Kjerringråd logo

Fet hud - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om fet hud.

Andrea skrev 2010-05-23:

Jeg har ganske mye hud i annsiktet (er naturlig slank osv, så det skyldes ikke noe sånt som slanking). Når jeg klyper med selv i kinnet, får jeg med mye hud, men når jeg prøver å gjøre det på en venninne, virker huden hennes mye strammere og tynnere. Er dette fet hud? Også når jeg smører på foundation gnir jeg huden ganske mye fram og tilbake. Noen tips?

hei skrev 2010-05-24:

Jeg har brukt tusenvis av penger, timer og energi til å finne den riktige produktet til ansiktet mitt, men desverre. Jeg har fet, blank hud, har mistet sin fylde selv om jeg er bare 26. Har mistet glød og mykheten.

Heisann hoppsann skrev 2010-05-27:

Fet hud er kanskje plagsomt i ungdomsårene, men når du blir gammel er det en stor fordel. Du får senere rynker. Et eksempel på dette er farfaren min, som er 78 år, som så vidt har noen rynker. Jeg har arvet den fete huden av han og satser på lite rynker senere i livet.

Amalie skrev 2010-06-03:

Jeg prøver det nå, håper det funker. Hydrokortison krem fuker foresten veldig godt mot kviser.

Marit skrev 2010-06-14:

Jeg brukte den nettopp og er positivt overrasket over resultatet. Hvor ofte burde man ta det for best resultat som varer?

Meg skrev 2010-08-11:

Bland potetmel, honning og litt vann. Bruk det som ansiktsmaske. Det funket kjempebra på meg.

Anonym skrev 2010-08-14:

Jeg plages av fet hud og kviser, hvis jeg skal lage meg en ansiktsmaske av alle disse rådene, virker de bare for noen timer. Jeg våkner med fet hud hver morgen. Men må man bruke naturell yoghurt til ansiktsmaskene her? Eller kan man bare ta skogsbær eller aprikos yoghurt?

Jane skrev 2010-08-17:

Hvis man skal bruke potetmeloppskriften så må man huske å ikke helle ut potetmelet i vasken eller noe avløp fordi det tetter dem. Men potetmel og honning og vann funker faktisk også.

Kate skrev 2010-11-19:

Hvor ofte kan man bruke kurene?

Mia skrev 2010-12-23:

Jeg har det på nå, men hvor lenge skal det sitte?

Mona skrev 2011-02-23:

Jeg har fet hud, men mangler fuktighet. Hvilken maske kan jeg prøve? Hva kan jeg gjøre?

Anonym skrev 2011-03-29:

Gul sitron flaske som du får kjøpt i butikken, hjelper veldig hvis du har gult hår, smør det godt inn i håret og så sett deg i sola ca 1 time også vask det ut. Så skal jeg love deg at håret ikke er gult lengere da er det blondt. I tillegg sliter det ikke på håret. Du får en slags glans i håret sånn at det glinser veldig i det når du er i sola.

Høra skrev 2011-03-31:

Kviser er en del av livet. Da du er i aldren 12-16 har du kviser. Begynner det å gå bort, begynner du å bli mer voksen. Ikke bry dere om kviser.

Julie skrev 2011-05-15:

Man kan prøve så mage hudkremer og ansiktsmasker man vil, men grunnen til kviser kommer an på hva du spiser. Kanskje du ikke tåler melk eller hvetemel? Kviser kommer bare fordi det er noe urent inne i kroppen din.

Anonym skrev 2011-05-20:

Prøvde den første anbefalingen, med melk egg og yoghurt. Vanskelig å få en passe konsistens, så det var en utfordring å få smurt den utover i ansiktet når den var så rennende. Den funket, huden min er helt uttørket nå. Spørsmålet er hvor lenge det holder seg. Kanskje til neste dag, eller neste lag med sminke?

Hudpleie student skrev 2011-05-26:

Du skal aldri bruke tannkrem på huden. Det ødelegger huden i senere alderer. Tannkrem funker akkurat der og da på huden men senere tid kan man være uheldig å få konsekvenser. Hjemmelagde masker funker kjempe godt. En kan også bruke avakado i hele ansiktet hvis du har en tørr hudtilstand. Den er kjempe fin og frisk og tilfører kjempe mye fuktighet.

M skrev 2011-06-29:

Når skal man gjøre det og hvor mange ganger?

Lena skrev 2011-07-02:

Er det meningen at den skal lukte ekkelt?

Malin skrev 2011-07-26:

Det har ingenting med hva som er inni kroppen å gjøre, og hva er skittent om jeg tør spørre? Mat er ikke skittent, men ok. For mange er kviser et problem, fordi det kan være så ille at man sitter igjen med dype arr. Det er også arvelig, så hvordan kan du si at det har med hva du spiser å gjøre? Dessuten er det individuelt hva som hjelper for hver og en. Allergi har heller ingenting med kviser å gjøre. Får man en allergisk reaksjon, får man utslett, ikke kviser.

Astrid skrev 2011-07-31:

Jeg prøvde den idag, og huden min er dessverre like fet som før jeg gjorde det.

Meg skrev 2011-12-22:

Hvilken yoghurt skal man bruke i ansiktsmaske?

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter fet hud

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere