Kviser eller akne - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om kviser eller akne.

Hanna skrev:

Thee tree oil (tror ikke den selges i norge, men i sverige har de den). Bland en dråpe av denne og 6-9 dråper Udo's Choice. Ta på der det begynner å komme kviser - bruk en Q-tip. Hold deg helt unna melk og produkter med melk i, og selvfølgelig alt sukker. Også unaturlig sukker som Splenda osv. Ikke spis hvitt mel.

Kvisa skrev:

Grunnen til at tannkremen kan virke er fordi det er tannkrem som inneholder sink. Sink demper betennelsesreaksjoner. Det beste rådet er å vaske morgen og kveld, og for all del å bruke hudkrem. Dette bør være en god krem, ikke noe billig krem som nivea osv. Få en hudpleier til å anbefale en krem tilpasset din hud. MD formulations har veldig bra produkter.

Det er veldig viktig å tilføre fuktighet til huden, for om huden ikke får nok så vil den prøve å fuktigjøre huden selv ved at den produserer mer fett som igjen gir mer kviser. Jeg visste ikke dette før og hadde selv en del plager, og tørket nesten ut huden fordi jeg følte at den var så fet, noe som bare gjorde det verre.

Man bør også bruke peeling et par ganger i uka, bare for å få vekk døde hudceller, som blokkerer porene som igjen gir kviser.

Kviser:( skrev:

Jeg har vært jevnt plaget med kviser spesielt i ansiktet gjennom flere år. Men nå har endelig ting begynt å bli bedre. Jeg har nesten ingen kviser. Selv har jeg aldri vært hos lege eller hudlege. Og aldri fått noe som har vært på resept.

Jeg vasker alltid ansiktet morgen og kveld med en ansiktsrens med sink og jeg bruker alltid en ansiktskrem. Selv bruker jeg en fra Dior som er uten parfyme og ikke så fet men alikevel gir masse fukt til ansiktet. Jeg har alltid brukt fundation for å skjule kvisene. Noe som ofte egentlig bare har gitt meg mer kviser. Men den dekkende effekten gjorde alikevel at det føltes best med faundation på.

Jeg valgte å gå over til id ( mineralsminke) selv om den ikke ga et like godt dekke. Men etter at jeg gikk over til id ble huden min mye bedre, huden så mer naturlig ut med id sminken på og den virket lindrende på urenhetene i anskiktet. I tillegg begynte jeg å ta sol, noe som nesten har vært det som har gitt best resultat. I starten tok jeg ganske mye og gikk gradvis ned etterhvert som huden ble bedre. Nå tar jeg ca 1 gang i uken eller 2 hvis jeg føler at det trengs. I tillegg smører jeg på basiron hvis jeg skulle få noen uttbrudd, men kun der utbruddet finner sted.

Og en ting til er kosthold. Jeg er helt sikker på at det spiller inn. Hver gang jeg spiser godteri, selvfølgelig mer enn noen få ting får jeg utbrudd. Og jeg får det også a visse typer mat. Men jeg har etterhvert funnet ut hva jeg kan og ikke kan spise og det har også hjulpet meg mye.

Men alt i alt er det vel kombinasjonen av flere ting som har gitt meg et kvisefritt ansikt endelig.

Tørr Hud skrev:

Jeg har prøvd dette og det sugde. Jeg fikk tørr hud og måtte smøre meg hver gang jeg brukte dette.

Lisa skrev:

Bland litt tea tree oil med vann, og smør på huden. Dette er nok det beste tipset, prøv det. Jeg har lest om dette utrolig mange steder, og det reddet ihvertfall meg.

Chrissi skrev:

Jeg har prøvd tannkrem over natten nå i to dagen eller noe sånnt. Det virker bra det. Jeg har hatt kviser i nakken superlenge, og det er veldig plagsomt når vi skal på svømming med klassene. Men siden tannkrem virker på meg så bruker jeg det heretter.

Kviiiser skrev:

Jeg klemmer stadig ut kviser som er betente, og gule. Er det dumt? Noen mener man får mer kviser av det, men er bedre med en rød flekk, en gule klumper i fjeset?

Prikken skrev:

Ikke klem, men få mye frisk luft, og lite sukkerholdig snacks er en god løsning. Salt skal visst også hjelpe.

Li skrev:

Hva som er best for huden (mot akne), må man bare prøve seg frem på. Jeg har hatt masse kviser, og et tips mot kviser, kan være Grønn te. Det har hjulpet meg.

Kviser er noe dritt skrev:

Jeg prøvde med tannkrem en gang, og da fikk jeg sår og ble helt rød i fjeset.

:( skrev:

Har gått på alt som er har begge kinna mine full med byller, nesten så jeg av å til ikke får sove pga. smerten. Jeg har gått på medisiner nå i 4 mnd, men ser bare forbedringer på hudormene, men ikke på rygg eller ansikt.

Sol-lia skrev:

Jeg har slitt med masse kviser på ryggen. Ble mye bedre da jeg begynte å drikke et Aloe Vera brygg. Den er en90% økologisk dyrket aloe vera i drikkeform. Den jeg drikker er kjempegod på smak og i tilleg til en stor forbedring på kvisene fikk jeg mye bedre energi, da denne juicen/gel renser tarmen. I tillegg kan man bruke en Aloe Vera Propolis krem, som virker naturlig antiseptisk. Så for mange er denne god mot kviser.

Hmm skrev:

Jeg har svæt lite kviser, men når jeg nå plutselig fikk flere i pannen, gjorde jeg noe jeg vet ikke skal gjøres. Jeg vasket ansiktet godt med vann, før jeg dynket områdene med kviser i håndsprit (pass opp for øynene) Dette kan svi litt og tørker ut huden, men dagen etter var kvisene borte.

Lei skrev:

Når du først merker at huden får en kvise så bland sammen salt og vann til en masse. Legg masken på kvisen (ikke hele ansiktet) la den være på i ca 20 minutter. Skyll av med vann. Dette virker på underliggende kviser før de bryter ut og er gul/hvit.

Javel skrev:

For dere som trener og tar proteiner/kreatin/karbo etc, vil jeg tro at dette vil ha innvirkning. Det hadde det ihvertfall på meg. Var kvisefri helt til jeg begynte med den slags kosttilskudd, og fikk et pizzatryne tilbake. Det er nå over 2 år sida.

Jeg tok turen til legen, slutta med proteinshake/karbo/kreatin og fikk utskrevet en krem (husker ikke navnet på kremen). Brukte denne, i tillegg til en fuktighetskrem fram mot sommern, og det funka som snus. Slutta med kremen i og med at man ikke skal gå i sollys med dette, og fortsatte kun med fuktighetskremen som jeg hadde kjøpt på apoteket, og det funka.

Etter sommeren var ferdig kom kvisene litt tilbake da, men plages overhodet ikke like mye nå som før. Fuktighetskremen jeg bruker er av Avene produktet.

Ellers tror jeg på teorien om at du får kviser av det du inntar i kroppen, sukker, masse karbohydrater etc.. Samt alkohol.

Det som hjelper: Kondistrening, frisk luft, solarium (IKKE for mye, og bruk fuktighetskrem, da dette kan tørke ut huden altfor mye). Til sist, husk at alle har forskjellig hud, forskjellige ting funker på forskjellige mennesker. Lykke til alle sammen.

Jessda skrev:

Gå rett og slett til hudpleier.

Kikki skrev:

Jeg prøvde tannkrem på en kvise, lot det sitte på en natt, på morgenen var tannkremen inntørka og steinhard. Når jeg skulle vaske den vekk, løsna skorpa på kvisa og jeg fikk et sår og lite arr. Det var ikke så smart.

Jaja skrev:

La være å poppe dem. Da vil det i starten bli mange kviser, men etterhvert blir kvisene borte med en gang.

Kristine skrev:

Tannkrem virker ikke. Jeg har prøvd det, og det gjør bare huden irritert. Men det finnes forskjellige rensemidler som virker utrolig bra. Først vasker man huden med varmt vann, så renser man huden med et renseskum, så vasker man det bort. Etter dette tar man på et rensevann som lukker porene, la dette tørke og så smøre huden med en god ansikts krem. Dette skal gjøres morgen og kveld, har man dårlig tid om morgenen kan man bare rense med ansiktvannet.

Jeg har gjort dette selv i noen uker nå, og jeg har nesten ikke kviser lenger. Og får jeg noen er de ikke så store og betente.

Inger Fær skrev:

Jeg anbefaler på det sterkeste ingefær, hvitløk og/ eller sitron, men ikke bruk dette på åpne kviser. Smør jevnlig, dette virker desinfiserende. Dagen etter vil kvisene være borte. Jeg har til og med brukt dette på dyptliggende kviser, og tro meg, det virker.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...