Kjerringråd logo

Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Bacon/flesk fungerer skrev 2011-02-21:

Jeg har tidligere hatt problemer med kondylomer/kjønnsvorter. Disse forsvant kort tid etter at jeg gnei en baconbit over. Tenker man over det er det ganske logisk at dette fungerer: Grisen lever i skittene omgivelser der huden gjennom tusenvis av generasjoner har utviklet resistens mot infeksjoner og viruser. Ellers ville grisen fort ha fått infeksjoner i sår. Det skader ikke å prøve. Kjøp en pakke bacon med mye "hvitt fett" (det som ligger nærmest grisens hud). Smør det på vorten, gjerne over flere dager, og mange vil garantert se resultater :-)

Veronica skrev 2011-07-26:

Bacon flesk fungerer, onkelen min pleide å være heksedoktoren for oss barna som fikk vorter på henda. Han tok en bit av det hvite flesket og smurte inn vorta godt. Så gikk han ut i hagen og gravde med biten på et hemmelig sted, mens det våte fra flesket fikk tørke på huden. Når fleske råtnet ble vorta borte.

bp skrev 2011-12-21:

Er det noen som har råd mot vorte inni munnen?

Gjest skrev 2011-12-22:

Til bp: Er det en vorte eller er det after du har? Jeg tror de skriver litt om sånne små sår og byller i munnen som heter after på dette nettstedet. Søk etter after i søkefeltet så finner du sikkert noe.

Anette skrev 2011-12-25:

Før så hadde jeg masse vorter på fingrene og under foten. Så smurte jeg Aloe vera på vortene (hadde fått tips av læreren min). Så forsvant de etterhvert. Jeg hadde prøvd å fryse de først, men det funket ikke i det hele tatt.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere