Kjerringråd logo

kjerringråd > uønsket hårvekst > uønsket hårvekst

Uønsket hårvekst - kjerringråd

Uønsket hårvekst er ganske vanlig. Man trenger ikke å ty til hårfjerning for at problemet skal bli mindre. Hårfjerning er jo selvfølgelig det som blir mest permanent og hjelper best, men uønsket hår og hårvekst kan også minimaliseres ved hjelp av å bleke håret. Det vil si at håret ikke forsvinner men blir lyst og derfor ikke så synbart. Dette er derfor en midlertidig løsning på problemer med uønsket hårvekst

Uønsket hårvekst kan forekomme på brystet og ryggen. I tillegg kan det komme på overleppa slik at det kan minne om en bart. Hvis man bleker dette vil det ikke synes og man er kvitt problemet med uønsket hår for en liten stund og man slipper å gå å få hårfjerning med laser.

Uønsket hårvekst

Hilde skrev 2007-02-17:

Bruk en sånn epilator. Kjempe bra mot uønsket hår. Spessielt ved bikikanten og armhulene

Evy skrev 2007-06-02:

Har alt for store hårproblemer i ansiktet. Orker ikke å prøve en gang.

Trine skrev 2007-11-13:

Prøv en hår-blekings krem som heter Andrea. Fås kjøpt på Vita. Det er en blå pakning. Den er spesielt beregnet på bleking av hår i ansiktet. Fungerer kjempebra! :)

Anne skrev 2007-11-21:

Jeg må si at dette var lurt, bleker man håret så synes det jo ikke så bra, men det uønskede håret er jo der ennå.

Sara skrev 2008-01-02:

Jeg har prøvd den hår-blekings kremen Andrea, den synes jeg ikke var noe særlig. Også er det jo egentlig å få fjernet håret helt vekk, jeg hater uønsket hår, det er så skjemmende! Men av alt jeg har prøvd (og det er ganske så mye), for å fjerne uønska hår i ansiktet, synes jeg bare at det hjelper å fjerna med tråd. Det er en Tyrkisk metode, de fjerner med tråd (har en spesiell teknikk). Dette utfører de faktisk i mange salonger her i Norge også. Prøv det, det er fantastisk!:)

123 skrev 2008-01-21:

Jeg har fått et problem med mine dunhår på overleppen. Noen har blitt veldig mørke, så jeg startet å nappe bort det verste. Vil gjøre "barten" litt mindre synlig, helst fjerne hele greia... Men har lyst til å prøve en slik hår-bekningskrem. Hvor kan man få tak i det da?

Andrea blekekrem for ansikt skrev 2008-02-13:

Selger det på Glassmagasinet og Sten og Strøm i Oslo. Mener jeg har sett det på Vita også. Bruker den selv og fungerer veldig bra for meg. Synes hårene blir tynnere når de vokser ut, i motsetning til napping da kommer de bare ut tykkere.

Best? skrev 2008-02-29:

Jeg er ganske forvirra. Mange sier det er best å bruke Andrea, men andre sier at det er best å vokse hele tingen vekk?! Jeg vil få hår fra overleppa vekk, og vil helst unngå å få det tykkere eller få det flere steder i ansiktet. Hva kan dere anbefale?

Pris? skrev 2008-03-26:

Jeg har prøvd Napping, voksing, tråd, barbering (hehe). Kunne godt tenke meg å prøve med laser for å få det helt bort. Det er en plage. Føler meg som en mann på mine dårlige dager. Er det noen som vet hva slikt koster? Å hvor mange behandlinger man må ha. Dette blir jo ikke kjerringråd sånn sett da, men bare lurer?

mia skrev 2008-04-22:

Jeg pleier å bruke andrea blekingskrem og det fungerer veldig bra. Den koster 100 kr på vita.

Tålmodigheten skrev 2008-04-23:

Mine ansiktshår er såpass grove at det ikke hjelper å bleke. Jeg napper, men det tar tid hver dag og porene blir ofte betent. Noen som har tips for å motvirke dette? Har prøvd elektrolyse (enig at det ikke er et kjerringråd, men man prøver jo "alt"), men jeg fikk arr av det, altså et nytt kosmetisk problem. Om dere gjør dette, be om gullnåler, de skal være bedre. Men hva med laser? Stoler faktsik ikke på de som selger tjenesten, må høre noen erfaringer. Ellers har jeg hørt at voksing faktisk hemmer vekst på lang sikt. Men jeg har ikke gjort det lenge nok til å kunne dele noen erfaringer.

Kine skrev 2008-04-24:

Mitt største hat, er at det vokser hår hvor det ikke skal vokse hår. Spesielt for meg som er jente. Det er ikke noe særlig når det vokser mørke hår på fingrene mine, tips eller?

Mona skrev 2008-05-08:

Jeg har tenkt å prøve Andrea blekning på overleppen men er ganske redd for at resultatet ikke blir som jeg ønsker. Blir hårene så lyse at det ikke ser ut som en bart lenger eller er lysfargen veldig glinsete og veldig tydelig?

Til Kine skrev 2008-05-16:

Vi ble skapt med litt hår på kroppen og det er naturlig, bare fokuset på å fjerne det som har endret seg drastisk det siste århundre her, hårene har en fusnksjon. Liker ikke å ha hår på legger, armhuler osv heller, men det er kun fordi jeg vet det er lite akseptert i samfunnet ellers, da man vil bli uthengt om man ikke gjør det, og det er i grunn litt synd.

lisa skrev 2008-05-19:

Til Sara, evt. andre. Jeg ser du skrev du hadde prøvd en tyrkisk metode for fjerning av hår i ansiktet. Hvordan blir da håret når det vokser ut igjen, og hvor ofte må du gjøre det? Hva er prisen?

Voks skrev 2008-05-26:

Får man kjøpt voks på H&M?

voks skrev 2008-05-27:

Takk :)

Anne Britt skrev 2008-06-17:

Er veldig fornøyd med treading (tråd), det er en kjent metode i Asia. Etter hver behandling tar det lengre tid før hårene vokser ut igjen. Jeg betaler 400 kr for hele ansiktet inkludert forming av øyenbryn. Kan anbefales.

CN skrev 2008-08-14:

Hvis du bruker wax vil hårene bli tynnere og lysere etterhvert, og det gjelder for hele kroppen. Man får kjøpt wax strips som er laget spesielt for fjerning av uønsket hårvekst i ansiktet. Hot wax er jo et alternativ men det kan bli mye gris.

CN skrev 2008-08-14:

Selv er jeg ikke plaget med uønsket hårvekst i ansiktet, men til armer og ben har jeg gått til innkjøp av epilator, det er en hårfjerningsmaskin som napper ut hårene. Det gjør vondt første gangen, og man kan få litt røde prikker før huden blir vant til behandlingen. Men resultatet er fantastisk og silkemykt, og epilatoren er mye snillere med huden enn hva barberhøvlen er. Siden hårene er i ulike vekstfaser, vil det alltid komme opp hår, men etterhvert som man epilerer blir disse hårene færre og færre og så lys at de nesten ikke synes. I begynnelsen bør man gå over ca en gang i uken, men etterhvert som huden blir vant til behandlingen, og fordi det kommer opp så lite hår i gangen, trenger man ikke gjøre det så ofte og behandligen vil ikke gjøre særlig vondt heller.

Jeg kjøpte min epilator på nettet for 1 år siden. For 800kr får du en ganske grei en, og det tjener du fort inn med tanke på hvor dyrt det er for barbersaker. Jeg er kjempefornøyd! Har waxet en del både med strips og hot wax, men det blir mye styr og gris. Epilatoren plugger jeg bare i veggen og på på 3 minutter er jeg ferdig :) Ikke akkurat kjerringråd, men det er vel bare å innse at hårene kommer til å vokse uansett hva man gjør.

Inger skrev 2008-09-22:

Nei ikke enig med å fjerne hår med epil, det gjør vondt. Men det beste å fjerne hår i ansiktet er med TRÅD. Det gjør jeg bestandig i Beauty salong og er veldig fornøyd med denne behandlingen.

Kommentarside: 1   2    3    4   


Diskuter uønsket hårvekst

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com