Hemorider - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hemorider.

Eis Gel skrev:

Jeg har hatt hemorider i 10 år etter en fødsel. Jeg er nå gravid og har store problemer med avføring da hemoridene er blitt større. Har kjøpt Eis Gel idag og det har redusert hemoridene til halvveis størrelse på under 1 time. Jeg kommer til å kombinere dette med andre tips her på forumet som å sitte i kropstemperert bad i 10-15 min, zink salve, isbit og kanskje potet tipset. Det hadde vært herlig å fått tilbake kontrollen. Skal oppdatere dere på hvordan det går etter noen dager, men føreløpig er jeg fornøyd. Eis Gel kjøpes på apoteket og er reseptfritt.

Oddvar skrev:

Vil bare si at etter 3 mnd med vanlig norsk kost er jeg sikrere enn noensinne på at hvitløk hjelper. Et tips for de som ikke liker hvitløk er å lage en enkel salat med raspet gulrot, majones og 2-3 hvitløksfedd.

Hemorider i flere måneder skrev:

Jeg har prøvd det meste, både fra legen og fra apotekt, men de blir ikke borte. 36 år gammel, og aldri hatt det før, noen som har prøvd å tappe blodet ut av de selv uten legebesøk?

Fastlege skrev:

Ikke dropp legekontoret, det hender at vi av og til finner alvorlig sykdom ved undersøkelse.

Oddvar skrev:

Prøv med korte do-besøk. Ikke sitt lenge å trykk. Bør være ferdig på do i løpet av et minutt eller to. "Ulempen" kan være at du promper mer enn vanlig, men hva gjør det?

MÆ skrev:

Hjelp, jeg fant idag en rød \ lilla klomp ved siden av anusåpninga. Jeg har lest litt her og sånn. Den er på størrelse med ei ert kansje. Jeg er sykt fortvilt og bekymra. Er det alvorlig? Trenger jeg å uroe meg? Jeg skal til lege på onsdag for å få mer astmamedisin. Kansje jeg skulle spørre legen min om det?

Gutt 17 skrev:

Det svir så sykt, har vært plaget i 1 år nå, men har bare blitt verre for hver dag. Har ikke fått sove i det hele tatt. Jeg sitter i senga og griner. Alle driver og anbefaler, men hva et best?

Hmmm skrev:

Men hva med innvendig hemo? Det står det ikke så mye om her. Er det noen som har noen tips om det? Jeg har vært plaget av innvendige hemorroider lenge nå, begynner og bli lei.

Anna skrev:

Jeg har prøvd Eis-gel. Det var veldig vondt i 30 sekunder, så avtok smertene litt og etter 5 minutter var ikke smertene så store som før jeg tok på Eis-gel. Det er verdt å prøve det, selv om det var klynkende vondt i noen sekunder.

Salver7 skrev:

Hei mummitrollet, har i dag fått konstantert innvendige hemorrider. Jeg har ikke smerter i halebenet direkte, men det er et press mot halebenet, kjennes ut som en ball eller noe som sitter inni der. Det er ubehagelig, men ikke direkte vondt. Jeg tror kanskje det har litt og si hvor hemorriden sitter.

Vondt skrev:

Jeg har hatt hemorider i flere måneder nå. En spesialist anbefalte ikke operasjon før jeg hadde prøvd så og si alt annet. Det kommer fort tilbake visstnok. Tenkte å prøve ut både potetbit inni og isbiter utenpå, samt Eis Gel. Jeg håper dette hjelper. Det er så vondt og det ødelegger hverdagen min. Hvor lenge er man sykemeldt hvis man opererer?

Mann skrev:

Har prøvd ut tipset jeg fikk av apotekeren om å bruke isbit. Det fungerte faktisk. Jeg la en isbit i en fuktig klut, la meg på magen i senga og la kluten med isbiten på hemoriden. Lå helt til isbiten smeltet. Gjentok behandlingen 2-3 ganger daglig, i en liten uke. Jeg syns det både lindret og fikk den til å krympe. Brukte salve kjøpt på apoteket etter hver behandling også. Nå er det bare så vidt jeg kan kjenne at det er noe der. Ingen smerter lenger. Håper det kan fungere for dere også.

Det som hjelper skrev:

Har lest endel av innleggene, og kjenner meg igjen i mange. Grue/gledet seg til å drite, kunne ha smerter i timesvis etterpå. Har fått strikk 5 ganger, både innvendig og utvendig, kun kort virkning og veldig vondt. Det eneste som hjelper er operasjon på sykehuset. Som legen sa: du har en kl. 6,7,8,9,12,1,3,4 og i hvertfall 2 store innvendige. Lykke til. Men det er nå 1,5 år siden, og nå er det bare lykke.

Mann skrev:

Har fått tilbake hemorider etter ca 3 år uten plager. Startet behandlingen tidlig og etter en kort stund var plagene borte. Stanset da å smøre salve. Etter et par dager kom det dobbelt så kraftig tilbake. Salvene jeg hadde brukt gav dårlig virkning, så jeg gikk på apoteket og kjøpte alcos anal. Apotekeren gav meg rådet om å bruke en klut med kaldt vann eller evt en isbit i og holde den mot området. Det skulle få blodåren til å trekke seg sammen på samme måte som salven. Noen som har erfaring ang dette? Har ikke prøvd enda, men er vel verd forsøket.

Sara skrev:

Ta deg en tur til legen. Jeg regner med du allerede har gjort det, siden du skrev innlegget i januar. Kan være innvendige hemoroider. Så lenge man blør fra stumpen. Anbefaler jeg på det sterkeste og få sjekket det. Jeg fikk en utvendig hemoroid igår. Større idag. Og jeg er på andre siden av kloden. Håper de har midler for dette her. Ellers får jeg bare ta det når jeg kommer hjem til sommeren. Vil ikke ødelegge min verdensomreise pga en liten ert i rumpa.

Anonym skrev:

Det må ikke være hemoroider. Det kan også være en rift eller flere rifter, noe jeg har vært plaget med helt siden jeg var et lite barn. Så jeg trodde det bare var en ny rift når jeg blødde etter toalett besøk. Etter 1 mnds tid, begynte jeg å få smerter og kunne kjenne en liten utposing. Fikk kommet meg på apoteket og fikk kjøpt Alcos Anal. Som jeg synes lindret ganske bra, men utposingen ble ikke borte. Fikk da stikkpiller og salve. Stikkpillene klarte jeg ikke å bruke. Tror jeg fikk brukt 3 eller 4, for smertene var så intense. Salven skal kun brukes 1 uke i strekk. Tilstanden min er ikke blitt noe bedre. Og jeg har nå hatt smerter i over 2 måneder. Finner ingenting som hjelper mot smertene og lurer på om noen har noen tips som ikke er blitt nevnt til nå. Og grunnen til Hemoroider er ikke kun hard mage, siden jeg da fikk det etter en lungebetennelse og en hard penicilin kur, som magen min ikke var så veldig glad for.

Lykke skrev:

Det ultimate middelet mot hemorider er en god kirurg.

Hemoroider? skrev:

Håper noen svarer meg. Idag da jeg var på toalettet hadde jeg ganske hard avføring, ikke veldig ille, men hardere enn hva man kan kalle normalt. Jeg er akkurat, idag, ferdig med mnd. menstruasjon, og når jeg tørket meg bak så så jeg at det var masse blod på papiret. Jeg ble litt usikker på om jeg kanskje ikke var helt ferdig med menstruasjonen, eller om jeg faktisk hadde blod i avføringen. Så var jeg på do en gang til, da var avføringen løsere enn forrige gang og da blei det bekreftet at det var blod sammen med avføringen. Jeg heiv meg rett på google, selvfølgelig, nysgjerrig som jeg er, og da er det tarmkreft som møter meg. Jeg vet dette kan være arvelig, og fjern slekt som gandtanter/onkler har hatt dette. Jeg har aldri vært plaget med hemoroider før, heller ikke da jeg gikk gravid (3år siden), men lurer på om det er dette jeg bare sånn helt plutselig kan ha fått? Alltid hatt god intimhygiene, og spiser igrunn sunt, mye grove knekkebrød, grønnsaker og frukt. Jeg drikker også mellom 2-3 l. vann om dagen. Det som alle sier kjennetegner hemoroider er at det er smertefullt. Jeg har ikke kjent noe smerte egentlig, ikke kløe eller svie heller, og har heller ikke noen form for utposninger ved endetarm. Bare blod sammen med avføring og på papiret. Noen som kan svare meg på om jeg kanskje kan ha hemoroider?

Berte skrev:

Drikk Udo`s Choice oljeblanding med omega 3,6 og 9 før frokost og før middag hver dag, 2 spiseskjeer. Det hjelper. Hvis du ikke liker smaken, blander du den bare ut med et halvt glass tropisk juice. Noe som også hjelper, er å ikke spise seg stappmett hele tiden, og kutte ned på hvetebakst, pasta o.l. Har du fremdeles problemer, kan du kjøpe Dhupalac reseptfritt på apoteket og drikke det daglig feks. før middag. Det er mildt lakserende og ufarlig. Da blir magen mindre hard, og dette setter fart på sakene. Etter jeg begynte med dette ble magen fin, og hemoroidene merker jeg ikke noe mere til. Men fortsetter med disse tingene daglig foreløpig, da hemoroidene kommer tilbake om magen blir hard, og det vil jeg jo unngå.

Odd skrev:

Jeg har vært plaget med dette problemet i 40 år både innvendig og utvendig. Har prøvd alle slags hemoroidesalver med varierende resultat. Har funnet ut etter hvert at en må skifte salver hver gang. Et tips som har hjulpet meg veldig er å ta 1 spiseske med kaldpresset olivenolje hver dag. Siden jeg startet med det så har dobesøkene gått uten smerter og hemorodene liker seg heller dårlig. Lykke til.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Blåbærflekker

Er det noen som vet hvordan man kan få fjernet blåbærflekker fra benkeplater ...

Stearinflekker

Jeg har sølt stearin i stoffsofaen min. Hva gjør jeg?...

Uønsket hårvekst

Gå til kosmetolog, en utdannet fagperson og ta hårfjerning. En tynn nål sette...

Hemorider

Jeg ligger strak ut på sofaen og får ikke gjort noe særlig. jeg har innvendig...

Munnsår

General løs (snus) fungerer hos meg....