Kjerringråd logo

Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Mamma skrev 2011-01-04:

Prøvde ulike prosjekt for å få fjernet plagsomme vorter hos eldstemann: Verucid, frysing hos hudlege. Det var tidkrevende, smertefullt og hadde liten virkning. Løsningen ble, utrolig nok: bananskall. Jeg tapet den hvite siden av banaskallet over vorten, hver kveld, i en periode. Vips var vorten borte smertefritt.

maja b skrev 2011-01-05:

For vanlige vorter på fingre hjelper det å surre rundt bandasjeteip eller plaster litt hardere enn ellers, gå med det i 1-4 dager og vips, vorta er borte. Det som skjer er at vorta ikke får puste og løsner derfor. Høres kanskje veldig ekkelt ut, men min vorte lå faktisk i plasteret da jeg tok av. Jeg ble iallefall kvitt den. Lykke til, jeg vil tro det kan hjelpe på de fleste.

Madde skrev 2011-04-26:

Wartner har jeg prøvd, men det funket ikke. Jeg skal prøve salt og bananskall.

Jensemann skrev 2011-06-07:

Jeg hadde problemer med en kjempe vorte på min langefinger i 17 år. Gikk til spesialister og leger. Jeg gjorde det enkleste : Kjøpte rått flesk og smurte og surret vorten inn i flesk og lå med dette om natten. Dvs kun 1 natt. La så flesket under en stein. 3 dager etterpå var HELE vorta borte. Den har aldri kommet opp i gjen og ikke merker etter den heller. Jeg tror vortens nerverøtter drukner i fett og dør ut. Det er min mening . Men husk å gni vorten godt inn med flesket før du surrer vorten inn.

E. H skrev 2011-06-07:

Hvor er det en kan få kjøpt iseddikk? Var på apoteket, men der hadde de det ikke nå. Det var noe de hadde før.

AA skrev 2011-06-13:

Jeg har hatt 1 vorte på fingeren, vanskelig plassert mot neglen. Har prøvd å fryse den flere ganger uten hell. Så kjøpte jeg et naturprodukt på nettet fra Danmark, Mellisa Vortemælksalve. Koster ca 90 kr + porto. La på en klatt 3 ganger om dagen så plaster over. Det svir litt etter første dagen. Skrapte litt forsiktig dødt vev uten å ta i for hardt (til sammen 2 ganger i dusjen). Holdt på 1-1,5 uke. Så sluttet det å svi. Etter det falt hele vorten av i dusjen. Det samme sjedde med mannen min som hadde vorte på fingeren: borte nå. For bruk på hendene anbefalles på det sterkeste. Skal nå prøve på foten.

Jadda skrev 2011-11-09:

Vorter er et virus. Om ikke immunforsvaret har fått med seg at vorteviruset er kommet i kroppen, gjør den heller ingenting med det. Å bite / skjære et lite hull i vorten og så få i seg litt av blodet gjør kroppen oppmerksom på viruset og vortene forsvinner. Jeg hr sett dette bli prøvd mange ganger og alltid med hell.

Karoline skrev 2011-12-29:

Få noen til å smøre fettet fra en fleskbit på vortene dine, for så at den personen graver den ned et sted du ikke vet. Når denne råtner, forsvinner vortene. Funka på meg når mormora mi gjorde det. Jeg hadde rundt 20 votter, og alle ble borte og er det fortsatt etter mange år.

fisk skrev 2011-12-31:

Jeg synes at hvis du tar veldig mye negllakk på og rundt vorten, vil det hjelpe. Det gjorde jeg.

Homeopaten skrev 2011-12-31:

Gå til en dyktig Homeopat. Vær tålmodig.

15 åring skrev 2012-01-11:

Det klør. Jeg klarer ikke slutte å klø, noen somhar tips til å få de ordentlig vekk?

Bjørg skrev 2012-01-23:

Fyll opp et eggeglass el. og hold fingeren med vorta oppi der en time.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere