Hemorider - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om hemorider.

Gutt 17 skrev:

Det svir så sykt, har vært plaget i 1 år nå, men har bare blitt verre for hver dag. Har ikke fått sove i det hele tatt. Jeg sitter i senga og griner. Alle driver og anbefaler, men hva et best?

Hmmm skrev:

Men hva med innvendig hemo? Det står det ikke så mye om her. Er det noen som har noen tips om det? Jeg har vært plaget av innvendige hemorroider lenge nå, begynner og bli lei.

Anna skrev:

Jeg har prøvd Eis-gel. Det var veldig vondt i 30 sekunder, så avtok smertene litt og etter 5 minutter var ikke smertene så store som før jeg tok på Eis-gel. Det er verdt å prøve det, selv om det var klynkende vondt i noen sekunder.

Salver7 skrev:

Hei mummitrollet, har i dag fått konstantert innvendige hemorrider. Jeg har ikke smerter i halebenet direkte, men det er et press mot halebenet, kjennes ut som en ball eller noe som sitter inni der. Det er ubehagelig, men ikke direkte vondt. Jeg tror kanskje det har litt og si hvor hemorriden sitter.

Vondt skrev:

Jeg har hatt hemorider i flere måneder nå. En spesialist anbefalte ikke operasjon før jeg hadde prøvd så og si alt annet. Det kommer fort tilbake visstnok. Tenkte å prøve ut både potetbit inni og isbiter utenpå, samt Eis Gel. Jeg håper dette hjelper. Det er så vondt og det ødelegger hverdagen min. Hvor lenge er man sykemeldt hvis man opererer?

Mann skrev:

Har prøvd ut tipset jeg fikk av apotekeren om å bruke isbit. Det fungerte faktisk. Jeg la en isbit i en fuktig klut, la meg på magen i senga og la kluten med isbiten på hemoriden. Lå helt til isbiten smeltet. Gjentok behandlingen 2-3 ganger daglig, i en liten uke. Jeg syns det både lindret og fikk den til å krympe. Brukte salve kjøpt på apoteket etter hver behandling også. Nå er det bare så vidt jeg kan kjenne at det er noe der. Ingen smerter lenger. Håper det kan fungere for dere også.

Det som hjelper skrev:

Har lest endel av innleggene, og kjenner meg igjen i mange. Grue/gledet seg til å drite, kunne ha smerter i timesvis etterpå. Har fått strikk 5 ganger, både innvendig og utvendig, kun kort virkning og veldig vondt. Det eneste som hjelper er operasjon på sykehuset. Som legen sa: du har en kl. 6,7,8,9,12,1,3,4 og i hvertfall 2 store innvendige. Lykke til. Men det er nå 1,5 år siden, og nå er det bare lykke.

Mann skrev:

Har fått tilbake hemorider etter ca 3 år uten plager. Startet behandlingen tidlig og etter en kort stund var plagene borte. Stanset da å smøre salve. Etter et par dager kom det dobbelt så kraftig tilbake. Salvene jeg hadde brukt gav dårlig virkning, så jeg gikk på apoteket og kjøpte alcos anal. Apotekeren gav meg rådet om å bruke en klut med kaldt vann eller evt en isbit i og holde den mot området. Det skulle få blodåren til å trekke seg sammen på samme måte som salven. Noen som har erfaring ang dette? Har ikke prøvd enda, men er vel verd forsøket.

Sara skrev:

Ta deg en tur til legen. Jeg regner med du allerede har gjort det, siden du skrev innlegget i januar. Kan være innvendige hemoroider. Så lenge man blør fra stumpen. Anbefaler jeg på det sterkeste og få sjekket det. Jeg fikk en utvendig hemoroid igår. Større idag. Og jeg er på andre siden av kloden. Håper de har midler for dette her. Ellers får jeg bare ta det når jeg kommer hjem til sommeren. Vil ikke ødelegge min verdensomreise pga en liten ert i rumpa.

Anonym skrev:

Det må ikke være hemoroider. Det kan også være en rift eller flere rifter, noe jeg har vært plaget med helt siden jeg var et lite barn. Så jeg trodde det bare var en ny rift når jeg blødde etter toalett besøk. Etter 1 mnds tid, begynte jeg å få smerter og kunne kjenne en liten utposing. Fikk kommet meg på apoteket og fikk kjøpt Alcos Anal. Som jeg synes lindret ganske bra, men utposingen ble ikke borte. Fikk da stikkpiller og salve. Stikkpillene klarte jeg ikke å bruke. Tror jeg fikk brukt 3 eller 4, for smertene var så intense. Salven skal kun brukes 1 uke i strekk. Tilstanden min er ikke blitt noe bedre. Og jeg har nå hatt smerter i over 2 måneder. Finner ingenting som hjelper mot smertene og lurer på om noen har noen tips som ikke er blitt nevnt til nå. Og grunnen til Hemoroider er ikke kun hard mage, siden jeg da fikk det etter en lungebetennelse og en hard penicilin kur, som magen min ikke var så veldig glad for.

Lykke skrev:

Det ultimate middelet mot hemorider er en god kirurg.

Hemoroider? skrev:

Håper noen svarer meg. Idag da jeg var på toalettet hadde jeg ganske hard avføring, ikke veldig ille, men hardere enn hva man kan kalle normalt. Jeg er akkurat, idag, ferdig med mnd. menstruasjon, og når jeg tørket meg bak så så jeg at det var masse blod på papiret. Jeg ble litt usikker på om jeg kanskje ikke var helt ferdig med menstruasjonen, eller om jeg faktisk hadde blod i avføringen. Så var jeg på do en gang til, da var avføringen løsere enn forrige gang og da blei det bekreftet at det var blod sammen med avføringen. Jeg heiv meg rett på google, selvfølgelig, nysgjerrig som jeg er, og da er det tarmkreft som møter meg. Jeg vet dette kan være arvelig, og fjern slekt som gandtanter/onkler har hatt dette. Jeg har aldri vært plaget med hemoroider før, heller ikke da jeg gikk gravid (3år siden), men lurer på om det er dette jeg bare sånn helt plutselig kan ha fått? Alltid hatt god intimhygiene, og spiser igrunn sunt, mye grove knekkebrød, grønnsaker og frukt. Jeg drikker også mellom 2-3 l. vann om dagen. Det som alle sier kjennetegner hemoroider er at det er smertefullt. Jeg har ikke kjent noe smerte egentlig, ikke kløe eller svie heller, og har heller ikke noen form for utposninger ved endetarm. Bare blod sammen med avføring og på papiret. Noen som kan svare meg på om jeg kanskje kan ha hemoroider?

Berte skrev:

Drikk Udo`s Choice oljeblanding med omega 3,6 og 9 før frokost og før middag hver dag, 2 spiseskjeer. Det hjelper. Hvis du ikke liker smaken, blander du den bare ut med et halvt glass tropisk juice. Noe som også hjelper, er å ikke spise seg stappmett hele tiden, og kutte ned på hvetebakst, pasta o.l. Har du fremdeles problemer, kan du kjøpe Dhupalac reseptfritt på apoteket og drikke det daglig feks. før middag. Det er mildt lakserende og ufarlig. Da blir magen mindre hard, og dette setter fart på sakene. Etter jeg begynte med dette ble magen fin, og hemoroidene merker jeg ikke noe mere til. Men fortsetter med disse tingene daglig foreløpig, da hemoroidene kommer tilbake om magen blir hard, og det vil jeg jo unngå.

Odd skrev:

Jeg har vært plaget med dette problemet i 40 år både innvendig og utvendig. Har prøvd alle slags hemoroidesalver med varierende resultat. Har funnet ut etter hvert at en må skifte salver hver gang. Et tips som har hjulpet meg veldig er å ta 1 spiseske med kaldpresset olivenolje hver dag. Siden jeg startet med det så har dobesøkene gått uten smerter og hemorodene liker seg heller dårlig. Lykke til.

KK skrev:

Drikk mye vann og kjøp et avføringsmiddel. Det er viktig at avføringen er forholdsvis løs. Det blir smerter etter do besøket så da er det viktig med godt renhold og ny dose med smertestillende. Sørg for å ha ro rundt deg og minst mulig forstyrrelser. Løser ingen problemer med å utsette dobesøket.

Hjelp skrev:

Jeg får nesten vondt av tanken av og gå på toalettet. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg når jeg sitter der og har de smertene. Det svir og føles ut som hele rompehullet sprekker og jeg blør veldig, Noen som kan hjelpe meg og gjøre mitt liv mindre smertefult?

KK skrev:

Anbefaler å prøve alt før man opererer, det blir kjempevondt når bedøvelsen går ut. Sørg for å ha nok smertestillende. Det hjelper litt. Operasjonen er ikke noe problem.

Marim skrev:

Jeg var i Spania på ferie og fikk hemoroider. Måtte til slutt på apoteket, og fikk en krem pluss tabletter (som jeg ikke husker navnet på). Da jeg smurte på kremen, sved det noe innmari i noen sekunder - og jeg fikk en kald følelse der bak (var visst kamfer i denne). Jeg ble helt skrekkslagen, og ble redd jeg hadde fått feil type krem. Men jeg skal si det hjalp. Hemoene forsvant i rekord fart. Tablettene skulle virke forebyggende, så de tok jeg også. Gikk et helt år, før det kom tilbake. Så skal du til Spania, så sikre deg noen tuber - fantastisk.

Inger skrev:

Brukte Alcos Anal de fire første dagene - da ble det bare verre. Alcos har imidlertid hjulpet før. Etter 2-tre dager hvor jeg vekslet mellom å bruke Aloe Vera (99%), sinksalve og fuktighetskrem med Aloe Vera, ble det mye bedre.

Svar på kløe skrev:

Kløe kan være forårsaket av småmark. Et meget utbredt og vanlig fenomen mange er plget av uten å vite det. Apoteket har medisin som hjelper mot det.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...