Kjerringråd logo

Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Autorisert fotterapeut skrev 2010-09-26:

Vorter kommer av et virus og virus finnes det ingen medisin for. Det er kroppens eget immunforsvar (de hvite blodlegemeene) som må trå til for at vorten skal bli borte. Feil behandling av vorter, som f.eks. klippe i den kan føre til at man får en vorte som er resistent (motstandsdyktig) for enhver behandling. Har du vorte, oppsøk en autorisert fotterapeut.

Heidi skrev 2010-09-27:

Til "autorisert fotterapaut": Og en du kan hjelpe kroppen med å få flere hvite blodlegemer? Hvis det er kroppen selv som må ordne opp i det, hvorfor i all verden skal man oppsøke en "autorisert fotterapaut"? Finn en annen plass og reklamer for din bransje/tjenester.

Ellen Irene skrev 2010-10-03:

Ha på sitronkjøtt rett på vorten, ha på et plaster og la det virke sånn et par dager. Jeg ble kvitt vorte på hånden med dette.

Kusk skrev 2011-04-23:

Verucid funker. Det anbefales.

Karoline skrev 2011-05-29:

Dette er kanskje en dum måte å gjøre det på, men det VIRKER. Ihvertfall så funket det for meg som var for lat til å bestille en time hos legen. Jeg hadde to vorter på kneet som jeg rett og slett bare klippet av, vel å merke HELT ned til bunnen, ikke bare toppen. Man må nok ha ganske høy smertetersekel, for det gjør ganske vondt, og det blør veldig. Jeg vasket og tok antibac på beinet, det smittet ikke noe videre, og jeg ble kvitt vortene.

Vortesvin skrev 2011-06-02:

Ja, noen er åpenbart så dumme at det gjør det. Jeg har gjort det, og visst gjør det litt vondt, men jeg er lei av disse vortene, de skal bort.

John deere skrev 2011-11-26:

Jeg har nå brukt vercuid i ca 1 uke. Jeg har en vorte i ansiktet og vorta har blitt mindre, men det har lagt seg et hvitt, tjukt lag med vercuid på. Jeg klipte laget vekk. Er det farlig? Jeg klipte ikke vekk vorta, tok på vercuid og et plaster.

Hey skrev 2011-12-05:

Jeg er helt enig med banan tipset. Min fetter har prøvd det samme, og han sa at det funket.

Malin skrev 2011-12-06:

Det første du kan gjøre er å ta fram et plaster og vanlig finsalt. Så må du fukte plastre slik at saltet fester seg. Sett deretter plasteret på. Det skader ikke å prøve.

Molkosan skrev 2011-12-06:

Molkosan fjerner voerter. Så nesten ikke mine egne fingre pga vorter. Dette svir, løser vortene og blir borte. Ingen arr. Dypp små filler i molkosan og legg over vortene, på med hansker. Sov med dette om natten. Gjør dette i 14 dager. Du kan ta en dag fri, hvis du syntes at det gjør vondt. Garantert virkestoff. Det kan kjøpes i helsekosten.

Been skrev 2012-01-05:

Jeg dro til gynekolog fordi jeg hadde to små klumper nedentil. Hun skar vekk den ene for å sjekke om det var vorter eller ikke. Det viste seg at det var en mollusk som er vanlige vorter, ikke kjønnsvorter. I ettertid vokste det opp en ny som jeg selv skar vekk, denne kom aldri tilbake. Den siste har jeg nå sett meg så lei av at jeg gjorde det selv denne gangen også. Og smurte alt(unntatt såret) inn med antibac etterpå. Hvordan dette vil gå, vil tiden vise. Jeg krysser fingrene for at jeg er kvitt alt og at det ikke blomstrer opp noen nye. Fotvorter har jeg ikke klart å skjære bort selv. Det er alt for vondt. Der har jeg heller ikke opplevd at blodet har smittet.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere