Urinveisinfeksjon - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om urinveisinfeksjon.

Linn skrev:

Jeg tror jeg har urinveisinfeksjon, men er ikke helt sikkert. Det gjør vondt når jeg urinerer, urinen er uklar og jeg må på do hver 2. time. Hva kan det være? sorry hvis det er feil sted å spørre på, men vet ikke om noe annet sted.

Christel skrev:

Har urinveisinfeksjon nå. Går på antibiotika, og er i tillegg anbefalt fra apotek og andre som har vært plaget med dette, drikk sitronte med lime i for å få skylt skikkelig igjennom. Appelsinjuice er også anbefalt.

Anonym skrev:

Appelsinjuice gjør susen, men det gjelder å få skylt igjennom systemet så drikk masse. Det hjelper!

Mette skrev:

Jeg hadde kronisk UIV i fem år, fikk blokka ut (utvidet) urinrøret og ble så mye bedre etter det. Drikk mye vann, alt det sure skader ikke bare tenner, men er hardt for nyrer også.

Ragnhild skrev:

Hva med det naturlige fruktsukkeret som finnes i appelsinjuice og tranebærjuice? Vil ikke fruktsukkeret også føre til at økt trivsel for bakteriene?

Anonym skrev:

Et glass med tranebærjuice om dagen hver dag hjelper mot urinveisinfeksjon, dette har blitt forsket på og er mer effektiv en kapsler. Hold underlivet varmt, unngå derfor å gå med korte topper eller tynne bukser og slikt. Jo varmere du holder deg der nede jo mere missliker bakteriene å være der. Bakterier liker seg best i vanlig kroppstemeratur, derfor får vi feber. Varmen dreper, men ikke overdriv da med varmen. Hold deg varm. Drikk varmt. Ikke sitt på kalde ting. Som oftest de som har UIV ofte kler seg ikke så godt. Det skader ikke å være litt for varm enn litt for kald.

Anonym skrev:

Vær forsiktig med sukret juice, sukkeret får bakteriene til å trives.

Anna skrev:

Min erfaring er at tranebær virker, men ikke dersom infeksjonen har fått satt seg. Akupunktur har også god effekt!

Sofie skrev:

Tranebærjuice, tranebærkapsler, vann og hold midjen god og varm. Husk at tranebær kan være abortfremkallende.

Jannicke 2 skrev:

Jeg er ikke sikker på hvor mye det er i farta, men jeg mener jeg har fulgt anvisningen som står på pakken mot mine gjentatte urinveisinfeksjoner.

Katrine skrev:

Hei, hvor mange mye tranebær tar man for å forebygge? Altså hvor mange milligram tar man?

Jannicke skrev:

Mange gode tips. Det som du har erfart hjelper deg, er foruten antib., DIN beste behandling. Men såklart være åpen for flere forslag :)

Kamille skrev:

Dette med å holde varmen og slikt trodde jeg bare var "overtro"? Det er jo en bakteriell infeksjon som oftest, og da skulle ikke kulde/varme ha så mye å si? Jeg sliter noe grusomt med dette, behandles for UiV ca 6 ganger i året med antibiotika. Tar tranebærkapsler forebyggende, samt tredobbel dose Cvitaminer og eplercidereddik, men jeg blir så fortvilet over at det stadig vender tilbake.

Tine skrev:

Det skal være eplesidereddik, 1-3 spiseskjeer i et glass vann. Det er heller ikke dårlig.

Kali skrev:

Det som funker veldig bra for meg er å drikke eddik. Ta en spiseskje hver morgen når du begynner å kjenne symptomene. Er det ekstra vondt, så ta en spiseskje før du legger deg også :)

Aurora skrev:

Tranebærsaft / Juice , appelsin eller eplejuice, tranebærkapsler, vann med presset sitron. Surt hjelper! Og hold deg varm i underlivet!

Bø skrev:

Drikk masse melk. Det hjelper meg. Hold dere unna appelsinjuice. Drikk heller vann med vannoppløsige c-vitaminer i. Og ta tranebærkapsler, så klart.

Weronica skrev:

Tranebærjuice og varme klær og god søvn!!

Bettan skrev:

Jeg har lest at flere urter og planter kan "kurere" urinveisinfeksjon. For et par dager siden prøvde jeg selv te av løpstikke, drakk to kopper med kort mellomrom og en kopp dagen etter. Plagene forsvant! Men som sagt så er det nok sikkert flere kurer mot dette. Mye appelsin juice har jeg hørt at kan være hardt mot nyrene jeg da men...

Tone skrev:

Tranebær har hjulpet meg såå mye. (Husk bare å bestille for over 150 for å få fri frakt) Et annet råd er å drikke appelsinjuice. Bakteriene trives ikke i surt miljø, derfor er det et godt råd å drikke masse surt! :)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...