Kjerringråd logo

kjerringråd > fluer

Fluer - kjerringråd

Fluer

Fluer

Lurer du på hvordan du skal bli kvitt fluer? Det finnes mange forskjellige typer fluer. Den vanlige husflua skiller seg fra bananfluer, småfluer, plantefluer og blomsterfluer ved at den er større. Les mer om fluer.

Små svarte fluer

Små svarte fluer

Plager de små svarte fluene vettet av deg? Ser det ut som du har skygger foran øynene? Bli kvitt dem med dette. Les mer om små svarte fluer.

Småfluer

Småfluer

Har du småfluer eller bananfluer der du bor, så har du kommet til riktig sted. Her finner du hjelp til å bli kvitt utysket. Les mer om småfluer.

Småfluer

Småfluer

Har du irriterende småfluer som virrer forran øynene? Her er et råd til deg med det problemet med små fluer fra planter. Les mer om småfluer.

Bananfluer

Bananfluer

Har du fått bananfluer, småfluer eller fruktfluer i huset. En innsender sier at det skal gå an å bruke salmiakk mot de små fluene. Les mer om bananfluer.

Blomsterfluer

Blomsterfluer

Sliter du med blomsterfluer i huset? Her er det en del innsendte tips som går an å prøve for å bli kvitt blomsterfluer. Les mer om blomsterfluer.

Fruktfluer

Fruktfluer

Har du problemer med fruktfluer der du bor? Fruktfluer er små rødbrune fluer som holder til i og rundt frukt. Les mer om fruktfluer.

Myggstikk

Myggstikk

Myggstikk gjør at huden hovner opp og man får kløe. Her er det tips og kjerringråd mot den allergiske reaksjonen ved å unngå å få myggstikk. Les mer om myggstikk.

Knott

Knott

Får du sommeren ødelagt av knott? Knott er en skapning som stikker oss og suger blod, men det finnes et middel som tar knekken på den. Les mer om knott.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com