Hemorider - kommentarer side 10.

Fortsettelse av kommentarer fra side 9 om hemorider.

33 skrev:

Jeg har akkurat som en knopp, den svir litt og klør litt. lurer på om dette kan være hemoride? Noen gode tips til at den forsvinner?

Meg skrev:

Jeg vet ikke om jeg har hemorider, dette er det jeg opplever: For et par uker siden gjorde det veldig vondt å gå på do, og det lå blod i doen, men jeg hadde ingenting på papiret. Nå blør det ikke lenger, gjør litt vondt å gå på do. Jeg så med et speil og det var en sånn liten pose på den ene siden av hullet. Vet ikke helt om det var en pose heller, lignet litt. Men vet ikke hvordan det vanligvis ser ut der, da jeg vanligvis ikke sitter med speil. Går hemorider over av seg selv, og siden jeg ikke har så vondt (hvis det er hemorider) er det på vei til å gå bort da, eller kan det bli værre?

Carina skrev:

Beste rådet mot hemorider jeg har hørt er, varmt vann med eddik oppi, sitt med stumpen oppi i 15 min. 5 liter vann og en desiliter eddik, lykke til.

Evana skrev:

Ifjor høst ble jeg undersøkt på sykehuset og de fant tre hemoroider. Det ble satt strikk på alle tre, og jeg kjente ingen ting da de ble satt på. Fikk endel ubehag i flere timer etterpå, følte at jeg hele tiden måtte på toalettet. Nå er plagene tilbake igjen med blødninger, sukk.

Hei skrev:

Jeg har vært plaget med mye vondt i rumpa den siste mnd, dro til legen å fikk bekreftet hemoroider på utsiden, mest sannsynligvis innvendig også, siden jeg har mye vondt der inne. Jeg har prøvd kremer som Alcos Anal og scheriproct. Ingenting funker. Noen tips? Jeg har så vondt. Er det noen som har tatt sånn stikkoprasjon, og er det vondt? Håper på et svar.

Jada skrev:

Har vært plaget av hemorider til og fra i 15 år. Igår var jeg på sykehuset og fikk satt på strikker. Var helt uttafor resten av dagen igår, men idag føler jeg meg helt fin. Gleder meg til resten av mitt liv, uten hemorider ;) Hemorider er en kronisk "sykdom".. Det vil si at det aldri forsvinner.. det kan komme igjen når som helst..

Anti hemoroider skrev:

Jeg slet med hemoroider i flere år, prøvde apoteksalver og stikkpiller men det hjalp ikke. Til slutt fikk jeg nok, jeg ville bli kvitt de for godt så jeg fikk de operert vekk. Angrer ikke et sekund, jeg gjør det igjen om de kommer tilbake.

Linnie skrev:

Jeg trur jeg sliter litt med hemorider. Jeg har på en måte hatt en liten utposning på utsiden av rumpa. Ikke hard, men har kraftige smerter på insiden av rumpa. Blør ikke, men har enorme smerter.

Går på do reglimessig hver dag. Bruker ett par kremer noen har anbefalt her, skal bli spennede å se.

Olaola skrev:

Jeg tror hemorider kommer av mye sitting. Spesielt om underlaget er hardt. Så det enkleste tror jeg er å ikke sitte for mye når det er som verst. Selvsagt også prøve andre remedier.

Linda skrev:

Jeg er eldig fornøyd med en salve som jeg fikk på et alternativt helsesenter. (mulig det finnes på helsekosten også) Salva heter Pericumsalve og er et naturpreparat som hjelper mot bla spukken sår hud, brannsår og hemmoroider. Billig og bra produkt for meg! :)

Desperat skrev:

Samboeren min sliter veldig med hemorider. Hva er det ultimate middelet mot hemorider??

Nei skrev:

Jeg tror også jeg har hemoroide(r) , har en sånn hard utposing på en måte. Men klør som bare det! Tror kanskje jeg har et lite rift der bak som gjør at jeg klør meg ihjel i blant. Har de ikke noen bra kremer på apoteket?

Hår skrev:

Ikke bruk spenol, det forverrer hårvekst!

Spenol skrev:

Prøv spenol det hjelper!

Kløe! skrev:

Klør veldig der bak. Ingen utvendige hemorider. Kan det være innvendige? Opplever også blod på toalettpapiret. Lindrer kløen med zink-salve.

Optimista skrev:

Har vært plaget av hemorider til og fra i 15 år. Igår var jeg på sykehuset og fikk satt på strikker. Var helt uttafor resten av dagen igår, men idag føler jeg meg helt fin. Gleder meg til resten av mitt liv....uten hemorider ;)

Heisann skrev:

Har hørt av en bekjent at det nytter å rulle en liten bomullsdott i vaselin for så å putte den inn i enden hver kveld og morgen. Det skulle gjøre susen ganske kjapt.

Javel skrev:

En liten kommentar, hemoroider kommer ikke av treg mage. Jeg har ulcerøs colitt, og da har man IKKE treg mage for å si det sånn. Hemoroidene kommer allikevel de, men de reseptfrie kremene på apotektet er så langt det beste alternativet jeg har vært borti. Kjærringrådene har desverre sviktet kolossalt akkurat på dette problemet. Men kjærringråd funker på mye annet heldigvis.

Bermuda skrev:

Et godt gammelt råd som har hjulpet meg for mange år siden. Fikk hemorider etter graviditet, blødde og det var svært vondt når jeg skulle gå på toalettet. Jeg var hos lege og fikk konstatert både utvendig og innvendig hemorider og brukte de vanlige medisiner man får på apoteket uten at det hjalp. Jeg fikk dette rådet fra en eldre person: Lag så varmt vann i et vaskefat eller ei bøtte at du klarer å sette stumpen nedi den. Sitt der i 5-10 min. i noen kvelder. Resultatet kom etter bare noen dager, og jeg har siden ikke vært plaget av blødende hemorider. Lykke til.

Sona skrev:

Jeg har fått det etter graviditeten. Det blør en del. Er det noen som vet om man blir kvitt det. Eller vil det vare resten av livet?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vorter

Det er rktig som Karoline skriver. Jeg hadde også en stor vorte i leddet på la...

Tannpine

Jeg har hatt vondt i munnen i flere år nå. Er det alvorlig tro? Tannlegene bar...

Diaré

Jeg har hatt varierende avføring og den siste tiden a la diaré og en del luft....

Småmark

Jeg hadde makk i magen da jeg var 6 år. Min mor skar opp rå vanlig løk som je...

Blåbærflekker

Jeg skylte med kokende vann, og det tok nesten alt. Jeg er imponert. Nå tester ...