Urinveisinfeksjon - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om urinveisinfeksjon.

Ss skrev:

Vask trusene med såpe og varmt vann? Hva vasker man ellers undertøy med?

Ove skrev:

Renslighet. Vask deg nedentil hver dag. Vask trusene godt med såpe og varmt vann. Skift truser hver dag.

Anette skrev:

Så det vil si at hvis symtomene gir seg, så trenger man ikke antibiotika? Er så mye bedre i dag, men trodde jeg måtte ta en kur uansett, men lar helst være hvis naturen gjør susen selv?

Aina skrev:

Har hatt problemer med urinveisinfeksjon i ca. 13 år og gått alt for mye på antibiotika. Jeg har prøvd det meste på markedet som finnes av medisiner og kjerringråd, og det er mye som hjelper litt, men det vender stadig tilbake. For en liten stund siden var den en som fortalte meg om Notakehl. Dette er et naturlig homeopat-medisin/heleskost, og helt suverent. Tok to-tre kurer og urinveisinfeksjonen er helt vekk. Notakehl får man kjøpt reseptfritt på apoteket. Har de det ikke, så kan de bestille det.

Liss skrev:

Har kronisk blærekatarr, ca hver 14 dag. Springer på toalettet hele dagen bare for å levere noen få dråper som gjør så utrolig vondt, men du kan være sikker på at hvis jeg går til postkassa el. lignende og ikke har toalett tilgjengelig kommer det en hel ladning. Vondt, flaut, plagsomt, medfører masse arbeid med vasking både av klær og meg selv. Er det mulig å bli kvitt det for godt tro?

Karin skrev:

Vet ikke om det er underlivsinfeksjon, men jeg må på do ganske ofte og så har jeg vondt på høyre side av korsryggen. Ubehagelig er det. Jeg har hatt infeksjon tidligere. Kan jeg ta C vitaminer for det?

Annka ;o) skrev:

Jeg har brukt tranebærkapsler ved begynnende urinveisinfeksjon, og i mitt tilfelle har disse kapslene bare tatt brodden av smertene og i tillegg kamuflert bakteriene i urinprøve hos lege. Hvis ikke fastlegen kjente meg godt og vet at jeg ofte har urinveisinfeksjon, hadde jeg ikke fått medisin fordi at urinen min var ren.

Jeg ser at noen anbefaler appelsin-juice, men mitt råd er C-vitaminer. Forebyggende tiltak er det beste, derfor hold deg varm på bena og rumpa. Unngå å fryse. Gå på toalettet ofte, ikke hold deg, dette gir grobunn for bakterier.

Nicoline skrev:

Sett deg i et fat med varmt grønnsåpevann, bli sittende i minst 10 min. Jeg har klart å stoppe en begynnende urinveisinfeksjon flere ganger på denne måten- det er utrolig effektivt.

Anonym skrev:

Etter mine egne erfaringer, ikke dusj om kvelden. Det får underlivet fuktig før du legger deg og dermed blir du kald i underlivet om natten. Juice hjelper meg, selv om folk sier en ikke skal drikke det.

Ulla skrev:

Jeg har vært plaget med urinveisinfeksjoner over lang tid, men de siste åtte månedene har jeg holdt med frisk ved å drikke c-vitamin brusetablett (askorbinsyre) samt ta to tranebærpiller morgen og kveld. I tillegg har jeg et middel som skal surne urinen og virke forbyggende.

Linn skrev:

Tusen takk for gode råd, Klara. Nå er det bare å ringe akupunkturen. Mye av det du fortalte har jeg prøvd, men jeg sliter veldig med de tranebærkapslene. De har ikke hjulpet meg. Heller ikke det med juicen var jeg klar over. Jeg har drukket mye juice hver gang jeg har hatt UVI, men jeg får prøve med akupunktur å håpe på det hjelper. Igjen, Tusen takk :)

Sykepleierstudent skrev:

Mange gode råd, spes, eplecidereddik, men det heter UVI, Urin-Veis-Infeksjon, ikke UIV.

Klara skrev:

Jeg har prøvd akupunktur etter å ha vært ekstremt plaga med tilbakevennende UVI i mange år, og jeg kan anbefale akupunktur varmt. Det var verdt hver krone, men husk og fortsette å ta det selv om du blir begre. Jeg slutta med det, og etter ei stund kom infeksjonene tilbake. Den tabben gjør jeg ikke igjen. Ellers er det god hjelp i å drikke vann med lime eller sitron i (helst ikke appelsinjuice, det inneholder mye sukker som bakteriene liker). Ta tranebærkapsler, gå på do og dusj rett etter samleie, og hold deg varm. Det kan lindre veldig å sitte med ei varmeflaske mellom beina når en først har fått det. Og husk og vaske undertøyet ditt på høy temperatur (60 eller 90 grader) for å ta knekken på alle bakterier.

Linn skrev:

Er det noen av dere som har prøvd akupunktur? Har ikke prøvd det selv, men er veldi plaget, så jeg lurer på, funker det?

Linn skrev:

Jeg har hørt at man kan sitte over et varmt vannbad med grønnsåpe. Kan dette stemme?

Henriette skrev:

Det charlotte skriver over at man ikke skal drikke juice er bare tull. Jeg var på på ferie i sverige og fikk urinveisinfeksjon, vile ikke dra til svensk lege så jeg drakk kjempe mye juice for og klare meg til jeg kom hjem. Men etter en dag med masse juice drikking var det borte. Mange sier at juice kan gi skade på leveren, da må man virkelig ha drukket mye, jeg tror ikke noen mennesker klarer og drikke så mye så de sliter på leveren. Men alkohol der i mot gjør så leveren blir ødelagd. Så at ikke du kan drikke en del juice når man har urinveisinfeksjon er bare tull.

Charlotte skrev:

Ikke drikk appelsinjus. Selvom det er syre i jus, er det den sammelagte syren/basen av de endelige metabolitten i nyrene som har noe å si om det blir surt i urinen eller ikke. Når appelsinjus metaboliseres blir urinen basisk. Drikk heller tranebærjus, den gjør faktisk urinen sur.

Milla skrev:

Er kraftig plaget med urinveisinfeksjon, og en ting er ihvertfall sikkert, at man blir dårlig av å fryse, serlig er det viktig å holde seg varm i underlivet, det har jeg fått erfart, har fått sterke smerter hver gang jeg har frosset, blir bedre av å få nok med veske i meg også :)

Kalle skrev:

Ikke gå til homeopat, gå til legen.

Elisabeth skrev:

Jeg hadde kronisk UIV i tre år. Ble reddet av kinesisk medisin. Det er ekstremt viktig å holde seg borte fra alkohol. I tillegg er jeg overbevist om at det er en sammenheng mellom UIV og sopp. Dersom du finner en lege som er utdannet innenfor kinesisk urtemedisin er du reddet. Jeg fant min lege i utlandet, men det finnes nok folk i Norge også. Jeg går bare til leger som er anbefalt av andre, så forsk litt. Urtemedisin kombinert med akupunktur hjalp meg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vorter

Det er rktig som Karoline skriver. Jeg hadde også en stor vorte i leddet på la...

Tannpine

Jeg har hatt vondt i munnen i flere år nå. Er det alvorlig tro? Tannlegene bar...

Diaré

Jeg har hatt varierende avføring og den siste tiden a la diaré og en del luft....

Småmark

Jeg hadde makk i magen da jeg var 6 år. Min mor skar opp rå vanlig løk som je...

Blåbærflekker

Jeg skylte med kokende vann, og det tok nesten alt. Jeg er imponert. Nå tester ...