Kjerringråd logo

kjerringråd > tette bihuler > tette bihuler

Tette bihuler - kjerringråd

Tette bihuler er ikke veldig farlig men veldig ubehagelig. Man kan føle at man blir tung i hodet av det. En innsender sier at hun har funnet ut hva som hjelper mot tette bihuler foruten nestespray.

Lag litt saltvann. Ta ca. en teskje med salt og 3 desiliter med lunkent vann. Drypp dette opp i nesa. Den beste måten å gjøre dette på er å legge seg på rygg for så lene hodet bakover. Drypp så saltløsningen opp i de tette bihulene. Du vil straks merke at det skjer noe der oppe.

Tette bihuler behandler man jo ofte med nesespray, men dette skal man ikke bruke mer enn 10 dager sammenhengende. Det er da dette kjerringrådet kommer som kjærkommen hjelp. Vi takker innsenderen for bidraget.

Tette bihuler

jenny skrev 2007-10-05:

For skylling av bihuler får man på apoteket kjøpt en neseskyller, denne er utstyrt med måleskje for salt. Den er meget effektiv da man får gjennomskylling.

Skogvokteren skrev 2007-10-31:

Jeg har selv et vedvarende problem med tette bihuler, og har prøved et utall forskjelige kjerringråd, deriblant saltvannsoppløsning. Mitt problem med saltvannsoppløsning er at dette har en tendens til å bli værende i bihulene, og blant annet føre til surkling i øret. Den velkjente otrivinen er en veldig midlertidig løsning, med bivirkninger som bare gjør problemet verre. Det som har vert den beste løsningen for meg er et oppkok av bukkehorns frø. Dette drikkes som en te. Etter en times tid har dette en utrolig oppløsende effekt på bihulene. Et produkt som er basert på dette kjerringrådet heter Fenu Max og kan kjøpes hos helsekostforhandlere. Produktet inneholder tørket ekstrakt av bukkehornsfør i form av kapsler. 3-4 kapsler og den dette desen er fri og fin. Det fine med dette produktet er at jeg har aldri opplevd noen former for bivirkninger.

Tett i pappen skrev 2007-11-03:

Jeg har hatt tette bihuler i 10 år. En periode var de så tette at røntgen av hodet ikke viste "hulene" i det hele tatt, det så ut som en hvit klump. Det eneste som hjelper er å dampe det ut. stå over en kokende kjele med vann og blåse nesen i det uendelige.

Mikkel skrev 2008-04-14:

Fyll kokende vann i en bøtte. Drypp noen dråper vademekum i det varme vannet. Du skal nå ånde inn dampen fra dette ved å ha hodet over bøtta. Ha et håndkle over hodet så dampen ikke forsvinner.

Tore skrev 2008-12-17:

Bruk neseskyller som fås kjøpt på apoteket. Det er ikke bra å legge seg bakover, da blir øregangene tettet av vann med de plager det kan medføre. Saltvannskylling virker ofte ikke umiddelbart, men tettheten løser seg opp etterhvert.

Marianne/maja skrev 2009-01-02:

Jeg sliter med bihuler og har gjort det i flere år spesielt når det blåser ute. Men nå er jeg svimmel også er det vanlig? Noen som vet? hilsen Marianne

Eli skrev 2009-01-22:

Jeg har prøvd alle kjerringråd, og har stått ned hodet i vann og nesen i bløt og hver gang synes jeg dette blir utrolig mye stress bare for å åpne bihulene. Dessuten synes jeg med å dampe det vekk så kommer det oftere igjen, og med saltvann så tørker du faktisk slimhinnen din inn så den vil verke. Jeg sverger til Fenu Max eller Urte pencil som kommer i piller, dette er helt fantastisk. Jeg har vært plaget veldig lenge og etter å ha brukt Fenu- Max så går det utrolig kjapt før bihulene er helt friske igjen og de blir ikke tettet til igjen. Virkelig å annbefale.

Geir skrev 2009-02-28:

Nå har jeg prøvd å trekke lunket saltvann gjennom begge nesborene via et sugerør masse masse så jeg brekker meg. Blåser nesa så mye kan etter det. Deretter har jeg dampet nesen med en kjele med 2L vann og 3 bukkehornskappsler oppi. Etter det har jeg ristet hode frem og tilbake som om man har vann i ørene. Da kommer det masse gørr ut. Nå er nesa mi helt ren. Gjenta dette flere ganger daglig.

Skrållan skrev 2009-03-25:

Jeg sverger til fenu-max. Jeg var veldig plaget, tett opptill kronisk, men har ikke hatt det på 1 år! Og jeg innbiller meg at det er fenu-max som har hjulpet meg. Dette får man kjøpt på helsekost.

Igor skrev 2009-03-25:

Akupunktur har vært veldig effektivt for meg.

Mindy skrev 2009-03-31:

Jeg sverger også til Fenu-Max - det er helt fantastisk, også i allergisesongen! Man får en umiddelbar effekt, og produktet kan tas over lengre tid. Ikke som nesespray som man bare kan ta sammenhengende i 10 dager.

Agate skrev 2009-04-28:

Jeg har bihulebetennelse og har vært potte tett i nesa, og kjøpte alt som har å gjøre med tett nese på apoteket forleden, deriblant fenu-max. Nesa er ikke lenger like tett, hva som har hjulpet kan jeg jo ikke vite for jeg tok alt på likt, men vet ikke om jeg tør å fortsette med fenu-max for jeg ser at det er bukkehorn i det og er det ikke det som lukter så forferdelig grusomt? Jeg tenker at den lukta kanskje kommer ut gjennom munn når man har tatt det? Noen som vet? Jeg har fortsatt hverken smaks- eller luktesans så jeg vet ikke hvordan jeg lukter nå. Jeg holder meg på noen armlengders avstandt til folk i tilfelle jeg har blitt en sånn ekkel stinkbombe pga bukkehornet i fenumaxen.

Ted skrev 2009-05-31:

Jeg sverger også til Fenu-Max. Det er helt fantastisk, umiddelbar effekt. Dette får man kjøpt på helsekost.

Jorid skrev 2009-06-02:

Akupunktur hjelper faktisk veldig det altså, og det finnes vel ikke eldre råd enn det.

Vims skrev 2009-06-07:

Fenu Max gir IKKE dårlig ånde, men den kan merkes ved at underarmssvetten lukter litt av karri. Det gjør ingenting, det lukter ikke sterkt og det er bare å bruke deodorant. Siden Fenu-Max er et 100% naturlig middel har det heller ingen bivirkninger, og fungerer rett og slett kjempebra.

Andreas skrev 2009-07-06:

Skipp fenuMax, det funker ikke. Du går bare rundt å lukter mint aktig. Ikke tro alle folka som sverger til fenu max. Spar heller den 200 lappen og ikke kast de bort sånn som godtroende meg var.

Malin skrev 2009-07-17:

2 FenuMax, 15 dråper Citrosept og 20 dråper Solhatt til frokost, middag og kvelds og bihulene er åpne før du vet ordet av det. Etter en bihulebetennelse, eller bare tette bihuler er det lurt å ta FenuMax forebyggende, samt en multivitamin som f.eks Solary's Spektro. Jeg jobber på helsekost og har peilig på dette, dette funker.

Eirik skrev 2009-08-02:

Ikke kjøp fenu-max, det blir 200 kroner i dass. Legg spesielt merke til alle som anbefaler dette, garanterer at de jobber i helsekost butikk eller innen emne. Jeg kjøpte det for å teste og etter utallige doseringer og dobbelt doser så merka jeg ingen verdens ting bortsett fra en ubehagelig kroppslukt. Ikke la deg lure.

Liv Unni skrev 2009-09-04:

Jo da, fenu max virker. Åpner på tette bihuler og rensker opp.

Mari skrev 2009-09-10:

Fenu Max fungerer, jeg jobber ikke i helsekostbutikk eller noenting innen det. Jeg er aktiv idrettsutøver og trenger å holde meg frisk så godt jeg kan over lengre tid. Jeg har slitt fælt med vonde bihuler hver gang jeg blir forkjøla, og det kunne pågå i 4-5 dager der de midterste dagene var uutholdelige. Jeg svelgte paracet og brukte nesespray som narkoman. Men så ble jeg anbefalt å prøve Fenu Max, og neste gang jeg følte en forkjølelse kom sigende, begynte jeg å ta disse tablettene med en gang, og jeg var kun sår i halsen en dag, og det var den forkjølelsen. Om jeg er litt for sein til å ta Fenu Max (altså til forkjølelsen har brutt helt ut) går jeg 1-2 dager med vonde bilhuler, men de er langt fra så smertefulle som de er uten Fenu Max. Så prøv det ut. De som har prøvd og ikke fått noen virkning av det, synd for dem.

Optimisten skrev 2009-09-11:

Nå er jeg så lei av å plages med bihuler, har plagdes i 10 år. Skal kjøpe fenu max i dag og håper det virker.

Kommentarside: 1   2    3   


Diskuter tette bihuler

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere