Kviser eller akne - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om kviser eller akne.

Deg skrev 04. januar:

Den tannkremen er ihvertfall bare noe tull!

Meg skrev 15. desember:

Hei, alle dere der. Jeg har prøvd ALT mot kviser. For å nevne noe: Tetracyclin, Basiron, Proactiv(som svei noe helt forferdelig). Ingenting hjalp. Helt til jeg spurte legen om noe som virkelig hjalp, Roaccutan. Denne kuren gikk over ca 6 mnd, og den hjalp virkelig, jeg så resultat etter kun 1 mnd. Det er selvfølgelig noen bivirkninger, tørr hud og lepper. Men det går over. Hør med legen om dette er noe for dere. Jeg anbefaler det på det sterkeste! :)

Juni 1996 skrev 05. desember:

Kutt ut melken, du blir bedre etterhvert.

Meg skrev 01. desember:

Tannkrem hjelper ikke! Jeg har masse kviser over hele ryggen, på nakken, på sidene av halsen, i ansiktet, på brystet og det begynner på armene mine også! Har begynt og bruke noe jeg fant på Apoteket, det funker fett! Hilsen Meg, 13 år.

Dritt lei skrev 29. oktober:

Jeg har prøvd den grønne vichy fra apoteket(peeling gelè) den funker kjempe bra for den har salisylsyre i seg som dreper kvisene. Problemet mitt er kvise-byller på halsen og under haken. Jeg har fått beskjed om at det kommer av stress og angst. Har slitt med urenhud i snart 8 år så nå vurderer jeg å bestille meg en legetime.

ThisIsMe;) skrev 14. september:

Jeg har prøvd tannkremen 3-4 dager nå, og det funker jo litt, men jeg vil ikke si at alle kvisene forsvinner med engang. Men problemet er at jeg fikk en ganske stygg arr under leppene ETTER jeg prøvde tannkrem i noen dager. Så jeg syntes heller at man burde dra til legen enn å prøvde disse "kjerringsrådene" her, siden man kan få stygge arr.

Tm skrev 13. august:

Tannkrem virket ikke på meg, men jeg bruker TEA TREE OLJE, da tørker kvisa ut :)

Kittypuzen skrev 08. august:

Jeg bruker både sinksalve og tankrem. Sinksalve gjør at sår gror fortere og tankrem gjør vel at kvisene ikke kommer. Et annet godt råd er og masere huden i 5 minutter og vaske det grundig med vann morgen og kveld. Ikke sov med tankremen! Den er så sterk og kan gjøre sår værre.. og ikke bruk tankrem for mye, kanskje bare 2-3 ganger i uka. Sinksalve kan du bruke når du vil, er bare litt vannskelig og vaske av syntes jeg. For meg så går tankrem bra, men huden min blir veldig følsom. Og det med hodet i kokende vann er efektivt! da åpner porene seg og da kan du masere inn det du måtte ønske.. :)

Heidi skrev 04. juli:

Bruk heller sinksalve, bruk for all del ikke tannkrem.

Jada skrev 15. juni:

Prøv gjerne tannkrem med zink. Zink gjør at sår gror raskere. Fåreløpig har jeg ikke merket at tannkrem funker. Men er det sant at man får større arr?

Mm skrev 07. mai:

Dette virker skikkeli bra. Et annet bra råd er å koke opp en gryte med vann. Deretter legger du hodet så langt ned mot det dampende vannet som du klarer med et håndkle over hodet. Hold det der i 5-10 min. Det hjelper!

Ji skrev 30. april:

Tannkrem kan hjelpe for kviser, men det kan også gjøre det verre hvis ikke huden din tåler tannkrem. Tannkrem er ikke laget for huden må dere huske. Det er også en skog av sorter tannkrem, så hva som fungerer best må en finne ut selv. Jeg har brukt colgate total noen ganger, den har fungert på meg. Men ikke alltid da. Kommer litt an på hva slags kvise det er. Om den er dyp eller overflatisk.

Anonym skrev 17. februar:

Det ble bare et stort arr mitt i panna av tannkremen anbefaler å ta antibiotika mot akne/Kviser..

Anonym skrev 02. februar:

Det funker, men for meg virker det som det framskynder kvisens "prosess". Hadde en svær som jeg dekket med tannkrem, og dagen etter var det bare et vondt sår som væsket.... jaja.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Prolaps

Jeg opererte en prolaps i 1998, og har holdt det rimelig i sjakk med egentrening...

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...