Kjerringråd logo

Hvordan bli brun - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hvordan bli brun.

Alexandra skrev 2011-07-03:

Jeg ligger på en madrass i vannet, og da er du så nærme vannet du kan komme. Da begynner fargen å komme etter bare 1 time på meg. PS: smør deg.

Malin skrev 2011-07-13:

Jeg blir bare solbrent men ikke brun. Jeg blir ikke brun i solarium, og heller ikke i syden. Noen tips?

Tonje919 skrev 2011-07-14:

Drikk gulrot saft, og smør deg med solkrem. Er du på stranda er det lurt å bade en del, men bruk solkrem etter at du har bada (om man ikke har vannfast). Saltvann gjør deg lettere brun, så er du i utlandet så bad minst mulig i basseng fordi kloren fjerner hudcellene øvers på huden (der man får fortest synlig farge). Olje er lurt på beina , men ikke på ømme områder .

krab skrev 2012-01-08:

Jeg er 14 år er ikke så brun og har fregner. Jeg har kjøpt en solkrem fra nivea som beskytter huden imens du blir brun. Den hjelper, den heter protect and bronze, eller du kan prøve en gullrot solkrem som også er fra nivea.

Jente 15år skrev 2012-01-23:

Veldig mange vil være brune. Men det er lurt å tenke på hva man smører seg inn i. Jeg kommer fra sørlandet og bor rett ved sjøen. Hvis man skal bli brun uten å skade huden/ få ujevne flekker er det lurt å være i aktivitet ved sjøen. Sol-olje og solarium er skadelig for huden og man kan få hudkreft, noe ingen vil ha. Betakaroten kjenner jeg ikke så godt til, men har hørt at det ikke er skadelig. Så hvis man absolutt skal være brun, kan det kanskje være et alternativ å gå på betakaroten? P.S. Drikk mye vann hvertfall på sommeren.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter hvordan bli brun

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere