Kjerringråd logo

kjerringråd > vorter > vorter

Vorter - kjerringråd

Plages du med mange vorter på hendene? Vi har fått sendt inn et lite tips som kan være med på å få fjernet bort vortene dine. Vi garanterer ikke at det fungerer, men innsenderen sier at det skal fungere. Hun sier at gipsstøv kan hjelpe mot vorter. For å få bort og bli kvitt vortene skal du smøre støvet på dem og de vil forsvinne. Gips kan man kjøpe hos de fleste fargehandlere.

Vorter

Mathias skrev 2008-08-16:

Jeg har merket at hvis du slikker på vortene så kan de forsvinne.

Smarting skrev 2008-09-24:

Det må for all del ikke gjøres. Resultatet kan bli smitte.

Vorta skrev 2009-04-02:

Tegn på vorten din med kritt da kan den forsvinne. Garanterer ikke at det funker.

Vorta skrev 2009-04-12:

Jeg hadde vorter, det hjelper og slutte og bite negler og badde i salt/klor vann. Jeg har hørt at neglakk på vorten også hjelper men det stemmer ikke.

Thomas skrev 2009-05-11:

Har prøvd alt som står her hos dere, men uten hell. Har gitt opp å prøve mer.

Oppdatert skrev 2009-05-25:

Ja, for all del: gi opp. Gå på apoteket og kjøp Wartner. Fryser vorten og den er borte med engang. Kan gjøres hjemme. Ser dere ikke på TV eller?

Larsen skrev 2009-05-29:

Smør vorten(e) med en fleskebit/svor og legg den så under en stein, når den er i ferd med å råtne bort forsvinner vorta/vortene av seg selv. Er selvopplevd og dette utførte min bestemor på meg, det funket.

Elinor skrev 2009-05-30:

Det er ikke alltid Wartner funker. Den funket ikke på meg, så kjerringråd hjelper vel bedre :)

Jente 11 skrev 2009-06-03:

Hei, jeg er 11 år og plages fælt med vorter har tatt bort en ved å gå til doktor i 6 uker. Han skjærte først og frøs den etterpå, det hjalp.

Anonym skrev 2009-06-12:

Jeg har blitt plaget med vorter. Jeg frøs den først hos hudlegen og den forsvant helt, men så kom det etter noen måneder kjempe mange tilbake. Prøvde wartner men det er drit dårlig. Har frøset de nå. Men hadde så mange at det gjorde dødsvondt. Håper alle går vekk nå.

LilleMy skrev 2009-06-17:

Hei jeg hadde en vorte en gang. Jeg prøvde da et kjerringråd som fungerte fantastisk. Jeg smørte vanlig smør på vorten (egentlig skulle man bruka baconfett eller slikt) men det fungerte. Den forsvant etter et par dager. Den var litt øm og slikt i disse dagene, men den har aldri kommet tilbake. Dette var forrestn et hvit vorte.

Hjelp skrev 2009-08-08:

Men hjelper det for vorter som ikke er hvite?

Bananskall skrev 2009-10-03:

Jeg har vært plaget med vorter siden 12 års alderen, er nå 21 og vortefri. Har prøvd alt fra frysing, vekkskjæring, neglelakk, etsende gelè til baconfett. Det eneste som funket på meg, var bananskall. Om kvelden strødde jeg salt i et bananskall og plastret på fot/hånd. Gjentok dette natten etter, og alle vorter forsvant. Min lillesøster var også plaget med vorter, og hadde over 40 stk på foten. Vi strødde salt i et bananskall og dro på en sokk, to netter på rad, og alle er forsvunnet. Lykke til!

CH skrev 2009-11-09:

Jeg har hørt at det hjelpe å gni vorta opp etter en svett hest.

? skrev 2009-11-30:

Hjelper bananskall mot vorter på fingernene også??

Linn skrev 2009-12-22:

Jeg har slitt med fotvorter i årevis. Som Bananskall har jeg prøvd alt av produkter fra apoteket og andre kjerringråd opp igjennom årene, uten resultat. Men så prøvde jeg bananskall, uten salt da, teipa de under føttene og hadde de på om natta, og etter en ukes tid var de helt borte.

Kjerringa skrev 2010-01-01:

Tror også det kan være saltet som er det virksomme her. Tok salt på min datters vorter, og de begynte å tørke ut. Filte de vekk og de er borte. Skal nå prøve salt og bananskall på min andre datters større vorter. Krysser fingrene for at saltet skal tørke de ut. Lykke til dere andre også.

Karri skrev 2010-05-24:

Frysemiddel fra apoteket (Wartner) hjelper i vært fall ikke!

Frossen/ kald Gulrot skrev 2010-05-31:

Hvis en tar en skive kald gulrot (fra kjøleskapet) og plastrer på vorten/ vortene, forsvant de på meg etter ei ukes tid.

Anita skrev 2010-08-05:

Gå ganske enkelt på apoteket og kjøp iseddikk. Dette er et meget effektivt middel mot vorter. Den brenner bort roten på vorten og de blir borte for alltid. Min mor brukte det på meg og min søster da vi hadde vorter i barndommen og de har vært borte i 30 år nå.

Jeg kjøpte noe for 2 år siden da min sønn var ille plaget med fotvorter og vorter på hendene. Jeg smurte på iseddikk med en q-tips kun en gang og glemte det i noen uker. Neste gang jeg tittet fantes det ikke en eneste vorte igjen. Det er ikke smertefullt. Det kiler/klør bare litt når det trekker ned i vorten. Vi var hos legen og prøvde å fryse de vekk, men det var vondt og lite effektivt. Garanterer at dette virker. Bare husk at det er etsende så ikke la barn holde på med dette alene.

12 åring skrev 2010-10-31:

Jeg er en gutt på 12 år og sliter med mange vorter. Jeg har prøvd å fryse, fleskbit og neglelakk, men det hjalp ikke. Hvis dere har gode råd si i fra.

Kommentarside: 1   2   


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere