Urinveisinfeksjon - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om urinveisinfeksjon.

Sitronella skrev 03. juni:

Billigste og beste råd jeg har å gi er: Drikk vann eller farris med masse sitronsaft oppi (det kurerer meg på få timer!), samtidig som du holder underliv og ben varme (det er faktisk viktig for å bekjempe infeksjonen). Videre, bruk ubleket toalettpapir, vask deg med varmt vann og minst mulig såpe, ofte bare varmt vann. Bruk vaskepulver med lite parfyme i underklærne. Bytt undertøy hyppig (renslighet er kjempeviktig).

Linda skrev 28. mai:

Tranebærkapsler,appelsin juice,masse vann,sitron på flaske,dusj og gå på do etter samleie,og ikke for mye/ofte bruk av såpe nedentil. Ta en tranbærkapsel med en gang du merker symptomer. Gjør du dette,så får du ikke urinveis inf.

BritHilde skrev 27. mai:

For å ikke komme i den situasjonen at en får urinveisinfeksjon, er det kjempeviktig å få tømme blæren orntlig.

Miss Anonymous skrev 25. mai:

Har god erfaring med te laget av persille. Man koker altså persille i vann, og drikker det etterpå. Smaker ikke godt vel å merke, men det HJELPER!

Elle skrev 09. mai:

Ta alltid 1 gram c vitamin forebyggende, brusetabletter, drikk rikelig og vær varm over korsryggen.

Tine skrev 15. april:

Hei, jeg har sliti med kronisk urinveisinfeksjon nå i 2 år, er jeg heldig har jeg noen uker mellomrom, men merker det alltid. Jeg har prøvd tranbærkapsler, juice og alle slags antibiotika kurer, men blir aldri helt kurert, så nå skal jeg prøve akkupunktur, hørt masse positiv om det. Men, ja det hjelper og holde seg varm, drikke varmt, jeg drikker som oftes masse vann. Og masse appelsinjuice.

Marianne skrev 14. april:

Er det noe annet dere kan anbefale mot UIV?

Linn skrev 02. april:

Jeg tror jeg har urinveisinfeksjon, men er ikke helt sikkert. Det gjør vondt når jeg urinerer, urinen er uklar og jeg må på do hver 2. time. Hva kan det være? sorry hvis det er feil sted å spørre på, men vet ikke om noe annet sted.

Christel skrev 25. mars:

Har urinveisinfeksjon nå. Går på antibiotika, og er i tillegg anbefalt fra apotek og andre som har vært plaget med dette, drikk sitronte med lime i for å få skylt skikkelig igjennom. Appelsinjuice er også anbefalt.

Anonym skrev 22. mars:

Appelsinjuice gjør susen, men det gjelder å få skylt igjennom systemet så drikk masse. Det hjelper!

Mette skrev 21. mars:

Jeg hadde kronisk UIV i fem år, fikk blokka ut (utvidet) urinrøret og ble så mye bedre etter det. Drikk mye vann, alt det sure skader ikke bare tenner, men er hardt for nyrer også.

Ragnhild skrev 20. mars:

Hva med det naturlige fruktsukkeret som finnes i appelsinjuice og tranebærjuice? Vil ikke fruktsukkeret også føre til at økt trivsel for bakteriene?

Anonym skrev 18. mars:

Et glass med tranebærjuice om dagen hver dag hjelper mot urinveisinfeksjon, dette har blitt forsket på og er mer effektiv en kapsler. Hold underlivet varmt, unngå derfor å gå med korte topper eller tynne bukser og slikt. Jo varmere du holder deg der nede jo mere missliker bakteriene å være der. Bakterier liker seg best i vanlig kroppstemeratur, derfor får vi feber. Varmen dreper, men ikke overdriv da med varmen. Hold deg varm. Drikk varmt. Ikke sitt på kalde ting. Som oftest de som har UIV ofte kler seg ikke så godt. Det skader ikke å være litt for varm enn litt for kald.

Anonym skrev 17. mars:

Vær forsiktig med sukret juice, sukkeret får bakteriene til å trives.

Anna skrev 17. mars:

Min erfaring er at tranebær virker, men ikke dersom infeksjonen har fått satt seg. Akupunktur har også god effekt!

Sofie skrev 29. februar:

Tranebærjuice, tranebærkapsler, vann og hold midjen god og varm. Husk at tranebær kan være abortfremkallende.

Jannicke 2 skrev 06. februar:

Jeg er ikke sikker på hvor mye det er i farta, men jeg mener jeg har fulgt anvisningen som står på pakken mot mine gjentatte urinveisinfeksjoner.

Katrine skrev 06. februar:

Hei, hvor mange mye tranebær tar man for å forebygge? Altså hvor mange milligram tar man?

Jannicke skrev 26. november:

Mange gode tips. Det som du har erfart hjelper deg, er foruten antib., DIN beste behandling. Men såklart være åpen for flere forslag :)

Kamille skrev 23. november:

Dette med å holde varmen og slikt trodde jeg bare var "overtro"? Det er jo en bakteriell infeksjon som oftest, og da skulle ikke kulde/varme ha så mye å si? Jeg sliter noe grusomt med dette, behandles for UiV ca 6 ganger i året med antibiotika. Tar tranebærkapsler forebyggende, samt tredobbel dose Cvitaminer og eplercidereddik, men jeg blir så fortvilet over at det stadig vender tilbake.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...