? Jeg har hørt at det ikke går.

Cathrine skrev:

Var våken i hele natt via uvi og jeg gråt i 5 timer, så ille va det. Jeg drakk 3 l appelsinjuce på 2 timer uten sukker. Jeg ble frisk etter noen timer.

Jane skrev:

Her er en liten historie som er helt sann: Jeg var plaget med urinveisinfeksjon stadig vekk i mange år. Helt til jeg nevnte det for en homøopat, og hun spurte om jeg drakk veldig mye juice. Og det gjorde jeg - i massevis. Hun kunne ikke love at det virket, men ba meg prøve å droppe appelsin/sitrus en stund og se om det hjalp. Mange sier det er motsatt sa hun, men det stemmer ikke for alle. Og det hjalp veldig. Jeg har vært uten infeksjon i seks-syv år, helt siden tipset jeg fikk. Og jeg har nesten glemt hele problemet jeg hadde. Helt til nå i går, hvor jeg fikk infeksjon igjen. Og det var ikke vanskelig å finne årsaken, for jammen har jeg hatt en hang til å spise masse mandariner i det siste. Jeg har vært litt hekta uten å tenke over konsekvensene. Men det er jo opplagt hva som har skjedd her, tenker jeg. Aldri mer mye appelsin her i gården. Håper denne lille historien kan være til hjelp for noen.

Jente25 skrev:

Tips for å unngå urinveisinfeksjon: Jeg var plaget med hyppig urinveisinfeksjon. Veldig ofte kommer infeksjonen av tarmbakterier som havner på feil plass etter samleie. Jeg vil anbefale å fylle en flaske med lunkent vann, sette seg på do og skylle undelivet slik at eventuelle bakterier forsvinner ned i do. Gjør dette innen 15 minutter etter samleie. Det er lurt å skylle på denne måten for å unngå at man gnir inn bakteriene. Det var redningen for meg og etter at jeg begynte med dette var det slutt på infeksjonene. Når dette er sagt er det selvfølgelig også viktig å tømme blæren og drikke masse vann.

Studenten skrev:

Er det noen forslag til lindring av smerter i korsryggen under antibiotika-kur? Jeg går på antibiotika-kur nå og er på min tredje dag. Jeg har fremdeles vondt i korsryggen, men fikk beskjed av lege, etter å ha levert inn urinprøve, at infeksjonen ikke var gått opp i nyrene. Jeg sliter med konsentrasjonsvansker ved skolearbeid, så det hadde vært hyggelig å høre om noen andre har opplevd dette og har noen råd på lur?

Hilde skrev:

Etter å ha prøvd ut diverse kjerringråd gjennom 30 år når det gjelder urinveisinfeksjon, er det noen som fungerer veldig godt og andre ikke.

  1. Tranebærtabletter, må tas 2 ganger for dag sammen med mye drikke. Er man mye plaget bør dette tas daglig uansett om man har infeksjon eller ikke.
  2. Eddikvann. Ta 1 ss eddik oppi 1 glass vann. Drikk dette 3 ganger daglig. Det første glasset tas på tom mage hver morgen.
  3. C vitamin. Ta 1 c-vitamin tablett hver dag for å forebygge.

Rikke skrev:

Jeg har hatt urinveisinfeksjon mange ganger nå og et tips som hjalp meg til å bli kvitt dette, var kjærringrokkte og mye av det. Ved siden av det tok jeg vannbad med eukolyptus (ren olje). Det dreper bakteriene. Jeg drakk mye vann og tranebær juice. Jeg har tidligere vært mye plaget, men etter jeg hadde drevet med denne kuren i over en mnd så har jeg ikke hatt det siden. Det er 4 år siden nå. Prøv det. Det hjalp for meg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Hikke

Det eneste som funker er sitron, og det funker m én gang. Sug på en sitronskiv...

Flueplage

Hva gjør man når de allerede er inne? De setter seg på meg hele tiden, noe so...

Utvendige hemoroider

Jeg ble videresendt direkte til sykehuset fra fastlegen i går. Jeg har en tromb...

Øreverk

Oppskjært løk inni en sokk, inntil øret, med pannebånd rundt funket supert p...

Bananfluer

Elektrisk fluesmekker funker som fjell. Ha en sitron kuttet i 2 som lokkemat så...