Kjerringråd logo

Bleking av hår - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om bleking av hår.

Hannah skrev 2009-08-20:

Jenter, det er overhodet ikke sånn at du har salt og avocado i håret så blir du en blond babe. Det funker på samme måte som solbleking. thats it.

Jeanette skrev 2009-09-23:

Jeg har dette i håret nå. Det bare drysser salt av meg. Har blondt hår fra før. Har ikke trua på at dette kommer til å funke akkurat.

Frisør skrev 2009-11-08:

dette høres rart ut. Håret kan bli ganske lyst av sitron, men da bør en bruke det mange dager i solen. En kan ikke være så mørk i håret, maks mellomblond, men håret blir ganske tørt. Det bør ikke brukes på allerede behandlet hår. JEG skjønner ikke det med honning og salt. Det virker helt ulogisk.

Therese skrev 2009-11-09:

Sitron er Syre. Det ødelegger håret. Jeg har ødelagt det. Eneste gangen du skal bruke sitron i håret er hvis du har bleket det masse og det kjennes ut som myk tyggis, da kan du ta sitron i håret en gang får å få opp igjen bindingene i håret. Jeg er frisør, skal love deg jeg har eksperimentert i min tid, ikke gjør det.

odaa skrev 2009-11-22:

Dette funket ikke på meg, men håret ble ganske så mykt etterpå.

Sessa skrev 2010-01-26:

Frisøren kan dette, farger det der jeg. Sitron er sterkere enn bleking.

Sadie skrev 2010-03-09:

Bruk Depend bleking, si farvel til gult, hår og velkommen til digg bleket hår. Loreal, garnier og de funker ikke, dessuten har Depend den blå blekingen som er best for håret, og resultater.

Lisa skrev 2010-03-23:

Dette funker bedre om du blander vann og sitron på en sprayflaske, eventuelt med litt eplecider eddik, rist/blande det sammen, også spraye det jevnt i håret, og gå ut i sola 30 min.

gjest skrev 2010-04-24:

Skal man ha vått hår når man gjør dette?

Thea Marie skrev 2010-05-14:

På meg funka det kjempe bra, men jeg hadde det i håret i 4 timer da ble det lyst. Kjempe fornøyd. Men jeg brukte bare en sitron, salt , 4 dl varmt vann og honning.

Silje skrev 2010-06-19:

Jeg belika håret mitt 4 gsnger på en dag. og nå er det kjempeslitt. Vet noen om noe jeg kan gjøre for og få det fint igjen?

Gjest skrev 2010-07-25:

Jeg hadde mørkebrunt hår, brukte to pakker avfarging, og to pakker blekemiddel igår, og to pakker blekemiddel igjen på morgenen idag. Likevel var det oransj. Så jeg dro til frisøren og bleket det idag. Det er fortsatt ikke helt lyst. Bortsett fra i toppen, pågrunn av etterveksten, men skal liksom sitron hjelpe? Eller kan det ødlegge håret mitt, nå som jeg har bleika det så mye?

marit skrev 2010-07-25:

Det funket faktisk, selv om jeg har brunt hår.

Sara skrev 2010-10-14:

Det funket på meg. Jeg hadde brunt hår. Honningen gjør håret bare mykere. Du trenger egentlig å tillsette litt mer salt jo blekere du vil ha det.

Ali skrev 2010-12-07:

Hva mener dere med å ta sol? Jeg har tenkt til å prøve det nå. Jeg har blondt hår, men vil ha lysere. Jeg sier hvordan det gikk så snart jeg er ferdig.

Ali skrev 2010-12-07:

Jeg har prøvd det ut, og sitter med det i håret nå. Jeg tror det er lurt at man vasker håret etterpå. Vi får se om det virker da.

Frida skrev 2010-12-15:

Hei, jeg har lyst til å gjøre ett forsøk på å bleke håret på denne måten. Men når man har litt Blond brunt hår, hvilken farge får resultatet? Blir det oransje aktig?

Fridaa skrev 2010-12-15:

Dette fungerte ikke. Men det har kanskje noe å si hvilken hårfarge man har, jeg er brunblond med ganske lyse striper, og merket ingen forskjell på håret mitt. I tilleg var lukten av røra ekkel, og var akkurat som tynt vann. Utrolig vanskelig og ta det i håret, og det tørket og stivnet med en gang. Etter vasken av håret satt enda saltet godt i, og var veldig vanskelig å få ut av håret. Men det var da altids værdt et forsøk.

Nora skrev 2011-01-23:

Jeg prøvde dette og det virket ikke i det hele tatt. Jeg hadde brukt lang tid på blandingen og gledet meg til lysere hår men mitt hår ble faktisk bare veldig mye mørkere.

Marius skrev 2011-02-03:

Jeg prøvde dette igår, har farget håret svart å stripet det etterpå, det funket veldig bra på meg og stripene ble mye finere, men for å få litt fast hett i det så det ikke bare rant, hadde jeg oppi shampoo og litt hårskum etter at jeg hadde hatt i denne blandingen.

Alternativ kvinne skrev 2011-02-07:

Altså folkens, dama har kommet med en naturlig blekings metode. Jeg tror alle vet at sitron bleker hår, men også dette over flere ganger av bruk. Man blir ikke platina blond over natten med denne kuren, men har man mørkt trist hår kan dette absolutt fungere ved og vekke til litt lysere pigmenter. Bruk tid, kos dere med disse fantastiske ideene som ikke koster penger, istede for å bruke penger på kjapp og ødeleggende hårprodukter. Hvis man begynner å bruke kuren i januar og i mai juni måned kan man sikkert se resultater.

Kommentarside:  1    2   3   


Diskuter bleking av hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere