Hemorider - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hemorider.

Scheriproct skrev:

Har lest mange inlegg fra folk som plages med hemorider. Har selv hvært plaget med dette mange ganger. Fikk for mange år siden råd fra en lege om og smøre innvendig i rektum med en salve som heter Scheriproct rektalsalve. Kjøp stor tube og lykke til. Dette har fungert bra for meg hver gang. Den er reseptfri på apotek.

36 år skrev:

Som nevnt tidligere prøvd alt fra medisiner og alle kjerringråd, trodde det ble bedre, men neida, Kom meg til gynekolog, og gynekolog fortalte at jeg hadde ingen hemorider, det var kjønnsvorter. Sjokkert var jeg, ikke rart hemoridene aldri gikk bort. Så folkens, sjekk om du kanskje har kjønnsvorter og ikke hemorider, ligner fælt, og mine er i baken. Har det forferdelig smertefullt, men ser et håp der fremme.

Gravid skrev:

Jeg er gravid for andre gang. Den første gangen hadde jeg innvendige som ikke gjorde vondt. Denne gangen har jeg fått tromboserte hemorroider (undersøkt av lege). Fikk en krem som skulle hjelpe, og til slutt var bare posen igjen. 3 uker etter den første kom, har jeg fått en ny som er tre ganger så stor. Sist gang lå jeg og svettet dag og natt i 4 døgn. Frister ikke til gjentagelse.

Stian skrev:

Jeg plages med hemoroider og har prøvd det meste. Blør som en foss til tider. Kremer, vaseline og andre ting er forsøkt over lengre tid separat fra hverandre. Vaseline er det som har hjulpet mest - men løsningen er kortvarig. I kveld skal jeg prøve med en hvitløksbåt oppi der for å se hva dette kan føre til.

36 år skrev:

Etter å ha prøvd alt fra lege, apotek, kjerring råd og diverse, uten hell, bestilte jeg propolis krem på nett da det ikke var enkelt å få tak i den her. Ei liten krukke med en feit brun krem. Først tar jeg xyloproct salve på, deretter litt gassbind med en god dæsj propolis krem på. Dette minst tre ganger om dagen. Har gjort dette i tre dager nå, og det ser ut til å fungere. Kanskje lykken smiler likevel? Hemoridene mine har satt en god stopper for livet mitt, mange har det og ingen snakker høyt om det. Lykke til alle sammen.

Dame-40år skrev:

Jeg har slitt med analfissur (som endelig har blitt bra etter 9 mnd med smerter. Fikk innvendige hemorider i samme slengen og er nok ikke helt bra av det enda, men nesten ikke plaget. Merker at det hjelper veldig godt når jeg klarer å regulere magen og gå på do 1-2 ganger om dagen. Bruker et fibertilskudd som er veldig bra, det heter Prebiotic Fibre (helsekost) samt Benefiber. Jeg spiser fullkorn, drikker mye vann, en fruktblanding med litt valnøtter og rosiner til aftens og generelt sunn mat. Tror også det hjelper å gå raske turer hver dag for å få blodsirkulasjonen igang. Må også anbefale hamamelissalve samt stikkpiller mot hemorider fra Weleda. Ellers er det ikke så dumt å bruke litt vaselin før toalettbesøk, da sklir det litt lettere. Vil råde andre som har vondt/blør i endetarm å gå til legen å få sjekket seg. Det var ikke så ille.

Dida skrev:

Jeg har for 3 uker side operert 3 innvendige hemoroider, og det har forsovidt gått helt fint. Men de fjernet en utvendig også(marisk),som har vært der i årevis. Jeg angrer, skulle aldri gjort det. Det har vært store smerter etter operasjonen, og jeg unner ingen å gjennomgå det jeg har gjort. Oppå det hele har jeg nå fått enda mer utvendig da, pga press som det har vært umulig å holde igjen og frykten for å gå på do. Så da var jeg vel like langt igjen. Nå prøver jeg alt igjen for å kvitte meg med de nyopståtte. Om noen har noen gode tips motttas de med takk. Men operasjon anbefales ikke, jeg gjør det aldri igjen.

Jente 17 skrev:

Ser at mange har/har hatt det samme problemet som meg. Eller jeg tror i hvert fall at jeg har hemoroider. Merka dette for ca. 1 og en halv uke siden. Skulle på do, å det svei litt.. Men så ble det verre og verre. Jeg kutta nesten helt ut å spise, i frykt for å gå på do. For den ene dagen som var verst, så vil jeg nok si, det var helt for ille å drite. Prøvde noen kremer, men følte noe mer måtte til. Det svidde og blødde, så jeg gråt. Gikk til legen samme dagen, kom hjem med stikkpiller. Jeg vil prøve noe annet som kanskje er litt bedre, så hva er det aller beste å bruke til å få vekk hemoroidene? Pleier det å være litt sprekker i endetarmen der hemoroiden er? Hvordan ser hemoroider ut? Håper på svar.

Eis Gel skrev:

Jeg har hatt hemorider i 10 år etter en fødsel. Jeg er nå gravid og har store problemer med avføring da hemoridene er blitt større. Har kjøpt Eis Gel idag og det har redusert hemoridene til halvveis størrelse på under 1 time. Jeg kommer til å kombinere dette med andre tips her på forumet som å sitte i kropstemperert bad i 10-15 min, zink salve, isbit og kanskje potet tipset. Det hadde vært herlig å fått tilbake kontrollen. Skal oppdatere dere på hvordan det går etter noen dager, men føreløpig er jeg fornøyd. Eis Gel kjøpes på apoteket og er reseptfritt.

Oddvar skrev:

Vil bare si at etter 3 mnd med vanlig norsk kost er jeg sikrere enn noensinne på at hvitløk hjelper. Et tips for de som ikke liker hvitløk er å lage en enkel salat med raspet gulrot, majones og 2-3 hvitløksfedd.

Hemorider i flere måneder skrev:

Jeg har prøvd det meste, både fra legen og fra apotekt, men de blir ikke borte. 36 år gammel, og aldri hatt det før, noen som har prøvd å tappe blodet ut av de selv uten legebesøk?

Fastlege skrev:

Ikke dropp legekontoret, det hender at vi av og til finner alvorlig sykdom ved undersøkelse.

Oddvar skrev:

Prøv med korte do-besøk. Ikke sitt lenge å trykk. Bør være ferdig på do i løpet av et minutt eller to. "Ulempen" kan være at du promper mer enn vanlig, men hva gjør det?

MÆ skrev:

Hjelp, jeg fant idag en rød \ lilla klomp ved siden av anusåpninga. Jeg har lest litt her og sånn. Den er på størrelse med ei ert kansje. Jeg er sykt fortvilt og bekymra. Er det alvorlig? Trenger jeg å uroe meg? Jeg skal til lege på onsdag for å få mer astmamedisin. Kansje jeg skulle spørre legen min om det?

Gutt 17 skrev:

Det svir så sykt, har vært plaget i 1 år nå, men har bare blitt verre for hver dag. Har ikke fått sove i det hele tatt. Jeg sitter i senga og griner. Alle driver og anbefaler, men hva et best?

Hmmm skrev:

Men hva med innvendig hemo? Det står det ikke så mye om her. Er det noen som har noen tips om det? Jeg har vært plaget av innvendige hemorroider lenge nå, begynner og bli lei.

Anna skrev:

Jeg har prøvd Eis-gel. Det var veldig vondt i 30 sekunder, så avtok smertene litt og etter 5 minutter var ikke smertene så store som før jeg tok på Eis-gel. Det er verdt å prøve det, selv om det var klynkende vondt i noen sekunder.

Salver7 skrev:

Hei mummitrollet, har i dag fått konstantert innvendige hemorrider. Jeg har ikke smerter i halebenet direkte, men det er et press mot halebenet, kjennes ut som en ball eller noe som sitter inni der. Det er ubehagelig, men ikke direkte vondt. Jeg tror kanskje det har litt og si hvor hemorriden sitter.

Vondt skrev:

Jeg har hatt hemorider i flere måneder nå. En spesialist anbefalte ikke operasjon før jeg hadde prøvd så og si alt annet. Det kommer fort tilbake visstnok. Tenkte å prøve ut både potetbit inni og isbiter utenpå, samt Eis Gel. Jeg håper dette hjelper. Det er så vondt og det ødelegger hverdagen min. Hvor lenge er man sykemeldt hvis man opererer?

Mann skrev:

Har prøvd ut tipset jeg fikk av apotekeren om å bruke isbit. Det fungerte faktisk. Jeg la en isbit i en fuktig klut, la meg på magen i senga og la kluten med isbiten på hemoriden. Lå helt til isbiten smeltet. Gjentok behandlingen 2-3 ganger daglig, i en liten uke. Jeg syns det både lindret og fikk den til å krympe. Brukte salve kjøpt på apoteket etter hver behandling også. Nå er det bare så vidt jeg kan kjenne at det er noe der. Ingen smerter lenger. Håper det kan fungere for dere også.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kvalme og omgangssyke

Min mor lærte meg for mange år siden å ta ei teskje med hel karve og en klunk...

Tynt hår

Vi med sånt hår men langt, får ofte noen sinnssyke floker som er nesten umuli...

Slanking

Jeg vil gjerne gå ned 10 kg i vekt. Jeg kan ikke hardtrene, men gå turer bare,...

Neglesopp

Jeg har brukt Nalox I 3-4 mnd og ser tydelig nå at det kommer ut frisk negl. Me...

Tette bihuler

Jeg kjenner meg godt igjen her. Jeg fikk påvist støvmidtallergi som 10 åring,...