Kjerringråd logo

Molusker - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om molusker.

B skrev 2009-08-08:

Gutten min på 3 har hatt mollusker i 4 måneders tid nå. Har fått anbefalt zink-tabletter av fastlege. Dette har ikke funket for oss. Har nå søkt mye etter alternative bahandlinger på nettet, og funnet ut at endel har effekt av Medical-krem som man kjøper på helsekost. Jeg har brukt den i 2 dager nå, og allerede nå ser den ut til å tørke ut molluskene. Men hvis vi ikke blir kvitt dem nå, var det mange andre gode tips her.

L skrev 2009-08-15:

Jenta mi på 5 år hadde mollusker over store deler av kroppen i flere måneder. Da jeg forsøkte å klemme ut en spredde den seg, slik at hun fikk mange i det området. Prøvde med å tynne ut tetre olje med druekjerne olje, 5 dråper på 10 ml druekjerne olje. Hadde det på med q-tips. Det hjalp, men var grisete, det kom lett på huden rundt også. Kjøpte så en tetre stick på Body shop, hadde på om kvelden, og nå er endelig alle vekk. Det er viktig å plastre over molluskene når det er like før de sprekker, for at de ikke skal spre seg.

Mamma til 3 skrev 2009-08-26:

Dette virket på to av mine barn. Har kun hatt enkelte molusker, ikke større områder, på innsiden av lår og hodebunn Kjøp en salve som heter Inotyl på apoteket, reseptfritt. Beregnet på bla såre stumper hos bleiebarn. Det lukter litt tjære av salven. Ha litt av salven på et plaster/plasterbit som settes rett på molusken. Jeg har brukt plaster som tetter rundt. La plasteret være på noen dager. Bytt ved behov og resultatet vil komme etter 2-3 uker. Moluskene har blitt borte på mine barn, ikke vondt og ikke arr. Barnevennlig og effektivt. Jeg har anbefalt det til min fastlege og andre og har fått positive tilbakemeldinger.

Miriam skrev 2009-09-12:

Min frøken på snart 5 år har hatt molusker i over 1 år. Det er mellom lårene, under knærne, under armene og ned til albuen. Har også kommet noen i rompeområdet. Siden det er så mange, får vi ikke skjært de bort eller satt på plaster. Hun har også en del eksem som klør på disse stedene, og da blir moluskene verre, betente og vanskelig.

Marit skrev 2009-09-14:

Min sønn på 7 har hatt molusker i 2,5 år nå. Vil svært gjerne prøve råd med tetre-olje, men det er bare det at enkelte molusker sitter kinkig til: en i øyekroken og flere i rompeåpningen. Litt sårbare steder. Går det an å bruke tetreolje der?

Stine skrev 2009-09-23:

Har i dag ringt omtrent Norge rundt for å få tak i tetreolje. Det er etterhva jeg har fått beskjed om blitt ulovlig å selge i Norge. På helsekostbutikken sa de at det hadde blitt forbudt fordi det faktisk var noe som virker. Tetreolje får man i helsekostbutikker i Sverige så nå setter vi kursen mot Nordby kjøpesenter for nå har vi prøvd alt annet så dette er omtrent siste utvei.

Gutt skrev 2009-10-25:

Jeg er 17 år og har mange molusker rundt og på kjønnsorganet. Har hatt de i over et år nå. Noen som har noen gode råd?

Stine skrev 2009-10-26:

Ja, tea tree olje hjelper. Vi startet behandlingen av dattern vår på 6 år for 3 uker siden, har smurt på teatree olje hver kveld, mens vi på morgenen har smurt huden med eight hour day cream fra Elisabeth Arden for å holde den fuktig. Huden blir tørr av teatree oljen og det er viktig at huden får tilført fuktighet. Nå er alle moluskene borte. Endelig.

Stine skrev 2009-11-01:

Har en datter på 5 og en sønn på 3 som har molusker. De går i barnehage hvor det er mange barn med molusker. Hvis det er veldig smittsomt vil det jo da aldri ta slutt. Når moluskene er hvite prøver jeg og klemme de, men det er en evig kamp i og med at det er så vondt for de. Når jeg har fått ut det hvite, så vet jeg at de blir borte på den plassen ivertfall.

Sara skrev 2009-11-17:

Mor til 5 åring jente, jeg har brukt både Tea tree olje, Aloe Vera gele og det gikk veldig fint.

Woa skrev 2009-11-30:

Jeg hadde mollusker i sommeren 2007. Jeg var i Montenegro og der leide vi et hus av en gammel dame. Hun la merke til molluskene ved halsen min og sa at jeg burde prøve å fjerne de med melken fra fiken. Det var fra fikentreet, og når du dro dem, kom det hvit væske fra det. Det tok du på molluskene og det hjalp. Det svir og klør litt,da. Min søster hadde samme problem og ble kvitt en liten vorte.

15 år skrev 2009-12-27:

Jeg har mangen sånne, og skal prøve tetre olje, men er det noen andre ideer med og få de vekk?

13 år skrev 2010-01-03:

Jeg har molusker bak i ryggen og det er kjempe plagsomt. Jeg har veldig mange og prøver å skaffe tips. De eneste tipene her er som sagt tea tree olja og aloe vera. Men hvor får man skaffet seg den oljen nå? Hvordan bruker man aloe veraen? Er det samme hvilken aloe vera gele vi bruker? Skal den bare smøres på og tørkes? Håper på svar.

3-barns mor skrev 2010-01-21:

Fastlegen vår har anbefalt sinkpasta på mollusker. Noen som har erfaring med dette?

S skrev 2010-01-25:

Jeg har hatt det før. Et annet tips jeg bruker er å smøre masse fuktighetskrem på det stedet. Etter 2 dager er de borte. Jeg har ikke den plagen mer.

Susanne skrev 2010-02-04:

Kan man smitte molusker over på andre?

Elki skrev 2010-02-10:

Til alle dere som vil prøve tetre olje. Ikke gjør det. Dette er nå forbudt og selge på apotek da nye undersøkelser viser at dette er kreftfremkallende. Var selv i gang med og prøve dette på min 7 år gammle datter men fikk beskjed da om at dette er kreft fremkallende.

Erika skrev 2010-02-15:

Jeg følger opp spørsmålet til susanne. Smitter molusker lett til andre? Jeg har fått ny partner, og har selv noen små molusker ved underlivet. Ikke særlig morsomt å smitte en ny kjæreste med kjipe molusker. Skal forøvrig teste te tre-olje (tiltross for advarsler). Ringte akkurat nærmeste apotek og de selger noe som heter Milaluka, og da kan det jo ikke være ulovlig?

Sios skrev 2010-02-19:

Kjenner en liten pike som har molusker i beskjeden grad i knehasen. Hun anbefales å fjerne dem kirurgisk pga at hun plages når hun sitter på stoler som gnager borti. f.eks. under måltid mm. Ellers har hun det bra med sine molusker.

Merete skrev 2010-03-30:

Gå til homopat. Der fikk jeg medisin som hjalp.

Anette skrev 2010-04-14:

Min datter hadde molusker i lang tid, de vesket og spredde seg mer og mer. Vi startet med ren flytende råmelk / colostrum, drakk 2 spiseskjeer hver dag. Etter 10 dager tørket de inn. Det viser seg at råmelk dreper mange virus, også barneviruset molusker. Moluskene har vi ikke sett mer til.

Kommentarside:  1    2    3    4    5   6    7   


Diskuter molusker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere