Kjerringråd logo

Neglebiting - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om neglebiting.

Ingvild skrev 2012-01-10:

Jeg så broren min bite negler da jeg var 4år. Da startet jeg også, og er nå 13. Dajeg var 11 sluttet jeg fordi jeg tvang meg. Jeg så at den ene neglen var skjev, så jeg beit den. Så begynnte jeg igjen, og her sitter jeg med teip over neglene.

Einar skrev 2012-02-03:

Jeg sliter fremdeles selv om det var mitt nyttårsforsett å ikke bite. Det er to av rådene her inne jeg mener kan hjelpe meg. Det ene er - hver gang man begynner bite - å tenke på all møkka som ligger i neglene, og det andre er at man tenker over i hvilke situasjoner man biter, f.eks når man er spent, nervøs, sulten, kjeder seg osv osv.

Når man har blitt klar over denne situasjonen, så kanskje det hjelper så man er forberedt på når en slik situasjon kan dukke opp, og at man da er påpasselig. Kanskje det hjelper?

Mathilde skrev 2012-08-05:

Jeg er 17 år og har alltid bitt negler. Akkurat nå har jeg fine negler, men det er noe alle neglebitere får til en gang i blandt før de faller tilbake på bitingen. Jeg tror fortsatt ikke jeg har klart å stoppe med bitingen. Problemet mitt er at jeg har litt myke negler. Hver gang de blir lange og myke tenker jeg at de kommer til å brekke uansett, så jeg biter dem av. Noen ganger knekker de eller blir flisete. Dere som biter vet dette: Det går ikke ann å bare bite 1 negl.

Mitt top tips er å legge på neglelakk og heller pirke på denne. Det fungerer greit, men er ingen varig løsning. Det som kanskje fikk meg til å avstå fra biting (foreløpig) er at jeg vil vere fin til skolestart (har farget håret, fått brunfarge, fått negler osv.). Det å stoppe å bite negler kan vel sammenliknes med andre avhengihetsskapende ting som feks røyking - da du først slutter er det vanskelig, men det er de første 7-30 dagene som er værst.

Kommentarside:  1    2    3    4  


Diskuter neglebiting

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere