Kviser eller akne - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om kviser eller akne.

Lei skrev:

Hvor mye kviser må du ha for å gå til legen? Jeg gikk ditt og fikk beskjed om å gå på apoteket! Jeg er ikke noe pizza-ansikt, men jeg plages veldig med fet og uren hud. Kanskje ikke alle ser det bestandig, men jeg ser det og føler det. Og forresten er jeg lei av å aldri ha en kvisefri periode. Jeg har prøvd det meste, men kvier meg for å gå til legen igjen. Dere som har fin hud: vær takknemmelige!

Jente 14 skrev:

Har vært plaget med akne på brystet siden i fjorsommer. Jeg skjemmes rett og slett. Nekter å bruke slike topper som er utringet osv. Så jeg bestilte meg legetime og fikk ei salve. Brukte den hver natt i noen uker, da ble kvisene bedre, men med en gang jeg sluttet med salva, var det på'n igjen. Jeg er så sint. Jeg må virkelig si at jeg ser mørkt på dette.

Lakke skrev:

Virker proactiv eller?

Kanne skrev:

Grunnen til at tannkrem blir anbefalt er at det ofte inneholder sink som får sår til å gro fortere. Så dersom du vil prøve tannkrem, kjøp da en med sink. Men det beste er så klart å bruke sinksalve. Tannkrem er jo ikke laget for å smøre på ansiktet, så bruk heller sinksalve.

Ikyt skrev:

Jeg har masse arr pga. jeg har brukt tannkrem. Det anbefales ikke.

Tannkrem skrev:

Jeg har hørt noe med tannkrem før, men er ikke sikker på det. Er det noen som er 100% sikker? Det er jo tusenvis av forskjellige tannkrem. Hvilken av dem er best?

Det funker IKKE skrev:

I går kveld tok jeg å smørte på tannkrem på de fleste kvsene mine. Men når jeg stod opp i dag, var de bare større og rødere. Og det var noen steder i fjeset mitt som var bleket. Ikke prøv det.

Ottar skrev:

Forstår ikke hvorfor alle bryr seg om kjerringråda her. Jeg hadde masse kviser, men da jeg var i Florida fekk jeg slipt huden, billig, bare 23000 :S

TOnje skrev:

Om tannkrem gir deg arr er det fordi du putter farlige unaturlige stoffer inn i allerede irriterte sår. Roaccutna er en ekstremt sterk og langvari antibiotika kur som selvfølgelig stopper bakterie utbrudd fordi den dreper alt av bakterier i kroppen. Disse USYNLIGE arrene dine vil vise seg og være verre med tid enn de synlige selv om de er i ansiktet. Hold deg unna det raffinerte! kroppen klarer ikke skille det ut og tar det derfor istor mengde opp i kroppen. Dette er jo og da selfølgelig de mest usunne tingene som lager kviser og ubalanse i kostholdet. Damp godt og vask av deg dagens forrurensing! Hold deg til de renere produktene uten fett og parabener.

Natalie skrev:

Jeg bruker noe fra apoteket, bare se på ansiktspleie-hyllen, eller spør om de har noen anbefalinger. Det har funket for meg, men jeg har bare noen kviser, ikke mange. Men husk å ikke tørke ut huden! Det er ikke bra, da kan det danne seg enda mer kviser. Husk: Huden tåler ikke så mye, ikke kjør den for hardt.

Hmm... skrev:

Tror ikke det er så lurt og bruke tannkrem hvis vi får store arr.

Nina skrev:

Begynte på B5 vitaminer igår, skal ta 7 gram hver dag til huden er bedre for så å trappe ned. Vet det har funka for mange, men ikke alle, men det er verdt forsøket. Krysser fingrene.

Elisabeth skrev:

Dette virker, men best på "alvorlige" kviser, altså de litt store. Svir litt, men ikke dødelig. Eneste bagatellen er at tannkremen svir i øynene hvis jeg smører en kvise på nesen/kinnet.

SF skrev:

Bland ca 2 ss sinksalve og 1 ts tannkrem. Det funker. Kvisene går bort etter 1-3 dager, spørs hvor mye kviser du har, da.

Emilie skrev:

Jeg har prøvd Alt av ting men ingenting funker på meg. Noen forslag ?

Victor skrev:

Bruk aftershave

Anonym skrev:

Jeg er plaget med kviser i fjeset. Jeg har brukt et kjerring råd som smør honning i fjeset, la det være på i et kvarter. Det har hjulpet meg.

Orker ikke mer!! skrev:

Har vært plaget med kviser i over 2 år nå, fått forskjellige resepter fra legen min , men bare tull! Det hjelper ingenting. Er ikke så sikker på disse kjerringrådene heller. Noen gode råd?

Silikol skrev:

Har vært plaget med kviser over hele ryggen, og brystet. Brukte silicol skin i 6 md. og kvisene forsvant gradvis :) Har brukt det nå og da siden, og er blitt kvitt problemet. Silicol Skin fåes på helsekostbutikker og er et naturprodukt som er mild mot huden- samtidig som det er supereffektivt. Det anbefales.

ROA skrev:

Til JeiLei, jeg var i samme situasjon som deg, jeg fikk hele ansiktet bombardert med kviser i løpet av få uker(hadde INGEN før) og jeg gikk til legen og fikk tetracyclin. Gikk 1 mnd da jeg rett og slett ikke orket mer. Så ingen forbedring, heller tvert i mot. Oppsøkte en hudlege for å få mer råd. Da fikk jeg resept på Roaccutan, noe sterkere midler. Det er en del bivirkniner, men tro meg, det er verdt det! Tørr hud og tørre lepper er verdt å ha fin hud. Er i uke 9 på ROA nå, og ser stor forbedring. Få deg time, og hør hva hudlegen sier! Vanlig lege har egentlig ikke peil på det, og bare gir deg tetracyclin. Har store forhåpninger om en fin hud til sommeren =) Tror du må gå med tetra i mange, mange mnd for at det skal ha noen virkning, muligens 1-2år også i følge hudlegen min. Lykke til :)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Dott i øret

Jeg hadde særdeles ondt i øret pga. en dott. Det skal sies at jeg var skeptisk...

Sår i munnen

En, bare 1, dråpe The-tree olje blandes i et halv glass vann og gurgles godt. B...

Tette ører

Jeg har vært syk/forskjølet i snart fire dager, jeg har kjøpt nesespray og ha...

Mose på gravsteiner

Jeg holder på med vask av gravstein. Vi vasker gravstein med høyvarme, men med...

Fotsopp

Jeg har hatt fotsopp mellom lilletåa og nabotåa i flere år. Jeg har forsøkt ...