Kjerringråd logo

Fotsopp - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om fotsopp.

Line skrev 2010-10-21:

Hvor mye skal man smøre på, og hvor ofte? Skal man smøre bare mellom tærne eller?

Ingenting skrev 2011-01-06:

1 spørsmål: Metoden hvor man bruker krystallsoda og bader føttene i det. Skal det fungere på mokasin typen eller den som flasser? Forøvrig har jeg nå prøvd solidox frisk pust, og det fungerer bedre enn noe legen har klart å skrive ut.

kjersti skrev 2011-05-23:

Jeg har fotsopp (og bruker lamisil) og nå har jeg har fått en blemme som som er betent under poten på tåa i midten (klarte naturligvis ikke la være å pille). Det gjør vondt å bøye tærne, det prikker i huden og det er rødt på overssiden av foten slik at det synes at det er betente områder. Bør jeg da bekymre meg?

Kristina skrev 2011-07-17:

Prøv plaster med eddik og sov med det. Jeg vet ikke hvor lenge det varer, men holder på med den metoden nå.

Frode skrev 2011-08-19:

Jeg har fått et langvarig problem med 1.2 lilletå på høyrefoten. Det hele startet med at at jeg fikk bløt og kløende hud mellom lilletåa å den på siden av, senere hovnet lilletåa opp, ble stor å verkende samt at både tåa og deler av rista( fotbladet ) ble rødt. Jeg har vært innlagt på sykehuset to ganger nå fordi at den hovner stadig opp. Nå er den på tur til å bli stor igjen å trenger noen gode råd. Kan det være fotsopp? hJeg ar gått på piller i en måneds tid. Hver gang jeg slutter med kuren kommer det tilbake. Når den starter å bli større, starter det hele med at kjøttet på innsiden av tåa blir hardt, det er en stripe med hard hud/kjøtt. Kan det evt være eksem? Lymfeknutene i lysken på samme fot er også hoven og en del større en normalt. Jeg håper noen har svar til meg.

Fuzzy skrev 2011-08-31:

Jeg har også vært plaget av fotsopp i et par år. Fikk et råd om å sitte med føttene i lunken vann med Atamon. Et konserveringsmiddel når en lager hjemmelaget syltetøy og saft. Har noen prøvd det? Ellers veldig interessant det som skrives om tannkrem.

Lisbeth skrev 2011-11-15:

Har nå prøvd tannkrem i 2 dager og kløen har mer eller mindre forsvunnet. Tror nok jeg blir kvitt fotsoppen ser det ut til.

Anne-Mette skrev 2011-11-16:

Er det sopp ett sted i kroppen er det vel også tenkelig at det kan være andre steder. Det er lurt også og tenke kosthold. Høyt forbruk av raffinerte karbohydrater er luksus for sopp. Stress skaper også godt miljø for den.

Dagobert skrev 2011-12-02:

Jeg har brukt Vademecum med hell i flere år, men fotsoppen har alltid kommet tilbake etter en stund. Selv om jeg dusjer hver dag og ellers passer på hygienen. Denne gangen skulle jeg virkelig ta drepen på den, og plasserte vattdotter mellom tærne, dynket disse med Vademecum og forseglet det hele med plaster. Slik holdt jeg det fuktet med Vademecum i minst et døgn. Det skulle jeg ikke ha gjort. Fotsoppen forsvant, men jeg fikk store etseskader mellom tærne, og måtte oppsøke lege. Legen hadde for øvrig aldri hørt om at man kunne bruke Vademecum mot fotsopp. Hun anbefalte Lamisil.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter fotsopp

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere