Kviser eller akne - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om kviser eller akne.

Lakke skrev:

Virker proactiv eller?

Kanne skrev:

Grunnen til at tannkrem blir anbefalt er at det ofte inneholder sink som får sår til å gro fortere. Så dersom du vil prøve tannkrem, kjøp da en med sink. Men det beste er så klart å bruke sinksalve. Tannkrem er jo ikke laget for å smøre på ansiktet, så bruk heller sinksalve.

Ikyt skrev:

Jeg har masse arr pga. jeg har brukt tannkrem. Det anbefales ikke.

Tannkrem skrev:

Jeg har hørt noe med tannkrem før, men er ikke sikker på det. Er det noen som er 100% sikker? Det er jo tusenvis av forskjellige tannkrem. Hvilken av dem er best?

Det funker IKKE skrev:

I går kveld tok jeg å smørte på tannkrem på de fleste kvsene mine. Men når jeg stod opp i dag, var de bare større og rødere. Og det var noen steder i fjeset mitt som var bleket. Ikke prøv det.

Ottar skrev:

Forstår ikke hvorfor alle bryr seg om kjerringråda her. Jeg hadde masse kviser, men da jeg var i Florida fekk jeg slipt huden, billig, bare 23000 :S

TOnje skrev:

Om tannkrem gir deg arr er det fordi du putter farlige unaturlige stoffer inn i allerede irriterte sår. Roaccutna er en ekstremt sterk og langvari antibiotika kur som selvfølgelig stopper bakterie utbrudd fordi den dreper alt av bakterier i kroppen. Disse USYNLIGE arrene dine vil vise seg og være verre med tid enn de synlige selv om de er i ansiktet. Hold deg unna det raffinerte! kroppen klarer ikke skille det ut og tar det derfor istor mengde opp i kroppen. Dette er jo og da selfølgelig de mest usunne tingene som lager kviser og ubalanse i kostholdet. Damp godt og vask av deg dagens forrurensing! Hold deg til de renere produktene uten fett og parabener.

Natalie skrev:

Jeg bruker noe fra apoteket, bare se på ansiktspleie-hyllen, eller spør om de har noen anbefalinger. Det har funket for meg, men jeg har bare noen kviser, ikke mange. Men husk å ikke tørke ut huden! Det er ikke bra, da kan det danne seg enda mer kviser. Husk: Huden tåler ikke så mye, ikke kjør den for hardt.

Hmm... skrev:

Tror ikke det er så lurt og bruke tannkrem hvis vi får store arr.

Nina skrev:

Begynte på B5 vitaminer igår, skal ta 7 gram hver dag til huden er bedre for så å trappe ned. Vet det har funka for mange, men ikke alle, men det er verdt forsøket. Krysser fingrene.

Elisabeth skrev:

Dette virker, men best på "alvorlige" kviser, altså de litt store. Svir litt, men ikke dødelig. Eneste bagatellen er at tannkremen svir i øynene hvis jeg smører en kvise på nesen/kinnet.

SF skrev:

Bland ca 2 ss sinksalve og 1 ts tannkrem. Det funker. Kvisene går bort etter 1-3 dager, spørs hvor mye kviser du har, da.

Emilie skrev:

Jeg har prøvd Alt av ting men ingenting funker på meg. Noen forslag ?

Victor skrev:

Bruk aftershave

Anonym skrev:

Jeg er plaget med kviser i fjeset. Jeg har brukt et kjerring råd som smør honning i fjeset, la det være på i et kvarter. Det har hjulpet meg.

Orker ikke mer!! skrev:

Har vært plaget med kviser i over 2 år nå, fått forskjellige resepter fra legen min , men bare tull! Det hjelper ingenting. Er ikke så sikker på disse kjerringrådene heller. Noen gode råd?

Silikol skrev:

Har vært plaget med kviser over hele ryggen, og brystet. Brukte silicol skin i 6 md. og kvisene forsvant gradvis :) Har brukt det nå og da siden, og er blitt kvitt problemet. Silicol Skin fåes på helsekostbutikker og er et naturprodukt som er mild mot huden- samtidig som det er supereffektivt. Det anbefales.

ROA skrev:

Til JeiLei, jeg var i samme situasjon som deg, jeg fikk hele ansiktet bombardert med kviser i løpet av få uker(hadde INGEN før) og jeg gikk til legen og fikk tetracyclin. Gikk 1 mnd da jeg rett og slett ikke orket mer. Så ingen forbedring, heller tvert i mot. Oppsøkte en hudlege for å få mer råd. Da fikk jeg resept på Roaccutan, noe sterkere midler. Det er en del bivirkniner, men tro meg, det er verdt det! Tørr hud og tørre lepper er verdt å ha fin hud. Er i uke 9 på ROA nå, og ser stor forbedring. Få deg time, og hør hva hudlegen sier! Vanlig lege har egentlig ikke peil på det, og bare gir deg tetracyclin. Har store forhåpninger om en fin hud til sommeren =) Tror du må gå med tetra i mange, mange mnd for at det skal ha noen virkning, muligens 1-2år også i følge hudlegen min. Lykke til :)

JeiLei skrev:

Hater kviser. Tannkrem virker bare litt. Går for øyeblikket på Tetracyclin. Er på 4 fjerde uken. Ansiktet mitt ser rett og slett ikke ut. Det hjelper absolutt ikke foreløpig. Det gjør skikkelig ondt. Har store forferdelige kviser som bare varer og varer. Jeg holder på å bli gal. Håper at Tetracyclin med tiden vil hjelpe. Ellers får jeg bare forsette videre med andre ting. Skriver ned tips fra dere andre her. Takk!

Frode skrev:

Har slitt med kviser på rygg i mange år, og har prøvd mange ulike produkter for å få bukt med dette problemet, uten at noe har hjulpet. Har nå prøvd en rensevæske fra en kosmetikkprodusent som heter Mary Kay. Dette har jeg påført ryggen hver kveld i ca 1 måned, og nå er kvisene borte. Dette betyr svært mye for meg, og jeg håper at andre kan dra nytte av denne "superkuren". Hilsen Glad F

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Blåbærflekker

Er det noen som vet hvordan man kan få fjernet blåbærflekker fra benkeplater ...

Stearinflekker

Jeg har sølt stearin i stoffsofaen min. Hva gjør jeg?...

Uønsket hårvekst

Gå til kosmetolog, en utdannet fagperson og ta hårfjerning. En tynn nål sette...

Hemorider

Jeg ligger strak ut på sofaen og får ikke gjort noe særlig. jeg har innvendig...

Munnsår

General løs (snus) fungerer hos meg....