Kjerringråd logo

kjerringråd > utslett

Utslett - kjerringråd

Utslett

Utslett

Har du fått utslett og vet ikke din arme råd for hvordan du skal få bukt med det? Her finner du et kjerringråd mot utslett som kanskje kan hjelpe deg. Les mer om utslett.

Bleieutslett

Bleieutslett

Smør den såre stumpen med morsmelk.... Les mer om bleieutslett.

Bleieutslett

Bleieutslett

Vaske huden i sjøvann kan lindre utslettene. La stumpen lufttørke, og gjenta behandlingen ved hvert stell til ... Les mer om bleieutslett.

Bleieutslett

Bleieutslett

Bleieutslett eller bleieeksem/bleiedermatitt er en veldig vanlig lidelse for bleieunger. En småbarnsmor har sendt oss et lite tips som kan være til hjelp. Les mer om bleieutslett.

Helvetesild

Helvetesild

Helvetesild skyldes det samme viruset som er årsaken til vannkopper. Helvetesild er forbundet med store smerter, men her er et kjerringråd. Les mer om helvetesild.

Vannkopper

Vannkopper

Kløe i forbindelse med vannkopper er veldig vanlig. Lindre kløen ved hjelp av dette kjerringrådet. Det skader ikke å prøve. Les mer om vannkopper.

Elveblest

Elveblest

Plages du eller ditt barn med elveblest? Det finnes et kjerringråd som kan brukes til behandling av elveblest. Les mer om elveblest.

Soleksem

Soleksem

Får du soleksem når du soler deg for mye og ofte? Her er et tips til hvordan du kan bli kvitt det. Les mer om soleksem .

Brennkopper

Brennkopper

Brennkopper er en bakterieinfeksjon i huden. Søker du etter kjerringråd mot det kan det være lurt å ta en titt her. Det finnes kanskje noe som kan hjelpe deg mot brennkopper. Les mer om brennkopper.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com