Kviser eller akne - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om kviser eller akne.

Sarag skrev:

Ikke prøv proactiv! Jeg brukte kuren i ca 2 mpneder, og fikk masse kviser med en kort stund etter start. Men jeg fortsatte fordi jeg trodde det hjalp. Til slutt kutta jeg ut, fikk mindre kviser, men starta igjen for å prøve meg litt frem. Igjen, fikk jeg mer og mer kviser. Nå har jeg nylig kuttet det helt ut, og kvisene går litt bort av seg selv. Og tannkrem har bare resultert i arr hos meg, anbefaler det ikke.

Ønsker finn hud altid skrev:

Det er best å unngå stress og usunn mat. Mye aktivitet i uken, drikke nok vann om dagen. Passe på og ikke bli sulten.

Utrolig lei skrev:

Jeg har hatt kviser i over 3 år og det føles som om jeg har prøvd alt. Jeg betalte tilogmed 1400 kr for 2 behandlinger på en hudsalong, hvor ansiktet bare ble værre. Nå har jeg bestilt meg en time hos hudlege, så jeg får vel bare vente og se. Problemet er at huden er så forskjellig fra person til person. Noen her sier at Proactiv funker, og for noen funker noe annet. Jeg er så lei kviser, men føler meg litt bedre siden jeg ikke er alene om det.

HarSammeProblem skrev:

Jeg fikk et skikkelig utbrudd nå i sommer, jeg hadde bare hatt noen små kviser før sommeren, men jeg hadde fått ganske så langt hår, så jeg hadde bare latt det henge ned i ansiktet, jeg merket at jeg fikk noen små kviser i pannen og på haken, og deretter noen på kinnet, jeg brukte renseprodukter, men det hjalp ikke stort. I slutten av sommerferien gikk jeg til legen fordi jeg hadde fått skikkelig mye kviser på så kort tid, han så på det, og skrev ut en resept på en Krem og noen Tabletter som jeg skulle gå på et par mnder, jeg har nå gått på det siden slutten av sommeren og jeg har merket stor forskjell, nå er det bare små kviser igjen, ingen store klumper (om du skjønner!). Så mitt tips er å kontakte legen. PS. jeg bruker en dekk-krem som hjelper det til å se mindre hissig ut.

Kvisehat skrev:

Jeg har et stort problem i ansiktet, hvertfall nå til dags. Går egentlig i veldig bølgedaler. Hadde det samme problemet rett etter jul i fjor, å da gikk jeg til legen. Han ga meg en medisin. Jeg var trofast mot dette produktet og brukte det hver kveld. I tillegg ga legen min et renseprodukt jeg skulle bruke samtidig. Jeg kuttet ut godteri og brus den perioden også. Dette fikk kvisene til å forsvinne helt. Til våren var alt helt vekk.

Men nå de to siste månedene har det blitt helt forferdelig igjen. Har fått det største utbruddet, og ansiktet ser ut som en pizza med masse fyll. Fikk den samme medisinen, men denne gangen har det ikke hjulpet i det hele tatt. Syns faktisk at det har blitt litt verre.

Fikk et tips om å kutte ut sjokolade og melk. Men det er jo ikke alltid like enkelt. Dessuten leste jeg et kjerringråd om å pudre på litt potetmel i ansiktet om kvelden, og la det virke over natten. Dette hjelper mot kvisene, men ikke mot de rød/lilla arrene som har kommer i kinnene mine. Noen som vet om et godt råd til noe som begynner å bli arr?

Dadada skrev:

Jeg har vert plaget med kviser lenge nå. Vask de med varmt vann, ta vannet i hendene og slå det mot huden din. Bruk bomull og dytt forsiktig vekk litt av vannet, huden skal fortsatt vere fuktig. Vask med iskalt vann, ta vannet i hendene og slå det mod huden din. Tørk vekk all fukt som er i fjeset med papir/håndkle.

Gjør du dette hver eneste dag, skal huden din være rein, og det skal heller ikke komme så mange kviser. Det har hvertfall jeg merket. Du må gjører dette om morningen og om kvelden. Ekstra mye om kvelden.

Jeg har også fått flere medisiner av legen, og noen hjelper litt. Men det som skjer når en bruker for mye av dette, er at huden din blirr tørr å slitt. Håper skylle-rådet mitt hjelper.

Dilbert skrev:

Hvis man plages kan få god hjelp av hudlege. De kan fikse hele problemet.

Anonym skrev:

Ta eggehvite i et egg å smør på ansiktet 1gang daglig, før du legger deg eller om dagen og la det være på i minst 3 timer og vask det av etter det. Det funka etter noen dager på meg men tok ikke bort alle kvisene.

Jimootaki skrev:

Tannkrem funker, men du må huske og pusse tennene også. Hvem liker vell gule tenner?

Annonym skrev:

Tannkrem bare ødlegger huden. Tannkrem kan jo lissom fjærne litt bilrust.

Andrè skrev:

Har slitt med kviser siden jeg var 17, og i dag er jeg 22. Jeg har virkelig prøvd alt av rensekremer og produkter. Har prøvd vanlig medisin, men den hjalp kun en periode, så kom kvisene tilbake. Dette er helt håpløst. Har nå begynt på en annen kur, og har brukt dette i 3 uker nå. Huden min er helt sårt og har fått flere utbrudd. Dette er så ille at jeg ikke klarer å gå på jobb. Jeg er skikkelig deperimert. Hvor lang tid vil det ta før jeg vil merke forbedring?

Synne skrev:

Hei, jeg er ei jente på snart 20 som sliter med kviser. Min 2 år eldre bror har kviser enda han også. Jeg trodde dette hørte til ungdommen? Når skal det slutte? Noen som vet når det slutter? Min resept: solarium, tannkrem og lite godteri.

Mokka skrev:

Tror at i mange tilfeller så må man starte innenfra. Bruker noe som heter Burdock og Ren Hud som fåes kjøpt på helsekost. Dette renser kroppen for avfallsstoffer som jeg får ut på en annen måte enn med kviser og byller.

Kviser på brystet og nakken skrev:

Jeg hadde masse kviser på brystet og nakken før, jeg vasket hver morgen og kveld med håndsåpe på en vaskeklut. Palmolive håndsåpe, sånn grønn flaske. Gjorde kluten helt dryppende våt først, tok såpe på den og vridde den, så skrubbet jeg på de områdene der det var kviser, vasket først slik at det var litt skum over der, så tok jeg og vasket vekk skummet, etter det skrubbet jeg med kluten slik at det ikke var noen dråper igjen der. Tørket etterpå godt med et håndkle. Kvisene hos meg gikk bort etter ca. 1 uke. Fortsetter med det nå, og har ingen tegn til kviser. Anbefales, greit og enkelt.

Gutten skrev:

Vask ansiktet med varmt vann, det åpner huden for å så smøre på mye sitronsaft som du får rett fra sitronen, det virker perfekt. Etter 2-3 uker så er huden rein.

Elvis skrev:

Sliter VELDIG meg kviser i panna, har noen rundt nesa og veldig uren hud på nesa og mye hudormer. Jeg har prøvd tannkrem nå i 4 dager, har hjulpet litt, men skal slutte i morgen. Skal heller prøve potetmel :D Håper det funker. Muligens jeg skal prøve å ta koke vann og ha hodet nær overflaten med et håndkle over! Hørt mye positivt om det.

Hege skrev:

Jeg er ikke særlig plaget med kviser men det dukker da opp en nå og da. For meg funker det da å spraye litt hårspray rett på kvisa. Legger seg da som en lakk over. Vet ikke om det er det at den da ikke får puste, men det har iallefall hjulpet meg helt fra jeg var tenåring. Tror nok ikke dette er et råd for dem som er skikkelig plaget, men har du bare en og annen, så kanskje det hjelper deg også.

Kurt skrev:

Jeg har en god del kviser fra toppen av ryggen/skuldrene og ned til beltehøyde. Også har jeg en god del kviser på brystet som beveger seg nedover mot magen og litt nedover armene. Ansiktet har jeg faktisk veldig få kviser på. Jeg får noen helt oppe i pannen som jeg skjuler i håret, litt under haken og på haken. Det jeg mener hjelper mot kviser er Sol. Det tørker ut kvisene. Etter 10dager i Frankrike hadde jeg mye mindre kviser! I tillegg blir man brun i solen. Jeg liker vanligvis ikke å vise meg fram med kvisene mine, men jeg måtte prøve da. Dropp godteriet. Enkelt og greit! Jeg kjøpte litt godteri på taxfree'en, og dermed var kvisene på plass igjen. Saltvann og klorvann. Ta deg en svømmetur i sjøen eller i badebassenget. Fungerer perfekt, samtidig som det er behaglig. Ellers for min skyld har jeg notert alle tips jeg har funnet her for min skyld. Skal prøve tannkrem i natt på et lite område, tross mange misfornøyde.

Erik skrev:

Hadde en del, dog ikke fryktelig mye, kviser på ryggen tidligere. Tok en på 2-3 mnd, og kvisene forsvant og har ikke kommet tilbake et halvt år etter kuren Har 2-3 stykker i ansiktet sånn i snitt, men ikke noe direkte plagsomt. Har vel heller aldri vært spesielt plaget med kviser der. Snakk med fastlegen, han/hun pleier å være villig til å skrive ut en kur.

Noe bedre skrev:

Den er uregistrert, alle leger har det, denne her hjelper deg som har masse kviser /akne, de er vonde og har vært der i mange år, prøv dette her uten å få arr og den hjelper deg 100% raskt. Plag legene om dette her ikke gi opp for denne her virker.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...