Hemorider - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om hemorider.

Superhemo skrev:

De siste dagene har jeg hatt en slags pose akkurat i åpningen. Denne er hard og vond. Jeg antar at dette er en hemoroide? Kan noen forklare meg hva dette egentlig er? Den kan jo nesten minne om en kvise under huden. Hva inneholder denne? Hvor lang tid tar det før det går over? Går det over eller bør jeg oppsøke lege?

Hemorider skrev:

Hemorider kommer av at du har sprekt et blokar og da fylles det små poser med blod som kan bli så store som druer. Det beste er å bruke en krem både inni og utvendig til de har trekt seg tilbake. Da er det viktig om du er mye plaget at de kommer tilbake at du får operert bort den eller de lommene av hud så de ikke kommer hver gang du er litt treg i magen eller får de tilbake. Nå har jeg lært, nå skal de posene bort. For alltid. Dette fikk jeg beskjed om da jeg var på legevakta pga smerte. Om de kom tilbake, måtte de opereres vekk.

Solveig skrev:

Hvordan vet man at man har hemorider? Er det når man får blo på papiret og det gjør veldig vondt å gå på do? Lurer på om jeg kansje har hemorider, men er det vanlig for en jente i 20 års alderen å få det? Er det noen symptomer utenom blod på hemorider?

Siss skrev:

Katrine: "oppstå små hvite prikker rundt hullet" dette kan høres ut som noe annet, spesielt om de blir større/sprer seg. Kanskje kjønnsvorter, ganske ufarlig (men smittsomt) og om de ikke forsvinner av seg selv bør du få en lege å se på det. Kortisonkrem demper nok smerter/kløe, men bruk med forsiktighet. Den er vell ikke ment for dette bruk. Scheriproct inneholder vell også kortison og brukes mot hemorider og sprekker. Begge kan kjøpes på apotek i Norge.

Hallo skrev:

TIL POTET2! lurte på hva denne kremen du kjøpte i spania heter? bor nemlig i spania selv og føler meg ikke helt klar for å forsøke og forklare problemet mitt på spansk!

Katrine skrev:

Jeg begynte å klø og irritere der bak for 1 uke siden, så begynte det å oppstå små hvite prikker rundt hullet og det gjør dritvondt å gå på do. Kan det være hemoroider?

Hei skrev:

Jeg er en jente på atten år. Jeg lurer på om jeg har hemorider? Men er usikker. Når jeg bæsjer må jeg presse for harde livet. Når den endelig har kommet ut, er det blod på pairet. Senere på dagen svir det utrolig mye der nede og det klør. Jeg hater det.

Hardt sete skrev:

Hemorider er ikke noe godt nei, følelsen kommer å går hos meg. Av og til gjør det vondt andre ganger ikke. Jeg har fått de grunnet aktiv trening innen sykling, har vel et hardt sete på min sykkel å skylde på. Får prøve disse kjerringtipsene jeg også. Lykke til dere andre også.

Tranbær skrev:

Har hatt hemorider i mange år. Fikk rådet om og spise tranbærpiller, tar nå en om dagen. Dette har holdt dem i sjakk hos meg.

Vondt skrev:

Huff, ja, hermorider er utolig vondt. Har hatt det i en uke nå, men gruer meg til å gå på do. Bruker en salve som jeg kjøpte på apoteket. Den virket et par dager men så kom svien tilbake så jeg må se om jeg finner noen gode råd her.

Potet2 skrev:

Hørte om kjerringrådet potetbit for mange år siden. Forsøkte det da, og det funket. Har vært noe plaget i senere tid og har brukt en kortisonsalve jeg fikk på et apotek i Spania. Denne har hjulpet. Er tom for salven nå, så jeg tenker at jeg skal forsøke poteten på nytt. Gir tilbakemelding om noen dager om det virker.

Tusta skrev:

Jeg lurer på om det er hemorider jeg har, men jeg har bare plagene i uka før og under mensturasjon, noen andre som har hatt det lignenede?

Potet skrev:

Har hørt at hvis du skjærer ut en potetbit og dytter inn i endetarmen, så skal dette hjelpe mot hemorider (uprøvd), du skal altså bruke det som en slags stikkpille, og det hjelper p.g.a potetens evne til å gi en kjølende effekt, men vet som sagt ikke om dette viker/lar seg gjøre da jeg ikke har prøvd dette selv.

Jente skrev:

Hmm, jeg har en klump som ikke sitter i endetarmsåpningen, men litt lenger oppe. Jeg kan umulig ha noen kjønnsykdommer, men er det noen som vet om det kan være en hemoride?

Jordnøtt olje skrev:

Når jeg nå har lest alle kommentarene ovenfor er jeg helt sikker på at jeg har hemorider. Det første jeg gjør imorgen er å ringe legen min. Skal prøve jordnøtt olje også, har hørt det skal være bra.

Varme skrev:

Varme lindrer mot smertene. Varmepute eller varmeflaske gjør godt. Det fjerner ikke problemet men lindrer til kremer eller lignende får tid til og virke.

Per skrev:

Jeg har hatt hemorider i noen år - men det har stort sett gått bra. Nå har jeg måttet sitte lenge på hardt underlag - da var hemoridene forferdelig vonde. Jeg kjøpte AC3 Comfor på apoteket - det var dyrt og uten virkning. Kjøpte natusan zinksalve på butikken, det virker faktisk lindrende og koster bare en brøkdel av prisen.

HoJenta skrev:

Har nettopp fått hemorider. Er kjempe vondt når jeg er på do. Rødt blod i avføringen er helt vanlig. Vil dette være noe som vil plage meg resten av livet?

Badering sitteren skrev:

Jeg har en hemoride som henger ut av rompa akkuratt som en liten ku spene, lurte på å gå til legen. Hvor lenge går det før jeg kan gå på do normalt? Etter eventuell operasjon? Skjærer de den vekk? Er vel ikke bra å ha åpne sår i tarmen? bør jeg sykemeldes i noen dager?

Ferdig skrev:

Har hatt to operasjoner og er på bedringens vei gudskjelov. Har hatt de fleste plagene som nevnes ovenfor og vet hvor slitsomt det er med å holde dem unna. Nå har jeg gjennomgått to smertefulle operasjoner (vet ikke helt hva jeg tenkte på den andre gangen :-)) men for å si det sånn, det er verdt det i lengden.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...