Kjerringråd logo

Poser under øynene - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om poser under øynene.

Hehe skrev 2009-09-22:

Poser kan komme av at man spiller eller ser for mye på tv, det kan også hjelpe og kutte ned på det.

Katrine skrev 2009-10-10:

Grunnen til poser under øynene er at nyrene har vanskelig for å skylle ut stoffer, og det tar ekstra lang tid. Nyrene har nerver helt opp til under øynene, og derfor blir det hevelse under øynene når nyrene sliter. Nok søvn er viktigst, men man trenger ikke sove 8 timer uansett. Venninna mi sover ca 6 timer for hun klarer ikke mer, og hun har aldri hatt poser under øynene.

Det handler om å hjelpe nyrene dine. Masse vann gjør så nyrene jobber masse og igjen blir slitne, lite vann gjør så nyrene ikke har noe å gå på. En mellomting er fint. Sitron, lime og salt hjelper nyrene med å skille ut, ha litt sitron i vann f.eks. Drikk når du er tørst og ikke mer. Om du drikker flere liter og tisser hvert femte minutt, er det et tegn på at nyrene jobber overtid og du sliter dem ut. Kiwi, appelsin, brokkoli, litt fisk + masse andre grønnsaker. Smør Aloe Vera rundt øynene, lite og forsiktig. Sov når du er trøtt og drikk vann når du er tørst.

Milla skrev 2009-10-18:

Poser rundt øynene kan være tegn på stoffskiftesykdom. Dra til legen og få målt anti-tpo, tsh, fritt t3 og fritt t4 og tras. Jeg har slitt med hevelser rundt øynene kjempelenge, men ble bedre etter at jeg fikk behandling for stoffskiftesykdommen min. Veldig få leger er kjent med at både for høyt og for lavt stoffskifte kan gi seg utslag i hovne øyne. Et annet tips er å sove med hodet høyt på natta. Bruk mange puter. Det har hjulpet meg noe.

Miss M skrev 2009-10-24:

Hei, prøv å sov i et ekstra mørkt rom, kanskje du til og med bør bruke en sånn sovemaske. Kalde brukte teposer og agurkskiver bringer fuktighet og hjelper faktisk.

Anita skrev 2009-10-25:

Til Bøøørn: Ja, tror jo veldig mye på at det har noe med det å gjøre. Dessuten, de fleste går på skolen og må stå opp kl 7 eller halv 7.

Arvid skrev 2009-11-09:

Dette med at vannet renser kroppen er dessverre bare en myte, og dessverre helt feil. Det er ikke noe poeng i å drikke 2-4 liter vann om dagen, mye viktigere er søvn og å spise sund og god mat.

Oggy skrev 2009-11-29:

Kalde camilleteposer er et veldig godt råd, og hjelper.

cessi skrev 2009-12-27:

Jeg får poser under øynene hvis jeg sover for mye, så det er også noe å tenke over. Jeg får det også hvis jeg sover i et rom med dårlig varm luft. Det hjelper å bruke heamorroide krem, men usikker på hvor sunt det er i lengden.

Tips skrev 2010-01-10:

Ta to spiseskjeer og legg dem i fryseren en stund. Når de har ligget der, og blitt veldig kalde. Tar du dem opp og holder de inn til posene under øynene. Dette hjelper, men det virker jo kun for en kveld.

Tante pose skrev 2010-01-29:

Joda, jeg har poser under øynene, svære blåe poser. Jeg sover i ca 9 timer hver natt. Drikker kanskje ganske lite vann da. Jeg er ute veldig mye, i den kalde luften og jeg trener ganske mye. Posene er der for evig og for alltid. Jeg har aldri hatt poser før, men fikk det ca. i oktober kanskje og har hatt det siden, hjelp?

Sarh skrev 2010-03-06:

Hei, jeg er en jente på 16 år og jeg er litt brun i huden og har sånn kjempe svarte poser under øynene og tro meg det er helt forferdelig. Jeg legger meg ganske sent, men ikke så mye vann fra spingen, da. Så hva er det jeg bør gjøre? Hjelp kan dere gi meg råd, vær så snill?

Gjest skrev 2010-03-07:

Sarh, du skriver jo selv hva du gjør feil. Derfor, legg deg tidligere,la kroppen få nok søvn og drikk mer vann.

Lulla skrev 2010-05-02:

Jeg er 14 år. Jeg legger meg kl 21:00 og står opp 8:00 hver eneste dag (ikke i helga) drikker masse vann og te, men posene mine forsvinner ikke. Fins det noen andre råd? Finnes det noe på appoteket? Kan jeg få noen tips? Jeg er så frustret.

Meg skrev 2010-05-20:

Jeg er 17 år gammel jente og har mørke ringer under hele øyet. Før var det mer til en halvbue under øynene. Dette var det mulig å dekke med sminke, men nå går de helt opp og vil ikke dekkes med det de sier er den mest dekkende concileren. Dette er så stygt og frustrerende. Jeg har ikke følt meg vel siden de ble værre.

Jeg leste et sted at det koster rundt 2000 for å ta en laser behandling. Dette kan jeg ha råd til, men 10.000 for operasjon, vil jeg ikke gjøre. Spørsmålet er om det kan fungere med bare laser.

Søsteren min har det samme problemet, men plages ikke like mye med det som meg. Derfor tenker jeg at det er arvelig og ligger i familien.

Jeg har hørt om å kutte ned på sjokolade og å spise sunt. Jeg spiser ikke mye usunt, men en sjokolade innimellom, kan ikke være så skadelig? Jeg trener mye og får mye frisk luft. Men jeg har fortsatt mørke ringer. For to år siden spiste jeg akkurat det samme, sov akkurat like lenge og drakk like mye som idag, men da var det jo ikke så ille. Skjønner ikke hva det er som kan ha gjort dette så mye værre utover årene.

Er det noe vits i å snakke med en hudlege om disse tingene? Please svar meg. Jeg vil få de vekk!

Nela skrev 2010-05-23:

Har hørt at det hjelper å ha tynne agurkskiver under? Skal prøve men har ikke fått tid enda.

Bestemor på 70 skrev 2010-06-13:

Jeg har vært hos en spesialist som mente å kunne fjerne poser under øynene. Han tok 300 kr for en 5 minutters behandling som besto i å klappe posene med baksiden av en teskje. Jeg har selv fortsatt behandlingen med fingertuppene, og det er i hvert fall ikke blitt verre. En annen effekt er at jeg synes synet er blitt bedre, og jeg kan lettere lese uten lesebriller. Men jeg vurderer operasjonfor å bli helt fornøyd.

Rakka skrev 2010-07-17:

Jeg er en jente på 14 år som har store poser under øynene, men jeg prøvde et lite tips. Legg 2 store skjeer i fryseren i et par timer, så hold de under øynene etterpå i 10-15 minutter. Det funket på meg. Det trenger ikke være skjeer, men så lenge det er kald belastning skal det funke.

Jeg skrev 2010-08-02:

Jeg har poser under øyna, og jeg vil ikke ha det. Er bare 12 år, er det noen krem som hjelper?

Sissel skrev 2010-08-04:

Til bøøørn: Det er meget dumt av deg og anbefale folk og sove 9-11 timer når det og sove over 7-8 timer er skadelig for hjerterytmen.

Marhea skrev 2010-10-01:

Jeg vet hvordan det er, er 15 år selv med giga poser under øynene. Hjelp meg!

Mats skrev 2010-11-02:

Jeg har noen dager store poser under øynene og andre ikke. Jeg drikker mye vann og jeg føler at det hjelper av og til. Men jeg har hørt et rykte at det å spise mindre saltet mat kan hjelpe. Er det sant?

Kommentarside:  1    2   3   


Diskuter poser under øynene

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere