Kviser eller akne - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kviser eller akne.

Mariann skrev:

Husk at huden er det største organet på kroppen som bl.a skiller ut stoffer. Får du i deg noe kroppen din ikke Tåler får man ofte kviser. Er man i puperteten er det ofte hormoner som har skylden (sukker og melk gjør det ikke bedre). Er du voksen og er plaget rundt munnen er det mulig en hormonubalanse i kroppen. I kinnene ligger tarm systemet .osv. Mitt råd er å finne ut hvorfor man får disse kvisene og ta det ved rota. Alt som kommer inn i kroppen skal ut igjen også, husk det.

Anonym skrev:

Hei har kommet over en serie i nuskin som du betiller på nettet som heter action med en toner en cleanser dag krem og natt krem. Da forvant kvisene fort.

Gjest skrev:

Tannkrem funker veldig bra på meg. Prøv dere også. Kanskje det ikke hjelper på alle, men det hjelper på meg.

Ulla skrev:

Svøm et par ganger i uke i en svømmehall. Da holder klorvannet kvisene borte.

Mee skrev:

Tannkrem funker litt. Men hør nå dere, jeg hadde en kviseskorpe som nesten hadde grodd. Men jeg var uhelig og rev den av. Det er ikke store såret, men noen tips for og få det såret som jeg har der nå gro fortere? Jeg rev det av for noen minutter siden.

Cathrine skrev:

Prøv potetmel? Det virker faktisk og tørker ut mange av kvisene. Det er bare å pudre på huden og ha det der en stund.

Anette skrev:

Hei alle dere som plages med kviser. Jeg har 17 års erfaring som hudterapeut og har hjulpet mange med kviser. Det du bør gjøre er å få hjelp til å få talg ut av huden først. Så bør du roe huden ned hvis det er betenndelser der, tilføre fukt og så starte med med formulation som regulerer talgansamling, bedrer fuktinnholdet i huden og fjerner døde hudceller. Jeg har veldig lyst å hjelpe dere der ute, for jeg vet hvordan det føles, har selv opplevd å ha mye kviser.

Keep skrev:

Jeg må virkelig anbefale sinksalve. Det funket utrolig bra for meg. Du kan bli litt tørr, men det er verdt det. Det er bare å smøre på en ansiktskrem etterpå. Det er også bra og mose banan i en skål og smøre på i ansiktet som en maske. Når den har stivnet(blir litt brun og kan lukte litt rart), så vasker du den av. Det anbefales også for de med ren hud.

L skrev:

Jeg kan anbefale Mario Badescu produkter hvis en er plaget med kviser/akne. Har i alle fall gjort underverker for min hud. Er så klart forskjellig fra person til person hvordan et produkt vil fungere, men er absolutt verdt å teste ut.

Kamilla skrev:

Jeg har vært plaget med kviser siden jeg var 9. Jeg er nå 16, og jeg er drittlei for å si det mildt. Jeg kan ikke gå utenfor døren uten sminke. Jeg har lav selvtillit og klarer ikke å være meg selv i siviliasjon. Det er rett og slett ille. Jeg har prøvd en del produkter gjennom tidene, men ingenting ser ut til å fungere på meg. Det er helt håpløst.

Jeg har funnet en salve fra sverige som funker på åpne sår og kviser som er røde og irriterte. Den heter LHP 1%. Du smører et tykt lag der du har kvisen og sover med det over natten. Etter 3 dager er kvisen ikke til å se.

Hvis det er noen som har tips til sårkviser i kinnene og haken, så fortell.

Kviserproblemer skrev:

Jeg bruker renseprodukter fra Algotherm ved siden av laserbehandling. Har brukt i 1 mnd og ser litt forandring her. Bør prøves. Fås kjøpt i hudklinikker, koster rundt 1500 kr.

Everest skrev:

Hei, jeg har fått en gigantisk kvise på nesa, men det er liksom sånn som som sitter inni huden, hele nesa mi har hovna opp til å bli en stor rød, blank, værkene potet. Jeg sliter egentlig ikke med kviser i det hele tatt, men når jeg først får en, så er det alltid en kjempe på nesa. Hvis noen har noen kjerringråd som kunne hjelpe meg å bli kvitt det fjellet jeg har på nesa før jeg skal ta skolefoto så hadde det vært helt knall, har prøvd tannkrem, det funka ikke så bra.

Ung kvinne skrev:

Jeg har slitt med kviser i alle år. Jeg lurer spesielt på hva store byllelignende kløende kviser på halsen betyr? Jeg tror jeg må være allergisk mot noe, for de kommer frem tidvis når jeg har spist. Har noen noen erfaringer med mat/allergi/kviser? Jeg tror man må helbrede seg innenfra og ut, ikke utenfra og inn.

Susanne skrev:

Jeg har vært plaget med kviser i mange år, har prøvd mye mot det. Jeg bruker nå et rense skum fra clinique, morgen og kveld og spot treatment gel på utsatte områder ved behov. Det funker og i tillegg så bruker jeg kremen fra garnier (3-1) og har kuttet ned på snop. Spesielt sjokolade og sukker i te. Det er hardt, men man blir vant til det. Siden ungene ble født så har jeg bare blitt mer å mer plaget. Clinique produkter er dyre, så jeg er på utkikk etter billigere og like effektive behandlinger. Har noen tips?

Mari skrev:

Jeg har fått 2 kviser i ansiktet på en gang, altså jeg har to kviser i ansiktet, hva skal jeg gjøre? Hvordan får jeg de bort, jeg har aldri hatt en eneste en kvise før, og nå har jeg TO, hjelp meg!

Lovsa skrev:

Prøv produktene fra Mary Kay. De er supergode, og kvisene forsvinner gradvis. Det tar selvfølgelig litt tid da. Jeg brukte det selv i 4 mnd og så en stor forbedring.

Anonym skrev:

Jeg vil anbefale å ta laser behandling for acne. Hvis du er veldig plaget vil jeg love deg veldig gode resultater. Det øker blodsirkelasjonen og produksjon av blodlegemer. Kroppen fikser faktisk problemet av seg selv nesten. Du vil også merke at når du først får en kvise, så vil den være mye mindre agresiv og går fortere over av seg selv. Hvis du har arr etter kvisene vil dette også bli radikalt bedre ved laserbehandlingen. Den negative siden er at det koster ca 400 kr pr. behandling. Så hvis du er veldig plaget vil det nok koste deg 6000 kr. Men hva gjør man ikke for skjønnnheten?

Anonym j18 skrev:

Jeg hadde en del kviser i ansiktet da jeg var 14-16 år. Turte ikke å bruke hudsminke heller fordi alle sa at man fikk mer kviser av det. Det er ikke sant.

Jeg startet med hudsminke i en alder av 16 år, og huden min .. bedre. Jeg renser huden min flere ganger i uka, bruker masker og peeling, og det funker. I tillegg bruker jeg foundation og pudder HVER dag. Så sminken har aldri gjort det verre for meg, det er bare viktig å huske på å fjerne sminken hver eneste kveld.

Jeg får nesten aldri kviser i ansiktet mer, kun noen få nupper av og til, og kanskje en kvise i mnd pga mensen. Har også brukt Basiron, og det funker ok.

Mitt problem er kviser på ryggen, det er fælt, og jeg har fått det de siste to årene. Irriterende. Noen som vet hva som funker for kviser på ryggen?

Hjelp skrev:

Jeg har kviser på ryggen og på brystet. Har hatt det lenge nå, og jeg har virkelig prøvd alt for å få det vekk. Det har jo hjulpet litt, men det er jo der fortsatt. På grunn av kvisene må jeg alltid ha noe for å skjule de, og det er jo litt kjipt nå som det begynner å bli varmt ute.

Jeg har tenkt litt på å dra til lege, men jeg må vel kanskje til hudlege? Vel, jeg håper noen har noen råd? Fordi jeg vil virkelig ha de vekk. Jeg hater kviser.

Kviser skrev:

Rett etter jul begynte jeg å få kviser som senere begynte å dekke pannen. Jeg var helt frustert, for jeg hadde aldri hatt noe problem med dette før. Prøvde alt mulige produkter. Shisiedo noe som gjorde T-sonen min enda fetere og Vichy (anbefaler ikke dette). Jeg har brukt Aloe Vera og Oliven produkter fra helsekost uten noe hell. Nå bruker jeg Biotherm, Aquasource. Dette har hjulpet noe, men har fortsatt små nupper og kviser overalt i pannen. Det jeg gjør hver kveld er å koke opp vann og ha sitron (desinfiserende) med et håndkle over slik at dette åpner porene mine. Deretter smører jeg på med fuktighetskrem. Dette har hjulpet hittil ettersom jeg bare har gjort det i 1 uke. Tannkrem funker ikke, bare dropp det.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...