Kjerringråd logo

Uren hud - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om uren hud.

Anonym skrev 2009-09-19:

Vil appelsin ha samme virkning som sitron?

Synne skrev 2009-10-01:

Skal man bruke sitronblandingen i ansikt, også skylle det av med vann, eller skal man bare la det sitte på?

Hanne skrev 2009-10-01:

Jeg tror det er meningen å bruke det som ansiktsvask, og da skyller man jo normalt av såpen etter at man har vasket seg. Jeg vil derfor tro at det er meningen at man dkal skylle av sitronblandingen også.

Ida skrev 2009-11-02:

Jeg prøvde sitronsaft og mel. Blandet det til en ansiktsmaske ca like tjukk som grøt. Det virket overraskende bra. Eneste problemet er at det er litt vanskelig å få av. Funker kanskje bedre å vaske det av med en fuktig klut enn å plukke det av.

Lily skrev 2009-12-01:

Bleker det føflekker? For jeg har en nydelig skjønnhetsflekk jeg abslutt ikke vil ha bort. Den er litt svak. Så jeg er redd den skal forsvinne helt hvis jeg prøver det.

Anna skrev 2009-12-01:

Tannkrem kan tørke ut kvisene, men også etse huden, så jeg ville ikke ha brukt det.

Chris skrev 2009-12-02:

Jeg vil gi ett råd, ANTIBAC. Det svir i starten, men etterhvert til huden bli vant til dette. HUSK smør inn huden med fuktighetskrem etterpå (SPENOL). Feit krem funker ikke, bruk en lett krem. Ellers, vask hender og prøv å unngå jalla mat.

F.eks:

Slike småting funker jo, vær renslig.

mie skrev 2009-12-09:

Ja, tror at dette virker mot fregner ;)

.. skrev 2010-01-01:

Hvis du for eksempel skal på date med drømmedama eller noe annet og det har kommet noen kviser, så er det en krem som heter clearface som man får kjøpt på apoteket. Den finnes med og uten farge. Hvis man tar den med farge så synes ikke kvisene og de blir borte etterhvert. Den er å anbefale.

Alexander skrev 2010-01-02:

Tre tips som jeg har fosøkt og som virker meget bra.

Badstu - Gå i badstu ofte. Dette er bra for huden generelt. Svette er den mest naturlige måten for kroppen å jobbe på. Ikke alle klarer å ta en kald dusj etterpå, men 20 sekunder med hodet under kaldt vann klarer du, og det hjelper.

Varmt/Kaldt vann generelt hjelper. Etter en dusj skyller du ansiktet med kaldt vann.

Eggehvite. Dette er en ukjent metode som jeg lærte av en kinesisk frisør i USA. Man bruker eggehviten som en krem og smører den på ansiktet, eller der det er uren hud. Etter et par minutter blir det stivt og føles litt rart. La det være på i 20 minutter. Deretter vask det vekk med varmt vann. Dette skal hjelpe for å åpne porene i ansiktet. Det viste gode resultater for meg.

Rodderick skrev 2010-01-09:

Tannkrem kan gi deg sykt stygge arr i ansiktet. Det anbefalles ikke.

Kviser skrev 2010-01-25:

Jeg har brukt denne blandingen i ca 3 år, men skal bare si at du blir ikke blekere. Fargen i annsiktet blir jevnere sånn at du ikke har røde punkter rundt omkring og sånn.

Wasabi skrev 2010-02-17:

Jeg er også veldig plaget av uren hud, acne, osv. Jeg er 15 nå og har allerede en haug med arr over hele ansiktet (særlig på kinnene). Jeg har prøvd mye, men alt slutter å virke etter en stund.

Så tips: bytt slike produkter minst 2 ganger i året, det hjelper (litt). Jeg har prøvd sitronsaft også, det svir, men huden blir litt blekere, husk å fukte den godt etter noe slikt.

ps: hvis noen lurer på om de skal prøve proactiv solution, så virket det altså ikke på meg. Det ble faktisk tom. verre. Det sies at den skal hjelpe etter en stund, men jeg ventet i mange måneder (mens huden ble verre og verre). Til slutt hadde jeg kjempefet hud, med masse urenheter. Så jeg er drittlei av dette problemet nå, gjør nå alt for å fjerne det. Har noen noen helt ekstreme tips her?

Veronica skrev 2010-03-07:

Sitron, ingefær eller hvitløk rett på en kvise hjelper veldig. Jeg gikk t.o.m til det grep å teipe den fast direkte på en underjordisk kvise som vokste og vokste. Hadde det ikke vært for disse sterke stoffene som kvitter seg med bakterier, fikk jeg beskjed om at legen måttet ty til operasjon. Jeg merket bedring allerede etter noen timer. Dessuten virker det lindrende på huden. Bruk hva som kjennes best for deg, men jeg vekslet mellom ingefær og hvitløk, midt i pannen.

Jenny skrev 2010-03-21:

Jeg har vært sterkt plaget med kviser siden jeg var 20 (er 38 nå) med store arr over hele ansiktet og halsen. For 5 år siden kjøpte jeg noen kremer og siden den gangen har jeg endelig blitt kvitt de kvisene. Ansiktet ser bra ut. Jeg får fortsatt litt kviser av og til, men det er ingen ting i forhold til det jeg hadde før.

Lisa skrev 2010-03-23:

Sitronsaft gir huden en jevnere farge, og fjerner eventuelle pigmentflekker du skulle ha. Sitron er også ekstremt bra for uren hud, og til fjerning av merker som f.eks arr.

Beste jeg noensinne har prøvd. Har droppet alle mine tidligere produkter for dette. Prøv også en honning og sitron nattmaske: Skyll ansiktet med varmt vann, bland lik mengde sitron og honning til en jevn masse. Smør det forsiktig på huden, og legg deg. Våkn opp, og vask av. Kjenn på din silkemyke hud.

Ulrika skrev 2010-03-23:

Unngå kremer med oljer. Det er ikke bra for kviser. Salisyre,tror jeg det heter, skal virke mot kviser. Noe jenter må være obs på, er å vaske sminke-instrumenter som brukes direkte på ansikt slik som pudder med svamp, børster til rouge etc. Dette er bakteriebomber. Ellers hjelper riktig kosthold og rikelig med væske.

Alina skrev 2010-03-27:

Med en gang jeg kjenner, eller ser at jeg får en kvise pleier jeg å dyppe en q-tip i munnvann og bare holde den på kvisen ganske så lenge, deretter tar jeg på tannkrem på akkurat det stedet, og sover med den på. Og det funker.

Vesla skrev 2010-04-02:

Kjære dere, ikke rart dere får uren hud med alt det der kjerringråd greiene. Vi har alle ulike hudtyper, noen fetere enn andre. Men faktoerer som spiller inn er hva man spiser og drikker (unngå fet mat, potetgull etc.) La være å ta rundt i ansiktet ditt. Og skal du oppi ansiktet ditt for noe så vask hendene først.

Ikke bruk såpe i ansiktet. Kun skyll med vann. Først varmt vann så avslutt med isdusj i ansiktet. Man får utrolig fin hud av det. Og ikke bruk kremer i ansiktet. Smør dere med aloe vera gele, gjerne fler ganger om dagen. Det er vidunderkur.

Har du en kvise så skyll ansiktet med vann og smør på masse aloe vera gele. Kun rein aloe vera altså, ikke med jojoba og det der sølet. 98% aloe vera gele. Dagen etter har kvisene tørket godt ut og når du skyller ansiket igjen da så får du en kjempe glatt hud ikke tørr og ikke fet.

Ta også solarium Det tørker ut fet hud / kviser. Men da må du ikke bruke solkremer og sånt kliss. Smør godt med aloe vera gele etterpå.

Drikk masse masse rent kaldt vann hver dag. Ta c- vitaminer. Ikke bruk pudder i hele trynet hver dag. Det gir bare masse mer kviser. Det er viktig å vaske det av så fort du kan evt etter å ha brukt pudder etc.

Bruk heller en selvbrunings serviett fra garnier, den tørker ut samtidig som den gir fuktighet og du får en kjempe fin fresh glød av farge i ansiket og trenger så asbolutt ikke pudder og møkk engang da.

Frisk luft og unngå å svette utenom badstue da. Dampen er kjempe sunt for huden, men viktig å skylle seg godt for svette etterpå da. Bruk brulidin salve fra apoteket på kvser / sprukne kviser sår arr så gror det tilbake til fin hud igjen på bare en to tre dager.

Sitron bleiker, ja. Sitronsyre bleker jo hår og klær og så klart logisk og hudfarge. Ikke bruk dette. Det er mye sukker i frukt og dette gir bare smør på flesk situasjon. Den tørker ut men den gir samtidig klissete sukker inn til huden, så tenk selv da dere. Det tærer stygt på huden og du blir blek.

Skyll med vann smør med aloe vera gele, gjerne fler ganger om dagen. Ikke ta deg rundt i ansiktet og ikke svett, hehe, lykke til!

Nina skrev 2010-04-09:

En krem som heter Bacyron. (Litt usikker på hvordan det staves). Fikk tipset av noen venner av meg som har vært veldig fornøyd med den. Den tørker rett og slett ut kvisene, men den er veldig sterk, så man kan ikke ta på for mye om gangen.

Renate skrev 2010-05-24:

Det er jo bra hvis det bleker huden, for da blir de røde kvisene mindre synlig.

Kommentarside:  1    2    3   4   


Diskuter uren hud

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere