Urinveisinfeksjon - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om urinveisinfeksjon.

Sitronella skrev:

Billigste og beste råd jeg har å gi er: Drikk vann eller farris med masse sitronsaft oppi (det kurerer meg på få timer!), samtidig som du holder underliv og ben varme (det er faktisk viktig for å bekjempe infeksjonen). Videre, bruk ubleket toalettpapir, vask deg med varmt vann og minst mulig såpe, ofte bare varmt vann. Bruk vaskepulver med lite parfyme i underklærne. Bytt undertøy hyppig (renslighet er kjempeviktig).

Linda skrev:

Tranebærkapsler,appelsin juice,masse vann,sitron på flaske,dusj og gå på do etter samleie,og ikke for mye/ofte bruk av såpe nedentil. Ta en tranbærkapsel med en gang du merker symptomer. Gjør du dette,så får du ikke urinveis inf.

BritHilde skrev:

For å ikke komme i den situasjonen at en får urinveisinfeksjon, er det kjempeviktig å få tømme blæren orntlig.

Miss Anonymous skrev:

Har god erfaring med te laget av persille. Man koker altså persille i vann, og drikker det etterpå. Smaker ikke godt vel å merke, men det HJELPER!

Elle skrev:

Ta alltid 1 gram c vitamin forebyggende, brusetabletter, drikk rikelig og vær varm over korsryggen.

Tine skrev:

Hei, jeg har sliti med kronisk urinveisinfeksjon nå i 2 år, er jeg heldig har jeg noen uker mellomrom, men merker det alltid. Jeg har prøvd tranbærkapsler, juice og alle slags antibiotika kurer, men blir aldri helt kurert, så nå skal jeg prøve akkupunktur, hørt masse positiv om det. Men, ja det hjelper og holde seg varm, drikke varmt, jeg drikker som oftes masse vann. Og masse appelsinjuice.

Marianne skrev:

Er det noe annet dere kan anbefale mot UIV?

Linn skrev:

Jeg tror jeg har urinveisinfeksjon, men er ikke helt sikkert. Det gjør vondt når jeg urinerer, urinen er uklar og jeg må på do hver 2. time. Hva kan det være? sorry hvis det er feil sted å spørre på, men vet ikke om noe annet sted.

Christel skrev:

Har urinveisinfeksjon nå. Går på antibiotika, og er i tillegg anbefalt fra apotek og andre som har vært plaget med dette, drikk sitronte med lime i for å få skylt skikkelig igjennom. Appelsinjuice er også anbefalt.

Anonym skrev:

Appelsinjuice gjør susen, men det gjelder å få skylt igjennom systemet så drikk masse. Det hjelper!

Mette skrev:

Jeg hadde kronisk UIV i fem år, fikk blokka ut (utvidet) urinrøret og ble så mye bedre etter det. Drikk mye vann, alt det sure skader ikke bare tenner, men er hardt for nyrer også.

Ragnhild skrev:

Hva med det naturlige fruktsukkeret som finnes i appelsinjuice og tranebærjuice? Vil ikke fruktsukkeret også føre til at økt trivsel for bakteriene?

Anonym skrev:

Et glass med tranebærjuice om dagen hver dag hjelper mot urinveisinfeksjon, dette har blitt forsket på og er mer effektiv en kapsler. Hold underlivet varmt, unngå derfor å gå med korte topper eller tynne bukser og slikt. Jo varmere du holder deg der nede jo mere missliker bakteriene å være der. Bakterier liker seg best i vanlig kroppstemeratur, derfor får vi feber. Varmen dreper, men ikke overdriv da med varmen. Hold deg varm. Drikk varmt. Ikke sitt på kalde ting. Som oftest de som har UIV ofte kler seg ikke så godt. Det skader ikke å være litt for varm enn litt for kald.

Anonym skrev:

Vær forsiktig med sukret juice, sukkeret får bakteriene til å trives.

Anna skrev:

Min erfaring er at tranebær virker, men ikke dersom infeksjonen har fått satt seg. Akupunktur har også god effekt!

Sofie skrev:

Tranebærjuice, tranebærkapsler, vann og hold midjen god og varm. Husk at tranebær kan være abortfremkallende.

Jannicke 2 skrev:

Jeg er ikke sikker på hvor mye det er i farta, men jeg mener jeg har fulgt anvisningen som står på pakken mot mine gjentatte urinveisinfeksjoner.

Katrine skrev:

Hei, hvor mange mye tranebær tar man for å forebygge? Altså hvor mange milligram tar man?

Jannicke skrev:

Mange gode tips. Det som du har erfart hjelper deg, er foruten antib., DIN beste behandling. Men såklart være åpen for flere forslag :)

Kamille skrev:

Dette med å holde varmen og slikt trodde jeg bare var "overtro"? Det er jo en bakteriell infeksjon som oftest, og da skulle ikke kulde/varme ha så mye å si? Jeg sliter noe grusomt med dette, behandles for UiV ca 6 ganger i året med antibiotika. Tar tranebærkapsler forebyggende, samt tredobbel dose Cvitaminer og eplercidereddik, men jeg blir så fortvilet over at det stadig vender tilbake.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vorter

Det er rktig som Karoline skriver. Jeg hadde også en stor vorte i leddet på la...

Tannpine

Jeg har hatt vondt i munnen i flere år nå. Er det alvorlig tro? Tannlegene bar...

Diaré

Jeg har hatt varierende avføring og den siste tiden a la diaré og en del luft....

Småmark

Jeg hadde makk i magen da jeg var 6 år. Min mor skar opp rå vanlig løk som je...

Blåbærflekker

Jeg skylte med kokende vann, og det tok nesten alt. Jeg er imponert. Nå tester ...