Kjerringråd logo

kjerringråd > poser under øynene > poser under øynene

Poser under øynene - kjerringråd

Årsaken til poser under øynene kan være flere ting. Det sies at det kan ha en sammenheng med søvn og væskebalanse. Hvis man har mørke ringer eller poser under øynene er det første man bør prøve å sove tilstrekkelig. Posene og de mørke ringene kommer ganske raskt fram hvis man ikke sover nok.

Bli kvitt poser under øynene

Det andre man bør prøve er å drikke nok væske. Vi vet alle at det er sunnest å drikke vanlig vann uten noen tilsetninger. Derfor: drikk rent vann fra springen eller flaskevann. Dette er med på å drive ut slaggstoffer fra kroppen. Det er også med på å holde huden fuktig og elastisk slik at det poser under øynene ikke kommer så lett.

Behandling av poser ved øynene profesjonelt

Ved noen anledninger kan en kosmetolog være til hjelp for problemet med poser under øyne. De bruker lasere og svake elektriske støt som kan være til hjelp. Årsaken kan nemmelig være forstyrrelser i hormonbalansen og da er dette en måte å bli kvitt problemet raskt på. En annen type behandling er hvis det er mer kronisk. Da er årsaken vanligvis for mye fettvev rundt øynene, og disse danner poser. Disse skal visstnok kunne fjernes lett med et mindre kirurgisk inngrep.

Poser under øynene

Agga skrev 2007-11-28:

Få deg god søvn ved hjelp av ei slik pute. Jeg skal fra nå av begynne å drikke mye vann også.

Jippsann! skrev 2007-12-06:

Drikker mye vann, det hjelper faktisk :D

En som sliter skrev 2008-04-03:

Jeg drikker rikelig med vann og sover veldig godt (7-8 timer) hver dag. Her sitter jeg å er skuffet fordi det ikke forebygger posene under øynene mine. De er der likevel, og de blir ikke mindre synelig engang.

W.K skrev 2008-05-07:

Spørs hvor lenge du har gjort det altså det tar jo tid, ikke gi opp.

hr. søppel pose skrev 2008-06-10:

Vurderer sterkt å ta en operasjon snart, er det noen som vet hva det koster for en slik operasjon??

Mr. supermann skrev 2008-06-15:

Det koster fra 10.000 og oppover leste jeg på en av sidene til lommelegen som skrev om samme problem.

blabla skrev 2008-08-29:

Skal drikke mere vann ;)

Merita skrev 2008-09-08:

Har prøvd alt det der. Dikke masse vann, noe jeg alltid har gjort er å drikke vann. Jeg trener, men det hender det blir for litte søvn i ny og ned, men har da prøvd å sove ekstra bare for å se om det er det som faktisk kan være problemmet.

Ingenting fungerer på meg uheldigvis. Så på meg blir det operasjon så fort jeg har råd og anledning til det. Det koster vel rundt 11-12 tusen vil jeg tro, og øyelokks op koster rundt 21 tusen har jeg lest. Dyrt, men sikkert verdt det.

Malla skrev 2008-10-24:

Jeg har sinnsyke store poser under øynene. Jeg er bare 13 år og jeg har poser under øynene, men jeg sover kjempelite så det har litt av skyla. Jeg prøvde i 1 måned og legge meg i 9-10 tia. Det funka ikke, jeg drikker ca 5-6 liter vann. Hjelp meg!

Bolle skrev 2008-10-30:

Hva med teposer? Har hørt om noe slikt. Noen som vet? Hvilken te i såfall? Kaldt eller varmt?

Peter skrev 2008-11-03:

Har hatt poser under øynene hele livet, og jeg sover 8-9 timer på hverdager og 9-12 i helgene. Noen som har noen enkle råd?

Susi skrev 2008-12-08:

Jeg er 19 år, og har store problemer med poser under øynene, og har hatt det lenge nå. Jeg sover masse, og drikker mye vann jeg og, men det funker ikke på meg heller. Kan det være noe fra apoteket som kan hjelpe? noen som vet om andre ting som funker?

Kari skrev 2009-01-28:

Er 15 år og har alltid vært markert under øynene. Begynte vel å utvikle seg til noe som kan kalles poser når jeg var i 11-årsalderen. Har vel ikke blitt noe bedre, men så er ikke jeg så flink til å drikke nok vann og sove nok. Har prøvd masse slags kremer. Tror det er genetisk på min side, at jeg har en fettansamling under øynene, så jeg skal definitivt ta et kirurgisk inngrep når jeg blir eldre.

Tante Wenche skrev 2009-01-29:

Jeg har slitt med tildels store poser under øynene i noen år. Har forsøkt alle råd beskrevet her, inklusiv Inositol som bare var tull, dyr krem med fargepigmenter som skal gi en illusjon av mindre poser. Dersom jeg holder meg borte fra salt, sjokolade, svinekjøtt, løk og kvitost mens jeg drikker ca 2 ,4 liter vann pr dag (4 dl pr 10 kg kroppsvekt) blir det noe bedre men posene forsvinner ikke helt. Har liksom en slags følelse av trykk under øynene. Hilsen en som fremdeles søker etter det gode rådet som skal funke.

Steinar skrev 2009-03-12:

Jeg har poser under øynene, håper dette virker :)

Gjest skrev 2009-03-18:

Jeg er 13 år har blå poser under øynene og plages. Drikker kansje ikke så mye vann og sover kansje litt lite men jeg skal prøve dette og se om det virker. Håper det gjør det. Her er et lite tips: hvis du har uren og ekkel hud i ansiktet ta egg og bruk som maske det gir proteiner. Har prøvd det å det funker :D

Pelle skrev 2009-04-18:

Det er noe annet som er fullt av proteiner og som hjelper.

Gjest 2 skrev 2009-04-19:

Jeg er en jente på 15, de siste 3 årene har jeg strevd med poser og ringer under øynene. Jeg sover 8-9 timer, noen ganger 10, men fortsatt har jeg ringer under øyene, jeg skal forsøke å drikke mer. Men jeg tror kanskje at det er kronisk, siden det ikke har vært en dag uten dem.

Io skrev 2009-05-11:

Håper dette funker. Jeg har i det siste fått mørke ringer rundt øyene, trudde det var pga. lite søvn. Men har nå sovet noen extra timer, men det hjalp ikke, så nå skal eg drikke masse vann.

Bøøørn skrev 2009-07-26:

Et lite tips til dere alle som sover 8-10 timer (kanskje ikke alle men noen ihvertfall) så må en sove fra ca 21-23 til 8. Hvis ikke følger du ikke den biologiske klokken og du får poser.

meg skrev 2009-09-09:

Jeg er bare 15 år og har rynker under øynene. Det er ubeskrivelig kjipt.

Kommentarside: 1   2    3   


Diskuter poser under øynene

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com