Kviser eller akne - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om kviser eller akne.

LCH skrev 21. mars:

Jeg har slitt med kviser i 20 år, og jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg at det hadde med melk å gjøre. Nå har jeg holdt meg unna melkeprodukter i 1 år, og har ingen kviser lenger. Bortsett fra hvis vi spiser borte, og det er melk i maten, da vet jeg at det vil dukke opp noen kviser i løpet av noen dager. Jeg får ingen reaksjon på rismelk, havremelk eller soyamelk :-)

Ano skrev 10. mars:

Viktigste er å rense ansiktet morgen og kveld, og tilføre riktig fuktighetskrem for din hudtype. En måte som har virket helt fantastisk på meg er å dytte på litt potetmel på kvisene om kvelden, etter renisng (ikke bruk fuktighetskrem). Ha potetmelet på natten over, og neste dag er kvisen mindre. Ha tålmodighet og la det gå vekk av seg selv. Du kan også bruke sitron som en slags ansiktsmaske. Ha det på i 5-10 minutter før du vasker det av igjen med varmt vann. Husk å drikk masse vann, det gjør at du får sunnere hud. Lykke til!

Marte skrev 12. februar:

Kan noen være så snill og komme med det beste rådet dere har? Har ball om to måneder og har en kjempekvise i panna. Den må vekk, vær så snill.

79 skrev 30. januar:

Det som man burde tenke over når det gjelder kviser er hvilken mat man spiser. Når jeg spiser sunn mat, blir huden bedre, det hjelper også å drikke vann. Kviser kommer når kroppen reagerer på noe eksempelvis stress, mens osv. Ha dette i bakhodet også, lykke til.

Isa skrev 25. januar:

Har du aloe vera plante, knekk av en bit og smør inn kvisen med det som er inni planten, på meg går kvisene vekk etter en natt.

Noen få huskeregler skrev 20. januar:

Har slitt med uren hud i ca 14 år, prøvd ganske mye forskjellig. Man kan anbefale så mangt av produkter og kremer, men bottomline er at vi er forskjellige og derfor funker ulike ting. Men, der er noen huskeregler en alltid bør ha:

Dette er småting en kan gjøre selv, men det aller beste er selvfølgelig å oppsøke en hudlege. Har ikke gjort det selv. Kommer mest sannsynlig til å gjøre det om ikke medisin får noen fart på seg snart. Men inntil da, hjelper jeg meg selv så godt jeg kan. Lykke til! :)

Bedre etter hudlege besøk skrev 13. januar:

Jeg har hatt et stort problem med kviser/arr i ansiktet i en god periode nå. Kvisene har egentlig vært der i mange år, men i høst utviklet det seg til store arr. Jeg tok en tur til hudlege, og han ga meg en pille mot akne. Disse hadde jeg prøvd før, og endte med dårlig resultat. Men etter at han sa at arrene mine var veldig hissige og røde, og at de helt sikkert ikke gikk helt vekk, i tillegg til at det var kun tabletter som hjalp, ikke salver og kremer alene, måtte nok denne kuren være sterk og hjelpe. Så jeg ble som alltid overbevist. Men han økte doseringen til 2 om morgenen og 2 om kvelden i to mnd, og deretter 1 om morgen og 1 om kvelden. I tillegg ga han meg en salve. Litt etter bestile jeg en ansiktsrens fra TV-Shop som heter Proactiv Solution. DA ble det fart på sakene. Nå bruker jeg Proaktiv, pillene som hudlegen sa hjalp mot akne. Huden min ser kjempe bra ut, og arrene forsvinner. Virkelig å anbefale, særlig Proactiv. Ta en tur til hudlege.

Milla skrev 03. januar:

Det som hjelper også, er å ikke bruke sminke - når jeg er i hjemme landet - bosnia, så bruker jeg ikke sminke. Da går alle kvisene mine bort. Og med en gang jeg kommer hjem igjen, og tar på sminke igjen - så hopper de ut igjen. jeg har hatt plaging med kviser i mange år - og jeg har prøvd masse, og ikke minst tannkremen - og det hjalp litt, faktisk. Har noen noe mer gode råd?

Gjest skrev 29. desember:

Tannkrem hjelper helt klart, men er ikke så bra for huden, du kan bla få fluorbetennelse.

Anonym skrev 24. desember:

Hei, jeg er en ungdom som sliter med kviser. Jeg bruker noen grønne piller for kvisene mine. Jeg tar 2 om morgenen og 2 om kvelden pluss noen kremer, men det hjelper ikke.

Eucalyptus skrev 22. desember:

Kok opp ei kjele med vann, ha oppi ei teskje salt og noen dråper eucalyptusolje, som du kan få kjøpe på apoteket. Det funker kjempebra for meg.

Petter skrev 21. desember:

Ingen ting hjelper, det er bare å vente så forsvinner dem.

Karoline skrev 19. november:

Her om dagen gikk mamma til en hudlege. Da sa hudlegen at man ikke måtte bruke tannkrem! Det kan hende det hjelper akkurat der og da, men det blir bare verre av tannkrem. Bare et lite tips.

Lena skrev 18. november:

Jeg bruker å smøre på vademekum på kvisene. Dette tørker ut kvisene og aknene. Dette har jeg hatt god effekt av så det anbefales. Prøv det du også. Ikke er det dyrt heller og du får kjøpt det på apoteket. Lykke til =)

Hudpleier skrev 18. november:

Tannkrem hjelper pga. at den inneholder zink. Har dere ikke råd til hudpleieprodukter som er tilpasset din egen hud, så kan dere prøve tannkrem eller zinksalve som har en uttørkende effekt på huden. Men bør derfor ikke brukes på store områder på huden. Min største anbefaling er å gå til en hudanalyse hos en profesjonell hudpleier som veileder deg og gir råd om hvilke produkter som passer best til akkurat din hud.

Anonym skrev 17. november:

Jeg prøvde potetmel i 2 uker, det hjalp ikke. Jeg har en del kviser, men jeg bruker et rensevann fra Aco som heter Skin Tonic det funker sånn passe pluss at jeg bruker et rense-skum mot uren hud når jeg dusjer.

Sarag skrev 11. november:

Ikke prøv proactiv! Jeg brukte kuren i ca 2 mpneder, og fikk masse kviser med en kort stund etter start. Men jeg fortsatte fordi jeg trodde det hjalp. Til slutt kutta jeg ut, fikk mindre kviser, men starta igjen for å prøve meg litt frem. Igjen, fikk jeg mer og mer kviser. Nå har jeg nylig kuttet det helt ut, og kvisene går litt bort av seg selv. Og tannkrem har bare resultert i arr hos meg, anbefaler det ikke.

Ønsker finn hud altid skrev 11. november:

Det er best å unngå stress og usunn mat. Mye aktivitet i uken, drikke nok vann om dagen. Passe på og ikke bli sulten.

Utrolig lei skrev 08. november:

Jeg har hatt kviser i over 3 år og det føles som om jeg har prøvd alt. Jeg betalte tilogmed 1400 kr for 2 behandlinger på en hudsalong, hvor ansiktet bare ble værre. Nå har jeg bestilt meg en time hos hudlege, så jeg får vel bare vente og se. Problemet er at huden er så forskjellig fra person til person. Noen her sier at Proactiv funker, og for noen funker noe annet. Jeg er så lei kviser, men føler meg litt bedre siden jeg ikke er alene om det.

HarSammeProblem skrev 03. november:

Jeg fikk et skikkelig utbrudd nå i sommer, jeg hadde bare hatt noen små kviser før sommeren, men jeg hadde fått ganske så langt hår, så jeg hadde bare latt det henge ned i ansiktet, jeg merket at jeg fikk noen små kviser i pannen og på haken, og deretter noen på kinnet, jeg brukte renseprodukter, men det hjalp ikke stort. I slutten av sommerferien gikk jeg til legen fordi jeg hadde fått skikkelig mye kviser på så kort tid, han så på det, og skrev ut en resept på en Krem og noen Tabletter som jeg skulle gå på et par mnder, jeg har nå gått på det siden slutten av sommeren og jeg har merket stor forskjell, nå er det bare små kviser igjen, ingen store klumper (om du skjønner!). Så mitt tips er å kontakte legen. PS. jeg bruker en dekk-krem som hjelper det til å se mindre hissig ut.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...