Hemorider - kommentarer side 10.

Fortsettelse av kommentarer fra side 9 om hemorider.

Spenol skrev 21. juni:

Prøv spenol det hjelper!

Kløe! skrev 18. juni:

Klør veldig der bak. Ingen utvendige hemorider. Kan det være innvendige? Opplever også blod på toalettpapiret. Lindrer kløen med zink-salve.

Optimista skrev 12. juni:

Har vært plaget av hemorider til og fra i 15 år. Igår var jeg på sykehuset og fikk satt på strikker. Var helt uttafor resten av dagen igår, men idag føler jeg meg helt fin. Gleder meg til resten av mitt liv....uten hemorider ;)

Heisann skrev 11. juni:

Har hørt av en bekjent at det nytter å rulle en liten bomullsdott i vaselin for så å putte den inn i enden hver kveld og morgen. Det skulle gjøre susen ganske kjapt.

Javel skrev 09. juni:

En liten kommentar, hemoroider kommer ikke av treg mage. Jeg har ulcerøs colitt, og da har man IKKE treg mage for å si det sånn. Hemoroidene kommer allikevel de, men de reseptfrie kremene på apotektet er så langt det beste alternativet jeg har vært borti. Kjærringrådene har desverre sviktet kolossalt akkurat på dette problemet. Men kjærringråd funker på mye annet heldigvis.

Bermuda skrev 05. juni:

Et godt gammelt råd som har hjulpet meg for mange år siden. Fikk hemorider etter graviditet, blødde og det var svært vondt når jeg skulle gå på toalettet. Jeg var hos lege og fikk konstatert både utvendig og innvendig hemorider og brukte de vanlige medisiner man får på apoteket uten at det hjalp. Jeg fikk dette rådet fra en eldre person: Lag så varmt vann i et vaskefat eller ei bøtte at du klarer å sette stumpen nedi den. Sitt der i 5-10 min. i noen kvelder. Resultatet kom etter bare noen dager, og jeg har siden ikke vært plaget av blødende hemorider. Lykke til.

Sona skrev 07. april:

Jeg har fått det etter graviditeten. Det blør en del. Er det noen som vet om man blir kvitt det. Eller vil det vare resten av livet?

Mei-mei! skrev 20. mars:

Hei! Jeg har hatt hemorider i flere år. I noen år brukte jeg et middel som jeg tror heter Alcos Anal. Den salven hadde en lang tut som gikk inn i hullet og salven kunne da brukes til innvendige hem. også. Jeg ble litt redd da jeg også fikk blod på toa-papiret, og jeg gikk inn og sjekket på "tarmkreft", men ingenting her stemte (har hatt noen tilfeller i fjern slekt). Blodet var for friskt og rødt. Men avføringingen var litt tynn og rar.

Nybakt mor skrev 27. februar:

honning er brukt på gamle folk i hjemmesykepleien og virker. Selv måtte jeg til sykehus for å få tømt min hemoride - noen er store og noen er små, men hvis den er trombonert - altså svart som i en blodpropp og det gjør så vondt at en ikke kan bevege seg normalt er smertene alt for uutholdelige til at en ikke kan gjøre noe kirurgisk. Hemorider kommer av hard mage så hvis du har det bruk et lett avføringsmiddel for å få løsere mage. Duphalac olje smaker lakris og fåes kjøpt på alle apotek reseptfritt.

Kvinne 32 år skrev 26. februar:

Kjøp Natusan Sinksalve og smør godt på og du er kvitt plagene :-)

Mann40 skrev 20. februar:

Prøv å bruke Vaselin Intensive Care 98% Alovera. Dette fåes kjøpt på de aller fleste dagligvarebutikker. De står sammen med såpe og andre hygiene artikler. Påføres 3-4 ganger daglig.

Gutt25 skrev 22. januar:

Jeg er plaget av hemorider, please hjelp meg, jeg har vært plaget av hemorider i flere år. Det er blod på toalettpapiret etter at jeg tørker meg.

Anonym3 skrev 09. januar:

Jeg har som han andre sier rødt blod Hvis jeg tørker meg hardt med papir og liksom plagsomt og følsomt hvis jeg har mye avføring. Regner med dette er hemorider når jeg leser det andre har skrevet. Ja blodet er veldig tynt og lyserødt, men finnes det på en måte noen stikkpiller da det kan være litt stress å smøre helt inn i hullet?

Kamille skrev 23. november:

Juke, har du prøvd noen av kremene på apoteket? De fungerte da jeg hadde dette i alle fall. Jeg la masse krem på en kompress som jeg trykket mot hemoroiden og sov med om natten i en uke, og smørte hver gang jeg var på toalettet på dagtid. Det gjorde susen det.

Anonym2 skrev 19. november:

Det kommer ann på blodet som er på papiret. Er blodet rødt "ferskt" så kan det være rift eller hemorider eller liknende. Er blodet mørkere, kan det komme fra lengre opp i systemet, noe som straks er mindre bra og burde bli undersøkt av en lege. Uansett, er du plaget av dette over tid anbefaler jeg deg å gå til legen din :) Hilsen sykepleierstudent

Anynom skrev 15. oktober:

Hva om det er masse blod på toalettpapiret etter man tørker seg? Er det hemorider eller noe helt annet? Jeg vil gjerne vite hva det er...

Juke skrev 05. juli:

Jeg har denne hemorideplagen på det groveste. Det er ingen kjerringråd som hjelper meg.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...