Hemorider - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om hemorider.

Jordnøtt olje skrev:

Når jeg nå har lest alle kommentarene ovenfor er jeg helt sikker på at jeg har hemorider. Det første jeg gjør imorgen er å ringe legen min. Skal prøve jordnøtt olje også, har hørt det skal være bra.

Varme skrev:

Varme lindrer mot smertene. Varmepute eller varmeflaske gjør godt. Det fjerner ikke problemet men lindrer til kremer eller lignende får tid til og virke.

Per skrev:

Jeg har hatt hemorider i noen år - men det har stort sett gått bra. Nå har jeg måttet sitte lenge på hardt underlag - da var hemoridene forferdelig vonde. Jeg kjøpte AC3 Comfor på apoteket - det var dyrt og uten virkning. Kjøpte natusan zinksalve på butikken, det virker faktisk lindrende og koster bare en brøkdel av prisen.

HoJenta skrev:

Har nettopp fått hemorider. Er kjempe vondt når jeg er på do. Rødt blod i avføringen er helt vanlig. Vil dette være noe som vil plage meg resten av livet?

Badering sitteren skrev:

Jeg har en hemoride som henger ut av rompa akkuratt som en liten ku spene, lurte på å gå til legen. Hvor lenge går det før jeg kan gå på do normalt? Etter eventuell operasjon? Skjærer de den vekk? Er vel ikke bra å ha åpne sår i tarmen? bør jeg sykemeldes i noen dager?

Ferdig skrev:

Har hatt to operasjoner og er på bedringens vei gudskjelov. Har hatt de fleste plagene som nevnes ovenfor og vet hvor slitsomt det er med å holde dem unna. Nå har jeg gjennomgått to smertefulle operasjoner (vet ikke helt hva jeg tenkte på den andre gangen :-)) men for å si det sånn, det er verdt det i lengden.

Blomkålen skrev:

Etter min siste fødsel fikk jeg en kjempestor hemoride på størrelse med en drue. Fikk da råd av en eldre hjelpepleier å prøve kålblad. Og det hjalp! La den mykeste delen av kålbladet tett inntil hemoriden, og sov og gikk med den i et par dager. Det funka på meg iallefall.

ElishaLoveAsle skrev:

Jeg har også hemo. Har prøvd en krem, men funka ikke. Er så frustrerende. Men det er kommet en helt ny krem på apoteket som jeg skal prøve. Noen som vet hva den heter? Elisha.

Tuppa skrev:

Dette virker! Jeg var stadig plaget med hemoroider. En kveld jeg hadde dusjet var det sinnsykt vondt. Jeg smurte på Eis Gel som man får på apoteket. Gjett om jeg angret. Det var utrolig vondt da det begynte å svi og brenne der bak, og jeg fant nok opp en ny dans den natta. Inn i dusjen igjen. Dagen etter var det bedre. Siden hadde jeg ingen plager på fire år. Da jeg merket det kom tilbake, smurte jeg inn med bare litt Eis Gel. Det er vondt i 10 min, men disse hemoroidene kom aldri frem, så jeg bruker det ved den minste følelse av at hemoroidene er på vei, men kan si jeg er uten plager nå. :-)

AuAu og Au skrev:

Hemorider er noe herk! Jeg har vært plaget i mange år nå, nå skal jeg inne og kirurgisk fjerne de. Rifter har jeg som følge av kløe og irritasjon, blir så vondt at en vil kaste opp. Kremene og stikkpillene som legene skriver ut virker ikke alltid, jeg tror at alt avhenger av graden en har hemoridene. Ser noen kjerringråd her jeg skal prøve, for er enda 3 uker til jeg skal opperere, og det er lenge når en har så sinnsykt vondt.

33 skrev:

Jeg har akkurat som en knopp, den svir litt og klør litt. lurer på om dette kan være hemoride? Noen gode tips til at den forsvinner?

Meg skrev:

Jeg vet ikke om jeg har hemorider, dette er det jeg opplever: For et par uker siden gjorde det veldig vondt å gå på do, og det lå blod i doen, men jeg hadde ingenting på papiret. Nå blør det ikke lenger, gjør litt vondt å gå på do. Jeg så med et speil og det var en sånn liten pose på den ene siden av hullet. Vet ikke helt om det var en pose heller, lignet litt. Men vet ikke hvordan det vanligvis ser ut der, da jeg vanligvis ikke sitter med speil. Går hemorider over av seg selv, og siden jeg ikke har så vondt (hvis det er hemorider) er det på vei til å gå bort da, eller kan det bli værre?

Carina skrev:

Beste rådet mot hemorider jeg har hørt er, varmt vann med eddik oppi, sitt med stumpen oppi i 15 min. 5 liter vann og en desiliter eddik, lykke til.

Evana skrev:

Ifjor høst ble jeg undersøkt på sykehuset og de fant tre hemoroider. Det ble satt strikk på alle tre, og jeg kjente ingen ting da de ble satt på. Fikk endel ubehag i flere timer etterpå, følte at jeg hele tiden måtte på toalettet. Nå er plagene tilbake igjen med blødninger, sukk.

Hei skrev:

Jeg har vært plaget med mye vondt i rumpa den siste mnd, dro til legen å fikk bekreftet hemoroider på utsiden, mest sannsynligvis innvendig også, siden jeg har mye vondt der inne. Jeg har prøvd kremer som Alcos Anal og scheriproct. Ingenting funker. Noen tips? Jeg har så vondt. Er det noen som har tatt sånn stikkoprasjon, og er det vondt? Håper på et svar.

Jada skrev:

Har vært plaget av hemorider til og fra i 15 år. Igår var jeg på sykehuset og fikk satt på strikker. Var helt uttafor resten av dagen igår, men idag føler jeg meg helt fin. Gleder meg til resten av mitt liv, uten hemorider ;) Hemorider er en kronisk "sykdom".. Det vil si at det aldri forsvinner.. det kan komme igjen når som helst..

Anti hemoroider skrev:

Jeg slet med hemoroider i flere år, prøvde apoteksalver og stikkpiller men det hjalp ikke. Til slutt fikk jeg nok, jeg ville bli kvitt de for godt så jeg fikk de operert vekk. Angrer ikke et sekund, jeg gjør det igjen om de kommer tilbake.

Linnie skrev:

Jeg trur jeg sliter litt med hemorider. Jeg har på en måte hatt en liten utposning på utsiden av rumpa. Ikke hard, men har kraftige smerter på insiden av rumpa. Blør ikke, men har enorme smerter.

Går på do reglimessig hver dag. Bruker ett par kremer noen har anbefalt her, skal bli spennede å se.

Olaola skrev:

Jeg tror hemorider kommer av mye sitting. Spesielt om underlaget er hardt. Så det enkleste tror jeg er å ikke sitte for mye når det er som verst. Selvsagt også prøve andre remedier.

Linda skrev:

Jeg er eldig fornøyd med en salve som jeg fikk på et alternativt helsesenter. (mulig det finnes på helsekosten også) Salva heter Pericumsalve og er et naturpreparat som hjelper mot bla spukken sår hud, brannsår og hemmoroider. Billig og bra produkt for meg! :)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Blåbærflekker

Er det noen som vet hvordan man kan få fjernet blåbærflekker fra benkeplater ...

Stearinflekker

Jeg har sølt stearin i stoffsofaen min. Hva gjør jeg?...

Uønsket hårvekst

Gå til kosmetolog, en utdannet fagperson og ta hårfjerning. En tynn nål sette...

Hemorider

Jeg ligger strak ut på sofaen og får ikke gjort noe særlig. jeg har innvendig...

Munnsår

General løs (snus) fungerer hos meg....