Urinveisinfeksjon - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om urinveisinfeksjon.

Ida skrev:

Har slitt mye med UIV. prøv å gå til Homeopat. Det kan hjelpe. Ellers vil jeg tipse alle om å prøve alt annet enn antibiotika hvis man kan det. Det gjør bare vondt værre. Det fjerner det kanskje der og da, men det blir så svakt det nede, og alt blir svekket.

Siste stikk skrev:

Har slitt med UVI i lange perioder og fått opptil 4 kurer hos legen i slengen. Prøvde akupunktur, ca 6 timer på 3 uker. Dyrt der og da, men nå har jeg ikke hatt UVI siden -det er nå 2 år siden. Om jeg kjenner symptomer så presser jeg en sitron i ett glass vann. Det har hjulpet til nå.

Birgit skrev:

Tålte ikke temperaturen 16./17.mai. Holdt resultatet i sjakk 3 uker med te av kjerringrokk og tranebærkapsler. Er sikker på at Eplecider eddik vil hjelpe, men er nå på medisin, da jeg fikk feber. Ble anbefalt å unngå sukker!

Anonym skrev:

Det som har hjulpet meg er edikk. Ta en spiseskje edikk/eplecidereddikk morgen og kveld i en uke. Bruker også tranebær/kjerringrokkte/brennelse te som hjelper, men det mest effektive er edikk. Har ikke hatt Urinveisinfeksjon på et år nå.

Sitronella skrev:

Billigste og beste råd jeg har å gi er: Drikk vann eller farris med masse sitronsaft oppi (det kurerer meg på få timer!), samtidig som du holder underliv og ben varme (det er faktisk viktig for å bekjempe infeksjonen). Videre, bruk ubleket toalettpapir, vask deg med varmt vann og minst mulig såpe, ofte bare varmt vann. Bruk vaskepulver med lite parfyme i underklærne. Bytt undertøy hyppig (renslighet er kjempeviktig).

Linda skrev:

Tranebærkapsler,appelsin juice,masse vann,sitron på flaske,dusj og gå på do etter samleie,og ikke for mye/ofte bruk av såpe nedentil. Ta en tranbærkapsel med en gang du merker symptomer. Gjør du dette,så får du ikke urinveis inf.

BritHilde skrev:

For å ikke komme i den situasjonen at en får urinveisinfeksjon, er det kjempeviktig å få tømme blæren orntlig.

Miss Anonymous skrev:

Har god erfaring med te laget av persille. Man koker altså persille i vann, og drikker det etterpå. Smaker ikke godt vel å merke, men det HJELPER!

Elle skrev:

Ta alltid 1 gram c vitamin forebyggende, brusetabletter, drikk rikelig og vær varm over korsryggen.

Tine skrev:

Hei, jeg har sliti med kronisk urinveisinfeksjon nå i 2 år, er jeg heldig har jeg noen uker mellomrom, men merker det alltid. Jeg har prøvd tranbærkapsler, juice og alle slags antibiotika kurer, men blir aldri helt kurert, så nå skal jeg prøve akkupunktur, hørt masse positiv om det. Men, ja det hjelper og holde seg varm, drikke varmt, jeg drikker som oftes masse vann. Og masse appelsinjuice.

Marianne skrev:

Er det noe annet dere kan anbefale mot UIV?

Linn skrev:

Jeg tror jeg har urinveisinfeksjon, men er ikke helt sikkert. Det gjør vondt når jeg urinerer, urinen er uklar og jeg må på do hver 2. time. Hva kan det være? sorry hvis det er feil sted å spørre på, men vet ikke om noe annet sted.

Christel skrev:

Har urinveisinfeksjon nå. Går på antibiotika, og er i tillegg anbefalt fra apotek og andre som har vært plaget med dette, drikk sitronte med lime i for å få skylt skikkelig igjennom. Appelsinjuice er også anbefalt.

Anonym skrev:

Appelsinjuice gjør susen, men det gjelder å få skylt igjennom systemet så drikk masse. Det hjelper!

Mette skrev:

Jeg hadde kronisk UIV i fem år, fikk blokka ut (utvidet) urinrøret og ble så mye bedre etter det. Drikk mye vann, alt det sure skader ikke bare tenner, men er hardt for nyrer også.

Ragnhild skrev:

Hva med det naturlige fruktsukkeret som finnes i appelsinjuice og tranebærjuice? Vil ikke fruktsukkeret også føre til at økt trivsel for bakteriene?

Anonym skrev:

Et glass med tranebærjuice om dagen hver dag hjelper mot urinveisinfeksjon, dette har blitt forsket på og er mer effektiv en kapsler. Hold underlivet varmt, unngå derfor å gå med korte topper eller tynne bukser og slikt. Jo varmere du holder deg der nede jo mere missliker bakteriene å være der. Bakterier liker seg best i vanlig kroppstemeratur, derfor får vi feber. Varmen dreper, men ikke overdriv da med varmen. Hold deg varm. Drikk varmt. Ikke sitt på kalde ting. Som oftest de som har UIV ofte kler seg ikke så godt. Det skader ikke å være litt for varm enn litt for kald.

Anonym skrev:

Vær forsiktig med sukret juice, sukkeret får bakteriene til å trives.

Anna skrev:

Min erfaring er at tranebær virker, men ikke dersom infeksjonen har fått satt seg. Akupunktur har også god effekt!

Sofie skrev:

Tranebærjuice, tranebærkapsler, vann og hold midjen god og varm. Husk at tranebær kan være abortfremkallende.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...