Kviser eller akne - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om kviser eller akne.

Kvisehat skrev 01. november:

Jeg har et stort problem i ansiktet, hvertfall nå til dags. Går egentlig i veldig bølgedaler. Hadde det samme problemet rett etter jul i fjor, å da gikk jeg til legen. Han ga meg en medisin. Jeg var trofast mot dette produktet og brukte det hver kveld. I tillegg ga legen min et renseprodukt jeg skulle bruke samtidig. Jeg kuttet ut godteri og brus den perioden også. Dette fikk kvisene til å forsvinne helt. Til våren var alt helt vekk.

Men nå de to siste månedene har det blitt helt forferdelig igjen. Har fått det største utbruddet, og ansiktet ser ut som en pizza med masse fyll. Fikk den samme medisinen, men denne gangen har det ikke hjulpet i det hele tatt. Syns faktisk at det har blitt litt verre.

Fikk et tips om å kutte ut sjokolade og melk. Men det er jo ikke alltid like enkelt. Dessuten leste jeg et kjerringråd om å pudre på litt potetmel i ansiktet om kvelden, og la det virke over natten. Dette hjelper mot kvisene, men ikke mot de rød/lilla arrene som har kommer i kinnene mine. Noen som vet om et godt råd til noe som begynner å bli arr?

Dadada skrev 28. oktober:

Jeg har vert plaget med kviser lenge nå. Vask de med varmt vann, ta vannet i hendene og slå det mot huden din. Bruk bomull og dytt forsiktig vekk litt av vannet, huden skal fortsatt vere fuktig. Vask med iskalt vann, ta vannet i hendene og slå det mod huden din. Tørk vekk all fukt som er i fjeset med papir/håndkle.

Gjør du dette hver eneste dag, skal huden din være rein, og det skal heller ikke komme så mange kviser. Det har hvertfall jeg merket. Du må gjører dette om morningen og om kvelden. Ekstra mye om kvelden.

Jeg har også fått flere medisiner av legen, og noen hjelper litt. Men det som skjer når en bruker for mye av dette, er at huden din blirr tørr å slitt. Håper skylle-rådet mitt hjelper.

Dilbert skrev 26. oktober:

Hvis man plages kan få god hjelp av hudlege. De kan fikse hele problemet.

Anonym skrev 21. oktober:

Ta eggehvite i et egg å smør på ansiktet 1gang daglig, før du legger deg eller om dagen og la det være på i minst 3 timer og vask det av etter det. Det funka etter noen dager på meg men tok ikke bort alle kvisene.

Jimootaki skrev 06. oktober:

Tannkrem funker, men du må huske og pusse tennene også. Hvem liker vell gule tenner?

Annonym skrev 20. september:

Tannkrem bare ødlegger huden. Tannkrem kan jo lissom fjærne litt bilrust.

Andrè skrev 18. september:

Har slitt med kviser siden jeg var 17, og i dag er jeg 22. Jeg har virkelig prøvd alt av rensekremer og produkter. Har prøvd vanlig medisin, men den hjalp kun en periode, så kom kvisene tilbake. Dette er helt håpløst. Har nå begynt på en annen kur, og har brukt dette i 3 uker nå. Huden min er helt sårt og har fått flere utbrudd. Dette er så ille at jeg ikke klarer å gå på jobb. Jeg er skikkelig deperimert. Hvor lang tid vil det ta før jeg vil merke forbedring?

Synne skrev 05. september:

Hei, jeg er ei jente på snart 20 som sliter med kviser. Min 2 år eldre bror har kviser enda han også. Jeg trodde dette hørte til ungdommen? Når skal det slutte? Noen som vet når det slutter? Min resept: solarium, tannkrem og lite godteri.

Mokka skrev 23. august:

Tror at i mange tilfeller så må man starte innenfra. Bruker noe som heter Burdock og Ren Hud som fåes kjøpt på helsekost. Dette renser kroppen for avfallsstoffer som jeg får ut på en annen måte enn med kviser og byller.

Kviser på brystet og nakken skrev 20. august:

Jeg hadde masse kviser på brystet og nakken før, jeg vasket hver morgen og kveld med håndsåpe på en vaskeklut. Palmolive håndsåpe, sånn grønn flaske. Gjorde kluten helt dryppende våt først, tok såpe på den og vridde den, så skrubbet jeg på de områdene der det var kviser, vasket først slik at det var litt skum over der, så tok jeg og vasket vekk skummet, etter det skrubbet jeg med kluten slik at det ikke var noen dråper igjen der. Tørket etterpå godt med et håndkle. Kvisene hos meg gikk bort etter ca. 1 uke. Fortsetter med det nå, og har ingen tegn til kviser. Anbefales, greit og enkelt.

Gutten skrev 17. august:

Vask ansiktet med varmt vann, det åpner huden for å så smøre på mye sitronsaft som du får rett fra sitronen, det virker perfekt. Etter 2-3 uker så er huden rein.

Elvis skrev 14. august:

Sliter VELDIG meg kviser i panna, har noen rundt nesa og veldig uren hud på nesa og mye hudormer. Jeg har prøvd tannkrem nå i 4 dager, har hjulpet litt, men skal slutte i morgen. Skal heller prøve potetmel :D Håper det funker. Muligens jeg skal prøve å ta koke vann og ha hodet nær overflaten med et håndkle over! Hørt mye positivt om det.

Hege skrev 12. august:

Jeg er ikke særlig plaget med kviser men det dukker da opp en nå og da. For meg funker det da å spraye litt hårspray rett på kvisa. Legger seg da som en lakk over. Vet ikke om det er det at den da ikke får puste, men det har iallefall hjulpet meg helt fra jeg var tenåring. Tror nok ikke dette er et råd for dem som er skikkelig plaget, men har du bare en og annen, så kanskje det hjelper deg også.

Kurt skrev 07. august:

Jeg har en god del kviser fra toppen av ryggen/skuldrene og ned til beltehøyde. Også har jeg en god del kviser på brystet som beveger seg nedover mot magen og litt nedover armene. Ansiktet har jeg faktisk veldig få kviser på. Jeg får noen helt oppe i pannen som jeg skjuler i håret, litt under haken og på haken. Det jeg mener hjelper mot kviser er Sol. Det tørker ut kvisene. Etter 10dager i Frankrike hadde jeg mye mindre kviser! I tillegg blir man brun i solen. Jeg liker vanligvis ikke å vise meg fram med kvisene mine, men jeg måtte prøve da. Dropp godteriet. Enkelt og greit! Jeg kjøpte litt godteri på taxfree'en, og dermed var kvisene på plass igjen. Saltvann og klorvann. Ta deg en svømmetur i sjøen eller i badebassenget. Fungerer perfekt, samtidig som det er behaglig. Ellers for min skyld har jeg notert alle tips jeg har funnet her for min skyld. Skal prøve tannkrem i natt på et lite område, tross mange misfornøyde.

Erik skrev 01. august:

Hadde en del, dog ikke fryktelig mye, kviser på ryggen tidligere. Tok en på 2-3 mnd, og kvisene forsvant og har ikke kommet tilbake et halvt år etter kuren Har 2-3 stykker i ansiktet sånn i snitt, men ikke noe direkte plagsomt. Har vel heller aldri vært spesielt plaget med kviser der. Snakk med fastlegen, han/hun pleier å være villig til å skrive ut en kur.

Noe bedre skrev 28. juli:

Den er uregistrert, alle leger har det, denne her hjelper deg som har masse kviser /akne, de er vonde og har vært der i mange år, prøv dette her uten å få arr og den hjelper deg 100% raskt. Plag legene om dette her ikke gi opp for denne her virker.

Kiwi skrev 28. juli:

Tannkrem er ikke bra for huden. Jeg fikk det rådet av legen min. Bruk hudpleieprodukter, oppsøk lege, eller lev med kvisene, sier jeg.

Lei skrev 26. juli:

Hvor mye kviser må du ha for å gå til legen? Jeg gikk ditt og fikk beskjed om å gå på apoteket! Jeg er ikke noe pizza-ansikt, men jeg plages veldig med fet og uren hud. Kanskje ikke alle ser det bestandig, men jeg ser det og føler det. Og forresten er jeg lei av å aldri ha en kvisefri periode. Jeg har prøvd det meste, men kvier meg for å gå til legen igjen. Dere som har fin hud: vær takknemmelige!

Jente 14 skrev 25. juli:

Har vært plaget med akne på brystet siden i fjorsommer. Jeg skjemmes rett og slett. Nekter å bruke slike topper som er utringet osv. Så jeg bestilte meg legetime og fikk ei salve. Brukte den hver natt i noen uker, da ble kvisene bedre, men med en gang jeg sluttet med salva, var det på'n igjen. Jeg er så sint. Jeg må virkelig si at jeg ser mørkt på dette.

Lakke skrev 17. juni:

Virker proactiv eller?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...