Kjerringråd logo

Stemmeløshet - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om stemmeløshet.

Ingrid skrev 2011-02-04:

Har vært kraftig forkjølet de siste dagene. Stemmen har vært veldig hes i dag, og etter å ha lest kommentarene her, tenkte jeg å prøve ut å gurgle vann med vademecum. Jeg har gjort det 2 ganger de siste 45 minuttene, og merker allerede forbedring. Høres fortsatt ikke helt normal ut, men er noe bedre. Takk for tips.

Casper skrev 2011-04-28:

Dette fungerer garantert: Jeg synger i et band, mistet stemmen i går tidlig. Jeg tok en hel pakke med repsils. Det hjalp, men etter 2 timer med lite snakking ble det like ille som det var før. Da gikk jeg å kjøpte Grønn te og honning, dette hjelper. Hvis du bare lar det renne ned uten å svelge blir du frisk etter 1 - 2 dager. Har drukket rundt 10 kopper idag og nå føler jeg meg ganske så bra. Er du sanger å skal synge en konsert så anbefaler jeg på det sterkeste å drikke grønn te med honning. Sanglæreren min sa også at jeg burde spise hvitløk men siden te virket så bra så slapp jeg det.

marit skrev 2011-05-30:

Er nokså fortvilet etter at jeg har hatt skurrete stemme og utpå dagen så er stemmen nesten helt borte. Har hatt dette i 4 mnd. Kjenner nesten ut som at det er anstrengende å prate. Hva kan dette være? Jeg vil også si at det har vært en del stress i det siste året.

Ingrid skrev 2011-06-23:

Melk er slimdannende så jeg er helt enig.

Maria skrev 2011-08-05:

Jeg har vært forskjølet og har blitt hes etterpå. Jeg har prøvd alt for å få stemmen tilbake. I morgen skal jeg synge. Det skulle vært en kur som virket med en gang.

Anci skrev 2011-08-13:

Jeg har virus og betennelse på stemmebånd. Hva skal jeg gjøre? Jeg er sanger, men synger jo ikke nå da. Jeg har hatt dette siden i juni. Det ble verre og har ikke kunnet snakke på to uker ( legen anbefalte meg å hvile stemmen ). Det er utrolig kjedelig å ikke kunne snakke. Noen som har råd?

Sesy skrev 2011-08-30:

Hver gang jeg har en forkjølelse, mister jeg stemmen over flere uker. Jeg bruker og drikke på en sitron, og ha noe varmt rundt halsen. Ellers må du slappe av, ikke bruke stemmen. Jeg bruker også å ta meg en kopp med te, og mye vann. Nå er stemmen tilbake etter en dag eller to.

hilde skrev 2011-11-16:

jeg har vært uten stemme i en uke nå. Men så prøvde jeg å ta varmt vann i en bolle og hadde hue med et håndkle over. Og vips nå har jeg stemme igjen. Jeg anbefaler alle uten stemme å prøve dette.

Kalou skrev 2011-11-30:

Jeg synger i et kor som skal ut på juleturne til helgen. Det å miste stemmen er derfor veldig kjedelig. Jeg fikk en oppskrift på et heksebrygg som skulle hjelpe, og syntes det hjalp litt.

Lag en kopp med kokende vann, og ha i honning, fersk sitron, fersk ingefær, pepper, chilli pepper og hvitløk. Drikk den varm.

Thea skrev 2011-12-19:

Hei jeg skal synge solo på skolen i morgen, og jeg har vært hes siden torsdag. Hva skal jeg gjøre når jeg ikke når de høye tonene pga hesheten min? Vær så snill å hjelp meg før til i morgen.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter stemmeløshet

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere