Kjerringråd logo

Hodelus - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hodelus.

lusihus skrev 2011-08-30:

Min datter oppdaget jeg lus på. Da ble alt sengtøy til hele familien på 4 lagt rett i fryseren. Ungen fikk middel, og jeg kjøpte spray som skal motvirke lus. Det står på pakningen at etter start av behandling kan man sende barnet i barnehage som normalt, gjelder også dette ved bursdagsfeiring? Hva synes dere folkens?

hvitnisse skrev 2011-10-08:

Ingefær gjør susen. Knus ingefær og sett det på hodebunnen. Vent i en halv time og syll det av i dusjen da er de fleste lusene og eggene vekk. Gjør dette 1 gang i uken i en mnd så er de borte.

lus? skrev 2011-10-16:

Jeg vet ikke om jeg har fått lus, men jeg klør litt. Jeg har hatt lus før, når jeg var liten. Da klødde det heller ikke så mye. Jeg har ristet mitt lange tykke krøllete hår over det hvite badekaret. Det kommer noen sorte prikker som jeg ikke vet hva er. Jeg har også sjekket etter lusegg. Jeg har funnet noen hvite prikker som sitter fast på hårstrået, men de går på en måte opp og ned når jeg beveger de. Hva tror dere?

Lus? skrev 2011-10-19:

Ville bare meddele at jeg var litt redd for at jeg muligens madde lus. Jeg sov med olje i håret. Jeg fikk ikke all oljen ut med såpe, så jeg brukte spray shampo. Det funket. Jeg fikk ikke oljete hår i det hele tatt.

Over skrev 2011-11-10:

Det du beskriver er luseegg, jeg har selv lus nå (utrolig frustrerende, hatt det i snart 3 måneder). Jeg vet ikke hva de svarte prikkene du har er

Sliten skrev 2011-11-13:

Nå er jeg sikker på at lusene mine er blitt imune mot prioderm til og med. Jeg har virkelig prøvd alt. Jeg gråter på grunn av det ofte, har alltid håret oppsatt og må konstant unngå å være borti folk for å ikke smitte dem. Jeg er så sliten. Jeg lusekammer det mange ganger i uken, og har prøvd nesten alle midlene apoteket har. I tilleg har jeg prøvd mange kjerringråd som spyleveske og parafin, men lusene er der fortsatt. Det klør konstant og jeg orker ikke mer. Selv når jeg hadde i prioderm så kunne jeg skjenne det klø mens jeg hadde i middelet. Hva skal jeg gjøre?

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter hodelus

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere