Kjerringråd logo

Svette - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om svette.

Hei skrev 2010-01-14:

Jeg prøvde Stop 24. Den funket som bare det, men etter en stund så funket den ikke lenger. Da prøvde jeg Sterilan. Det var saker det. Jeg bruker den enda. Det har vel gått ca et halvt år siden jeg først begynte med sterilan.

Inis skrev 2010-02-09:

Det er veldig viktig at dere dusjer og tørker dere ordentlig under armene slik at dere er tørre. Så etterpå, ta på deorant eller hva.

Tjohoo skrev 2010-03-10:

Jeg var ordentlig plaget med svette under armene før. Prøvde mye forskjellig, men Yerka var det som virket på meg. Det svir forferdelig, men er verdt det. Har kun brukt det to-tre ganger iløpet av mange år, og det er helt borte. Det virker ikke på hender og føtter. Aluminiumklorid kan hjelpe, men det det er veldig ubehagelig, man blir tørr, nummen og må påføre nesten hver eneste kveld (som tidligere nevnt her). Men det er jo veldig individuelt hva som virker for hver enkelt person. Anbefaler iallefall Yerka.

Liss skrev 2010-05-03:

Er det noen som har prøvd akupunktur for svetting under armene? Har lest en eller annen plass her på nettet at det skulle hjelpe.

Jay skrev 2010-05-10:

Bruk den deoen her så stopper svette garantert. Maxim Antiperspirant - Mot kraftig svette. Det hjalp meg veldig.

Juju skrev 2010-06-09:

Har hørt om en del som har prøvd STOP 24. Skal visstnok funke ganske bra.

Jenny skrev 2010-07-09:

Jeg svetter kraftig under armene når jeg er i bevegelse (trenig) og når jeg er helt rolig (sitter/står helt i ro) hva skal jeg gjøre? Finnes det en deodorat som motvirker kraftig svette under armene eller lignene?

Mille skrev 2010-07-22:

Jeg svetter en del på ryggen og nedover mot rompa når jeg trener. Er det noe jeg kan gjøre for å unngå det? Finnes det en type deodorant man skal bruke på ryggen? Setter stor pris på svar.

Funker skrev 2010-07-25:

Jeg har hatt problem med svetting siden jeg kan huske. men etter jeg prøvde dkny deodorant stick så forsvant alt. Den er litt dyr, men den hjelper.

Amalie skrev 2010-08-24:

Jeg har prøvd stopp24, natriumsklorid og vanlige roll-on's. Men ingenting virker. Jeg kan være på et kaldt sted, men svetter som bare det under armene. Dette er et svært stort problem for meg, da jeg ikke kan bruke de klærne jeg vil, da det lett synes. Ikke alltid lukter svetten noe, men det blir store svetteringer under armene. Jeg er 14 år, og jeg har virkelig ikke lyst å leve med dette hele livet. Så jeg lurer på om noen har noen tips, er det noe man kan spise for å redusere dette? Har hørt om kanel, men vet ikke?

A skrev 2010-09-20:

Jeg sliter også med hyperhidrose og da spesielt under armene. Jeg har prøvd en tablett og den fungerer fantastisk bra. Bortsett fra at jeg fikk et kviseutslett på bryst/skuldre som egentlig bare gjorde alt verre. Da valgte jeg heller å svette enn å se ut som en kjøttkake. Nå vet jeg ikke min arme råd lenger. Fant en deo som fungerte bra, men så tålte jeg den plutselig ikke mer og fikk kløende utslett. Nå skal jeg heldigvis til hudlegen igjen snart og kanskje det blir Botox-behandling. Så da må jeg begynne og spare som bare det.

LS skrev 2010-09-20:

Hei, jeg har slitt med overdrevent svetting i armhulene, og har prøvd alle sorter deo og middler, men har ingen nytte av det, bare i korte perioder. Jeg oppfordrer alle som svetter, både under armene, hendene og på føtterne om å oppsøke en hudlege og forklare at du vil ha en Botox behandlig pga svetting. Dette koster 2000,- og du setter 25 sprøyter under hver armhule (i mitt tilfelle). Jeg har gjort dette i 4 år nå. Etter en behandlig går det 9 mnd. uten en eneste dråpe, uansett i aktivitet, stressende dager etc. Det er rett og slett fantastisk.

Alex skrev 2010-09-25:

Jeg har prøvd forskjellig og det hjelper litt, men langtfra godt nok. Skal prøve Yerka når jeg får lønning og kjøpe med en sport-tshirt.

Hvis man er plaget skal man ikke bruke syntetiske-stoffer i klærene. Hva er syntetiske-stoffer? Hvor får man kjøpt t-shirt som ikke innholder syntetiske-stoffer?

Alexander skrev 2010-10-04:

Jeg er litt plaget av svettelukt under armene. Jeg prøvde Stop 24 om morgenen sammen med deo, men det hjalp dårlig. Jeg prøvde aluminiumsklorid, det fungerte litt, men ingen underverker. Det sved så mye under armene at jeg vegrer meg for å bruke det igjen.

Det som fungerte ganske bra for meg: Nå dusjer jeg om kvelden, tørker meg godt under armene. Tar på Stop 24. Dusjer om morgen med noe som heter Vichy Homme Hydra Mag shower gel sammen med vanlig dusjsåpe.Tørker meg godt under armene. Bruker en billig deo som heter Cosmica krem roll on for menn. Dette fungerer ganske bra.

KjempeLei15 skrev 2010-12-03:

jeg er er jente på 15 år som har vært plaget av svette under armene spesielt i ca to år. Nå er jeg så lei og fortvila at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd så mye: utallige deo'er og en slags naturkrystall-deo, men ingenting fungerer.

Det er så ille at jeg f.eks gruer meg til sommeren, for da må jeg bruke t-skjorter eller topper, og ikke tjukke hettegensere mer, og da får jeg store svetteringer med en gang.

I tillegg gruer jeg meg hver gang jeg skal i bursdag, bryllup osv, for da må jeg ha kjole, og da får jeg svetteringer også. Nå skal vi snart ha avslutningsball for 10. klasse, men jeg gruer meg så jeg har vondt i magen, jeg vil ikke gå.

Jeg har hørt mye om Botox, men funker det? Og er det ikke kjempevondt? Er det i så fall noe annet som virker?

S.D. skrev 2011-01-01:

Smør på natron etter at en har dusjet. 15 år langt svetteproblem over for min del. Og jeg har prøvd det meste av kosmetiske produkter.

S.P skrev 2011-02-23:

Svetter man mindre eller mer med alderen? Noen som vet noe om alder er en påvirkning på dette problemet? Vi blir nok sikkert aldri kvitt svettingen. I år svetter jeg enda mer enn i fjor merker jeg. Sokkene er våte hele tiden og hendene mine fuktige også. Ellers klarer jeg på en måte å regulere svettingen under armene til tider.

Jente 17 år skrev 2011-05-03:

Har selv slitt med ekstrem svette i mange år. Har prøvd STOP 24, Yerka og Aluminiumsklorid. Det siste var det eneste som funka LITT, men måtte slutte fordi jeg ble sår under armene. Det svidde og klødde noe grusomt. Det jeg nå bruker er deodoranter til men, en jeg liker godt er Sterilan Power - 24h activereserve. Den fjerner ikke svetten, men reduserer den noen dager. Og den er vel sterkere enn deodoranter til kvinner.

Djorkan skrev 2011-06-30:

Hjelper det å barbere vekk håret?

Dette hjelper! skrev 2011-08-01:

Barbere hårene: Gir mindre svettelukt som ellers ville satt seg i hårene, påvirker ikke selve svettingen.

Aluminiumsklorid: Dette er jo gift for kroppen - så det er ikke rart mange reagerer på dette. Finnes i mange deodoranter

Alternativ: Thai deodorant - denne fåes kjøpt på helsekost i 3 varianter. Sten / stick & spray. Dette er et krystall som løser seg opp i vann og som gjør svetten luktfri. Du får heller ikke gule merker på klærne dine.

Svetten skrev 2011-08-03:

Jeg har også seriøse problemer med svette. Jeg har digre svetteflekker under armene og det er ikke serlig morsomt. Jeg er nærmest desperat etter tips eller ideer som kan hjelpe meg med dette problemet.

Kommentarside:  1    2   3   


Diskuter svette

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com